Üzülerek izliyorum....

kadinlar kulubu degil dusmanlar kulubu mubarek
yeni gelin diye espiri yaptik nadilda ciddiye alip birde usenmeden cevap yazmislar ))
birde cogu anlamistir dedim anlamayan bir arkadas neyi anladigini sormus cevabi 10.sayfada ben cep tel. baglaniyorum oyle surekli msj yazamam zor oluyor
sen takma kafaya bu topikte cogu konunun konu sahibi biraz haksizsa enaz ilk bes sayfadinda boyle yagdirmislardir,
sen dugune git arkadasim sevgilisi olarak degil SEVDIGI olarak git...
tekrar soyluyorum mobil baglaniyorum tel. az cekiyor hemen msj yazamam

Evliliği siz erteliyorsunuz idealleriniz olabilir haklı da olabilirsiniz
ama sizin idealleriniz bir başkasının tercihini engelleyemez.
Hele ki bu evlilik gibi ciddi bir karar ise.

Siz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz sevgilinizin kardeşi kendi tercihini.
Üstelik iç güveysi gibi bir yakıştırma yapma hakkını da kendinizde buluyorsunuz.

ama ben düğüne onları kıskandıgından ya da baska bir nedenden değil ki,orada 'sevgili' adı altında bulunmak istemediğimden gitmek istemiyorum

sözlenin, yüzük takın o zaman demiştim birkaç mesaj önce... yüzük takmanıza engel olan birşey mi var?

canım benim tşk ederim gercekci ve yapıcı yorumların için

aaaaaa bencilliğinde bu kadarıı..

senin beklediklerini onlar beklemek zorundamı?

kendini hazır hissetmiş evlenmeye karar vermiş bundan kendinize pay çıkarmak ne kadar çocukça, şaka gibi.

ilk gelin olmanın ayı bir hissiyatı veya özelliğimi var,her evlenenin heyecanı farklıdır.

ayrıca aile büyüğümüsünüz sizinde firinizi alıcaklar..

offf her canı sıkılan konu açmasın şurda yaa

guzelım kızgınlıgın ılk olamamaktı dogrudur ama cocugun aılesının yapacak baska bır seyı yoktu. ustelık evlılk olayı kısmet nasıp ısıdır. demekk kı zaten ılk olmak nasıbınde yokmus. bu kadar takılma ılk olmak degıl mutlu olmak onemlı. nasıbınde yokmus hepsı bu

uffff sacma sapan konusmayın beni beklemeleri konusunu kapatalı 10 sayfa oldu.Su an tartıstıgımız baska bir şey.40 defa yazmısım ilk olmak benim için önemli diye.Yorumlarımı okumadan yorum yazmayın.Herkese ayrı acıklama mı yapacagız!!!

Hayır anlamadığım hem hayallerim ideallerim var diyorsunuz ki bunlar muhtemelen eğitim, kariyer planlarıdır diye tahmin ediyorum bunlardan dolayı erteliyorsunuz gibi hem de sanki 70 yıl öncesindeki teyzeler gibi konuşuyorsunuz yok önce evin en büyük oğlu evlenir yok arada nişan düğün olmadan ne sıfatla beni tanıştıracak madem bu kadar dar çerçevede düşünüyorusunuz yıllardır bekleyeceğinize "sevgili sıfatı ile " nişan yapsaydınız bir nişanlım sıfatıyla tanıştırılırdınız o düğünde.

O zaman nişan yapın 2 sene sonra da evlenirsiniz.
Ki zaten alielerin gözünde siz nişanlı gibisiniz, sadece adı yok. Yapın nişanınızı rahatlayın.
Bence sizin biraz tedirginliğiniz var, sanki ailesi sizi ciddiye almıyor bunların nasılsa evleneceği yok ben diğer oğlumu evlendiriyim gözüyle bakıyor gibi hissediyorsunuz.
Konuşun sevgilinizle adını koyun, herkes böylece yerini bilir.

gelin gider gibi evini,memleketini bırakıp yurtdısına evlenerek çıkan,kızın ailesinin himayesine giren,onlarla yasayan erkeklere ne deniyor hanımefendi sorarım size??

