Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,
aylint+

heeeyyy çete lideri nirden girdin yaflum ? eve mi kaçtın :)))

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,
gunebkn,
aylint+

hoşgelmişsiniz kıslar arttık iyi oldu :) yannıs kalmıştım pek sevindirik oldum :81:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,
gunebkn,
aylint+

hoşgelmişsiniz kıslar arttık iyi oldu :) yannıs kalmıştım pek sevindirik oldum :81:

hoşbulduuk canım.nasılsın?bende dün dr a gittim haftaya ayrıntılı ultrasona gitmemi önerdi .bakalım haftayı bekliyorum heyecanla fındığımı görücem tekrar diye

yavrum alışsın şimdiden bizim kalabalığa di mi ama yine biraz yardım ediyorum, bulaşık falan, oturamıyorum içime sinmiyo ama yemek derdi yok, sahura kalkmak yok, iyi oldu.. şimdi iyi zamanlarım, yatmam gereken vakitler gelecek daha...
ivet bana da şeker kıs kendi yolda gibi geldi
krem eczanelerde oluyo geshenkim.. al tabi, 3.aydan sonra kullanın deyo
di mi be ya, bu günleri de gördük şükür
ben anlatmaya vakit bulursam artıkın konuşuruz inşallah hepimizin kuzuları sağlıklı sıhatli doğarlar zerdalımm
kıs du hemen alma pembeleri,
hiç belli olmaz bana da hep 2 erkek 1 kız dedilerdi anlaşmış gibi hepsi
aylin kremin şimdi fiyatına baktımda 48 -Tl diyor. Sende o kadar paraya aldın mı canım. Bide kakao yağı alalımda arada onuda sürer kullanırız artık.
48 gayet iyi fiyat canım, biçok eczane 65-75 arası fiyat koymuş, biz tanıdık yerden aldık o bile 50 ye verdi
elfoşummmm kuzumuz denizimin sağlıkla doğacak inşallah korkma, yemene dikkat et bak kıslar et suyu diyolar, doktora da danış yiyecek konusunu, ve bolca dua et, sola yat.. bizler de dua ediyoruz, Rabbim sağlıkla kucaklamanızı da nasip edecek inşallah..
tikırcı geldi hanıııııııııııım
yaparım tabe keyif ilen
amanın pıtı pıtıları görün de gelin hadi bakelim

kıs 11 kilo süpermiş
bu arada tüp erteleniyo falanya bu bana geshenkin ameliyatının habire ertelenip bebişinin sürpriz yapışını anımsattı nedenseee

hoşbulduuk canım.nasılsın?bende dün dr a gittim haftaya ayrıntılı ultrasona gitmemi önerdi .bakalım haftayı bekliyorum heyecanla fındığımı görücem tekrar diye

18. hafatada olan bir detaymıymış bu? insan seviniyor dimi görecem diye.. artık seninki limon olmuştur belki az daha büyük fındıklıktan terfi etmiştir :))

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,
aylint+

heeeyyy çete lideri nirden girdin yaflum ? eve mi kaçtın :)))
yok kıs büronun telefon tamir edildi, ordan giriyom
heeyyyt be şaka maka 41. sayfaya ulaşmışız :) 41 kere maşallah deyim hemen

amanin, benim de sonraki kontrolüme deyat metay bakarlar di miiii, 20. haftamız dolmuş olacak inşallah maşallah

18. hafatada olan bir detaymıymış bu? insan seviniyor dimi görecem diye.. artık seninki limon olmuştur belki az daha büyük fındıklıktan terfi etmiştir :))

18 ile 22 haftalıkken gidiliyormuş.en iyisi 20 haftalıkken git dedi haftaya cumartesi 19+3 olacak o zman düşünüyorum..o zaman olur dedi drumda. bakalım henüz randevu almadım..evet teyzesi bu arada fındıklığı falan kalmamış oğlumun:))

yahu bu et suyu derken kemik suyu da aynı demi.. kaynatıp suyuna çorba neyin içsek kemik gelişimine fayda eder bebelerin demi... myom yararlanmasında pis aynı büyüyo ya çocukcağızımla.. ne zaman duracak yada daha ne kadar büyüyecek ben bilmem... off dursa barim..

kreme bakayım ben.. zerdalınki siteden sanırım kargoda vardır onda aynıya gelir belkim :))

bu ertelenmelerde var bir keramet.. hadi bakalım tento da gecikmiş... tüpe hazırlanırkene.. ondan da ümitliyim ..

yok kıs büronun telefon tamir edildi, ordan giriyom

amanin, benim de sonraki kontrolüme deyat metay bakarlar di miiii, 20. haftamız dolmuş olacak inşallah maşallah

evet aylintcim bakarlar bencede...eyüp ekiciyi önerdi dr ona gitmeyi düşünüyorum.eccik tuzlu geldi 300 liracıkmış ama giderim herhalde.birde ali ipek varmış 130 lira demetevlerde ...eşim eyüp beye gidelim diyor o iyiy diyolarsa diyor ya hadi bakalım hayırlısı

20. haftada nesine bakıyorlar öyle kıslar? gunebkn senin doktor baya tuzluymuş.. iyiyse tabi verilir..

