Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

ben tutmuyorum canım doktoruma da sormadım gerçi. ama ben her sabah alttan jel yapıyorum birde bol su içmek gerekli diyorlarya. 1 günden birşey olmaz gerçi. Allah kabul etsin.

geshenkcim ben tutmuyorum bol bol su iç dedikleri için...sende tutma bence canım yaa( Allah biliyor nasılsa.bu arada beni görmelisiniz sahura kalkıyorum eşime hazırlıyorum ondan çok ben yiyorum birde sabah kahvaltı ediyorumşişeceğim sanırsam yakında

hahahaaaa olsun olsun bebişin doysun anne sütüne inşallah..
benim kuzular paylaşmak zorundalar

sütçüüüüüü

benimkiler normal değil canım jelin faydaları ama böyle giderse sonunu düşünemiyorum karnımı değil göğüslerimi tutup taşımam gerekecek sanırım:)))))

o kadarmı büyüdü amaniiiin

benimkiler sütyenlerimi çok doldurmuyodu, şimdi taşma durumları var, bi de sıkıyolar artık, bi çıkarıyorum iz yapmışlar ama az daha bekleyim diyorum yeni almak için

dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeleeeerrr ......günün şarkısı.......

bak göbekle olmuyo beloş memişlerde fora ahada oku gör :))))))) ona göre

içelim anam

sadesi tavsiye ediliyor.. neyve sulu olanlarda katkı var diye.. haftada 2 kere kafiymiş..

kızlar size doyum olmaz ben kaçtım.öptüm hepinizi...kendinize ve bebişlere tabi dikkat edin

yemelisin tabiki kızım ben yemedim yine şişmiştim ama Allaha şükür şuan da bekarlık dönemlerim geri geldi sanki

İnşaallah hepinizin bebekleri bu ramazanın nurlarıyla doğar.

amiin Allah razı olsun sağolasın...

afiyet olsun canım.. olsun bebeğin için şişko oluver :) sonra verirsin..

geshekim oruç tutmayacaksın değil mi sakın haaaa yapma bebğe zararlı ki kitabımızda da var haamilenin oruç tutması iyi değil diye

aylincim gazoz bitti şimdi sodayamı geldi kız hadi gazozda yaptın 3 bebişi bu sodayla ne planların var bakim korkar oldum senden
gazozlan göbişlere bebiş yapıyoduk, sodaylan da memişlere süt
ona göre sütün bol bol olur canım merak etme. bebişler aç kalmaz :))) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda birşekilde doyururuz dimi ama :))
ivet doğru dedin yavrım, inşallah sağlıkla kucaklarız
yok be gülümmm tepelerine çıkmış kızların
oruç tutma be yavrum, kış olsa hadi neyyse dicem, günler kısa hava soğuk ama bu sıcaklarda o kadar saat susuz kalmak olmazki....
gece eşim kalktı,( kayınvalidemlere taşındık bu arada ramazanda) ne yediniz acıktım dedim, kalksaydınya sen de dedi, halbuki garibim gece de poğaça taşıdı bana mutfaktan bugünlerde doymak bilmiyorum, yeni yemişim, midem kazınıyo

dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeleeeerrr ......günün şarkısı.......
memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavuşmuyor dügmeler zalımoy gelin zalım zalım zalııııııııııııım
kızlar size doyum olmaz ben kaçtım.öptüm hepinizi...kendinize ve bebişlere tabi dikkat edin
sen de dikkat et gülümm
çok sağol amin :)

ben boşuna gelim bilgi edineyim demiyorum gazoz soda oh daha neler var bakalım ama benim gazozla başlamam lazım sanırım önce göbüş sonra memiş zannımca Allaha şükür göbüşte var memişte ama boş boş duruyorlar gazoz soda ne varsa içip doldurmak lazım boşluğusağolun koca göbekliler Allah sizden razı olsun yakında duyarsınız belenayın gazoz ve soda maceralarını inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

amiiinnn...
diğer akideşlerimizin de Ramazan nuruyla göbüşlerine konar melekleri inş.

geshekim oruç tutmayacaksın değil mi sakın haaaa yapma bebğe zararlı ki kitabımızda da var haamilenin oruç tutması iyi değil diye
hah Lovelim ya, bende ona bakacaktım nettebn tutsam mı ttutmasam mı diye, cok sıcakj havalar zatende klimalar var ya tutabilirm diye düşünüyordum, dinen nedir durum diye bakacaktım netten... tam üstüne sölemişin...

‎(Gebe ve emzikli kadın, kendisinin veya çocuğun sıhhatine zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari, Ebu Davud]

(Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir.) [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]

yoğun baskılar sonucu bugün tutmadım ama acaip suçluluk duygusu hissettim anlatamam sana.. teee ilkokuldan beri tam tuttum onca yıl öyle alışmışımki pek zor geldi bu sabah iki lokma yedim dedim sanki bunu yemesem olmuyordu.. dün hiç zorlanmadım.. diyanet fetva vermiş ben duymadım ama şöyle denilmiş : süt veren anne sütünden anlar azalması vs gibi o nedenle tutabilir ancak hamile kadınlar özellikle ilk aylarda içeride ne olduğunu bilemeyeceği için bebeğe zarar vermemek adına tutmayabilirler.. gebelere zorunluluk yoktur, gününe gün tutabilirler sonra... diye söylenmiş.. bir kaç fıkıh kitabında da tutulmamalı denmiş ancak ayet olarak bende hiç görmedim yada hadis... akşama Kur-anı Kerimden bakacam açıklamalarında rastlayacakmıyım bakalım... inşallah yanlış yapmamışımdır...

bugün ikili test sonucum için gittim çok şükür normal çıktı... içim rahatladı... yaa kızlar bu cinsiyet belirlemede pek çok yerde ikili testte bakılan beta HCG için 50 üzeri ise kız altı ise erkek tahmin edilmiş çoğu çıkmış.. kalp atışına da 140 ve altı ise erkek üstü kız demişler benim 155... şimdi deyin bana bu çocuk ne cins :97: :)) aldı beni merak... saklayıncada kız diyorlar.. suratım full sivilce..

haa şu oruç meselesini doktorada sordum aklımdayken onu da söyleyim.. aynen şöyle dedi; bugüne kadar zarar verdiği yönde bir bulguya rastlanmamıştır.. tutmak kesinlikle sakıncalı diyemeyiz ancak ben tutmanızı tavsiye etmem ama illa da tutmayın demem dedi.. bu adam profesör.. hemen eleştirmeyin diye belirteyim :) arada tutsam dedim olabilir dedi... bunu da ek bilgi olarak söylemek istedim kati konuşulduğu için...

canım çok sevindim ikili testin iyi olmasına.benim beta hcg 50 nin altındaydı erkek çıktı cinsiyeti..ama kalp atışı 160 dı.bende anlamadım gitiibi de benim bugün karnım ağrıyor adet sancısı gibi ( korkuyorum eşim illa dr a gidelim diyo bende bunaldım her hafta dr dayım.

çok sevindim canımm
ben karşıyım hamileyken oruç tutulmasına ama sen bilirsi,n güzelim ben tutmadım şimdi de tutmuyorum haaa eren yaşınuı geçseydi tutardım

GÜNAYDIN TOMBİK ANNE ADAYLARI :) anne olmuş şanslı hanımlar ve anne olmayı bekleyen güzel adaylar !

nasılsınız bugün? ben cinsiyet merakına kapıldım tırım tırım tahmin araştırıyorum ama ortaya karışık sonuçlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…