neyin hıncını yaşıyosunuz
bazı insanların şartlar öyle gerektiği için yurtdışına evlenerek gitmelri sizi niye bukadar gerdi anlamış değilim
bişey sorucam sevgilinizin kardeşi doktor falandıda keyfinemi yurtdışına içgüveysi gibigidiyor
bazı zorunluluklarla böyle dalga geçer gibi konuşmayın
ilerde sizin çocuğunuz olduğunda anlarsınız şartlar neler gerektiriyor

canim benim eminimki sende ilk sayfada yazdigin kadar ofkeli ve kin dolu degilsin bu yuzden biraz espirili konusuyorum
yoksa tabikide ic guveysi olmak, 1. yada 2. evlenmek kotu birsey degil seninde bunlarin farkinda oldugunu dusunuyorum
keske bir kac kisi daha seni onayladin demiyorum ama biraz sicak, olumlu msj yazip senide yumusatip fikrini degistirmeye calissaydi sana biraz faydasi olurdu, gerci bir kac kisi var boyle msj yazaar haklarini yemiyim

Neden bu kadar yadırgıyorsunuz ki insan hem okuyup,kariyer yapıp hem de adetlerine baglı düşünemez mi?Okumus olmam illa modern düşünmemi mi gerektirir evet eski kafalıyım işte

nolur kusura bakma yaa lütfen yalvarırım beni affet konunu okuyup sana haddini bildiren yorumları okumadığım için:)

konun baştan sona saçma,isediğin kadar kendini savun, mantıklı bir açıklama yapamazsın.

herkes bu kadar üstüne geliosa otur düşün ne kadar saçma konuşmuşsun.
cahilmisin sen, sen ilk gelin ol diye adam niye beklesin 2 sene bu nası bi beynin düşüncesi
seninkisi tamamen kıskançlık.
sen bu düşüncelerini onlarada söleme asla almazlar seni.
hazmediceksin güzelimmm
hazmedeceksin:)
yeni çiftede mutluluklar buarada... çok mutlu olsunlar inş kem gözlere inat :)

Neden bu kadar yadırgıyorsunuz ki insan hem okuyup,kariyer yapıp hem de adetlerine baglı düşünemez mi?Okumus olmam illa modern düşünmemi mi gerektirir evet eski kafalıyım işte

:))) Eskiden boyle uzun surelı flörtler evlenmeden aile ıcıne gırmeler vs yoktu.

aile bulurdu pastanede konusrdun ve evlenırdın . 70 lerden bahsedıorum onay vermıssınz ya o kafada oldunzu

Canım bn zaten caresiz kaldıgımdan sizlerden fikir vermenizi,yorumlamanızı bekliyorum.Düşünceleriniz benimkilere zıt olsa bile bunu kırmadan, çirkinleşmeden,sakayla anlatabilmek, gerçek anlamda bana yardımcı olabilmek baska bir şey değil mi

büyük ihtimalle uyarı alacağım ama hiç problem değil yazmak zorunda hissediyorum kendimi...

saygısızlığın terbiyesizliğin alası bu yaptığınız...
öncelikle insanlara saygı duymayı öğrenin...
işinize gelen yorumları beğenip işinize gelenlere hakaretlerde bulunmayın...

liseli değilim diyorsunuz da şu yaptıklarınızı ilkokul çocukları yapıyor.. keşke liseli olsanız diyor insan..

kimi küçümsüyorsunuz olmayan aklınızla şaşırdım doğrusu...

çok büyük konuşuyorsunuz, asla ayrılmayız diye ama unutmayın hayatın bir sınav olduğunu...
millet nikahlı karısını boşuyor, siz mi ayrılamayacaksınız...

ağzınızdan bir kerede kısmet hayırlısı diye sözler çıksın...

bencilliğiniz yetmedi gibi bir de saygısızlaştınız...

sizi sevgi değil kıskançlık bürümüş.. biraz içinizde merhamet olsun... milletin kuracağı yuvaya bu kadar göz dikmeyin..

hayatta bir sıfat edinmemişsiniz ki sevgilinizin çevresine karşı edinebilesiniz....
boşverin gitmeyin gitmeyin... milletin de çok umrunda olur... hatta siz gitmediniz diye nişan iptal bile olur...

elestırıyı dozunda yapın arkadaslar. konu sahıbı sen de nasıbım buymus de kapat konuyu bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…