katılıyorum ve de hazmet be güzelimmmmmmmmmm damadın abisinin sevgilisi olarak katılacaksın ahh sıfatın bu olacak!!!! (sana böyle yazmak gerekiyodu demek ki)
Buraya konu açıp istediğiniz cevabı alamayınca dalga geçer gibi cevaplar vermek size yakışmıyor.
konunuza gelince bana göre yanlış düşünüyorsunuz. müstakbel kaynınızın da kendine göre hayat planları olabilir (tıpkı sizin de olduğu gibi )
ve eğer planlarınız dahilinde düğünü ertelemek sizin hakkınızsa, onun da planları dahilinde tam olarak şimdi evlenmesi gayet olağan bir durum.
kimse sizin keyfinizi beklemeye mecbur değil. size haber vermeye de mecbur değiller elbette ki. ( ki öyle de yapmışlar zaten )
eğer nişana gitmezseniz de hiç hoş görünmeyecektir. bana göre nişana gitmeli ve gayet medeni bir şekilde onları tebrik etmelisiniz.
önemli olan ilk olmak değil, huzurlu mutlu bir düğün yapmak ve onu devam ettirmektir.
umarım sizin düğününüz de çok güzel geçer ve bu hoş olmayan duygularınızı bastırırsınız.
Sevgili olarak gitmek beni rahatsız eder,görüsüyoruz,flört ediyoruz fakat sonunun ciddi oldugunu biliyorum. Daha şimdi o kadar akrabaları,tanıdıkları beni onun kız arkadası olarak tanırsa incinirim.Ben onlarla esi,nişanlısı,sözlüsü olarak tanısmak isterim
kadinlar kulubu degil dusmanlar kulubu mubarek
yeni gelin diye espiri yaptik nadilda ciddiye alip birde usenmeden cevap yazmislar))
birde cogu anlamistir dedim anlamayan bir arkadas neyi anladigini sormus cevabi 10.sayfada ben cep tel. baglaniyorum oyle surekli msj yazamam zor oluyor
sen takma kafaya bu topikte cogu konunun konu sahibi biraz haksizsa enaz ilk bes sayfadinda boyle yagdirmislardir,
sen dugune git arkadasim sevgilisi olarak degil SEVDIGI olarak git...
tekrar soyluyorum mobil baglaniyorum tel. az cekiyor hemen msj yazamam
aaaaaa bencilliğinde bu kadarıı..
senin beklediklerini onlar beklemek zorundamı?
kendini hazır hissetmiş evlenmeye karar vermiş bundan kendinize pay çıkarmak ne kadar çocukça, şaka gibi.
ilk gelin olmanın ayı bir hissiyatı veya özelliğimi var,her evlenenin heyecanı farklıdır.
ayrıca aile büyüğümüsünüz sizinde firinizi alıcaklar..
offf her canı sıkılan konu açmasın şurda yaa
Sevgili olarak gitmek beni rahatsız eder,görüsüyoruz,flört ediyoruz fakat sonunun ciddi oldugunu biliyorum. Daha şimdi o kadar akrabaları,tanıdıkları beni onun kız arkadası olarak tanırsa incinirim.Ben onlarla esi,nişanlısı,sözlüsü olarak tanısmak isterim
gelin gider gibi evini,memleketini bırakıp yurtdısına evlenerek çıkan,kızın ailesinin himayesine giren,onlarla yasayan erkeklere ne deniyor hanımefendi sorarım size??
Hayır anlamadığım hem hayallerim ideallerim var diyorsunuz ki bunlar muhtemelen eğitim, kariyer planlarıdır diye tahmin ediyorum bunlardan dolayı erteliyorsunuz gibi hem de sanki 70 yıl öncesindeki teyzeler gibi konuşuyorsunuz yok önce evin en büyük oğlu evlenir yok arada nişan düğün olmadan ne sıfatla beni tanıştıracak madem bu kadar dar çerçevede düşünüyorusunuz yıllardır bekleyeceğinize "sevgili sıfatı ile " nişan yapsaydınız bir nişanlım sıfatıyla tanıştırılırdınız o düğünde.
uffff sacma sapan konusmayın beni beklemeleri konusunu kapatalı 10 sayfa oldu.Su an tartıstıgımız baska bir şey.40 defa yazmısım ilk olmak benim için önemli diye.Yorumlarımı okumadan yorum yazmayın.Herkese ayrı acıklama mı yapacagız!!!
Neden bu kadar yadırgıyorsunuz ki insan hem okuyup,kariyer yapıp hem de adetlerine baglı düşünemez mi?Okumus olmam illa modern düşünmemi mi gerektirir evet eski kafalıyım işte
canim benim eminimki sende ilk sayfada yazdigin kadar ofkeli ve kin dolu degilsin bu yuzden biraz espirili konusuyorum
yoksa tabikide ic guveysi olmak, 1. yada 2. evlenmek kotu birsey degil seninde bunlarin farkinda oldugunu dusunuyorum
keske bir kac kisi daha seni onayladin demiyorum ama biraz sicak, olumlu msj yazip senide yumusatip fikrini degistirmeye calissaydi sana biraz faydasi olurdu, gerci bir kac kisi var boyle msj yazaar haklarini yemiyim
uffff sacma sapan konusmayın beni beklemeleri konusunu kapatalı 10 sayfa oldu.Su an tartıstıgımız baska bir şey.40 defa yazmısım ilk olmak benim için önemli diye.Yorumlarımı okumadan yorum yazmayın.Herkese ayrı acıklama mı yapacagız!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?