Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

site bugün berbat berbat... ben sürekli giriş yapıyorum.. giriyorum arka sayfaya geçene kadar giriş yap diyor.. sinirleniyorum gene he :)

kakao yağını aktarlara sorarım canım, aktarlarda olur. kremi alacam ordan.

elfoş gelsede rahatlasak.

Yalnız benim eltininde ikinci kızı zayıf küçük kalmış, doğumada 20 gün kalmışmış, kendimi bi bakıma çektim dedi. bebeği normal kiloya getirdim dedi. Doğduğunda sağlıklı sıhatli normal kiloda doğmuş.

Et suyuda iyi oluyormuş. Elfoşu görsem et suyu içmesini söyleyecektim. gelişime faydalıymış. İnşallah sağlıklı sıhatli doğar, 2 gündür dua ediyorum elfoşuma. Doğsun en iyi mamaları falan alıp yedirir, iyi olur ya. benim amcamın torunu 6 aylık doğdu düşünün parmak kadar, annesi onu ne besledi şimdi maşallah büyüyor hayata tutundu. Hiçbişey olmuyacak inşallah.

Ben dayanamdımda turuncu işlemeli 2 zıbın aldım. Du bakalım madem bekledin, belli olsunda öyle al, benim ilk bebeğime hep erkek dediler, kızdı. Bakalım bu ne olacak. banda hep kız erkek yorumları yapılıyor. 27 ağustos randevu tarihimiz o zaman öğrenirim. bayramdan sonrada ankarada olacağız Daha kapsamlı ultrasyona gireceğiz o zamana kesinleşir sanırım. Biz biraz dışarı çıkıp meyve yiyelim teyzesi, açıktı yine vuruyor valla, bugün hep midem bulandı.

ay zerdal ya iyi hatırlattın valla aslında çorbalara hep et suyu koymalı.. doğal kaynatılarak tabi.. tablet asla değil.. kemik gelişimi içinde iyi aslında.. giderken sorayım kasaba bakalım çorbalık kemikli et alayım.. bende ramazanda pek sağlıklı beslenebildiğimi söyleyemeyecem.. sabahları 1 bardak süt peynir ve hamurişi ağırlıklı bu aralar evde genelde hamurişi oluyor sebzede pek pişmedi bu ara.. canım bal, pekmez falan yiyormusun kuruyemiş türü falan...

nasıl vuruyor? hareketlerini duyuyormusun yani? aa benimki çok tembel ama yaaa niye kıpırdamıyo bu velet :) hadi yiyin meyvenizi afiyet olsun.. ilkin nasıldında erkek dediler sana acaba.. karnı sivri olanın oğlu yayığın kızı olurmuş vs...

İlahi tatlım ya güldürdün beni, vuruyor dediysem tekme atmıyor canım, açlık ve susuzluk olarak vuruyor. Hani doyur karnımı der gibi. yedik geldik, burdakiler takılıyor bana nevaleyi aldın nereye gidiyon diye, valla oruçsunuz dedim olmasanız verirdik, şimdi gizlice bişeyler yemeye dedim. Gülüyorlar.
Geshenk hareketler 17-18 haftalıkken hissediliyormuş. acele etme. bazen ben ufak tefek bişeyler hissediyom ama hafta hafta gebelikte hissedilmez karın gurultusudur diyo, bekle annesi, uşak normal, aceleci seni.

:78: SAZAN GESHENK.. hamileyim ya ona ver.. ( öyle kıvırayım barim)

:78: SAZAN GESHENK.. hamileyim ya ona ver.. ( öyle kıvırayım barim)

sazansın tabi, bide hamileyim diye çocuğun üstüne suç atma.

