ayy gerçekten çok heyecanlı..bence artık seni hissediyordur biraz daha geçsin sen konuştukça hareket edecek:))) benim ablam 6-7 aylık hamileyken konuşurdu yeğenimle resmen yer değiştirirdi.. ben 6+1 oldum bugün ama Allaha şükür mide bulantım yok daha bu aşermem de yok heralde bazen bir yiyecek geliyor aklıma olsada yesem diye bu aşermemiki:)))))
bizde akşama dünden kalan patlıcan oturtma var bugün kıymalı taze fasulye makarna salata birde mercimek çorbası yaparım tamamdır:))
ne güzel allah bizlerede nasip etsin inşallah kız erkekmi geliyor yoksa genelde erkekler erken tekmelermiş :)
evet canım aşermek ohay Allah seni.. yiyorsun dimi sakın vazgeçme şimdi canının istediğini ye emi... benimde olmadı mide bulantım aman olmasın olanlar çok feci geçiriyor... zor iş o... bak batıl inanç hemen atayım sana.. kızlarda aşerme daha çok oluyormuş.. tabi kişiye göre değişiyor o ayrı ya... benim olmadı ama hep kız dediler durdular.. suratım sivilcelendi ya kesin ilk tanı oldu o.... hareketini hissetmeyi bekliyoruz artık kızlara göre daha varmış hele kızsa daha geç hareket ediyormuş.. saklıyo ya bide kendini utangacım benim :))))
mönü süper :128: ellerine sağlık maşallah elfooooş bak marifetli bi dene daha var..
erkek canım evet kısmetse oğluşum geliyor
ayyy maşallah oğluşuna. bizde o günleri görelim inşallah. sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah canım.
yemezmiyimm nasıl olsa bahanem var iki kişilik yemem lazım dimi ama :)))) geçen kese görünümü falan bir topik var oraya baktım gerçi benim daha 7 haftalık değil ultrason görüntüm orada kesenin içinde bebek sağda ise kız solda ise erkek olur diyorlardı daha bebiş yokda yolk kesesi sağda benim yüzümde çok olmasada hafif kabartılar var acep kızmı ki:))) annem (kayınvalidem) de diyor bir güzellik geldi sana kesin erkek. acep önceden çirkinmiydim kine:)))) hareket ilk gebeliklerde bazen gaz gibi oluyormuş böle pıt pıt yapıyormuş ayy çok heyecanlı :))doğru diyorsun kızlar saklarmış öyle diyorlar ama aylint in oğluşu saklamış kızlar göstermiş :))) hayırlısı olsun dimi ama..
ilahi taülay çok güldüm sananiye eskiden çirkin olasın kısss... hakkaten bazılarına güzellik geliyor cidden işte kişiye göre değişiyor.. bende baktım o kese mese ne varsa ama inan neye aşerdiğinden tut da kesenin yeri, kalp atışı, beta hcg değeri 12 hafta sonrasında ama hepsi kişiye göre farklı kesin değil... ama merak ya ilgi çekiyor hepside... aylinin oğlan utangaç çıktı :)))))) genelde kızlar saklarmış halbuki bak o bile değişyor anlayacağın :) evet canım ilk hareketler seyirme gibiymiş.. amma velakin tekmeleyenleride duyduk bak arka sayfalara... elbette hayırlısı olsun canım.. ayırt etmek değil kesinlikle merak bizimki..
Bugün karnımda bir şişlik var sanki patlayacam niye öyle oldum anlamadım... şimdiden pek şiş göbeğim ilerisini düşünemiyorum.. :) sizler ne alemdesiniz????
TÜLAYCIM NORMAL O ÇİŞ MESELESİ ŞİMDİ :))) ilk başlarda daha fazlaydı benimde.. hem o ilk baştaki şişlikte cabası.. sonrasında normale döndü beni seninde aynı olur.. bugün şişmemin sebebi birazcık gaz var sanırım.. süt içmeye başladığımdan beri gazım arttı :))) başlarda peynir ve ayran ağırlıklıydı 3 ay dolunca süte başladım çünkü ilk 3 ay çok önemli değil süt... velhasıl öyle böyle şişecez olsun varsın her şeye razıyız demi niniklerimizi bi alalım kucağımıza sağlıkla. şişler çişler biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?