AY ZERDALIM ÖYLE DEME KISS bak yukarı ben az mı konuşmuşum :)) sakinlik var bu aralar ramazan rehaveti herhalde herkeste...
aklımız elfidamda.. inşallah iyi sonuçla gelir ya... geleceğini biliyorum da bir an evvel okuyup rahatlamak istiyorum...
kakao yağını da o siteden mi alacaksın zerdalcım?
teşekkür ederim canım benimde artık bir avatarım olsun dedim :) şekerkız candy çocukken favori çizgifilmimdi :) bende ondan koydum böle...sende değiştir avatarını değişiklik olsun dimi.. evet yaa çok şükür bugünlerimize Rabbim bir daha aratmasın canım... demek sende kız diyorsun % 90 kız denildi herhalde kız bu herkese malum olduğuna göre.. gidip alsammı pembişli şeyler ne yapsam :108: maden suyu içiyorum haftada 1 kere inşallah gazlı olmasınlar zaten en büyük sıkıntı bu bebeklerde zavallılar... gidin sütleri alın için bakalım yarasın oohhhhhh
kakao yağını aktarlara sorarım canım, aktarlarda olur. kremi alacam ordan.
elfoş gelsede rahatlasak.
Yalnız benim eltininde ikinci kızı zayıf küçük kalmış, doğumada 20 gün kalmışmış, kendimi bi bakıma çektim dedi. bebeği normal kiloya getirdim dedi. Doğduğunda sağlıklı sıhatli normal kiloda doğmuş.
Et suyuda iyi oluyormuş. Elfoşu görsem et suyu içmesini söyleyecektim. gelişime faydalıymış. İnşallah sağlıklı sıhatli doğar, 2 gündür dua ediyorum elfoşuma. Doğsun en iyi mamaları falan alıp yedirir, iyi olur ya. benim amcamın torunu 6 aylık doğdu düşünün parmak kadar, annesi onu ne besledi şimdi maşallah büyüyor hayata tutundu. Hiçbişey olmuyacak inşallah.
Ben dayanamdımda turuncu işlemeli 2 zıbın aldım. Du bakalım madem bekledin, belli olsunda öyle al, benim ilk bebeğime hep erkek dediler, kızdı. Bakalım bu ne olacak. banda hep kız erkek yorumları yapılıyor. 27 ağustos randevu tarihimiz o zaman öğrenirim. bayramdan sonrada ankarada olacağız Daha kapsamlı ultrasyona gireceğiz o zamana kesinleşir sanırım. Biz biraz dışarı çıkıp meyve yiyelim teyzesi, açıktı yine vuruyor valla, bugün hep midem bulandı.
nasıl vuruyor? hareketlerini duyuyormusun yani? aa benimki çok tembel ama yaaaniye kıpırdamıyo bu velet :) hadi yiyin meyvenizi afiyet olsun.. ilkin nasıldında erkek dediler sana acaba.. karnı sivri olanın oğlu yayığın kızı olurmuş vs...
İlahi tatlım ya güldürdün beni,vuruyor dediysem tekme atmıyor canım, açlık ve susuzluk olarak vuruyor. Hani doyur karnımı der gibi. yedik geldik, burdakiler takılıyor bana nevaleyi aldın nereye gidiyon diye, valla oruçsunuz dedim olmasanız verirdik, şimdi gizlice bişeyler yemeye dedim. Gülüyorlar.
Geshenk hareketler 17-18 haftalıkken hissediliyormuş. acele etme. bazen ben ufak tefek bişeyler hissediyom ama hafta hafta gebelikte hissedilmez karın gurultusudur diyo, bekle annesi, uşak normal, aceleci seni.