Ben yeğenimi korur kollarım. uşaklar ancak ellenip ayaklanıp hareketleniyorlar. Daha çok hissedersin tatlım. doya doya hemde, son aylarda doğsun diye bekleriz artık.

aylin kremin şimdi fiyatına baktımda 48 -Tl diyor. Sende o kadar paraya aldın mı canım. Bide kakao yağı alalımda arada onuda sürer kullanırız artık.

aylin kremin şimdi fiyatına baktımda 48 -Tl diyor. Sende o kadar paraya aldın mı canım. Bide kakao yağı alalımda arada onuda sürer kullanırız artık.

hoşgeldin canım nasılsın? bebişin nasıl. yazdıklarınızı okudukça heyecan kaplıyor içimi cinsiyetti hareketti kremdi. ben daha yolun başındayım ama çok şanslıyım herşeyi öğreniyorum sizlerden. biraz hazıra konuyorum galiba:)))

sahiden mi...
ne iyi geliyor bunlasrı okumak şu günlerde, yanlış anlaşılmasın yeğenine faln swvindiğime değil de en kötü ihtimal erken doğarsa neler olabilri diye... Sağlıkla büyüsün inş. yeğeninde benim oğlumda

benimki hiç gününü yaklamadı hep 1 hafta 10 gün gerideydi dr. gerileme devam etmezse bişey olmaz demiştiama 2 haftayı gecmiş fark malesef

ayy sağolun ya, cok iyisiniz hepiniz, sahiden ne tuhaf hakkaten dua ettiğini hissediyorum

canııımmmm....cok sağol vallahi hissediyorum sanki dualrı ya, cok ilginç..
sanki bişey cıkmayacak gibi geliyor artık, düzenli yiyorum, sola yatıp tv izliyorum....vs
bide kımıltıları arttı iyce oğlumun, sanki ben iyiyim üzülme anne der gibi, her şiddetli dönüşünde hareketinde gözlerim doluyor, oğlllummm iyi ol, üzme bizi diye yalvarıyorum ona (

evet evet iş yerinde de bi arkadaşın öyleymiş, alıcaz bilmem ne demişler, aldırmam demiş karnımda ölsün ama aldırmam demiş, şimdi tosun gibi maşallah meleği,

takmadan olmuyor ki, dokorlarda cok vicdansız "zeka testini nerde yaptırdın,bide burda yaptıralım" "gelişim geriliği var galiba bi de üni. hastanesine git" hiç anlamıyolar hamile psikolojisinden ((

güzel haberlerler gelicem inşALLAH aylinim, sık sık yiyip bol dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden (

hoşbulduk canım ya bugün site bi acayip, ama kremler konusunda kapsamlı bi araştırma yapıyorum. dünya kadar yorum okudum, yarına iyice netleştireyim fikirlerimi yazacam.
Sen nasılsın, tıkır yapmamışsın göremiyorum kaç haftada olduğunu, ayline söyle sana bi güzel tıkır yapsın.

elfoşum canım benim inşallah iyisindir görüşemedik ama ben şimdi çıkmak zorundayım, dularım seninle, denizi ve seni öpüyorum tatlım. iyi akşamlar.

bende iyiyim sağolasın. ben daha yeniyim 7+1 oldum bugün kendi hesabıma göre. cumartesiye randevum var kalp atışları için. biraz korku ve heyecan var herşey normal derse doktor birde kalp atışlarını duyarsam o zaman rahatlayacam inşallah biraz.

canım benim çok sevindim seni burda görünce helede moralin düzgün olunca sevincim arttı.. işte böyle rahatla.. her şey yolunda gidecek bak gör..varsın geriden gelsin bu o saydığın şeylerin olacağı anlamını taşımaz pek çok örnektede gördüğün gibi.. Allahım korur onu.. hepimiz çook dua ettik ben hala ediyorum.. Rabbim korur gözetir başkada şey vız gelir tırıs geçer :) hareketliymiş bak mesaj yolluyor sen üzülme diye aferin benim oğluşuma yerim ben onu...hadi bakalım haberler iyi gelecek sende rahatlamış olarak geçireceksin son aylarını inşallah canım elfoşum..

