Üzülerek izliyorum....

:))) Eskiden boyle uzun surelı flörtler evlenmeden aile ıcıne gırmeler vs yoktu.

aile bulurdu pastanede konusrdun ve evlenırdın . 70 lerden bahsedıorum onay vermıssınz ya o kafada oldunzu

Son yorumunuza cevap vermediğimden anlayacagınız üzre düşüncelerinizi pek mantıklı bulmadım.Konumda yer işgal etmeyin lütfen baska yorumlar değerli benim için

Konu sahibi . sana gayet ılımlı ve yurekten bı tavsıyede bulunucam ablam yasındasın sen benim.

Bak yukarda demıssınkı ayrılma gıbı bı luksmuz yok lutfen topıklerde ' 9 yıllık ilişkimden sonra dugune 1 ay kala terkedıldım'
die bı konu var onu oku .

Büyük konusuorsun ve çok uzuldum senın ıcın hayırlısı olsun de inşallah de kısmet de ayrılamayız bız deme lutfen.

sana bunu içtenlıkle söyluorum. Aşk acısı agırdır zordur. ayrılmazsınız tabı ne kadar guzel uzun ılşkınız var cıddısınız

Ama bence boyle konusmamalısın.

Not:eltinle ilgili dusuncende soledıklerımın arkasındayım :)

Ağzınızdan cıkanı kulagınız duysun yaaa öyle bir konusuyorsunuz ki benim sevgilimin kardesinde gözüm mü var neden kıskanayım,evlenmemesini isteyeyim!!!Daha hiç görmediğim tanımadıgım bi kızı niye kıskanayım Benim üzüldüğüm bizim planlarımızı ilk onların yasaması
Adam evlenmeyecek mi,ömrü boyunca bekar mı kalacak tabi ki evlenecek ama önceliğin onlarda olmasına kırıldım anlayın biraz.Hatta anlamayın terk edin burayı o güzel aklınızı kendinize saklayın:)

:))) Eskiden boyle uzun surelı flörtler evlenmeden aile ıcıne gırmeler vs yoktu.

aile bulurdu pastanede konusrdun ve evlenırdın . 70 lerden bahsedıorum onay vermıssınz ya o kafada oldunzu

hahahahahah şahane yaa

eski kafalıyım diyo yaa işte biz ona kıskançlık fesatlık ve bencillik diyoruz..
kalbini biraz sevgiyle doldur,bu kadar nefret dolu olursan hiçbizaman mutlu olamazsın!

Son yorumunuza cevap vermediğimden anlayacagınız üzre düşüncelerinizi pek mantıklı bulmadım.Konumda yer işgal etmeyin lütfen baska yorumlar değerli benim için

konumda yer işgal etmeyin derken?????

forum kurallarını tekrar okumanı salık veririm
topici açarsın, dileyen de forum kuralları dahilinde keyfine göre yorumunu yapar!

konuya gelirsek,
Allah içinize sindirsin, zamanla alışırsınız bu fikre.

Neden bu kadar yadırgıyorsunuz ki insan hem okuyup,kariyer yapıp hem de adetlerine baglı düşünemez mi?Okumus olmam illa modern düşünmemi mi gerektirir evet eski kafalıyım işte

Eski kafalıysanız eskiden böyle kimse uzun süre flört etmezdi mutlaka adı konurdu o zaman nişan yapın siz de burda pek çok kişi de aynı şeyi söylüyor o zaman neyin derdindesiniz? hem evlenmem, nişanlanmam kariyer yapıcam hem de diğerleri bizi beklesin ilk olmak bizim hakkımız. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

bakın herkes hemen hemen farklı cümlelerle aynı yorumda bulunmuş size...

hala haklı olduğunuzu düşünüyor musunuz???

ya siz erkek kardeşinin sevgilisi olsaydınız ve evlenmek isteseydiniz ve size " abimin bi sevgilisi var 1-2 sene bişey bekliyormuş kafasında bişey varmış o olmadan evlenmicekmiş onu beklemeliyiz" deseydi saçma gelmezmiydi???

ne alaka yaaa bn abinin sevgilisinin keyfini mi beklicem demezmiydiniz??? bnce siz kesin derdiniz gibi geliyor bna.....

ilk gelin olmak istiyorsanız bazı hayalerinizi erteleyip siz önce evlenecektiniz..kimsenin yuva kurması sizi ilgilendirmemeli..düşünce yapınızı anlamak mümkün değil..kıskançlık desem değil,özenme desem o da deği...

walla canım senin aşırı derecede bir ego sorunun var...ortada fol yok bir durum yok hala düğünlerine gitmemekten bahsediyorsun...bence de gitme...çünkü zaten gitsen de bir kenarda 5 karış suratla oturacaksın hem kayınvalidenlerin hem de sevgilinin moralini bozacaksın böyle mutlu bir günde....

