Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

canım o ağrılar rahim genişlemesiyle alakalı.. korkma.. doktora gitmen doğal.. çekinecek bişi yok ilk anne oluyorsun hep aynıyız... benim doktor bana demezmi 2 ay sonra bile gelsen olur.. ultrason çok gerekli depğil artık falan.. hani 2 ay sonra gelsen biz alınmayız diyor.. doktor iyi olmasa bırakacam hani bu söze ama eskiden beri gittiğim doktor diye ses çıkartmadım tabi 1 ay sonra gidecem ona.. haricinde özelede gidiyorum başka doktora.. napiim duramıyorum..

çok sevindim canımm
ben karşıyım hamileyken oruç tutulmasına ama sen bilirsi,n güzelim ben tutmadım şimdi de tutmuyorum haaa eren yaşınuı geçseydi tutardım

tamam bıraktım ama arada tutabilirmişim belki ileride 1-2 gün daha tutarım.. olarmı öyle..??

maşallah eksiksiz tutuyordun demek, ben uyanamadığım zamanlarda hiç tutmadım gecmişte de şimdide araştırıyordum tutabilir miyim diye ama şartlar cok fena tutamadım hiç 3 gündür, evdeki klima bozuldu en iyi markanın en güvenilir firmasından aldık güya vantilatörle uyuyorum kaç gündür, vantilatör carptı sanırım sesim soluğum cıkmıyor öksürük ciğerdden geliyor rapor verdi dr. ilaçlar yetmez diye bu 40 derecenin üstü sıcaklarda klimasız evde istirahat ediyorum vantilatörü acıp, nasıl iyileşeceksem (( ramazan böyle geldi bana yani Gesom, ama sen tut su ve meyve dengesine dikkat ederek... yumurtaydı yemekti falan ye ama iftar sahurda, tutamazsan da Rabbim sormaz gibi geldi araştırmalarım sonucu

bende doktorun gibi düşünüyorum Gesom, yani öyle yazıyor dini kitaplarda,

ben ikili testte beta hcg yazdığının bile farkında değilim bi bakıp yaziim sana emi

ben hiç merak etmedim di... erkek olacagına emin gibiydim ya zati :))

senin de neyin olacagı konusunda en ufak bi hasssasiyetim yok Gesom ya

son ayların tam da sıcaklara geldi tüh yaa... dikkat et kendine.. tabiki sen o şartlarda tutmasan daha iyi gibi... biz iş yerinde klimaların altında rahatız aslında.. sahurda iyi yiyince inan ne suasadım ilk gün ne acıktım hiiç rahatsızlık duymadım ancak bebeğin gelişimi için vebal almayım diye çoğunluğun sesini dinledim iki gündür bıraktım ama hafta sonu evde tutmayı düşünüyorum yata yuvarlana geçer zati.. hani düşünüyorumda bu kadar pimpiriklenmek doğrumu yani o canı hiç yoktan veren Yaradan elbet bu mübarek ayda onu korur.. sonuçta niyetim belli kasıt yok.. hata etmiş olmayımda başka derdim yok...

beta hcg benim 37 çıkmış ama kalp atışı 155 yani kız erkek karıştı.. bazı yerlerde demişlerki 12. haftada yapılan ölçümde gerçekçiymiş bu varsayım benim 14. haftada oldu.. amaaan neyse elbet eninde sonunda görecez neymiş ama merak zor iş be elfoşum :) bebk şeyleri bakmak yani almak istiyorum ya artık hani belli olsa öyle alırdım ya.. eyle işte...

çoooook mutluyum meleğim dün akşam beni tekmeledi.onun olduğu çok belliydi bağırsak hareketi falan değil.eşim ve annem de hissetti.pıt pıt diye yavrum yaaaa.süper bişeymiş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

harika bu... bende sabırsızlanıyorum o an için.. o kadar çok ihtiyacım varki yavrumdan kıpırtı almaya orda olduğunu her an hissetmeye.. duygulanmışsındır dimi.. demek 16. haftada hareket ediyor.. hay maşallah minişine erkekler daha hareketli galiba gunebkncım..

