Üzülerek izliyorum....

dünyanın merkezi sen değilsin tatlım kendini ne kadarda önemsiyorsun öyle üzülerekmi izliyorsun :) inan bende yazdıklarını şaşkınlıkla okudum

aha aha ha

Canım yıldırım nikahını yap hemen çocuk yapımına başla ama yok geç kalabilirsin evlatlık edin hemen kaynananın evine git ve büyük bir sevinçle bağır "Ne haber ilk çocukta benden" O değil bu insan ilk evlendi hadi ikinci oldun her ne ise artık anlaşamadılar boşancaklar o zaman da ilk ben boşanmalımıyım yok canım o kadar da değildir her halde.

Bu nasıl bir karakter yapısıdır eşine ve ailesine sabır diliyorum.

...cıııı,....cıııı sana kimse inanmaz,
....cııı,...cı sözüne kimse kanmaz

hiiiç zannetmiyorum valla erken evleneceğini bebeğim yaaa....
ohhh ne güzel oluyo,ya yeminederim ben çok seviniyorum haset insanların başına kötü şeyler gelince...

ilk ben boşancam da dermi ahahhaha dermi der..:44:

Ben evin en küçüğüyüm ( yaş:22 ) Önümde 3 tane bekar ablam var ama ben onlardan önce nişanlandım diye alınmadılar küsmediler, aksine her şeyimle ilgilendiler, çeyizlerimi yapıyorlar Allah razı olsun.. Siz de çok fesatmışsınız.. Keyfinize göre evliliği uzatırsanız sona kalırsınız.. Böyle ince olaylar peşinde koşmayın....

ve bu arkadaş konuyu açarken müthiş bi özgüvenle bizden haklısın dememizi bekledi, arada haklısın diyen çıktı mı acaba?

boyle biseyin olmadigini sen de cok iyi biliyorsun.
ama gercekse de (!) seni de tebrik ederim.Allah size de mutluluklar versin.
burda bizim seninle alip veremedigimiz hicbirsey soz konusu degil.
seni tanimiyoruz bile.
ama tavrin,davranislarin,dusunce yapin cok ama cok yanlis.
buradaki hickimse senin dusunce tarzina bir anlam veremedi.
biz senin olayina disardan bakiyoruz ve oyle yorum yapiyoruz.
bazen insanin kendine bile itiraf edemedigi durumlari vardir.
simdi senden ricam kendine,ne kadar dar ve yanlis dusundugunu,kalbinde ve beyninde gereksiz yere kotu dusunceler besledigini,senden once evlenecek ciftler icin kiskanclik besleyerek 1. veya 2. olmak gibi sacma sebeplerle tabiri caizse sidik yarisina girdigini,bunlari 5 yasindaki cocuklarin bile yapmayacagini itiraf et!!!
muhtemelen bu yorumuma da inanilmasi guc cevaplar vereceksin ama bi ihtimal icinde bulundugun duruma bizim gozumuzle de bakarsin diye sansimi denemek istiyorum.

Son düzenleme:

KIZLARRRRR kıskanıomusuz ahahahah
biz senin neyini kıskancaz pardon hatta aksıne bu yastan kendımı bu kadar olgun bulmam senın gıbısını gordukten sonra
dun gece kendımle gurur duydum ahahah
çok uzgünğm ama burda numara yapmana gerek yok ilk düğün sizin olmucak ilk gelınde sen olamıcaksın .

NOT: Seni kıskanmak ne demek ? tatlım biz seninle aynı çizgide bile olamayız

Harikasın canım valla elıne saglık ahahahahah

ilk deyip durduk arkadaşın sayesinde.

bende bugün bir ilk yapıp eşimden önce hazırlanayım bare süpriz olsun kocişime.

ilk ben hazırlanıyodum beni ezdin geçtin diye trip yaparmı acep?tinkerbell i izlemeye gitcez sinemaya vazgeçermi bana kızıp bilemedim şimdi:44::44::44::44:

o senin harikalığın tatlım

ay bıde yazmış bunu hangı yuzle acaba ?
karsında çocuk var sankı bızde yedikk

ilk çocuga eltin dogurcak 2 senede 2 çocuk verır valla ahahaha

adalet mülkün temeli ya sevinmenin nedeni budur tatlım

yalan söyleyemicem galiba bende

bu örf adetler nerenin anlamadım ben !

mesela sizin adetlerinize göre ilk önce büyük evlenir demek ki adetlerinize bağlı ailesiniz ! fakat nedense aynı adetler sevgilinizin kardeşinin düğününe falan gitmenize mani değil ,

bu güzel adetlerimizi kafamıza göre eğip büküp kendinize uydurmaya çalışmayın belli ki kıskandınız ...

Son düzenleme:
valla benim bildiğim bizim örfümüze, ananemize göre yıllarca sevgili olmak ve bunu erkek tarafınında bilmesi gibi şeylerde çok çok ayıptır ama sen bunları takmazken küçük büyükten önce evlenemez olayına takmışsın.

Yani kusura bakma ama bunu kendiniz tercih etmişsiniz neden şimdi huysuzlanıyorsunuz ki :44: Abisi evlenmedi diye kardeşi aşık olduğu insandan mı vazgeçsin bana çok bencilce geldi yaklaşımınız üzgünüm..Kendi hayatınıza bakın önyargılarla hemen alay eder gibi beni de çağırıyorlar filan demeyin ne güzel sizi aileden görmüşler ki çağırıyorlar ben olsam sevinirdim bile

şimdi okudum konu sahibi burada ki yazıları okuyarak evlenmeye karar vermiş o kadar okudum bilmem ne yaptım diyerek evlenmeyi erteleyip ,sonrasında tanımadığı kişilerin yorumlarıyla evlenmeye karar vermiş !

örf ve adetlerinize bağlı olduğunuz kadar , aldığınız kararlara da bağlı olsaydınız keşke ..

benim fikrim en son gelin ben olmak isterdim mesela yasım 50 de olsa küçük gelin yeni gelin diye anılırdım , ama siz ilk gelinsiniz madalyanızı eviniz en güzel yerinde sergilersiniz

Son düzenleme:

Konuyla alakasız ama avatarınızdaki köpeğin kafasında bidon gibi bir şey mi var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…