:))) Eskiden boyle uzun surelı flörtler evlenmeden aile ıcıne gırmeler vs yoktu.
aile bulurdu pastanede konusrdun ve evlenırdın . 70 lerden bahsedıorum onay vermıssınz ya o kafada oldunzu
nolur kusura bakma yaa lütfen yalvarırım beni affet konunu okuyup sana haddini bildiren yorumları okumadığım için:)
konun baştan sona saçma,isediğin kadar kendini savun, mantıklı bir açıklama yapamazsın.
herkes bu kadar üstüne geliosa otur düşün ne kadar saçma konuşmuşsun.
cahilmisin sen, sen ilk gelin ol diye adam niye beklesin 2 sene bu nası bi beynin düşüncesi
seninkisi tamamen kıskançlık.
sen bu düşüncelerini onlarada söleme asla almazlar seni.
hazmediceksin güzelimmm
hazmedeceksin:)
yeni çiftede mutluluklar buarada... çok mutlu olsunlar inş kem gözlere inat :)
nolur kusura bakma yaa lütfen yalvarırım beni affet konunu okuyup sana haddini bildiren yorumları okumadığım için:)
konun baştan sona saçma,isediğin kadar kendini savun, mantıklı bir açıklama yapamazsın.
herkes bu kadar üstüne geliosa otur düşün ne kadar saçma konuşmuşsun.
cahilmisin sen, sen ilk gelin ol diye adam niye beklesin 2 sene bu nası bi beynin düşüncesi
seninkisi tamamen kıskançlık.
sen bu düşüncelerini onlarada söleme asla almazlar seni.
hazmediceksin güzelimmm
hazmedeceksin:)
yeni çiftede mutluluklar buarada... çok mutlu olsunlar inş kem gözlere inat :)
:))) Eskiden boyle uzun surelı flörtler evlenmeden aile ıcıne gırmeler vs yoktu.
aile bulurdu pastanede konusrdun ve evlenırdın . 70 lerden bahsedıorum onay vermıssınz ya o kafada oldunzu
Son yorumunuza cevap vermediğimden anlayacagınız üzre düşüncelerinizi pek mantıklı bulmadım.Konumda yer işgal etmeyin lütfen baska yorumlar değerli benim için
Neden bu kadar yadırgıyorsunuz ki insan hem okuyup,kariyer yapıp hem de adetlerine baglı düşünemez mi?Okumus olmam illa modern düşünmemi mi gerektirir evet eski kafalıyım işte
canım bu kızlar niye bana bu kadar tepki verdi yaa yoksa onlar da mı içgüveysi almışlar
Allahim biraz olgunluk ve düsünce var bazi kullarina...
ayy canım benim yaa:) Gelin hanım alsın gelinini,toplasın bohcasını götürsün ingiltereye:) Anlasıldı ki burda sana akıl danısmak en mantıklısı.Sence ben düğünlerine gitmelimiyim ki?Abisinin sevgilisi olma vasfıyla gitmek istemiyorum bu çok incitici.Gitmeyi düşünmüyorum aslında yanlış mı yaparım yine ?
Son yorumunuza cevap vermediğimden anlayacagınız üzre düşüncelerinizi pek mantıklı bulmadım.Konumda yer işgal etmeyin lütfen baska yorumlar değerli benim için
Ağzınızdan cıkanı kulagınız duysun yaaa öyle bir konusuyorsunuz ki benim sevgilimin kardesinde gözüm mü var neden kıskanayım,evlenmemesini isteyeyim!!!Daha hiç görmediğim tanımadıgım bi kızı niye kıskanayım Benim üzüldüğüm bizim planlarımızı ilk onların yasaması
Adam evlenmeyecek mi,ömrü boyunca bekar mı kalacak tabi ki evlenecek ama önceliğin onlarda olmasına kırıldım anlayın biraz.Hatta anlamayın terk edin burayı o güzel aklınızı kendinize saklayın:)
Allahim biraz olgunluk ve düsünce ver bazi kullarina...
Ağzınızdan cıkanı kulagınız duysun yaaa öyle bir konusuyorsunuz ki benim sevgilimin kardesinde gözüm mü var neden kıskanayım,evlenmemesini isteyeyim!!!Daha hiç görmediğim tanımadıgım bi kızı niye kıskanayım Benim üzüldüğüm bizim planlarımızı ilk onların yasaması
Adam evlenmeyecek mi,ömrü boyunca bekar mı kalacak tabi ki evlenecek ama önceliğin onlarda olmasına kırıldım anlayın biraz.Hatta anlamayın terk edin burayı o güzel aklınızı kendinize saklayın:)
woooooww kadınlar kulübü değil düşmanlar kulübü :)
woooooww kadınlar kulübü değil düşmanlar kulübü :)
konumda yer işgal etmeyin derken?????
forum kurallarını tekrar okumanı salık veririm
topici açarsın, dileyen de forum kuralları dahilinde keyfine göre yorumunu yapar!
konuya gelirsek,
Allah içinize sindirsin, zamanla alışırsınız bu fikre.
Keske bıraz once gorseydım yorumunuzu bende hala sıze tavsıyede bulunuorum ama bunu anlıcak bır ınsan deılsınız :))
unutmayın <
ALLAH büyük konustuğumuz seyi yaşamadan öldürmezmis.
sizin gibi bir zihniyete zaten yorum yapmam bundan sonra aynı cızgıde bıle olamayız cunku :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?