Allahım sanada biran önce tattırsın canım inşallah.dediğin gibi süper bişey..şimdi habire sırt üstü yatıp bekliyorum elim karnımda ööööyle bakalım bir daha atıcak mı diye:)) sahurda da iki kere vurdu.zannımca sahura kaldırdı beni..annemde senin gibi erkekler daha erken ve daha çok hareket eder diyor bilmiyom valla

hayırlı evlat bak şimdiden uyandırıvermiş anneciğini...
valla bende aynını yapardım.. ki hep elim karnımda yapmıyorda değilim he :) acaba hissedermiyim diye.. önce seyirme şeklinde olur dediler hep seyirme bekliyorum.. bir tanıdığımızın kayınvalidesinin ölümü sırasında 3 aylıkken döndüğünü görmüş karnında bebeğin... demek öyle anlarda bilem hareketlenebiliyorlar..

Baktım şimcik 2li testime de 16.haftada yapılmış benim 2li, HCG 63608 mlU/ml yazıyor ..bu mu senin dediğin deger??

kalp atışı neyimde yokk :44: allah ALLAH... hastanbe hastane farkediy demek ki

Hem kız-erkeğe göre alma henüz bişeyler alırsan da bebeğine, beyaz al unisex renk al, ayrıntılı ultrasona kadar büyük eşyları alma, değişebiliyor...

valla bende seyirme bekliyodum ama benimki direk tekme attısanırım sinirlendi bişeye

e hadi gözün aydın, sen de tamamen hissettin artık hamöile olkduugnu, içinde mucize bi can taşıdıgını, benim gözlerim dolmuştu ilk hissettiğimde, sabah uyanır uyanmaz kıpırdamıştı 20. haftada, ondan sonradan beri hep kıpırdak benim ooluşum :))

insan bazen doğsun istemiyor ( tövbe est. yani benden uzaklaşmasın diye) öyle güzel bi duygu ki o kıpırtılarrr

kalp atışını doktorda söylemişti sonucada yazmışlar... beta hcg için free beta hcg 37,5 yazmışlar.. farklı yazılmış demek... yok almadım daha bişicikler ama elim pek gidiyor.. tabi erken biliyorum ama ne sabırsız oldum ben böyle dimi :)

valla bende seyirme bekliyodum ama benimki direk tekme attısanırım sinirlendi bişeye

bende seyirme falan hissetmedim hiç, dirakt kıpırtı, sonraki günler günde 2 ye üçe derken 21.ç haftada baya bayağı geziniyordu içerde :)

Geshenkimin içi gidiyor biz konuştukça şimcik, ben hala inanmıyorum ya hamile olduguma, Denizim inandırcam diye çabalıyor o kadar kımıltıyla sanırım, burdayım anne az kaldı geliyorum kucagına diyor günbe gün şiddeti artan hareketleriyle

teşekkürler.çok güzel evet keşke hep kıpırdasa diyorum sanki yorulmayacak hiç çocuumkıpırdak olsun benim oğluşumda seninki gibi teyzesi

velet.. topçu mu olcak yoksaa :))))))

hep böyle diyor hamileler.. hep kendinle kalsın dimi... dışarı çıkınca hele büyüyünce hepten uzaklaşacak.. annelik nasıl bir duygu yaaa... gerçekten anne olunca annelerimizin değerini hislerini anca anlayabiliyoruz.. Allahım hiiç ayırmasın anneleri evlatları.. tabiki babaları da....

aynen öyle vallahi pek özendim.. ayyy hadi az kaldı inşallah bende duyacam kıpkıpları... heyecanlı düşünmesi bile...

teşekkürler.çok güzel evet keşke hep kıpırdasa diyorum sanki yorulmayacak hiç çocuumkıpırdak olsun benim oğluşumda seninki gibi teyzesi

olsun olsun, omadık yerde içerde parente atıp gülümsettsin seni :)))

annemi öslediiimmm :2:

anne olunca annemi daha az özlerim ya da severim diye düşünüyorum, sevgim oğluma mı kayar ya da annemin sevgiside içimde aynı nispete artar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…