HOŞGELDİİİNnasıl geçti tail?? dinlendinmi? erenim nasıl afacanlıklar yapmıştır bol bol dimi.. fotoğraflasaydınız her halini :)
eee yavrucum senin kızlar baskın iki tane birden :))) sıkıştıvermişler oğulcuğu.. ah ne şekerlerdir kız onlar üçü bi yerde :))) oğlan tam ortada mı acaba :)
çok geçmiş olsun... ömründen ömürde gider akılda gider kolaymı... anca kavuşmaya bu kadar az kalmışken elbet korkar insan yani.. neyseki önemli değilmiş iyi bari.. sen dinlen kendini hiiiç yorma...
kızlar ben doktoruma sormadım oruç için ama ilk gün diye denemek istedim tutuyorum kızacaksınız şimdi bana.. başka tutan varmı?? eskiler hep tutmuş sorun çıkmamış bir günde bişi olmaz herhalde şu saate kadar anlamadım.. size kati tutmayın dedimi doktorunuz????
hahahaaaa olsun olsun bebişin doysun anne sütüne inşallah..
benim kuzular paylaşmak zorundalar
benimkiler normal değil canım jelin faydaları ama böyle giderse sonunu düşünemiyorum karnımı değil göğüslerimi tutup taşımam gerekecek sanırım:)))))
benimkiler sütyenlerimi çok doldurmuyodu, şimdi taşma durumları var, bi de sıkıyolar artık, bi çıkarıyorum iz yapmışlar ama az daha bekleyim diyorum yeni almak için
nasılmış benim koca göbeklilerim herkese hayırlı ramazanlar geshenkcim sende koca göbekli olşişko ol demişsin amiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum hiç bu kadar istememiştim böle koca göbekli olmayı nasip bakalım siz hamişler dua edinki bizde koca göbekli olalım hoş ben koca göbekliyim zati ama bebek değil harbi harbi göbekgelişmeleri takipteyim ona göre öpüldünüz
soda içelim mi
içelimmm:) burada okumuştum sanırım soda iyiymiş hamilelerde ama neye iyi onu unuttum:))) birde ben sade içemiyorum limonlu da aynı işi görür dimii:)) canım ya seniz gazoz olayını çözene kadar baya bir kafa patlatmıştım. soda da da yok bir muzurluk dimi?:))
geshenkcim ben tutmuyorum bol bol su iç dedikleri için...sende tutma bence canım yaa( Allah biliyor nasılsa.bu arada beni görmelisiniz sahura kalkıyorum eşime hazırlıyorum ondan çok ben yiyorum birde sabah kahvaltı ediyorum şişeceğim sanırsam yakında
İnşaallah hepinizin bebekleri bu ramazanın nurlarıyla doğar.
geshenkcim ben tutmuyorum bol bol su iç dedikleri için...sende tutma bence canım yaa( Allah biliyor nasılsa.bu arada beni görmelisiniz sahura kalkıyorum eşime hazırlıyorum ondan çok ben yiyorum birde sabah kahvaltı ediyorum şişeceğim sanırsam yakında
gazozlan göbişlere bebiş yapıyoduk, sodaylan da memişlere sütaylincim gazoz bitti şimdi sodayamı geldi kız hadi gazozda yaptın 3 bebişi bu sodayla ne planların var bakim korkar oldum senden
ivet doğru dedin yavrım, inşallah sağlıkla kucaklarızona göre sütün bol bol olur canım merak etme. bebişler aç kalmaz :))) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda birşekilde doyururuz dimi ama :))
yok be gülümmm tepelerine çıkmış kızlarıneee yavrucum senin kızlar baskın iki tane birden :))) sıkıştıvermişler oğulcuğu.. ah ne şekerlerdir kız onlar üçü bi yerde :))) oğlan tam ortada mı acaba :)
kızlar ben doktoruma sormadım oruç için ama ilk gün diye denemek istedim tutuyorum kızacaksınız şimdi bana.. başka tutan varmı?? eskiler hep tutmuş sorun çıkmamış bir günde bişi olmaz herhalde şu saate kadar anlamadım.. size kati tutmayın dedimi doktorunuz????
memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavuşmuyor dügmeler zalımoy gelin zalım zalım zalııııııııııııım
dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeleeeerrr......günün şarkısı.......
sen de dikkat et gülümmkızlar size doyum olmaz ben kaçtım.öptüm hepinizi...kendinize ve bebişlere tabi dikkat edin
çok sağol amin :)İnşaallah hepinizin bebekleri bu ramazanın nurlarıyla doğar.
endişelenme canım, normaldir bulantı durumun.. akıntın da kaşıntı yanma ya da kötü koku yoksa korkma.. benim de oluyor zaman zaman, ilk haftalar daha çoktu
kaşınma yanma yok canım umarım normaldir daha doktora gitmeme 2.5 hafta var sürekli ultrasonada girmek istemiyorum endişelenip kısmet baklım artık.
keseleri de varmışşşş ay ay ay.. sonra pıtpıtlarınız, sonra takipleriniz derken bir bakmışsın karnın şişiveröiş kucağına alıvermişsin.. ooh çok şükür tülaycım sende bu aşamalardan geçiyorsun Allahım hasretini çekenlere bu süreçleri yaşatsın... haa tülay kesenin şekli nasıl? ve ultrason kağıdına baktığında ne tarafta duruyor?? niye soruyorum merkatna tabi :)) cinsiyet tahminleri için gerekli bana.. bakalım tutacakmı şu tahminler merak ettim.. okudukça kafam karıştı şurada yok kese yuvarlaksa kızmış biri çıkmışş yooo hayır yuvarlaksa erkek fasülyeyse kız falan...:)))))
kesinlikle progestanla alakalıdır... ben kullanmıyorum şu an fazla akıntım yok rada az az.. ancak tüp bebek aşamalarında kullanmıştım çok geliyordu hele jeller topka topka geliyor ama korkma doktorlar normal diyor.. zira alması gerekeni alıyormuş rahim fazlası dışarı çıkıyor ..
sağol canım benim topak topaktan ziyade su gibi sıvı geliyor ama çok değil o korkutuyor beni başka bişeyim yok şuanda allaha şükür.
kızlar bu arada ikili test için perşembe günü doktora gittik.. ense ve burun kemiğine beynine baktı normal dedi kan ve idrar aldılar onlar bugün belli olacakmış ama ben yarın hepsini alıp çünkü farklı yerlerde yarın sonuç götürecem inşllah onlarda da sorun çıkmaz.. cinsiyetini göstermedi bizim velet :))) bacaklarını resmen bağdaş kurmuş doktor elindeki aleti vuruyor yok hiç kıpırdamıyor bile :) velhasıl göremedik.. galiba tüm tahminler artık doğru çıkacak yani kız olacak sanırım çünküm erkekler hemen gösteriyormuş kızlar saklıyormuş.. bir kimsede erkek demedi bugüne kadar diye diye kız mı oldu nedir :))).. sağlıklı hayırlı olsun zaten önemli değil cinsiyet.. meraktan başka bişi yok... benden haberler öyle işte...
