Üzülerek izliyorum....

Şuan ağustostayız bir daha ki ay eylül olacak tatlım yani eylül kış mevsiminin içinde yer almıyor az önce kışın nişan yapıyordun şimdi önümüzde ki ay ...

bence sen bunları tamamen uyduruyorsun biraz tutarlı ol

mağaza müdürüymüş öyle yazıyo, mi ayrı yazılır diyince edebiyat öğretmeni sanmıştım kariyer planıda nobel almak heralde diye düşünmüştüm
:))))) millete siz boşşunuz diyo ya ondan farklı bişe sandım,, gerci olsada farketmez di yorum yapan herkesin kendini cok daha iyi yetiştirdiği ortada..

Sizi tebrik ediyorum kendinizi evlilik yarışına sokmuşsunuz maalesef başarılı olamamışsınız.

Ön planda olmak için can atan insan modeli,

Çok kaprisli bencil ve tehlikeli bir insansınız bana göre...

Gelenek ve göreneklere bağlılığınızda sanırım sadece işinize geldiği yerlerde...

Sevgililik,flört falan da çok ayıptır neden yapıyorsunuz?

Ayrıca sizin yersiz saçma planlarınız ve ertelemeniz gereken durumlar için kimse hayatına yön veremez.

O değilde;yazık o ailenin gelinine ve sevgilinizin erkek kardeşine mutluluğunu kıskanan bir türlü hazmedemeyen yengeye-eltiye sahip olacaklar.

Hoş belki de olmaz,çünkü siz de bu fesatlık varken uzun sürmez...

Kesin sevgilinizinde aklına bu düşünleri siz yerleştirmişsinizdir.

Gereksiz konuşmalarla sevgilinizin başının etini yiyip ailesine ve kardeşine karşı doldurmuşsunuzdur.

Umarım sevgiliniz ne kadar tehlikeli,fesatça düşünceleriniz olduğunu anlar ve yol yakınken hazır 2 yıl ara varken hatasından döner.

kizlar vallahi gunah(konu sahibine degil kendinize gunah) gaza gelip ne kadar kotu niyetli dua etmis bir arkadas boyle dualar donup dolasip edeni bulur, cok ciddiye almis bazilari bu konuyu
konu sahibi arkadasim ) birazda kafa yapiyorsun galiba konudakilerle, bu konuda bu kadar ciddi olamazsin gece uyudun sabah uyandin evlilik karari mi aldin? konunun badinda savundugun konu kadar bu karar da dogru degil...bazi isteklerinde hakli olabilirsin ama biraz dusunerek hareket et kendine zarar verirsin...

güzelim bu kariyer kariyer diye gerindiğine göre bunların mağaza çok klas bi yerdir pazar günü açıktır :))
Klas bir yerse birşey diyemem beğenmediğine göre öyledir herhalde.Bir an durdum düşündüm ilk gelinim böyle bir eltim olsa napardım diye.

önlisans mezunuymuşsun şimdi ben lisans mezunuyum ben de seni boşsun diye eziyim mi, üstelik memurum, üstelik evliyim senden önce evlendim

Klas bir yerse birşey diyemem beğenmediğine göre öyledir herhalde.Bir an durdum düşündüm ilk gelinim böyle bir eltim olsa napardım diye.

magaza müdürü değilim.kkya üye olmak için acele acele formu doldurdum hiç önemsemedim bile.fark ederseniz daha yeniyim.siz ne boş insanlarsınız çalışma,üretme,kültür adına hiçbir şey yok.24saat nettesiniz.Kocanız olsaydım coktan bosamıstım valla.Ben iki gündür kk alemine daldım da bu insanların hiç mi işi gücü yok.Hadi beni tutmayın anacım müstakbel nişanlımla karamelli moka içmeye gideceğiz.Hazırlanmam,süslenmem lazım.biz erdik muradımıza siz cıkın kerevetine:)hadi byy kızlar (allahım bizi kötü gözlerden koru aminnnn)

eee sen az önce buraya çok takıldım sevgili mi ihmal ettim yazmadın mı ?
Allahım yaa kendinle çelişip çok komik bir durumdasın farkındamısın
bence de git artık

Son düzenleme:

yani yalancısın, sıkıyosun bari mimar mühendis falan yazsaydın, vizyonun o kadar işte, burayı küçümsüyosun ama en mahrem şeylerini anlatıyosun bize sabahtan beri tüm aile hayatını öğrendik, sen bence soğuk bi su iç için soğusun

yazıyı ve bikaç yorumu okuduktan sonra gidişatı okuyamadan dayanamadım yazmak istedim..

sevgilim birikim yaptı para biriktirdi deyince bende ailesi paraları istedi kardeşinin düğününü o şekilde yapıyorlar engel olamıyor üzülerek izlemesi bundan zannettim ama sona gelinceee noldu ne varki ahh ahhhh bendeki bizdeki dertleri bi bilsen napardın dedim..
aslında daha çok şey geçiyorda içimden kendime saklayayım mutluluklar kardeşine de sizede..

ya kızlar Allahınızı sewerseniz boşverin,, işine gelmeyenler söylenince çirkefleşti.. bak söyleseydik istediklerini canımla cicimle kapatırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…