Üzülerek izliyorum....

benim annem memur kızım taaa anamın meslegini yapıyorsun hadi byy ben gideyim de aşkışıma hazırlanayım

Bir kez daha karakterinizi ortaya koymuşsunuz sizin tabirinizle "ananızı" bile resmen küçümsemişsiniz. O anamın mesleği dediğin memurluğu da fazla küçümseme tatlım mesela A grubu memurluklar var maaşı ilk giriş 3000 lere yakın ya da 3000lerde Maliye Bakanlığı'nda , Sgk'da müfettişlik ,uzmanlık gibi ki düz B grubu memur bile olsa biri 2000 liraya yakın en az para alıyor. Kusura bakma ama bomboş bir insansınız yazık o memur anana ne zorluklarla büyüttü kim bilir sizi ama üzgünüm hangi meslekten olursan ol hangi okulu bitirirsen bitir düzgün bir insan olmayı başaramamışsın.

Son düzenleme:

Acaba konu sahibi yeniden saçmalamış mıdır diye girdim...

Pea'cım yorumuna bayıldım öyle güldüm ki anlatamam,yazarken bile gülüyorum.

''çatlamanı isterdim hırstan,ki çatlayacaksın:)oooohhh ilk gelin o olacak oooooh kıskananlar çatlayacak...helal olsun G...ye''

koptum ya:86::86:

Ne seni doguran anne, ne seni alacak kaynana, ne seni es yapacak adam ve ne o yurtdisindaki mustakbel eltinin yerinde asla ama asla olmak istemezdim! Senin gibisi evlerden irak olsun.

Kiskanclik, kibir, cekememezlik ne ararsan var sende!

Konu basligina yazmissin ya "uzulerek izliyorum" diye. Aynen bende seni uzulerek izliyorum!

inanamıyorum bunu gercekten yaptın mı yaa

Sırf yurtdısında yasayacak diye "o zaten gelin gibi olmayacak" da ne demek.nerde yasarsa yasasın,bal gibi de gelin olacak!her cümlenizde dıslamaya çalısmıssınız ama bu kadar kıskanç olmayın bence,yazık size yazık
ayrıca sevgiliniz küçük olsaydı,abisi önce evlenseydi,o zaman hersey sırayla olurdu.ama ilk evlenen yine siz olmazdınız.o zaman da ilk olma isteginiz olacak mıydı? Kısmet bu isler..kesinlikle haksızsınız

Son sayfaları okumadan yorum yazmıstım.neler olmus! İnanamadım..yorumsuz kalsam iyi olur..Allah herkesi mutlu etsin

yaa hala guluorum moka ıcıcekmıs aşkışıylaa

hadi kızlarr bizde turk kahvesı ıcmeye gıdelım malum bız konu sahıbı gıbı KARAMELLİ MOKA falan içemeyiz

Allahım çok güldüm ya nolmuş buraya tek bir kelime bulabildim ''saçma'' onlar önce evlensin nolcak ben hiç anlamadım

ayyy ben evlenip gelecek planlarımdan mı vazgeceyim yani onlar bizden önce evlenecek diyen konu sahibi nerdeeeeee D:

hatunun icindeki seytan kadını ortaya cıkarmısız kızlar farkında olmadan

gelecek planın evlenip onlardan önce cocuk yapmak olsun tatlımmm malum İLK torun sevincini de sende yaşasınlar

komiksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

konu sahibi,son yorumlarını okuduğumda konuyu açan bir ilkokul çocuğuymuş gibi hissettim.ayrıca o moka değil mocca ya da okunuşunu yazacaksanız mokka diye okunur.madem bilmişlik yapıyorsun doğru düzgün yap bari.o değil de daha evlenmeden evleneceği kişiye kocacım diyen bayanlar çok itici oluyor.bi de "aşkışım" nedir ya ıyyy:120:

haaa bu arada ister o ailenin ilk gelini ol ister son gelini ama o ailenin tek ezik ve kompleksli gelini olacagın kesin

Iyy ne kadar çirkin konuşma tarzın var yahu. Sen kültürlüysen ve dolu bir insansan ee bizim kültürsüz olmamız normaldir çünkü seninle takıldığımız mekanlar eminim çok farklıdır.. karamelli "moka" ile hava mı atıyorsun allah aşkına 5 tl içecekle yapma bunu bari.. şizofrenik davranışlar sergiliyorsun haberin olsun dünden bugune nikah kıydın kendi kendine. pes doğrusu

Daha fazla saçmalamış mı diye girdim ama sayın kk'yı beğenmeyen zatı muhterem uyanmamış herhalde..
Kız kalkkkk uyanmazsan işten kovulacaksın

Son düzenleme:
Daha fazla saçmalamış mı diye girdim ama sayın kk'yı beğenmeyen zatı muhterem uyanmamış herhalde..
Kız kalkkkk uyanmazsan işten kovulacaksın

:124: ahh onun içtiği MOKA ! midesinie ters etki yapmıştır ondan kalkamıyordur ..

(sirf eglenmek icin okuyorum bu konuyu )

canım bak yanlış anlama ama herkesin kısmeti kendinedir. sen hem diorsun ki hayallerim var gerçekleşmesi 1-2 yıl sürebilir. 1-2 yıl onu bekleseler söz dü nişandı düğündü en az 3 yıl geçicek ee hemen peşinden ona düğün yapacak kadar maddi duruımlarıda yetmeyebilir. şimdi çocuk oturup seni mi beklesin bunca yıl bence biraz kendini onların yerini koyda düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…