canım cinsiyetinide her doktor söylemiyormuş hayırlısı dualarla güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlaaar selam.nasılsınız.valla ben dün çok kortum.acildeydim gece yarısı.dünden beri şeffaf akıntım vardı çamaşır değiştirtecek kadar.bende akşamm saat 9 a kadar bekledim bişi olmaz diye en sonunda aradım dr umu.yıllık izinde o da.anlattım ben tedirgin oldum hemen acile git baksınlar suyun mun szıyo yoksa daha çok erken dedi.gittik hemen çooook şükür Rabbime su sızmıyomuş.alttan üstten baktılar.alttan garip bişey takıp beklediler rengi değişiyor mu diye.ömrümden ömür gitti(.sen yine dinlen bol su iç dediler.bende öyle yapmaya çalışıyorum
geçmiş olsun canım bendede aynı şikayet var ama doktora girmemek için direniyordum acaba gitsemmi şimdi su sızma falan demişsin korktum
bende progesteron jel kullanıyorum bende de oluyor akıntı bana normal demişlerdi vücut ihtiyacı kadarnı emer gerisi geri gelir demişlerdi. bende daha mide bulantısı yok ama göğüsler aldı başını gidiyor ve hassaslar kocaman oldular sanki slikon yaptırmışım:)))
sağol canım valla bu göğüslerin büyümesi pek iyi olmadı sonra sarkmasınlar diye uğraşıcaz :)
yemelisin tabiki kızım ben yemedim yine şişmiştim ama Allaha şükür şuan da bekarlık dönemlerim geri geldi sanki
İnşaallah hepinizin bebekleri bu ramazanın nurlarıyla doğar.
hah Lovelim ya, bende ona bakacaktım nettebn tutsam mı ttutmasam mı diye, cok sıcakj havalar zatende klimalar var ya tutabilirm diye düşünüyordum, dinen nedir durum diye bakacaktım netten... tam üstüne sölemişin...geshekim oruç tutmayacaksın değil mi sakın haaaa yapma bebğe zararlı ki kitabımızda da var haamilenin oruç tutması iyi değil diye
‎(Gebe ve emzikli kadın, kendisinin veya çocuğun sıhhatine zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari, Ebu Davud]
(Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir.) [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]
canımcım ben şişsemde umursamıyorumzaten baya zayıfım eccik şişmeye ihtiyacım var
bugün ikili test sonucum için gittim çok şükür normal çıktı... içim rahatladı... yaa kızlar bu cinsiyet belirlemede pek çok yerde ikili testte bakılan beta HCG için 50 üzeri ise kız altı ise erkek tahmin edilmiş çoğu çıkmış.. kalp atışına da 140 ve altı ise erkek üstü kız demişler benim 155... şimdi deyin bana bu çocuk ne cins :97: :)) aldı beni merak... saklayıncada kız diyorlar.. suratım full sivilce..
haa şu oruç meselesini doktorada sordum aklımdayken onu da söyleyim.. aynen şöyle dedi; bugüne kadar zarar verdiği yönde bir bulguya rastlanmamıştır.. tutmak kesinlikle sakıncalı diyemeyiz ancak ben tutmanızı tavsiye etmem ama illa da tutmayın demem dedi.. bu adam profesör.. hemen eleştirmeyin diye belirteyim :) arada tutsam dedim olabilir dedi... bunu da ek bilgi olarak söylemek istedim kati konuşulduğu için...
bugün ikili test sonucum için gittim çok şükür normal çıktı... içim rahatladı... yaa kızlar bu cinsiyet belirlemede pek çok yerde ikili testte bakılan beta HCG için 50 üzeri ise kız altı ise erkek tahmin edilmiş çoğu çıkmış.. kalp atışına da 140 ve altı ise erkek üstü kız demişler benim 155... şimdi deyin bana bu çocuk ne cins :97: :)) aldı beni merak... saklayıncada kız diyorlar.. suratım full sivilce..
haa şu oruç meselesini doktorada sordum aklımdayken onu da söyleyim.. aynen şöyle dedi; bugüne kadar zarar verdiği yönde bir bulguya rastlanmamıştır.. tutmak kesinlikle sakıncalı diyemeyiz ancak ben tutmanızı tavsiye etmem ama illa da tutmayın demem dedi.. bu adam profesör.. hemen eleştirmeyin diye belirteyim :) arada tutsam dedim olabilir dedi... bunu da ek bilgi olarak söylemek istedim kati konuşulduğu için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?