:78: SAZAN GESHENK.. hamileyim ya ona ver.. ( öyle kıvırayım barim)
aylin kremin şimdi fiyatına baktımda 48 -Tl diyor. Sende o kadar paraya aldın mı canım. Bide kakao yağı alalımda arada onuda sürer kullanırız artık.
sahiden mi...canım üzülme dicem elde değil ama sakin ol bu tür durumlarda yanılma payı çok yüksek berlki yanılmışlardır bak benim yeğenimdede gelişme geriliği var dediler hatta doktorun bi tanesi ölmüş kürtaj dedi her gittikleri doktor bu bebekte gelişme geriliği var erken doğum olabilir anne karnında ölebilir doğum sonrası bazı hasarlar kalabilir dediler günlerce haftalarca öldük öldük dirildik çok zor günlerdi bebeğin kilosu artmıyordu sonunda doğum zamanı geldi doktor herşeye hazır olun dedi sezeryana aldılar 1kilo 800gr doğdu bi sürü tahlil ama maşallah hiç sorun yoktu şimdi beş yaşında aynı ben halası gibi tosuncuk oldu merak etme canım bol bol dua et bunlar sadece ihtimal kendini kahretme olumlu düşünki bebeğinde içerde bunu hissetmesin üzülmesin hadi şimdi güzel düşünelim ve deniz paşa sağlıkla gelsin dünyaya
benimki hiç gününü yaklamadı hep 1 hafta 10 gün gerideydi dr. gerileme devam etmezse bişey olmaz demiştiama 2 haftayı gecmiş farkcanım üzülme sakın.dualarım seninle...geçici bi şeydir belki.çünkü bazen bebekler önden gidiyor bazen geriden geliyor sonra gününü yakalıyor.sakın takılma arkadaşım...okuyupta moralini bozma.Rabbim bu mübarek ayda duaları kabul eder..denizin sağlıklı sıhhatli olacak inşallah annesi.inan dualarım seninle...dopplerde anlaşılır ona göre bişey yapılır üzülme sen.ne biliyim bi ilaç vitamin falan verilir belki...nolur üzülme
ELFOŞUM CANIM ARKADAŞIM.. AKŞAMLARI HİÇ BAKAMIYORUM YA BİLGİSAYAR AÇIKKEN BİR BAKAYIM ÇIKARIM DEDİM YAZINI OKUDUM İNAN ŞU ANDA İÇİM PARÇALANDI ADETA.. SENİN ÇARESİZLİĞİNE TABİKİ BU DUYGUM YOKSA ASLA DENİZE O SAYDIKLARININ TEKİ OLACAĞINA GRAM İNANMIYORUM.. SENDE BÖYLE DÜŞÜN..bak canım iş yerinden arkadaşa kalbi delik dediler daha hamileyken tırım tırım anne karnında ameliyat yapabilen cerrahlar aradılar stres yaşadılar şimdi sağasağlam kızı var bişi yok.. görümcemede illa parlaklık var downsendromu olabilir dediler sapasağlam doğdu kızı görümceminki izmir eğitim araştırma yani üniversite hastaneinde oldu bu.. bunlara takılma bitanem.. bu akşam hemen sana meryem suresi ve bir kaç şey daha okuyup dua edecem.. sende bol dua et Allaha sığın O koruyacak denizimizi.. lütfen rahatla biraz ki bebeğini etkileme... hadi bitanem...
ayy sağolun ya, cok iyisiniz hepiniz, sahiden ne tuhaf hakkaten dua ettiğini hissediyorumcanım sakın kötü şeyler getirme aklına bazen olabiliyor bu tarz şeyler ama düzeliyor sonra dualarımız tabiki seninle denizimizle. doppler dede inşallah herşey normal çıkacak. üzülme sakın. dualarım seninle canım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herşey normal çıkacak inşallah..
canııımmmm....cok sağol vallahi hissediyorum sanki dualrı ya, cok ilginç..GÜNAYDIN VE İYİ BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE AÇIYORUM BUGÜNKÜ OTURUMUMUZU :)
Hafta sonu kimseler uğramamış benimde vaktim olmadı nasılız??? herkesler iyimi???
denizanası gelmemiş hiç.. aklım hep sendeydi hafta sonu elfoşum.. çoook dua ettim senin için camide bile ettim namaz sonrası Kur-an okunurken hep dualarımdaydın canım.. inşallah sorunsuz geçecek bu hafta.. loveli diğer topikte de yazmış zaten beslenmene biraz daha dikat et şimdi ceviz taze dındık ye süt iç programlı yap bunları bide bol bol dua et.. kesinlikle sorun kalmayacak bak gör.. tabi kendini üzüp streste yapmak yok.. sen ne kadar güçlü olursan bebeğin o kadar sağlıklı olur çok iyi biliyorsun.. güzel haberlerini bekliyorum canım benim...
