kızlar dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla((
bebeğimde gelişim geriliği olabilirmiş, üniveriste hastanesine ayrıntılı dopplere yönlendirdi doktorum bugun...
baş ccevresi capı ile, karın cevresi capı arasında 4 haftadan fazla fark ve ikiside SAT ın 2 hafta uzagında((
ve Denizim SAT a göre daha zayıfca
Gelişim geriliğini arastırdım eve gelip dünyam başıma yıkıldı, erken doğum,doğarken ölüm ya da ilk haftalarda bebek ölümü(( bunlar olmazsa ileriki zamanlrda nörolojik problemler ya da zeka geriliği (
Dünya başıma yıkıldı dedikleri bu olsa gerek, sanırım ömrümde ilkk kez yaşıyorum böyle bir durumu,,
Ramazanın yüzü suyu hürmetine bi duayı esirgemeyin oğlumla benden,allak bullak oldum nasıl gelecek pazartesi bilmem, haftasonu girdi araya üniversite hastanesi kapalı inş. randevu falan vermezler ileri tarihe(
bebeğimde gelişim geriliği olabilirmiş, üniveriste hastanesine ayrıntılı dopplere yönlendirdi doktorum bugun...
baş ccevresi capı ile, karın cevresi capı arasında 4 haftadan fazla fark ve ikiside SAT ın 2 hafta uzagında((
Gelişim geriliğini arastırdım eve gelip dünyam başıma yıkıldı, erken doğum,doğarken ölüm ya da ilk haftalarda bebek ölümü(( bunlar olmazsa ileriki zamanlrda nörolojik problemler ya da zeka geriliği (
Dünya başıma yıkıldı dedikleri bu olsa gerek, sanırım ömrümde ilkk kez yaşıyorum böyle bir durumu,,
Ramazanın yüzü suyu hürmetine bi duayı esirgemeyin oğlumla benden,allak bullak oldum nasıl gelecek pazartesi bilmem, haftasonu girdi araya üniversite hastanesi kapalı inş. randevu falan vermezler ileri tarihe(
GÜNAYDIN VE İYİ BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE AÇIYORUM BUGÜNKÜ OTURUMUMUZU :)
Hafta sonu kimseler uğramamış benimde vaktim olmadı nasılız??? herkesler iyimi???
denizanası gelmemiş hiç.. aklım hep sendeydi hafta sonu elfoşum.. çoook dua ettim senin için camide bile ettim namaz sonrası Kur-an okunurken hep dualarımdaydın canım.. inşallah sorunsuz geçecek bu hafta.. loveli diğer topikte de yazmış zaten beslenmene biraz daha dikat et şimdi ceviz taze dındık ye süt iç programlı yap bunları bide bol bol dua et.. kesinlikle sorun kalmayacak bak gör.. tabi kendini üzüp streste yapmak yok.. sen ne kadar güçlü olursan bebeğin o kadar sağlıklı olur çok iyi biliyorsun.. güzel haberlerini bekliyorum canım benim...
gunebkn, tülays siz ne alemdesiniz? zerdalım ramazan boyu izinlimi acaba hala yok...
geçmişi okudum alıntıladım ama elfoşumun bu mesaja kadar, hepsini sildim sonra...kızlar dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla((
GÜNAYDIN VE İYİ BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE AÇIYORUM BUGÜNKÜ OTURUMUMUZU :)
Hafta sonu kimseler uğramamış benimde vaktim olmadı nasılız??? herkesler iyimi???
denizanası gelmemiş hiç.. aklım hep sendeydi hafta sonu elfoşum.. çoook dua ettim senin için camide bile ettim namaz sonrası Kur-an okunurken hep dualarımdaydın canım.. inşallah sorunsuz geçecek bu hafta.. loveli diğer topikte de yazmış zaten beslenmene biraz daha dikat et şimdi ceviz taze dındık ye süt iç programlı yap bunları bide bol bol dua et.. kesinlikle sorun kalmayacak bak gör.. tabi kendini üzüp streste yapmak yok.. sen ne kadar güçlü olursan bebeğin o kadar sağlıklı olur çok iyi biliyorsun.. güzel haberlerini bekliyorum canım benim...
