Üzülerek izliyorum....

Hayır sevgilim de benim gibi düşünüyor.Benim kadar öfkeli değil ama o da cok kırgın.
Aslında annem babam da bu durumdan dolayı bana haksızlık yaptıklarını düşünüyorlar.Evde sürekli gönlümü almaya calısıyorlar diyor

değilim.Şımarık oldugumu düşündünüz sanırım :)

canim benim bende asmin arkadasa katiliyorum birnisan veya soz yapsaniz hem adi konmus olur..(tel.cekmiyor ben bumsji yazana kadar kim bilir kac sayfa atladi ))
bu arada bazi msjlara cevap verme sikayet etmek istedigin msjin sagida unlem isareti gibi bir ucgen var ona tikla editorlere sikayet et onlar gereken cevabi verir...
sana kolay gelsin ben oglusumun yanina gidiyorum sabah kaldigimvyerden okurum

ne saçma düşünüyosun yaa :)) kusurabakma ama senin için herkesin düzeni mi değişsin. seni mi bekliycek onlar 2 yıl. bencilce olmuş davranışınız bence.
üstelik sevgilinizin annesi sizi davet etmiş nişana, veya istemeye gidildiği gün sizin haberiniz olmuş bunda ne var? siz akraba(gelin) değilsiniz ki herşeyini paylaşsın. sadece sevgilisin...

o zaman siz bu düşüncenizi pek sevgilinize söylemeyin ilerde sevgilinizin ailesi sevgilinizin gönlünü alır ama siz kötü olursunuz ki aile içinde kaynınız veya eltinizde duyarsa bizim mutluluğumuzu kıskanıyor istemiyor diye yafta bile yiyebilirsinizz dediğim gibi o nişana bi sözlü veya nişanlı olarak gitmek istiyorsanız bir kız istemeyle işe ciddiyet kazandırabilirsiniz ilklere yapılan ikincilere yapılmaz diye birşey düşünmeyinn hatta bu düğün mevzularında önünüzde birilerinin olması sizin için örnek olup adımlarınızı ona göre atabilirsiniz..

Son düzenleme:

Tsk ederim canım benim.bilmiyorum belki söz düşünebilirim ama çok ani olmuş olur.Yorumlarını bekliyorum öpüyorum oğlusunu:)evlenince Allah sevgilimle bana da nasip etsin :)

diyelim ki sizin evlenmenizi beklediler. Tut ki aranız bozuldu (Allah korusun) ve ayrıldınız. bu bekleyenlerin durumu ne olacak :)) boşuna beklemişiz demezler mi

Eeee biz de tıkladık o ünlemlere ne olacak şimdi? :44:

Merak etme canım daha fazla yazıp kendimi yormicam. son sayfalara bakarsan seni dikkate alan kimsede kalmamis zaten .

Bastan beri ciddi ve samimiyetle seni uyaran,hatalarının altini cizip yol gösteren bu kadar kadına verdigin cvplardan kendi konunu standup a çeviren sensin.simdi aa niye boyle cvplar alıyorum diyosun.

Sana tavsiyem ; eğer bir kisi seni uyarıyorsa duşun,2 kisi aynı uyariyi yapıyorsa 2 kere duşun,3 kisi yapıyorsa Allah'ın hakkı 3 tür 3 defa duşun.

4 ve üzeri insan aynı şeyi söylerse düşünme dediklerini yap.
Ok ...

Son düzenleme:
öncelikle haksızsın ve biraz fazla tepki veriyorsun onu belirtmek istedim.
ilişkimin 5.senesindeyim benimde resmi bir şey olması için en az 2-3 senem var aileler birbirini tanıyor akrabalar falan gelmeler gitmeler aynı senin gibi seviyorlar beni değer veriyorlar benimde sevgilimin erkek kardeşi var bu zaman içerisinde o evlenmek istese bana niye sorsunlar ki hadi nişanlı olsam sizin düğün ertelensin ona düğün yapalım deseler neyse o düğüne de ne sıfatla gidicem diye düşünme ben bir çok aile şeylerine katıldım yüzüğüm yoktu ama soranlara annesi sözlüsü diyordu herşey yüzük değil seni nasıl tanıtırlarsa sen osun bir çok kişi benim sevgilimin ailesiyle nasıl olduğumu bilmediği için aa bak sanki evlenecekler de gelmiş sevgilisi olarak dediler biliyorum ama sevgilimin annesi hiç birine göz yummadı sözlü onlar evlenecekler dedi ben çağırdıysam onun burada yeri var dedi sözlü nişanlı sevgili farketmiyor onların gözünde nasıl olduğun önemli ilk olmak senin için tabiki önemliydi ama bir de şöyle düşün sen o ailenin en büyük oğluyla beraberken öteki bir küçüğüyle onun hiç şansı yoktu boşver ilk gelin olma ilk kız ol onlar için iyi yanlarını düşün böyle davranma bence o nişanda da bulun seni dikkate almasalar çağırmazlardı boş sevgili olsaydın yer ayırmazlardı sana nişanda

tesekkür ederim canım yaa çok iç rahatlatıcı konustun

panpa sen iyi misin?

kk da çok konu okudum çok hayretler içinde kaldım ama şu devirde 20li yaşlarda böyle düşünen bir kızın varlığı beni dehşete düşürdü...

peki senin paşa gönlün daha 15 yıl bekleyelim dese, o G.....cağız damı 15 sene bekleyecek?
kısmeti gelmiş evlenmiş oooh da çok iyi olmuş...
yemeyenin ilk evlilik düğün heyecanını yerler.helal olsun G.... ye

Bu arada şımarık az da olsa sevimli bir kelime ben şahsen senin şımarık değil "haset" olduğunu düşündüm...bundan dolayı müstakbel kayınvalide ve aileye kin duyacaksan,hak yardım etsin onlara sen oğullarını ele geçirince,pardon evlenince

bir de erkek arkadaşımın abisi de var şu an hiç evlenmeyi düşünmüyor ben onu beklemek istemem açıkçası sen istermiydin istemezdin öyle düşün o ilk çocuk diye ben evliliğimi geri atamam benim mutluluğum geç kalır sen formalite evlilik demişsin ama bu hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…