Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

geçmiş olsun canım, çok şükür bişey yokmuş.. evet dikkat et sen yine de

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

aylint
bikere_sevdim
tulayss+
gunebkn
GESHENK+
KK Pro Üyebelenay+

hey maşallah

kızlar bişey sorucam 9 haftalık oldum 3 gündür akıntım var şeffaf renk mide bulantılarımda azaldı korku sardı beni. progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba?

bende progesteron jel kullanıyorum bende de oluyor akıntı bana normal demişlerdi vücut ihtiyacı kadarnı emer gerisi geri gelir demişlerdi. bende daha mide bulantısı yok ama göğüsler aldı başını gidiyor ve hassaslar kocaman oldular sanki slikon yaptırmışım:)))

çok geçmiş olsun canım. dikkat et ayaklarının altına yastık koyup yat dinlen biraz.

soda içelim mi

tülaycım dediğin gibi benim göğüslerde basket topu boyutuna ulaşma yolundasütyenlere sığamadığımdan yeni aldım ..aslında iyide oldu.baya seviyorum bu hallerini eskiden sahanda yumurta giibiydi yatınca dümdüz sadece ortası var:)) şimdi dolgun dolgun maşallahhhh

içelimmm:) burada okumuştum sanırım soda iyiymiş hamilelerde ama neye iyi onu unuttum:))) birde ben sade içemiyorum limonlu da aynı işi görür dimii:)) canım ya seniz gazoz olayını çözene kadar baya bir kafa patlatmıştım. soda da da yok bir muzurluk dimi?:))

sen de bize katılsana soda içerken
kıslar maşallah diyorum şimdiden o kadar farketti mi?? benimkiler de büyüdüler ama öyle çok ciddi fark yok.. asıl süt dolmaya başlayınca büyürmüş, 7.ayda falan.. ee sizi düşünemiyorum o zaman muhakkak birer soda içmeliyiz sizle

:)))))) Al benden de o kadar resmen 2 beden büyüdüler hiçbir sütyen olmuyor artık gerçi bende memnunum görüntü süper birde acımasalar

yok yok merak etme, sokul yamacıma sen :82:

nasılmış benim koca göbeklilerim herkese hayırlı ramazanlar geshenkcim sende koca göbekli olşişko ol demişsin amiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum hiç bu kadar istememiştim böle koca göbekli olmayı nasip bakalım siz hamişler dua edinki bizde koca göbekli olalım hoş ben koca göbekliyim zati ama bebek değil harbi harbi göbekgelişmeleri takipteyim ona göre öpüldünüz

içelim içelim soğuk olsun lütfen

:)))))) Al benden de o kadar resmen 2 beden büyüdüler hiçbir sütyen olmuyor artık gerçi bende memnunum görüntü süper birde acımasalar

benimkiler sütyenlerimi çok doldurmuyodu, şimdi taşma durumları var, bi de sıkıyolar artık, bi çıkarıyorum iz yapmışlar ama az daha bekleyim diyorum yeni almak için

sağol canım sen nasılsın? Allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana da bu güzel duyguları yaşatsın. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi ve kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.Allah isteyen herkese bir sürüüüü hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin.

yavrımmm tez vakitte bebişle dolsun göbişin aminn...
hem koca göbiş şimdiden hazır madem bebişin de rahat eder yumuşak yumuşak
içelim içelim soğuk olsun lütfen
olma mıııı, buzzz gibi benim sodalarr buyrunnnn

benimkiler sütyenlerimi çok doldurmuyodu, şimdi taşma durumları var, bi de sıkıyolar artık, bi çıkarıyorum iz yapmışlar ama az daha bekleyim diyorum yeni almak için

benimkiler normal değil canım jelin faydaları ama böyle giderse sonunu düşünemiyorum karnımı değil göğüslerimi tutup taşımam gerekecek sanırım:)))))

benimkiler normal değil canım jelin faydaları ama böyle giderse sonunu düşünemiyorum karnımı değil göğüslerimi tutup taşımam gerekecek sanırım:)))))
hahahaaaa olsun olsun bebişin doysun anne sütüne inşallah..
benim kuzular paylaşmak zorundalar

aylincim gazoz bitti şimdi sodayamı geldi kız hadi gazozda yaptın 3 bebişi bu sodayla ne planların var bakim korkar oldum senden

hahahaaaa olsun olsun bebişin doysun anne sütüne inşallah..
benim kuzular paylaşmak zorundalar

ona göre sütün bol bol olur canım merak etme. bebişler aç kalmaz :))) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda birşekilde doyururuz dimi ama :))

günaydııııııııınnnnnn

HOŞGELDİİİN nasıl geçti tail?? dinlendinmi? erenim nasıl afacanlıklar yapmıştır bol bol dimi.. fotoğraflasaydınız her halini :)

eee yavrucum senin kızlar baskın iki tane birden :))) sıkıştıvermişler oğulcuğu.. ah ne şekerlerdir kız onlar üçü bi yerde :))) oğlan tam ortada mı acaba :)

çok geçmiş olsun... ömründen ömürde gider akılda gider kolaymı... anca kavuşmaya bu kadar az kalmışken elbet korkar insan yani.. neyseki önemli değilmiş iyi bari.. sen dinlen kendini hiiiç yorma...

kızlar ben doktoruma sormadım oruç için ama ilk gün diye denemek istedim tutuyorum kızacaksınız şimdi bana.. başka tutan varmı?? eskiler hep tutmuş sorun çıkmamış bir günde bişi olmaz herhalde şu saate kadar anlamadım.. size kati tutmayın dedimi doktorunuz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…