gunebkn, tülays siz ne alemdesiniz? zerdalım ramazan boyu izinlimi acaba hala yok...
kızlar selam
nasılsınız
biz iyiyiz şükür, nete çok giremiyorum, haber verim dedim
geçmişe bakayımm
geçmişi okudum alıntıladım ama elfoşumun bu mesaja kadar, hepsini sildim sonra...
elfoşum inşallah hiçbişe olmicak, dualarımız tabiki seninle, Rabbim meleğini çooooook sağlıkla, hiç sorunsuz kucaklamayı nasip etsin inşallah...
interneti okuma sakın, en kötü örnekler var hep nette, bir sürü bebeğe bir sürü riskler sayıyo dr.lar, sağlıkla doğuyolar çoğu...
bizi habersiz bırakma dopplerden sonra inşallah güzel haberlerle geliceksin, Allahıma emanetsiniz
sağol canım sen nasılsın? hafta sonu ben ara ara baktım ama kimsecikler yoktu. denizanasını ve bebişini bende çok merak ediyorum. Allahın izniyle herşeyleri normal çıkacak güzel haberlerle dönecek inşallah.
Naber kızlar topinkin neden yeri değişmiş, neyse artık burdan devam ederiz. maşallah geçmişe bakayım dedim ama uzun geldi. herkes iyidir umarım.
Elfoşta inşallah iyi olur, hayırlısı ile bi bebiş doğsun.
Bende iyiyim çok şükür.
Geshenk çatlak kremi araştırdımda daha fırsat olmadı almaya. ama lierac olan krem aklıma yattı ondan alacam.
Benim karnım baya büyüdü, 5 aylık gibi duruyor. 56 kilo ile başlamıştım. Göstergeler 59 vurmaya başladı.
canım üzülme dicem elde değil ama sakin ol bu tür durumlarda yanılma payı çok yüksek berlki yanılmışlardır bak benim yeğenimdede gelişme geriliği var dediler hatta doktorun bi tanesi ölmüş kürtaj dedi her gittikleri doktor bu bebekte gelişme geriliği var erken doğum olabilir anne karnında ölebilir doğum sonrası bazı hasarlar kalabilir dediler günlerce haftalarca öldük öldük dirildik çok zor günlerdi bebeğin kilosu artmıyordu sonunda doğum zamanı geldi doktor herşeye hazır olun dedi sezeryana aldılar 1kilo 800gr doğdu bi sürü tahlil ama maşallah hiç sorun yoktu şimdi beş yaşında aynı ben halası gibi tosuncuk oldu merak etme canım bol bol dua et bunlar sadece ihtimal kendini kahretme olumlu düşünki bebeğinde içerde bunu hissetmesin üzülmesin hadi şimdi güzel düşünelim ve deniz paşa sağlıkla gelsin dünyayakızlar dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla((
geshenkim ramazan için kayınvalidemlere yerleştik, internet yok, işteki de tel hattında sorun vardı bi türlü giderilemedi, ordan da giremedim... karnım hızla burnuma doğru ilerliyo, burnumu da geçebiliraylinim neden giremiyorsun çete liderim? nerelerdesin? bebişler nasıl? sen nasılsın? karnın burnuna yaklaştımı:)
evet aklımız denizanasında.. Rabbim bebeğini korusun denizimizi sağ salim kucağına almasını nasip etsin canım arkadaşıma...
inşallah inşallah.. güzel haber gelecek bugün tüm dualarımla bekliyorum...
çatlak kremi dr bana da lierac önerdi, onu aldım kullanıyorum...Naber kızlar topinkin neden yeri değişmiş, neyse artık burdan devam ederiz. maşallah geçmişe bakayım dedim ama uzun geldi. herkes iyidir umarım.
Elfoşta inşallah iyi olur, hayırlısı ile bi bebiş doğsun.
