ne alaka ya sizin keyfınızımı beklıcek 2 yıl az bı sure deıl 5-6 ay olsa neyse yanı sıra ne ayrıca kaldımı hala ole seler
size sorcak hallerı yok sevgılınızın ailesi uygun görmus demekkı size ne oluyor ?
ya nasıl size ne oluyor?ben de onların bir oğlunun sevdiği değil miyim?ben de onların bir gelini olmayacak mıyım?neden bu kadar basite alıyorsunuz
Sadece oğullarının sevdiği kişi olmam bile bana bir anlam bir değer yüklemiyor mu!!!!
ben herzaman eski düşüncelerin yasatılmasından yanayım.Çünkü ailemde böyle gördüm.Evet kıskandığım sey, o evlilik benim evliliğim olmalıydı.O heyecanlar bize ait olmalıydı.
canımsın işte bunu anlatmaya çalısıyorum.Hiçkimseye anlatamadım sen anladın nihayet.Aslında sevdiğim elimden alınmadı,aslında öyle bir şey yok ama yine de hayallerim calınmış gibi hissediyorum kendimi.Ofkelenmiş olabilirim ama inan o kadar sarsıldım ki dokunsalar ağlayacağım.Hem o evlenip gelin alır gibi çocugu alıp gidecek, sonra evlilikleri eskiyecek,ben yeni gelin olacagım değil mi :) teselli edeyim kendimi:))
ya nasıl size ne oluyor?ben de onların bir oğlunun sevdiği değil miyim?ben de onların bir gelini olmayacak mıyım?neden bu kadar basite alıyorsunuz
Sadece oğullarının sevdiği kişi olmam bile bana bir anlam bir değer yüklemiyor mu!!!!
Bakın suanda kendınızı dısardan gormuorsunuz tarafasız bakamıorsunuz ama bizler bakabılıoruz bunca ınsan aynı seyı soyluo.
neden bı kenera cekılıp dusunmuorsunuz savundgunz seyın elle tutulur yanı yok bu tamamen kıskançlık ve şişmiş ego.
ve diğer gelin adayı adına çok sevındımkı sızınle pek fazla aynı ortamda bulunmucak eger ole olsaydı kayınvalıdenız atıorum ona bı elma sapı uzatsa nıe banada uzatmadı dıe buraya konu acıcaktınız kendınızı yıcekdınız .
bence bı kez daha oturup düşünün . he söz hakkına gelınce tabkıde söz hakkınız var o ailede ama bu soyledıgınız hak ıdda ettgnz sey
yanlıs eve bencılce
hersey kader kismet isi. belki de gelinleri olmayacaksiniz!!!
nedir bu garanti?
kususra bakmayin ama cidden cok sinir bozucu konusuyorsunuz!!
bu insanlar evlilik yolundalar ve ilk adimlari da atmislar.gerisinden size neeee?
sadece ogullarinin sevdigi kisisiniz su an.
"nisanlisi" ya da "esi" gibi bi sifata sahip degilsiniz.
bu kafayla giderseniz bel ki de bu sifatlarin hicbirine sahip olamayacaksiniz.
ay tutamadim artik kendimi!!!!!!!!!!!
bu kadar aynı yorumun üstüne yorum yapmayacaktım ama hala aynı şekilde düşündüğü farkettim dayanamadım :))
yahu tabi ki nişanlanacak insanlar, sizi neden beklesinler ki?
hatta siz bunu düşünürken bir yandan da bencilce mi düşünüyorum acaba demiyor musunuz içinizden allahaşkına ?
herkes istediği zaman evlensin, sıra mı beklenecek bir de bu devirde..daha neler
hersey kader kismet isi. belki de gelinleri olmayacaksiniz!!!
nedir bu garanti?
kususra bakmayin ama cidden cok sinir bozucu konusuyorsunuz!!
bu insanlar evlilik yolundalar ve ilk adimlari da atmislar.gerisinden size neeee?
sadece ogullarinin sevdigi kisisiniz su an.
"nisanlisi" ya da "esi" gibi bi sifata sahip degilsiniz.
bu kafayla giderseniz bel ki de bu sifatlarin hicbirine sahip olamayacaksiniz.
ay tutamadim artik kendimi!!!!!!!!!!!
aslinda eminmki cogu kisi senin ne demek istedigini anladi, anladi ama sen oyle bir giris yaptinki konuya tepki topladin....
bosver evlensin onlar sen bu arada plan yap nisanin, kinan, dugunun nasil olacak, boyle yangindan mal kacirir gibi degilde planli daha guzel olur, onlarin dugununede basin dik git kendine guvenin olsun
gelin hanimda alsin damadi, damadin ceyizini gitsin)
bizim ayrılmak gibi bir lüksümüz yok,biz birbirimize çok emek verdik.Allah ölüm vermezse eşi olacagımdan emin oldugum için böyle net konuşuyorum
bizim ayrılmak gibi bir lüksümüz yok,biz birbirimize çok emek verdik.Allah ölüm vermezse eşi olacagımdan emin oldugum için böyle net konuşuyorum
aslinda eminmki cogu kisi senin ne demek istedigini anladi, anladi ama sen oyle bir giris yaptinki konuya tepki topladin....
bosver evlensin onlar sen bu arada plan yap nisanin, kinan, dugunun nasil olacak, boyle yangindan mal kacirir gibi degilde planli daha guzel olur, onlarin dugununede basin dik git kendine guvenin olsun
gelin hanimda alsin damadi, damadin ceyizini gitsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?