kızlaaar selam.nasılsınız.valla ben dün çok kortum.acildeydim gece yarısı.dünden beri şeffaf akıntım vardı çamaşır değiştirtecek kadar.bende akşamm saat 9 a kadar bekledim bişi olmaz diye en sonunda aradım dr umu.yıllık izinde o da.anlattım ben tedirgin oldum hemen acile git baksınlar suyun mun szıyo yoksa daha çok erken dedi.gittik hemen çooook şükür Rabbime su sızmıyomuş.alttan üstten baktılar.alttan garip bişey takıp beklediler rengi değişiyor mu diye.ömrümden ömür gitti(.sen yine dinlen bol su iç dediler.bende öyle yapmaya çalışıyorum
geçmiş olsun canım, çok şükür bişey yokmuş.. evet dikkat et sen yine de
kızlar bişey sorucam 9 haftalık oldum 3 gündür akıntım var şeffaf renk mide bulantılarımda azaldı korku sardı beni. progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba?
kızlaaar selam.nasılsınız.valla ben dün çok kortum.acildeydim gece yarısı.dünden beri şeffaf akıntım vardı çamaşır değiştirtecek kadar.bende akşamm saat 9 a kadar bekledim bişi olmaz diye en sonunda aradım dr umu.yıllık izinde o da.anlattım ben tedirgin oldum hemen acile git baksınlar suyun mun szıyo yoksa daha çok erken dedi.gittik hemen çooook şükür Rabbime su sızmıyomuş.alttan üstten baktılar.alttan garip bişey takıp beklediler rengi değişiyor mu diye.ömrümden ömür gitti(.sen yine dinlen bol su iç dediler.bende öyle yapmaya çalışıyorum
soda içelim mibende progesteron jel kullanıyorum bende de oluyor akıntı bana normal demişlerdi vücut ihtiyacı kadarnı emer gerisi geri gelir demişlerdi. bende daha mide bulantısı yok ama göğüsler aldı başını gidiyor ve hassaslar kocaman oldular sanki slikon yaptırmışım:)))
soda içelim mi
sen de bize katılsana soda içerkentülaycım dediğin gibi benim göğüslerde basket topu boyutuna ulaşma yolundasütyenlere sığamadığımdan yeni aldım ..aslında iyide oldu.baya seviyorum bu hallerini eskiden sahanda yumurta giibiydi yatınca dümdüz sadece ortası var:)) şimdi dolgun dolgun maşallahhhh
tülaycım dediğin gibi benim göğüslerde basket topu boyutuna ulaşma yolundasütyenlere sığamadığımdan yeni aldım ..aslında iyide oldu.baya seviyorum bu hallerini eskiden sahanda yumurta giibiydi yatınca dümdüz sadece ortası var:)) şimdi dolgun dolgun maşallahhhh
içelimmm:) burada okumuştum sanırım soda iyiymiş hamilelerde ama neye iyi onu unuttum:))) birde ben sade içemiyorum limonlu da aynı işi görür dimii:)) canım ya seniz gazoz olayını çözene kadar baya bir kafa patlatmıştım. soda da da yok bir muzurluk dimi?:))
sen de bize katılsana soda içerken
kıslar maşallah diyorum şimdiden o kadar farketti mi?? benimkiler de büyüdüler ama öyle çok ciddi fark yok.. asıl süt dolmaya başlayınca büyürmüş, 7.ayda falan.. ee sizi düşünemiyorum o zamanmuhakkak birer soda içmeliyiz sizle
:)))))) Al benden de o kadar resmen 2 beden büyüdüler hiçbir sütyen olmuyor artık gerçi bende memnunum görüntü süper birde acımasalar
nasılmış benim koca göbeklilerim herkese hayırlı ramazanlar geshenkcim sende koca göbekli olşişko ol demişsin amiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum hiç bu kadar istememiştim böle koca göbekli olmayı nasip bakalım siz hamişler dua edinki bizde koca göbekli olalım hoş ben koca göbekliyim zati ama bebek değil harbi harbi göbekgelişmeleri takipteyim ona göre öpüldünüz
yavrımmm tez vakitte bebişle dolsun göbişin aminn...nasılmış benim koca göbeklilerim herkese hayırlı ramazanlar geshenkcim sende koca göbekli olşişko ol demişsin amiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum hiç bu kadar istememiştim böle koca göbekli olmayı nasip bakalım siz hamişler dua edinki bizde koca göbekli olalım hoş ben koca göbekliyim zati ama bebek değil harbi harbi göbekgelişmeleri takipteyim ona göre öpüldünüz
olma mıııı, buzzz gibi benim sodalarr buyrunnnniçelim içelim soğuk olsun lütfen
benimkiler sütyenlerimi çok doldurmuyodu, şimdi taşma durumları var, bi de sıkıyolar artık, bi çıkarıyorum iz yapmışlar ama az daha bekleyim diyorum yeni almak için
hahahaaaa olsun olsun bebişin doysun anne sütüne inşallah..benimkiler normal değil canım jelin faydaları ama böyle giderse sonunu düşünemiyorum karnımı değil göğüslerimi tutup taşımam gerekecek sanırım:)))))
hahahaaaa olsun olsun bebişin doysun anne sütüne inşallah..
benim kuzular paylaşmak zorundalar
günaydııııııııınnnnnn
zor oldu yavrım ama yaptım şükür.. ama artık yapamam sanırımben sirli ılık ağda yapıyom, bezle çekildiği için çok yapış yapış olmayo. ama bende de kanama oldu bikaç yerde, hamilelikte o bölge daha çok kanlanıyomuşya ondan heralde.. bioder bence de kullanma, bitkisel ama biliyosun bitkilerden yapılıyo ilaçlar da. bitkisel çay bile çok önerilmiyo...
ohhh maşallah kuzuyaaaa
kıs benim kızlar daha çabuk gösterdi, oğluş uğraştırdı bayaa
lovelim gelmiş hoşgelmiş ley ley lümlümleyy
günaydııın naptın bakelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?