Bende iyiyim çok şükür.
Geshenk çatlak kremi araştırdımda daha fırsat olmadı almaya. ama lierac olan krem aklıma yattı ondan alacam.
Benim karnım baya büyüdü, 5 aylık gibi duruyor. 56 kilo ile başlamıştım. Göstergeler 59 vurmaya başladı.
yavrım bu arada bana da kızın olacak gibi geliyo, güzel bi prenses annesi gibi.. hayırlısızerdalım hoşgeldin yavrum...
nasıl geçti tatil? dinlenebildinmi? doğalgaz işi tamammı? güzel oldumu?
kremlerden bende daha almadım aslında erken başlanması gerekliymiş yani bizim başlamamız lazımdı sanırım. lierac çok methetilmiş bende onu düşündüm alırım diye ama başka bir topikte okudum kako yağı ile ne selülit ne çatlak hiç olmamış bir bayanda... hem daha doğalmı ne etsek acep hiç fikrim yok... benim karnımda öyle canım bide yanlara genişledim ben zaten yanlar yelkenliydi tam açıldı.. yelkenler fora modundayım :) ne olcaz 9 da düşünemiyorum inan... gerçi ilk gittiğimde 58 tarttılar beni hastanede sağlık ocağında 59 demişlerdi anaaa nolcam ben böyle diyordum en son gittiğimde hastanede 57 çıktım.. iş yerinin doktor odasında hemşire tarttı o da 56 dedi.. yanim kilo vermişim.. ama görüntü hiiiç öyle demiyi :125: iştah da sağlam.. son zamanlarda biraz değişti ama midem çok şişiyor ve fazla geliyor yediklerim.. dün mesela nefes alamadım feci gaz oluştu.. meyveler yapıyor galiba..
ilaç olarak neler alıyorsun canım? bana demir, kan için ilaç verilmedi pek çok kişiye verilmiş.. demek ihtiyaç yok... elevit alıyorum sadece..
beloşumm yirim senikoca göbekli güzel fıstıklar nasılsınız bakalım özledim sizi geldim bi bakim dedim
koca göbekli güzel fıstıklar nasılsınız bakalım özledim sizi geldim bi bakim dedim
geshenkim ramazan için kayınvalidemlere yerleştik, internet yok, işteki de tel hattında sorun vardı bi türlü giderilemedi, ordan da giremedim... karnım hızla burnuma doğru ilerliyo, burnumu da geçebilir
elfoşumu merak ediyorum, inşallah güzel haberlerle gelir... sonucu ne zaman çıkacak acaba...
çatlak kremi dr bana da lierac önerdi, onu aldım kullanıyorum...
ben de çok kilo alcam galiba.. bu günlerde de iştehım bir açıldıki, dizginlemesem tatlılar yağlılar löp löp gidecek
yavrım bu arada bana da kızın olacak gibi geliyo, güzel bi prenses annesi gibi.. hayırlısı
demir ihtiyaç görmemiştir, benim hamilelikten 2 ay önce falandıya laparoskopi, kanım o zaman düşmüştü, hamile kalınca da henüz toparlamamıştım, malum tedavide de habire kan alıyolar, bana 9.haftada dayadı demiri
beloşumm yirim senisende haberler nasıl kıs, habire bizi konuşuyoz
Tatli güzel geçti,ustaların gelmediği günlerde 12 lere kadar yattım, eşim maşallah diyor. Bir günde temizlikçi geldi, görümcem eşim üçü yaptılar yinede işler bitmedi. iyicene kirlenmişmiş ev. Halılarıda halı yıkamaya verdim. Onlarda misler gibi yıkanmış, ama sermedim.Ev serin dursun diye.zerdalım hoşgeldin yavrum...
nasıl geçti tatil? dinlenebildinmi? doğalgaz işi tamammı? güzel oldumu?