gunebkn, tülays siz ne alemdesiniz? zerdalım ramazan boyu izinlimi acaba hala yok...
evet evet iş yerinde de bi arkadaşın öyleymiş, alıcaz bilmem ne demişler, aldırmam demiş karnımda ölsün ama aldırmam demiş, şimdi tosun gibi maşallah meleği,geçmişi okudum alıntıladım ama elfoşumun bu mesaja kadar, hepsini sildim sonra...
elfoşum inşallah hiçbişe olmicak, dualarımız tabiki seninle, Rabbim meleğini çooooook sağlıkla, hiç sorunsuz kucaklamayı nasip etsin inşallah...
interneti okuma sakın, en kötü örnekler var hep nette, bir sürü bebeğe bir sürü riskler sayıyo dr.lar, sağlıkla doğuyolar çoğu...
bizi habersiz bırakma dopplerden sonra inşallah güzel haberlerle geliceksin, Allahıma emanetsiniz
hoşgeldin canım nasılsın? bebişin nasıl. yazdıklarınızı okudukça heyecan kaplıyor içimi cinsiyetti hareketti kremdi. ben daha yolun başındayım ama çok şanslıyım herşeyi öğreniyorum sizlerden. biraz hazıra konuyorum galiba:)))
hoşbulduk canım ya bugün site bi acayip, ama kremler konusunda kapsamlı bi araştırma yapıyorum. dünya kadar yorum okudum, yarına iyice netleştireyim fikirlerimi yazacam.
Sen nasılsın, tıkır yapmamışsın göremiyorum kaç haftada olduğunu, ayline söyle sana bi güzel tıkır yapsın.
sahiden mi...
ne iyi geliyor bunlasrı okumak şu günlerde, yanlış anlaşılmasın yeğenine faln swvindiğime değil de en kötü ihtimal erken doğarsa neler olabilri diye... Sağlıkla büyüsün inş. yeğeninde benim oğlumda
benimki hiç gününü yaklamadı hep 1 hafta 10 gün gerideydi dr. gerileme devam etmezse bişey olmaz demiştiama 2 haftayı gecmiş farkmalesef
ayy sağolun ya, cok iyisiniz hepiniz, sahiden ne tuhaf hakkaten dua ettiğini hissediyorum
canııımmmm....cok sağol vallahi hissediyorum sanki dualrı ya, cok ilginç..
sanki bişey cıkmayacak gibi geliyor artık, düzenli yiyorum, sola yatıp tv izliyorum....vs
bide kımıltıları arttı iyce oğlumun, sanki ben iyiyim üzülme anne der gibi, her şiddetli dönüşünde hareketinde gözlerim doluyor, oğlllummm iyi ol, üzme bizi diye yalvarıyorum ona(
evet evet iş yerinde de bi arkadaşın öyleymiş, alıcaz bilmem ne demişler, aldırmam demiş karnımda ölsün ama aldırmam demiş, şimdi tosun gibi maşallah meleği,
takmadan olmuyor ki, dokorlarda cok vicdansız "zeka testini nerde yaptırdın,bide burda yaptıralım" "gelişim geriliği var galiba bi de üni. hastanesine git" hiç anlamıyolar hamile psikolojisinden((
güzel haberlerler gelicem inşALLAH aylinim, sık sık yiyip bol dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden(
bende iyiyim sağolasın. ben daha yeniyim 7+1 oldum bugün kendi hesabıma göre. cumartesiye randevum var kalp atışları için. biraz korku ve heyecan var herşey normal derse doktor birde kalp atışlarını duyarsam o zaman rahatlayacam inşallah biraz.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel bir gün diliyorum hepinize
denizanası bak oğluşun mesajı vermiş üzülme diye bizde dua ediyoruz hiç merak etme onu rabbim koruyor o bir melek çünkü doğum anı gelesiye bu çocuk özürlü denen ve doğduğunda sapasağlam hayata gözlerini açan milyonlarca melek var biz neye inanırsak rabbim onu yaşatıyor biz denizin hayırla ve sağlıkla dünyaya geleceğine inanıyoruz ölede olacak inşallah