Keske bıraz once gorseydım yorumunuzu bende hala sıze tavsıyede bulunuorum ama bunu anlıcak bır ınsan deılsınız :))

unutmayın <

ALLAH büyük konustuğumuz seyi yaşamadan öldürmezmis.

ayrıca nereye yorum yazıp yazmıyacagımı sıze sormucam konuyu actınız cevaplarına katlanırsınız :)

Son düzenleme:

hımm başka bi arzunuz var mı

isterseniz bir de düğün basalım

durunn evlenemezsiniz diyelimm

daha ceyran hanım evlenecek

1.o olacak diyelim

hop onları kaldıralım sizi oturturalım

ne dersiniz

gayet mantıklı

Sevgilimin ailesi,tanıştıgım akrabaları beni her gördüklerinde hadi artık düğün ne zaman diye baskı yaparlardı.

Madem Sevgili olarak bilinmekten bu kadar rahatsızdin neden ailesi ve akrabalarıyla tanıştın .yazdikca komiklesiyorsun.

Sen önce kendine ve iliskine deger ver sonra baskalarını duşun.bu kadar takiyorsanda ayril kimsenin sevgilisi olma.2 yıl gezip tozarken iyi,düğünde sevgilisi derlerse kotu öylemi?kendinle celisiyorsun farkında degilsin.

Sahip olacağın sıfatla değil karakterinle degerlenirsin.sadrazam bile olursun belki ama adam olmak başka bir şey.

rahmetli k.pederim vefat ettiginde esimin sevdiği kiz olarak yanindaydim.senin tabirinle sıfatım sevgiliydi,cenaze boyunca destek olup acısını paylaşmaya çalıştım.su an 7 senelik gelin sıfatını taşıyorum ,uzak akrabaları o günlerden hatırlıyorlar, çok destek oldun ,kotu gunünde yanindaydin diye takdir ediyorlar sagolsunlar.

Aklını basına devsir bence, dertsiz basına dert arama.bugun bu kaprislerine göz yuman sevgilin,karısı olsaydın çok ağır konusabilirdi senle.o beğenmediğin sevgili sıfatından dolayı alttan alıyor onu bil.

Son düzenleme:

ozaman düzgün anlatıcaksın düşüncelerni, ilk olamadın diye içinde bi burukluk olması ayrı bişey bunlardan dolayı onları suçlamak tavır almak çok ayrı bişey.
onların mutluluğunu görürsün özenirsin bizede nasip olur inş dersin hoşuna gider mutlulukları heyecanları tamam ozaman haklısın ama sen diyosunki ben 2 sene sonra evlenicem onlar benim sıramı aldıi, ailesi bana sormadı nişanlarına gitmicem yurtdışına iç güveysi gidiyo. şimdi bu ne oluyo kıskançlık deilde neee sen koy adını..

ayrıca terk etmek derken neyi kastetdin? biraz sonra ağır yorumlardan utanır sen terkedersin nasıl olsa,akıl saklama konusunu sana öneririm çnkü saklamazsan evde kalıcaksın,abla tavsiyesi sana:)

tesekkur edıyorum. o yoruma daha farklı seyler yazıcaktım ama sinirle banlanmaya degmez .

siz guzel açıklamışsınız agzınza saglık :))

Tavsiye de mi bulunuyordunuz????Demek tavsiyede bulundunuz da ben onu dalga gecmek olarak anladım.Hanımefendi niyetiniz yardımcı olmak olsaydı kibarlıkla yansıtabilirdiniz düşüncelerinizi.Sonucta sizlerden akıl almak niyetindeydim.
eğitim psikolojisi diye bir ders vardır bilmem duydunuz mu? eleştiri ve ceza asla insanı doğruya sevketmez... bir kişiye gerçekten yardımcı olmaksa niyetiniz karşınızdakine kendisini zaten pişman olduğu bir meseleden dolayı suçlu hissettirmezsiniz...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…