canım çok sevindim ikili testin iyi olmasına.benim beta hcg 50 nin altındaydı erkek çıktı cinsiyeti..ama kalp atışı 160 dı.bende anlamadım gitiibi de benim bugün karnım ağrıyor adet sancısı gibi ( korkuyorum eşim illa dr a gidelim diyo bende bunaldım her hafta dr dayım.
çok sevindim canımm
ben karşıyım hamileyken oruç tutulmasına ama sen bilirsi,n güzelim ben tutmadım şimdi de tutmuyorum haaa eren yaşınuı geçseydi tutardım
maşallah eksiksiz tutuyordun demek, ben uyanamadığım zamanlarda hiç tutmadım gecmişte de şimdide araştırıyordum tutabilir miyim diye ama şartlar cok fena tutamadım hiç 3 gündür, evdeki klima bozuldu en iyi markanın en güvenilir firmasından aldık güyayoğun baskılar sonucu bugün tutmadım ama acaip suçluluk duygusu hissettim anlatamam sana.. teee ilkokuldan beri tam tuttum onca yıl öyle alışmışımki pek zor geldi bu sabah iki lokma yedim dedim sanki bunu yemesem olmuyordu.. dün hiç zorlanmadım.. diyanet fetva vermiş ben duymadım ama şöyle denilmiş : süt veren anne sütünden anlar azalması vs gibi o nedenle tutabilir ancak hamile kadınlar özellikle ilk aylarda içeride ne olduğunu bilemeyeceği için bebeğe zarar vermemek adına tutmayabilirler.. gebelere zorunluluk yoktur, gününe gün tutabilirler sonra... diye söylenmiş.. bir kaç fıkıh kitabında da tutulmamalı denmiş ancak ayet olarak bende hiç görmedim yada hadis... akşama Kur-anı Kerimden bakacam açıklamalarında rastlayacakmıyım bakalım... inşallah yanlış yapmamışımdır...
bende doktorun gibi düşünüyorum Gesom, yani öyle yazıyor dini kitaplarda,bugün ikili test sonucum için gittim çok şükür normal çıktı... içim rahatladı... yaa kızlar bu cinsiyet belirlemede pek çok yerde ikili testte bakılan beta HCG için 50 üzeri ise kız altı ise erkek tahmin edilmiş çoğu çıkmış.. kalp atışına da 140 ve altı ise erkek üstü kız demişler benim 155... şimdi deyin bana bu çocuk ne cins :97: :)) aldı beni merak... saklayıncada kız diyorlar.. suratım full sivilce..
haa şu oruç meselesini doktorada sordum aklımdayken onu da söyleyim.. aynen şöyle dedi; bugüne kadar zarar verdiği yönde bir bulguya rastlanmamıştır.. tutmak kesinlikle sakıncalı diyemeyiz ancak ben tutmanızı tavsiye etmem ama illa da tutmayın demem dedi.. bu adam profesör.. hemen eleştirmeyin diye belirteyim :) arada tutsam dedim olabilir dedi... bunu da ek bilgi olarak söylemek istedim kati konuşulduğu için...
GÜNAYDIN TOMBİK ANNE ADAYLARI :) anne olmuş şanslı hanımlar ve anne olmayı bekleyen güzel adaylar !
nasılsınız bugün? ben cinsiyet merakına kapıldım tırım tırım tahmin araştırıyorum ama ortaya karışık sonuçlar :))
maşallah eksiksiz tutuyordun demek, ben uyanamadığım zamanlarda hiç tutmadım gecmişte de şimdide araştırıyordum tutabilir miyim diye ama şartlar cok fena tutamadım hiç 3 gündür, evdeki klima bozuldu en iyi markanın en güvenilir firmasından aldık güyavantilatörle uyuyorum kaç gündür, vantilatör carptı sanırım sesim soluğum cıkmıyor öksürük ciğerdden geliyor rapor verdi dr. ilaçlar yetmez diye bu 40 derecenin üstü sıcaklarda klimasız evde istirahat ediyorum vantilatörü acıp, nasıl iyileşeceksem (( ramazan böyle geldi bana yani Gesom, ama sen tut su ve meyve dengesine dikkat ederek... yumurtaydı yemekti falan ye ama iftar sahurda, tutamazsan da Rabbim sormaz gibi geldi araştırmalarım sonucu
bende doktorun gibi düşünüyorum Gesom, yani öyle yazıyor dini kitaplarda,
ben ikili testte beta hcg yazdığının bile farkında değilim bi bakıp yaziim sana emi
ben hiç merak etmedim di... erkek olacagına emin gibiydim ya zati :))
senin de neyin olacagı konusunda en ufak bi hasssasiyetim yok Gesom ya
çoooook mutluyum meleğim dün akşam beni tekmeledi.onun olduğu çok belliydi bağırsak hareketi falan değil.eşim ve annem de hissetti.pıt pıt diye yavrum yaaaa.süper bişeymiş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
harika bu... bende sabırsızlanıyorum o an için.. o kadar çok ihtiyacım varki yavrumdan kıpırtı almaya orda olduğunu her an hissetmeye.. duygulanmışsındır dimi.. demek 16. haftada hareket ediyor.. hay maşallah minişineerkekler daha hareketli galiba gunebkncım..