geshenk sen nasılsın canım rabbim hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin tabide sankim kızın olack gibi geldi ne bilim aman hayırlısı olsun kız oğlan ne farkeder içimden öle geçti işte deyiverdim
aylin çete başı sen nasılsın canım benim tebdili mekanda ferahlık vardır derleren iyisini yapmışsın yorulmazsın en azından ye iç yan gel yat kız çete başı olarak
tülays sen nasılsın canım minişin nasıl annesi üzmüyordur umarım seni sağlıkla ve hayırla gelsin dünyaya inşallah
zedalim yorgun savaşçı sen nasılsın bittimi işler bebişin nasıl hayırla ve sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
bende dün doktora gittim romatizma tedavim devam romatizma malesef göze vurmuş nu topu gibi bide bağ dokusu hastalığım oldu romatizmanın yanında şimdilik ilaç veremiyorlar göz doktoruna gönderdiler eğer göz doktoru olur derse ilaca başlıcakmışız bide tüp bebeğe geçicez dedim şimdilik başlamayın dedi hoppaaaaa yine kaytardı bizim veletbütün sonuçlar çıkasıya bebek düşünme dedi ohoooo sonuçlara çıkasıya menapoza gircez yahu zati erken menapoz tehdit edip duruyor yap bi tane yoksa geliyorum diye neyse kısmetimde varsa zati gelir yoksada kk nın bütün bebeleri benim teyzelik ünvanımı alır keyfime bakarım bu arada kilo vermeye devam ediyorum şimdilik 11 kilo verdim dahada vericem inşallah dal gibi anne olmasam bile dal gibi teyze olcem daha ne offf çenem düştü yine öpüyorum sizi ben yine gelirim
ayyy bak şımartıyorsun beni he fena gaza geldim şimdi ne kadar ot çöp varsa yiyp içip kocaya saldırıya geçicembeloşcum çok enerjiksin anacım :) kıss 11 kilo harika.. çok güzel kilo vermişsin afferin bi denede sana gelsin :).. tavrucuğum bu romatizma sana nerden tebelleş oldu yahu bide göze vurmuş töbe Yarabbi.. Allah şifalar versin.. bitkisel bir şeylerde denesene bakalım belki daha çok fayda görürsün.. demek tüp ertelendi başka doktorlarada bir gitseydin sonuçla alakası neymişki...inşallah bizim gibi aniden geliverir bebişin romatizma bilmem ne ne varsa silip süpürür... demek sende kıza oy verdin kız iktidara gelecek anlaşıldı yaşasın kız milleti oleeee beloş zerdalın dediği karışımları eşinle yeseniz diyorum bellimi olur arkadaşım belki vesile olur pek çok kişiye olduğu gibi....çok öpüyorum seni.. kendine dikkat et mankenim benim
ayyy bak şımartıyorsun beni he fena gaza geldim şimdi ne kadar ot çöp varsa yiyp içip kocaya saldırıya geçicembeloşcum çok enerjiksin anacım :) kıss 11 kilo harika.. çok güzel kilo vermişsin afferin bi denede sana gelsin :).. tavrucuğum bu romatizma sana nerden tebelleş oldu yahu bide göze vurmuş töbe Yarabbi.. Allah şifalar versin.. bitkisel bir şeylerde denesene bakalım belki daha çok fayda görürsün.. demek tüp ertelendi başka doktorlarada bir gitseydin sonuçla alakası neymişki...inşallah bizim gibi aniden geliverir bebişin romatizma bilmem ne ne varsa silip süpürür... demek sende kıza oy verdin kız iktidara gelecek anlaşıldı yaşasın kız milleti oleeee beloş zerdalın dediği karışımları eşinle yeseniz diyorum bellimi olur arkadaşım belki vesile olur pek çok kişiye olduğu gibi....çok öpüyorum seni.. kendine dikkat et mankenim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?