biz kararımızı verdik kızlar önümüzdeki ay inş nişanımız olacak.Eltimin nişanına da abilerinin nişanlısı olarak gidecegim.Yazın da inş. evlenmiş olacagız.Artık burda takılamayacagım,çok zamanımı alıyor aşkımı çok ihmal ettim.Hem yarın işe dönüyorum.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.Nişan gelişmelerimi aktarırım inş.
yalnız bu kız bizi o kadar aşağılayıp bi daha konu açarsa ...
Keşke konuyu daha önce açsaydınız demek ki şu an bi 3- 4 çocuk olurdu. Daha gece 2 de ağlıyordunuz napacağım ben diye saat 7 de foruma girdim. söz olmuş, nişan tarihi alınmış, evlilik planlanmışbiz kararımızı verdik kızlar önümüzdeki ay inş nişanımız olacak.Eltimin nişanına da abilerinin nişanlısı olarak gidecegim.Yazın da inş. evlenmiş olacagız.Artık burda takılamayacagım,çok zamanımı alıyor aşkımı çok ihmal ettim.Hem yarın işe dönüyorum.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.Nişan gelişmelerimi aktarırım inş.
açar canım açar.bikaç tane var öyle.hani bir kız vardı nikini unuttum:26:sedefin eltisi,ne hakaretler etti,döndü dolaştı gene konu açtı
nası bi kız bu ya geberdim gülmekten,müstakbel nişanlımla karamelli moka içicez diyo
canım ya starbucksa gitmiş tesadüfen orda adını anlamadığı ilk şeyi almış,çok havalı olduğunu düşünmüş burda atıyo havasını...çok yazık ya...
kıyamam ya
bi de aşkışım demiyomu ıyk ki ne ıyyyyyyyk,miiidem resmen bulandı,lavabolar arıyorum...
kızlar bişi dicem bu arada ne çok arttı bu kk'da boş kadınlar diyenler...
hem giriyolar fikir istiyolar sonra da boş kadınlar...iyi ezikliyoruz demekki alamıyolar hırslarını
nası bi kız bu ya geberdim gülmekten,müstakbel nişanlımla karamelli moka içicez diyo
canım ya starbucksa gitmiş tesadüfen orda adını anlamadığı ilk şeyi almış,çok havalı olduğunu düşünmüş burda atıyo havasını...çok yazık ya...
kıyamam ya
bi de aşkışım demiyomu ıyk ki ne ıyyyyyyyk,miiidem resmen bulandı,lavabolar arıyorum...
hem giriyolar fikir istiyolar sonra da boş kadınlar...iyi ezikliyoruz demekki alamıyolar hırslarını
Şu an aşkışıyla karamelli moka içiyo. Kulakları çınlıyordur..nası bi kız bu ya geberdim gülmekten,müstakbel nişanlımla karamelli moka içicez diyo
kıyamam ya
Duyanda Starbucks'ı elit bir yer sanacak. Dışarda ele ayağa düştü peacığım zaten bu kadar çok tutulmasının sebebi de her kesime hitap ediyor olması yaAma bizim ülkemizde bir abartıldı ki sorma bir şu Converse bir de şu Starbucks... Bunlarla hava atmaya çalışanlara gülümsemeden duramıyorum
Nereye bakıyor canım:89:Hala üzülerek bakıyordur...:89:
Nereye bakıyor canım:89:
orasını söylemem.kendi daha iyi bilir..evlilik gecikecek ya..başına vurmuş garibimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?