:)artık 2.de belli biz soz yapmaya karar verdik
unemlerin "sikayet" butonu oldugunu anlatmaya calistim hem ne olacagini bilmiyorsun hemde tiklamaktan geri kalmiyorsun, sana tavsiyem oyle sonucunu bilmedigin herseye herseye hemen atlama yada tiklama derim yani senin iyiligin icin guzel arkadasim !!!!!
İroni yaptım,siz anlayamamışsınız.
Ünlemlerin ne işe yaradığını biliyorum,merak etmeyin.
Şikayet edecek bir taraf varsa o da bizleriz,zira yemediğimiz hakaret kalmadı.
konu acilali 24 saat bile olmadan soz karari aldiniz.cok hizlisiniz.
keske bu hizinizi daha once kullanip 1.ligi kaptirmasaydiniz.
ama genelde "ilkler" buyuk hevesle yapilir.eminim bu acidan ilk gelin hanim cok sansli olacak.onlara buradan mutluluklar diler,kem gozlerden uzak olmalari icin dua gonderirim.
konu acilali 24 saat bile olmadan soz karari aldiniz.cok hizlisiniz.
keske bu hizinizi daha once kullanip 1.ligi kaptirmasaydiniz.
ama genelde "ilkler" buyuk hevesle yapilir.eminim bu acidan ilk gelin hanim cok sansli olacak.onlara buradan mutluluklar diler,kem gozlerden uzak olmalari icin dua gonderirim.
Evet sekerim sizin yorumlarınız neticesinde en doğru karar verdim. Bizim düğünümüz onlardan önce olacak yani yine ilk gelin olacağım:)hadi hadi kıskançlık yapmayın düğünüme beklerim:)allahım kocacimla beni kötü gözlerden korusunaminnnn allahım sana şükürler olsun
Evet sekerim sizin yorumlarınız neticesinde en doğru karar verdim. Bizim düğünümüz onlardan önce olacak yani yine ilk gelin olacağım:)hadi hadi kıskançlık yapmayın düğünüme beklerim:)allahım kocacimla beni kötü gözlerden korusunaminnnn allahım sana şükürler olsun
valla yazmayayım dedim ama dayanamadım.
ilk olarak ne kadar kıskanç ve haset biri olduğunu herkese ispatladığın için tebrik ediyorum seni.sırf öne geçebilmek için ideallerinden,evlenmeden tamamlamak istediğin eksikliklerinden vazgeçmek ne büyük fedakarlık
ama sana kötü bi haberim var güzelim,yani sen şimdi sırf böyle bi karar aldım diye,kaynımın düğün hazırlıkları durur önce bizimkileri yaparlar diye düşünüyosun ya...
hah işte öyle olmayacak üzgünüm.
ortada kesilmiş bir söz,planlanmış bir nişan,yurtdışına çıkacak bir gelin,eşinin yanına gidebilmek için bir takım prosedürleri tamamlaması gereken ve bunun için ne kadar erken imza atarsa hayrına olacak bir damat varken,lisede kendi aralarında yüzük takan ergenler varya işte öyle bir yüzük takarsın bu aşamada....
sevgilinin ailesi bir düğüne konsantre olmuş zaten,ee senide davet etmişler olduda bitti maşallah demeden sen ancak hayalinde ilk gelin olursun tatlım...
gerçekler acıdır ama büyük ihtimal yaşanacaklar bunlar .kendini hazırlasan iyi olur.yoksa beklemeniz lazım dediklerinde daha büyük travma yaşarsın sen.
görüyosunki çocuk oyuncağı değil bu işler...karşında sana saygı duyan ,sırf sen ideallerine kavuş önce diye beklemeyi kabul eden insanlar var.yani vurdumduymaz değiller,bi yola girmişlerken ay ben vazgeçtim ilk gelin ben olcam,nikahı bana kıyın dedin diye rotayı değiştircek insanlar değiller.
senin adına çok ama çok üzüldüm yazık
amannn boş ver sende ilk torunu doğuruverirsin nolcakk...ne de olsa planlarından caydın.yap ilk bebeği,ilk bezini sen değiştir ama yeni doğurdum ağrım var diye yan gelip yatma.son pişmanlık işe yaramıyo yaşayarak öğrendin
ayy çok yaşa ezocum çok güzel anlatmışsın.
bunun yaptığını çocuk yapmaz gece yarısı sevgilisini arayıp evlenme teklif etti heralde.
korkulur valla.. ama Allahın terazisi gram şaşmaz. fesatlıkla kötülükle bakan her göz sahibine zarar verir. için ne kadar temizse mükafatıda okadar büyük olur. allah şaşırtmasın dicem ama sen bayağ bayağ kötü kalpli bi insansın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?