20. haftada nesine bakıyorlar öyle kıslar? gunebkn senin doktor baya tuzluymuş.. iyiyse tabi verilir..

valla baya inceleniyomuş organları falan...dr bizim hastanede yapılımıyor dedi.mecburen dışarda olacak dedi ve bu ismi verdi.kk den de araştırdım dr a iyi demiş herkes ama .nebiliyim ben düşünüyorum halen:))

yaa ne bileyim canım belli bir zaman sonra helede 20 haftalık bebeğe tutup bişi derse ne yapacağız.. zaten zor bulduk hani aldırmak hiç düşünmek bile istemiyorum..moral bozukluğu stres olmaktansa hiç yaptırmamak daha mı iyi diyorum :97:

Detaylı ultrasonografide nelere bakılır?
1) Kafatası Kafanın şekli, yapısı, çapı ve çevresi ölçülür.
2) Beyin Kafa içi oluşumlar olan serebral ventiküller, koroid pleksus (choroid pleksus), orta beyin, arka çukurluk (posterior fossa), yan ventirküller incelenir ve bunların ölçümleri yapılır. Bebeğin beyinciği (cerebellum) beynin arka kısmında bir gözlük şeklinde görülür. Bu yapının uzunluğu genelde gebelik haftasının verir. Ventriküllerde genişleme ya da koroid pleksuslarda kist saptanması önemli olabilir.
3) Yüz Bebeğin genel profili, burun kemiği, göz küreleri ve bunların arasındaki mesafeler incelenir. Bebeğin gözündeki lens ultrasonografide izlenir. Bu lensin opak olmaması doğumsal bir katarakt olmadığını gösterir.
4) Boyun Boyunda herhangi bir kist ya da kitle olup olmadığı incelenir. Ense kalınlığı bu dönemde de genital hastalıklar açısından ipucu verebilir.
5) Omurga Tüm omurga yukarıdan aşağı ve enine kesitlerde incelenerek bir açıklık olup olmadığı araştırılır. Tüm omurga enseden kuyruk sokumuna kadar incelenir.
6) Kalp Kalbin genel yapısı incelenir, atım hızı ve ritminde bir anormallik olup olmadığına bakılır. Karıncık ve kulakçıklar (ventrikül ve atriumlar) incelenir, içlerinde kitle ya da anormal bir görünüm olup olmadığı araştırılır. Karıncıklar ya da kulakçıklar arasında delik olup olmadığına bakılır. Kalpten çıkan ana atardamar olan aort ile kirli kanı akciğerlere taşıyan ana damarların yapısı incelenir
7) Göğüs Göğüs kafesinin yapısı ve şekli incelenir, akciğerler ve diyaframın normal görünüp görünmediği kontrol edilir.
8) Karın Mide, karaciğer, böbrekler, mesane, karın duvarı, göbek kordonunun bebeğe girdiği bölge ve damarların bebeğe girdikten sonraki seyri incelenir ve karın çevresi ölçülür. Ayrıca barsakların ultrasondaki görüntüsü de genetik hastalıklar açısından fikir verebilir.
9) Kollar ve bacaklar Kol ve bacaklardaki tüm kemikler ölçülür. Bunlar kolda omuz ile dirsek arasındaki humerus, dirsek ile el bileği arasındaki radius ve ulna kemikleri ile kalça ve diz arasındaki femur ile diz ve ayak bileği arasındaki tibia ve fibula kemikleridir. El ve ayakların yapısı incelenerek sayı ve şekil bozukluğu olup olmadığı araştırılır. Örneğin elde küçük parmağın ortasındaki kemiğin bulunmaması Down sendromu lehine yorumlanır.

netten bunu buldum kızlar

valla canım aklıma gelmiyorda değil hani.dediğin gibi nelere katlandık zor bulduk...bi tarafım illa ki yaptır diyo bi tarafım yok yaptırma diyo benimde

yaa dün geceden beri sol tarafımda ve belimde ağrı var baya baya.. galiba myom ağrı yapıyor tam onun olduğu yerde.. resmen elime geliyor artık çok korkuyorum zarar verecek diye.. offf bi küçülse büzüşse olduğu yere yavruma rahat verse.. hem kanından hem yerinden faydalanıyor.. aynı büyüyor pis meret ya... bel ağsısıda ondanmı bilemiyorum sol tarafta o da.. bacağımı çekiyor yürürken..

kısım bu myom etobur mu yaf et suyundan büyüsün o gebelik hormonlarıylan büyüyo olabiler zannımca..
ivet tentoş da gecikmişşş
hadi bakelim güsel haberlerle gel inşallah
bunun çiş muabbeti meşhurdur bilmeyenlere deyim hani :86: hamile kaldı hepten çişli oldu
hahahaaaaaa kıs sensin çişli benim depo geniştir bi kerem akşama kadar tutardım ben
haklısın aslında, redüksiyon bile yaptırtmadık biz 12 haftada da, Allahım korusun
Detaylı ultrasonografide nelere bakılır?
...
netten bunu buldum kızlar
eyvallah yavrım, eline sağlık

bir nevi dörtlü test bu galiba...

aylin yaptıracakmısın sen? bana 3 lü deseydi istemeyecektim.. Allahtan ikili de iyi çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…