biz kararımızı verdik kızlar önümüzdeki ay inş nişanımız olacak.Eltimin nişanına da abilerinin nişanlısı olarak gidecegim.Yazın da inş. evlenmiş olacagız.Artık burda takılamayacagım,çok zamanımı alıyor aşkımı çok ihmal ettim.Hem yarın işe dönüyorum.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.Nişan gelişmelerimi aktarırım inş.
meslegini ve egitimi cooooook merak ettim ciddennn senin..
:))))) millete siz boşşunuz diyo ya ondan farklı bişe sandım,, gerci olsada farketmez di yorum yapan herkesin kendini cok daha iyi yetiştirdiği ortada..mağaza müdürüymüş öyle yazıyo, mi ayrı yazılır diyince edebiyat öğretmeni sanmıştım kariyer planıda nobel almak heralde diye düşünmüştüm
Yok gelini kıskanmıyorum çünkü onlar zaten yurtdısında oturacak.Türkiyeye yılda bir kez anca gelirler,aileyle,kayınvaldeyle öyle cok görüşemeyecekler ki zaten ama ilk gelin olmak isterdim.Öfkem sıramı kaptırdıgım için sadece
Ya ne kadar katı yüreklisiniz böyle,keyfimi beklemeseler bile, bir incelik yapmak,gönül almak gibi düşünceler yok mudur kimsede
sadece ben değil sevgilim de cok kırıldı ailesinin yaptıklarına
bi oğullarının gönlünü yaparken diğerininkini de hoş tutma düşünceleri yok mudur insanların
bunları sadece sevgilim ve ben mi düşünüyoruz?
Bugün pazar ya kapalıdır canım...gidiyorum diyodu ama hala burda, mağazayı boş bırakmışlar
Bugün pazar ya kapalıdır canım...
Klas bir yerse birşey diyemem beğenmediğine göre öyledir herhalde.Bir an durdum düşündüm ilk gelinim böyle bir eltim olsa napardım diye.güzelim bu kariyer kariyer diye gerindiğine göre bunların mağaza çok klas bi yerdir pazar günü açıktır :))
Klas bir yerse birşey diyemem beğenmediğine göre öyledir herhalde.Bir an durdum düşündüm ilk gelinim böyle bir eltim olsa napardım diye.
önlisans mezunuymuşsun şimdi ben lisans mezunuyum ben de seni boşsun diye eziyim mi, üstelik memurum, üstelik evliyim senden önce evlendim
magaza müdürü değilim.kkya üye olmak için acele acele formu doldurdum hiç önemsemedim bile.fark ederseniz daha yeniyim.siz ne boş insanlarsınız çalışma,üretme,kültür adına hiçbir şey yok.24saat nettesiniz.kocanız olsaydım coktan bosamıstım valla.ben iki gündür kk alemine daldım da bu insanların hiç mi işi gücü yok.hadi beni tutmayın anacım müstakbel nişanlımla karamelli moka içmeye gideceğiz.hazırlanmam,süslenmem lazım.biz erdik muradımıza siz cıkın kerevetine:)hadi byy kızlar (allahım bizi kötü gözlerden koru aminnnn)
magaza müdürü değilim.kkya üye olmak için acele acele formu doldurdum hiç önemsemedim bile.fark ederseniz daha yeniyim.siz ne boş insanlarsınız çalışma,üretme,kültür adına hiçbir şey yok.24saat nettesiniz.Kocanız olsaydım coktan bosamıstım valla.Ben iki gündür kk alemine daldım da bu insanların hiç mi işi gücü yok.Hadi beni tutmayın anacım müstakbel nişanlımla karamelli moka içmeye gideceğiz.Hazırlanmam,süslenmem lazım.biz erdik muradımıza siz cıkın kerevetine:)hadi byy kızlar (allahım bizi kötü gözlerden koru aminnnn)
benim annem memur kızım taaa anamın meslegini yapıyorsunhadi byy ben gideyim de aşkışıma hazırlanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?