kremlerden bende daha almadım aslında erken başlanması gerekliymiş yani bizim başlamamız lazımdı sanırım. lierac çok methetilmiş bende onu düşündüm alırım diye ama başka bir topikte okudum kako yağı ile ne selülit ne çatlak hiç olmamış bir bayanda... hem daha doğalmı ne etsek acep hiç fikrim yok... benim karnımda öyle canım bide yanlara genişledim ben zaten yanlar yelkenliydi tam açıldı.. yelkenler fora modundayım :) ne olcaz 9 da düşünemiyorum inan... gerçi ilk gittiğimde 58 tarttılar beni hastanede sağlık ocağında 59 demişlerdi anaaa nolcam ben böyle diyordum en son gittiğimde hastanede 57 çıktım.. iş yerinin doktor odasında hemşire tarttı o da 56 dedi.. yanim kilo vermişim.. ama görüntü hiiiç öyle demiyi :125: iştah da sağlam.. son zamanlarda biraz değişti ama midem çok şişiyor ve fazla geliyor yediklerim.. dün mesela nefes alamadım feci gaz oluştu.. meyveler yapıyor galiba..
ilaç olarak neler alıyorsun canım? bana demir, kan için ilaç verilmedi pek çok kişiye verilmiş.. demek ihtiyaç yok... elevit alıyorum sadece..
koca göbekli güzel fıstıklar nasılsınız bakalım özledim sizi geldim bi bakim dedim
Tatli güzel geçti,ustaların gelmediği günlerde 12 lere kadar yattım, eşim maşallah diyor. Bir günde temizlikçi geldi, görümcem eşim üçü yaptılar yinede işler bitmedi. iyicene kirlenmişmiş ev. Halılarıda halı yıkamaya verdim. Onlarda misler gibi yıkanmış, ama sermedim.Ev serin dursun diye.
geshenkim bende biraz araştırdım, kakao yağı ve badem yağı duydum. badem yağı karında kıllanmaya neden oluyormuş. ama kakao yağı olablir arada ondanda sürerim. bak doktor aylinede bu kremi önermiş ben preseed almıştım botanik eczadan ordan sipariş etmeyi düşünüyom, 1 günde geliyor. Botanik ezca güvenilir bir yer.
İlaç olarak bana santafer fort diye kan ilacı yazdı doktor, her gün dedi ama ben 2 güne bir alıyom. Evelint yutuyom şimdi hergün akşamlarıda kan ilacı 2 güne 1, bide dekavint yazdı, elevint bitince ona başlıyacağım. İkiside multivitamin.
Üstelik bi yazı okudum, ilaçları içmek önemliymiş. hani bitkilerden alırız vitamini diyoruz ama neyin neyde ne oranda olduğun bilmiyoz, şimdiki bitkiler hep hormonlu ve genetiği oynanmış, kimyasal desen belki ilaçlardan daha çok kimyasal barındırıyor. İlacı yutmakta fayda var.
Ay ne çok konuştum.
belenay tatlım iyiyiz çok şükür. sen nasılsın tüp hazılıklarına başlayacaktın ne oldu. Bende sen gibi eylülde tedavi düşünüyodum, sende ben gibi olursun inşallah. belanay arısütü bal polen karşımına başlıyon demi. tüpten önce. Zayıflama ne alemde.
Geshenk tatlım külüpte bi yavaşlık var, o kadar yazdığım gidecek diye korktum, avatarın güzel olmuş canım. bende yeni bi avatar resmi bakıyom. Banada senin kızın olacakmış gibi geliyor. Vay be dostum bu günlere gelip bunlarıda konuşacakmışım. Bide doğsunda veletleri konuşuruz. Aylin hangi birini anlatır acaba, çok tatlı ya, üçüzler süper olacak. inşallah sağlıklı sıhatli doğarlar. Şimdiye kadar geldi ya, şimdiden sonrada inşallah bişey olmaz.
Geshenk soda içmek lazımmış arada bebekte gaz sorunu olmuyormuş doğunca, ben arada abartmadan içiyom. Sizde için. Bu gün kilere şişe süt almaya gideceğiz teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?