maşallah tülay yeniyim meniyim 7+1 olmuşun.. o da iyi geçer hepimiz o heyecanı yaşadık sıra sende.. öyle güzel bir anki keyfini çıkart.. o ses var ya o ses içine soğuk sular serpiyor, kanatlandırıyor uçuruyor insanı... dünyanın en güzel sesi işte o ses :))) minnnacık bir kalp ve pıt pıtlar.. hep kulağında o ses beyninde o kalp atışının görüntüsü ile geziyorsun bir dahaki ultrason kontrolüne kadar...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel bir gün diliyorum hepinize
denizanası bak oğluşun mesajı vermiş üzülme diye bizde dua ediyoruz hiç merak etme onu rabbim koruyor o bir melek çünkü doğum anı gelesiye bu çocuk özürlü denen ve doğduğunda sapasağlam hayata gözlerini açan milyonlarca melek var biz neye inanırsak rabbim onu yaşatıyor biz denizin hayırla ve sağlıkla dünyaya geleceğine inanıyoruz ölede olacak inşallah
geshenk sen nasılsın canım rabbim hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin tabide sankim kızın olack gibi geldi ne bilim aman hayırlısı olsun kız oğlan ne farkeder içimden öle geçti işte deyiverdim
aylin çete başı sen nasılsın canım benim tebdili mekanda ferahlık vardır derleren iyisini yapmışsın yorulmazsın en azından ye iç yan gel yat kız çete başı olarak
tülays sen nasılsın canım minişin nasıl annesi üzmüyordur umarım seni sağlıkla ve hayırla gelsin dünyaya inşallah
zedalim yorgun savaşçı sen nasılsın bittimi işler bebişin nasıl hayırla ve sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

bende dün doktora gittim romatizma tedavim devam romatizma malesef göze vurmuş nu topu gibi bide bağ dokusu hastalığım oldu romatizmanın yanında şimdilik ilaç veremiyorlar göz doktoruna gönderdiler eğer göz doktoru olur derse ilaca başlıcakmışız bide tüp bebeğe geçicez dedim şimdilik başlamayın dedi hoppaaaaa yine kaytardı bizim veletbütün sonuçlar çıkasıya bebek düşünme dedi ohoooo sonuçlara çıkasıya menapoza gircez yahu zati erken menapoz tehdit edip duruyor yap bi tane yoksa geliyorum diyeneyse kısmetimde varsa zati gelir yoksada kk nın bütün bebeleri benim teyzelik ünvanımı alır keyfime bakarım bu arada kilo vermeye devam ediyorum şimdilik 11 kilo verdim dahada vericem inşallah dal gibi anne olmasam bile dal gibi teyze olcem daha neofff çenem düştü yine öpüyorum sizi ben yine gelirim

beloşcum çok enerjiksin anacım :) kıss 11 kilo harika.. çok güzel kilo vermişsin afferin bi denede sana gelsin :).. tavrucuğum bu romatizma sana nerden tebelleş oldu yahu bide göze vurmuş töbe Yarabbi.. Allah şifalar versin.. bitkisel bir şeylerde denesene bakalım belki daha çok fayda görürsün.. demek tüp ertelendi başka doktorlarada bir gitseydin sonuçla alakası neymişki...inşallah bizim gibi aniden geliverir bebişin romatizma bilmem ne ne varsa silip süpürür ... demek sende kıza oy verdin kız iktidara gelecek anlaşıldı yaşasın kız milleti oleeee beloş zerdalın dediği karışımları eşinle yeseniz diyorum bellimi olur arkadaşım belki vesile olur pek çok kişiye olduğu gibi....çok öpüyorum seni.. kendine dikkat et mankenim benim

ayyy bak şımartıyorsun beni he fena gaza geldim şimdi ne kadar ot çöp varsa yiyp içip kocaya saldırıya geçicemşaka bvir yana romatizma olan kişilerin hamilelikleri zor geçiyormuş canım başka doktorada gitsem kontrol altında olmam gerekiyor amaaan boşver keyfim yerinde nasipten ötsi olmaz öyleyse bugünün tadını çıkarmak lazım bu arada yaşasın kız millleti:89::79:

ayyy bak şımartıyorsun beni he fena gaza geldim şimdi ne kadar ot çöp varsa yiyp içip kocaya saldırıya geçicemşaka bvir yana romatizma olan kişilerin hamilelikleri zor geçiyormuş canım başka doktorada gitsem kontrol altında olmam gerekiyor amaaan boşver keyfim yerinde nasipten ötsi olmaz öyleyse bugünün tadını çıkarmak lazım bu arada yaşasın kız millleti:89::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…