ama kızsa zormuş bak.. :93:
belki geç olur ama 2 aya kalmaz yaaa..17-18 haftalıkken duyarsın en geç öyle yazıyo ben internetin yalancısıyım
vallahamııı :44: yapma yaaaa... zaten herkesler kız dedi durdu taa başından beri..
internette az önce tesadüfen izledim uzman.tv de ilk gebeliklerde 19.-25. hafta arası hisseidlir diyo ama günebkn maşallah erkencikten hissetmişeh ne yapalım internet doğru diyordur o zaman
yok kuzum şaka yapıyorum, benimki erkekte noldu 20. haftaya kadar hissettirmedi nazlı ooluş,şimdi acısını cıkarıyor ama nafile gec hissettim kımıltıyı geeeeçç..
bakma sen herkeslere, bana da kız diyolardı hep, bi ben hisseiyodum başıma gelen esrarengiz olaylardan sonra erkek olacaına..sen de şartlanmdırma kendini hiç, hayırlısı ne ise onu versin Rabbim, zaten ilk bebekte hiiiç önemli olmuyo erkek-kız, belkim 2. yi
RABBİM verirse çeşit isteyebiliriz cektikleirmizi unutup ama şimdi no problem
internette az önce tesadüfen izledim uzman.tv de ilk gebeliklerde 19.-25. hafta arası hisseidlir diyo ama günebkn maşallah erkencikten hissetmiş
internette az önce tesadüfen izledim uzman.tv de ilk gebeliklerde 19.-25. hafta arası hisseidlir diyo ama günebkn maşallah erkencikten hissetmiş
çok doğru diyorsun canım... bulduk da kızı erkeği ayırt etmek ne demek... inşallah devamı gelirde gene farketmez kız erkek sağlıklı hayırlı olsunlar yeter... anne olmamıza vesile oluyorlar ya daha ne...
anaaa çok dedin be elfoşşş gel şunu 18 yapalım anlaşalım anacım :86:
benim dr 18-20 arası demişti.bugün 16+6 yani yarın 17.ama 18. hafta 17+0 ve 17+6 sayılıyor ya bu basithesaba göre ben 17 haftanın sonunda hissetmiş mi oluyorum??
pikiii annaştık gitti 18. de, hadi sabret 1 aycık daha Gesom :)
nelere sabretmedik ki desene:26:
o dğeilde Gesom senin engin mutfak tecrübenden yararlanmak istiyorum şu dakika itibari ile.
bana güzel bi yayla curbası tarifi virsene be ya :)
iftara yapem diyom, dün adamcagızım yemek yiyemedi, corba yemiycem yapma demişti ama bugun zorla yedircem,sever yoğurt corbasını
Ölçü yoookk(
ben de hep koyu yapıyorum da ondan sordumdu sana, sende göz kararı yapıp su ekliyorsun demek sonradan,,
teşekkür ederim, bende sonradan su ekleyyeim o vakit, teşekkrü edrim,
ben cıkıyom artık, cok oyalandıom internette hiç kapatmadım açtıgımdan beri, uzanayım azzcık, sonrada yemek yapmaya kalkarım..
hoş kalınnn
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
GESHENK,
gunebkn,
tulayss,
denizANASI+,
beydagli
çorbanın kokusunu mu aldınız kızlar ??? acıktınızmı yoksaaaa
GESHENK,
gunebkn,
tulayss,
denizANASI+,
beydagli
çorbanın kokusunu mu aldınız kızlar ??? acıktınızmı yoksaaaa
çoooook mutluyum meleğim dün akşam beni tekmeledi.onun olduğu çok belliydi bağırsak hareketi falan değil.eşim ve annem de hissetti.pıt pıt diye yavrum yaaaa.süper bişeymiş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
acık kalmış sayfa, kapatmadan laf yetiştireyim dedim :)))
,
kimler yayla curbası istiyo... acemi aşçı elinden miss kibin yayla curbası iftara 10 dk kala sufranızdaaaa7
Gesom biliyom maharetli hatun olduuunu lakin be sen gadan deelim
, gecen ölçüsüz pilav yaptım pişrinçler pişmemiş herifcaazım yemedi :))
corbayı yiyor ama katı-sıvı demeden yarın sonucu bildiririm curba ile ilgili..
hepücüünüzü öpüyore..ben bu kez kesin gidiyoreeee
walla bir baktım çorba tarifleri var anında mercimek çorbası yapasım geldi. sevdiğim için heralde çorba deyince mercimek gelir aklıma. ne yapayım geshenk canım ya merakla günlerin geçmesini bekliyorum. test sonucuna çok sevindim. cinsiyetini göstermemiş ama beklemek her kontrole bu sefer görücem diye gitmek de tatlı değişik bir heyecandır sanırım:)) Allah hayırlısını versin canım. sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah..
hah lafını gomuş gitmiş elfoşum... :)) yaflum benden daha marifetliler vardır idare ederim işte bende.. biliyorum çok şükür pek çok şeyi kendi çapımda.. sağol övgülerin için.. sen benden aşağı değilsin de demezsin kendini... becerirsin her bişeycikleri ya neyyseee...akşama çorbalar senden oooh.. bende tatlı yaparım.. sebze yapanda çıkar şimcik.. yemekler tamamdır :) yarın bekliyoruz lezzet sonucunu :) bakalım tosbiğin parmaklarını yemezse iyidir...
mercimeği de çok severim ben.. yap sende onu yap... heyecan olmazmı bide özlüyorum he :))) ne kadar oldu şu an ne yapıyor acaba.. beni hissediyormu konuştuklarımdan yaptıklarımdan haberdarmı falan ..... senin nasıl geçiyor???? varmı bulantın falan?
GESHENK,
gunebkn,
zuhale,
tulayss,
denizANASI+
yemek tarifleri verin bakalım sizde :)))) akşama ne var mönüde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?