ay evet tursu bidonu geçirmiş kafasına şaşkın
İnşallah ilk önce eltinle kaynının çocuğu olur :2:
dünyanın merkezi sen değilsin tatlım kendini ne kadarda önemsiyorsun öyle üzülerekmi izliyorsun :) inan bende yazdıklarını şaşkınlıkla okudum
çocugu kendim istemiyorum tatlım,biraz calışmam lazım hemen ne o öyle çoluk çocuk.çoluga cocuga karısmak için gencim.Onlar bhemen nikahı yapacak ama hemen düğün yapılmayacak çünkü vize bekliyorlar.Ailesiyle konustu aşkışım biz bu kış nişan önümüzdeki yaz düğünü yapacagız bizim düğün olana kadar onların ki bekletecekler ki her durumda beklemek zorundalar kimbilir oraya gitmesi için gereken prosedürler kaç yıllarını alacak
Yakın arkadaşların varsa ki ben pek sanmıyorum, evlenenler olmuştur onları da kıskandınmı, yani arkadaş çevrende de ilk evlenen falan olma gibi bi takıntın var mıydı?
bu arada bence çocuk içinde ilk olmaya bak çünkü ilk torun heyecanıda farklı olur derler
yok hanımefendi orada kariyerim devreye gecer.Sizler gibi boş değilim ki.Sadece izin günlerimdeyim.Yoksa benim işim gücüm sosyal calışma alanım var.Çocuga ayıracak zamanım yok inş. bir 5yıl sonra da o olur.
yurtdışında değilde Türkiye'de yaşama kararı alırlarsa suikast düzenlicekmiş gibi bi havan var, ya da onlar uzaktan gelicek malum, evde heyecan olucak bu heyecanı da sindiremiceksin, uzaktan gelen geline pek iş yaptırılmaz sen yıllardır bu ailenin kızı olmuşsun eltinede hizmet edersin, o kızın ilk olmaktan yana bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum zaten ya neyse
tabi ki hizmet edeceğim o evin gelini olacagım.Gelin olmak kolay mı :) hiç gocunmam
yok hanımefendi orada kariyerim devreye gecer.Sizler gibi boş değilim ki.Sadece izin günlerimdeyim.Yoksa benim işim gücüm sosyal calışma alanım var.Çocuga ayıracak zamanım yok inş. bir 5yıl sonra da o olur.
çocugu kendim istemiyorum tatlım,biraz calışmam lazım hemen ne o öyle çoluk çocuk.çoluga cocuga karısmak için gencim.Onlar bhemen nikahı yapacak ama hemen düğün yapılmayacak çünkü vize bekliyorlar.Ailesiyle konustu aşkışım biz bu kış nişan önümüzdeki yaz düğünü yapacagız bizim düğün olana kadar onların ki bekletecekler ki her durumda beklemek zorundalar kimbilir oraya gitmesi için gereken prosedürler kaç yıllarını alacak
Evliliğide hemen istemeyen sendin unutma.
Bugun bebeğe hazır değilim dersin,yarın ama ilk ben doğurcaktim dersin.
nikah akdini ne sanıyorsun anlayamadım.hmen nikah kıyacaklar ama ilk bizim düğünümüz olcam diye geriniyosun ya,sadece nikahla evlenenler gelin sayilmiyormu?
Az büyü canım ya sen kendini avut ama gercek olan bişey varki,o ailenin ilk gelini kayninin eşi olcak.sevgilinle aynı soyismini tasicak biliyorsun degilmi ?
Kısın Nisan olcak dıyorsun ya, o vakte kadar müstakbel eltin seni kaynimin 2 senelik sevgilisi diye tanıtacak soranlara.
Sen bidaha ara askını haftaya pazara boş yer varsa kıysın sana nikah.eee dene şansını hadi
Hiç gülesim yoktu güzel tespit yapmışsınEvliliğide hemen istemeyen sendin unutma.
nikah akdini ne sanıyorsun anlayamadım.hmen nikah kıyacaklar ama ilk bizim düğünümüz olcam diye geriniyosun ya,sadece nikahla evlenenler gelin sayilmiyormu?
Az büyü canım ya sen kendini avut ama gercek olan bişey varki,o ailenin ilk gelini kayninin eşi olcak.sevgilinle aynı soyismini tasicak biliyorsun degilmi ?
Kısın Nisan olcak dıyorsun ya, o vakte kadar müstakbel eltin seni kaynimin 2 senelik sevgilisi diye tanıtacak soranlara.
Sen bidaha ara askını haftaya pazara boş yer varsa kıysın sana nikah.eee dene şansını hadi
biz kararımızı verdik kızlar önümüzdeki ay inş nişanımız olacak.Eltimin nişanına da abilerinin nişanlısı olarak gidecegim.Yazın da inş. evlenmiş olacagız.Artık burda takılamayacagım,çok zamanımı alıyor aşkımı çok ihmal ettim.Hem yarın işe dönüyorum.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.Nişan gelişmelerimi aktarırım inş.
Evliliğide hemen istemeyen sendin unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?