Allahım sanada biran önce tattırsın canım inşallah.dediğin gibi süper bişey..şimdi habire sırt üstü yatıp bekliyorum elim karnımda ööööyle bakalım bir daha atıcak mı diye:)) sahurda da iki kere vurdu.zannımca sahura kaldırdı beni..annemde senin gibi erkekler daha erken ve daha çok hareket eder diyor bilmiyom valla
hayırlı evlat bak şimdiden uyandırıvermiş anneciğini...
valla bende aynını yapardım.. ki hep elim karnımda yapmıyorda değilim he :) acaba hissedermiyim diye.. önce seyirme şeklinde olur dediler hep seyirme bekliyorum.. bir tanıdığımızın kayınvalidesinin ölümü sırasında 3 aylıkken döndüğünü görmüş karnında bebeğin... demek öyle anlarda bilem hareketlenebiliyorlar..
e hadi gözün aydın, sen de tamamen hissettin artık hamöile olkduugnu, içinde mucize bi can taşıdıgını, benim gözlerim dolmuştu ilk hissettiğimde, sabah uyanır uyanmaz kıpırdamıştı 20. haftada, ondan sonradan beri hep kıpırdak benim ooluşum :))çoooook mutluyum meleğim dün akşam beni tekmeledi.onun olduğu çok belliydi bağırsak hareketi falan değil.eşim ve annem de hissetti.pıt pıt diye yavrum yaaaa.süper bişeymiş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Baktım şimcik 2li testime de 16.haftada yapılmış benim 2li, HCG 63608 mlU/ml yazıyor ..bu mu senin dediğin deger??
kalp atışı neyimde yokk :44: allah ALLAH... hastanbe hastane farkediy demek ki
Hem kız-erkeğe göre alma henüz bişeyler alırsan da bebeğine, beyaz al unisex renk al, ayrıntılı ultrasona kadar büyük eşyları alma, değişebiliyor...
valla bende seyirme bekliyodum ama benimki direk tekme attısanırım sinirlendi bişeye
e hadi gözün aydın, sen de tamamen hissettin artık hamöile olkduugnu, içinde mucize bi can taşıdıgını, benim gözlerim dolmuştu ilk hissettiğimde, sabah uyanır uyanmaz kıpırdamıştı 20. haftada, ondan sonradan beri hep kıpırdak benim ooluşum :))
insan bazen doğsun istemiyor ( tövbe est. yani benden uzaklaşmasın diye) öyle güzel bi duygu ki o kıpırtılarrr
valla bende seyirme bekliyodum ama benimki direk tekme attısanırım sinirlendi bişeye
e hadi gözün aydın, sen de tamamen hissettin artık hamöile olkduugnu, içinde mucize bi can taşıdıgını, benim gözlerim dolmuştu ilk hissettiğimde, sabah uyanır uyanmaz kıpırdamıştı 20. haftada, ondan sonradan beri hep kıpırdak benim ooluşum :))
insan bazen doğsun istemiyor ( tövbe est. yani benden uzaklaşmasın diye) öyle güzel bi duygu ki o kıpırtılarrr
bende seyirme falan hissetmedim hiç, dirakt kıpırtı, sonraki günler günde 2 ye üçe derken 21.ç haftada baya bayağı geziniyordu içerde :)
Geshenkimin içi gidiyor biz konuştukça şimcik, ben hala inanmıyorum ya hamile olduguma, Denizim inandırcam diye çabalıyor o kadar kımıltıyla sanırım, burdayım anne az kaldı geliyorum kucagına diyor günbe gün şiddeti artan hareketleriyle
teşekkürler.çok güzel evet keşke hep kıpırdasa diyorum sanki yorulmayacak hiç çocuumkıpırdak olsun benim oğluşumda seninki gibi teyzesi
velet.. topçu mu olcak yoksaa :))))))
hep böyle diyor hamileler.. hep kendinle kalsın dimi... dışarı çıkınca hele büyüyünce hepten uzaklaşacak.. annelik nasıl bir duygu yaaa... gerçekten anne olunca annelerimizin değerini hislerini anca anlayabiliyoruz.. Allahım hiiç ayırmasın anneleri evlatları.. tabiki babaları da....
kızolursa zor duyarsın 2 aya kadaraynen öyle vallahi pek özendim.. ayyy hadi az kaldı inşallah bende duyacam kıpkıpları... heyecanlı düşünmesi bile...
aynen öyle vallahi pek özendim.. ayyy hadi az kaldı inşallah bende duyacam kıpkıpları... heyecanlı düşünmesi bile...
kızolursa zor duyarsın 2 aya kadar
evet içinde bi kıpırtı :)) çok hoş bişey..iki haftaya duyarsın sende zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?