Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

evet canım aşermek o hay Allah seni.. yiyorsun dimi sakın vazgeçme şimdi canının istediğini ye emi... benimde olmadı mide bulantım aman olmasın olanlar çok feci geçiriyor... zor iş o... bak batıl inanç hemen atayım sana.. kızlarda aşerme daha çok oluyormuş.. tabi kişiye göre değişiyor o ayrı ya... benim olmadı ama hep kız dediler durdular.. suratım sivilcelendi ya kesin ilk tanı oldu o.... hareketini hissetmeyi bekliyoruz artık kızlara göre daha varmış hele kızsa daha geç hareket ediyormuş.. saklıyo ya bide kendini utangacım benim :))))

mönü süper :128: ellerine sağlık maşallah elfooooş bak marifetli bi dene daha var..

yemezmiyimm nasıl olsa bahanem var iki kişilik yemem lazım dimi ama :)))) geçen kese görünümü falan bir topik var oraya baktım gerçi benim daha 7 haftalık değil ultrason görüntüm orada kesenin içinde bebek sağda ise kız solda ise erkek olur diyorlardı daha bebiş yokda yolk kesesi sağda benim yüzümde çok olmasada hafif kabartılar var acep kızmı ki:))) annem (kayınvalidem) de diyor bir güzellik geldi sana kesin erkek. acep önceden çirkinmiydim kine:)))) hareket ilk gebeliklerde bazen gaz gibi oluyormuş böle pıt pıt yapıyormuş ayy çok heyecanlı :))doğru diyorsun kızlar saklarmış öyle diyorlar ama aylint in oğluşu saklamış kızlar göstermiş :))) hayırlısı olsun dimi ama..

ilahi taülay çok güldüm sana niye eskiden çirkin olasın kısss... hakkaten bazılarına güzellik geliyor cidden işte kişiye göre değişiyor.. bende baktım o kese mese ne varsa ama inan neye aşerdiğinden tut da kesenin yeri, kalp atışı, beta hcg değeri 12 hafta sonrasında ama hepsi kişiye göre farklı kesin değil... ama merak ya ilgi çekiyor hepside... aylinin oğlan utangaç çıktı :)))))) genelde kızlar saklarmış halbuki bak o bile değişyor anlayacağın :) evet canım ilk hareketler seyirme gibiymiş.. amma velakin tekmeleyenleride duyduk bak arka sayfalara... elbette hayırlısı olsun canım.. ayırt etmek değil kesinlikle merak bizimki..

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,
gunebkn,
ruyasehrininkizi,
tulayss,
kumsal,
loveli+

kızlar hoşgeldiniz.... kalabalık olmuşuz ne güsellll

güldürebildimse ne mutlu bana.. ne bileyim güzelleştin deyince :))))))) canım bizimkiler kendilerini kız olsa erkek de olsa saklar bu kadar zaman beklediniz biraz daha bekleyin diye:)) bende çok bakıyorum ama dediğin gibi sırf merakdan yoksa kız yada erkek ikiside başımın tacı.. sorma alıştıra alıştıra değil de direk tekme atmış kırkbirkere maşallah..

ayliiiin nerelerdesin.. merak ediyorum seni.. kaç gündür yoksun..

zerdalım tatil ne zaman bitecek ya...özledim..

Arkadaşlar bu sabah bende sizin gibi şok oldum topiği bulamayınca... Bizi buraya taşımışlar... Inşallah bulmakta sıkıntı çekmezsiniz...

sohbet içerikli olan konuları gebelik ana başlığına taşıyorum ki paylaşımı
çok olduğu için gözden kaçmasın

DEMİŞ SAYIN EDİTÖR FAKAT 3. SAYFAYA KADAR DÜŞMÜŞÜZ BURDAN KİM BİZİ NASIL BULUP TAKİP EDECEK BEN ANLAMADIM AÇIKÇASI :)

lovelim bulmuş yavrum aboneymiş :) bende son yazdıklarımdan bulayım hadi.. diğer arkadaşlar zorlanmış olmalıki kimseler gelmemiş başka... inşallah alışırız burayada devam ederiz kaldığımız yerden...

Bugün karnımda bir şişlik var sanki patlayacam niye öyle oldum anlamadım... şimdiden pek şiş göbeğim ilerisini düşünemiyorum.. :) sizler ne alemdesiniz????

Bugün karnımda bir şişlik var sanki patlayacam niye öyle oldum anlamadım... şimdiden pek şiş göbeğim ilerisini düşünemiyorum.. :) sizler ne alemdesiniz????

maşallah maşallah..

benim daha çok çok yeni ama benim göbeğimde var. annemler 3-4 aylık gibi diyorlar hele akşamları tam bir top oluyor karnım. Allaha şükür ağrım sızım yok ilk zamanlarki gibi. benim tüp bebek olduğu için olabilir belki göbek, nede olsa şişiyoruz biraz. bir şikayetim daha var afedersiniz çok sık çişim geliyor sanki mesaneye baskı var bu kadar erken böyle olurmu benim daha 7 haftalık bile değil( böyle giderse ileride bez bağlamak zorunda kalacam:)))

işte benden havadisler:)))

TÜLAYCIM NORMAL O ÇİŞ MESELESİ ŞİMDİ :))) ilk başlarda daha fazlaydı benimde.. hem o ilk baştaki şişlikte cabası.. sonrasında normale döndü beni seninde aynı olur.. bugün şişmemin sebebi birazcık gaz var sanırım.. süt içmeye başladığımdan beri gazım arttı :))) başlarda peynir ve ayran ağırlıklıydı 3 ay dolunca süte başladım çünkü ilk 3 ay çok önemli değil süt... velhasıl öyle böyle şişecez olsun varsın her şeye razıyız demi niniklerimizi bi alalım kucağımıza sağlıkla. şişler çişler biter

bende diyordum bende bir gariplik var heralde..demekki normalmiş:)) aaa süt ilk 3 ayda önemli değilmi ben günde en az 2 bardak süt içiyorum iyi diye. nefessiz bir dikişde:)) ewet çok gaz yapıyor bazen resmen gök gürlüyor karnımdaa:))) ayranın sayısını bilmiyorum içim dışım süt ve süt ürünleri oldu.. aynen canım sağlıklı sıhhatli gelsinlerde gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…