iyiyiz canım ya.dediğin gibi kimseler yok...geshenk umarım daha iyidir...topiiğimiz eski neşeli günlerine dönsün ama yaaa((
Geshenk myomu var, aylin validelere gitti çetesiyle, venusle denizanasının oğluşları var. Lovelinin ereni, okulu oda yoğun. Bu arada belenay nerde acaba.Kaldık üçümüz tulayss, gunebkn. Yalnız kızlar haftaya ayrıntılı ultrasyonum var, 1 hafta izin alacam dolayısı ile 1 hafta yokum beni merak etmeyin inşallah güzel haberlerle gelirim.
herkesler nasıllar, daha biz oğluşumun hiç bişeyini almadık. Şu eve yerşleşme işim bitsin başlıyacağım.
Geshenk myomu var, aylin validelere gitti çetesiyle, venusle denizanasının oğluşları var. Lovelinin ereni, okulu oda yoğun. Bu arada belenay nerde acaba.Kaldık üçümüz tulayss, gunebkn. Yalnız kızlar haftaya ayrıntılı ultrasyonum var, 1 hafta izin alacam dolayısı ile 1 hafta yokum beni merak etmeyin inşallah güzel haberlerle gelirim.
herkesler nasıllar, daha biz oğluşumun hiç bişeyini almadık. Şu eve yerşleşme işim bitsin başlıyacağım.
Merhaba arkadaşlar....
Ben de 3.tüp denemesi sonucunda ikizlerine hamiş kalmış bi anne adayıyım19.haftamda ikizlerimden biri öldü, şimdi kızımla birlikte büyümekteyiz İNŞALLAH hayırlısıyla hepimiz tamamına ereriz
Beni de alırmısınız aranızaaaaa:26:
Merhaba arkadaşlar....
Ben de 3.tüp denemesi sonucunda ikizlerine hamiş kalmış bi anne adayıyım19.haftamda ikizlerimden biri öldü, şimdi kızımla birlikte büyümekteyiz İNŞALLAH hayırlısıyla hepimiz tamamına ereriz
Merhaba arkadaşlar....
slmlar arkadaşlar bilginize ihtiyacım var. 3 lü tarama testi ve ayrıntılı ultrasonun fiyatları nasıldır. 18 haftada başka bir doktora yönlendirildim test için. perinatolog, perinatoloji uzmanıymış. test de 3 lü tarama değil ayrıntılı-detaylı ultrasonmuş fiyat olarak 1075 tl tutuyormuş bu rakam biraz yüksek değil mi arkadaşlar. sizler ne kadara nerelerde yaptırdınız.
canım ben sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım..3 lü test istemedi dr um.ayrıntılı ultrason için eyüp ekiciye gittim.en iyi o dediler çünkü.320 tl verdim ona da.seninki biraz pahalı geldi bana.belkide normal fiyatıdır bilemedim ki(
banada pahalı geldi gerçekten:)) aradım bulamadım doktoru pazartesi hastanede olacakmış pazarlık yapıcam başka çare kalmadı:)) kendi doktorumda aynı hastanede gerçi olmadı doktoru araya koyucaz. kadın doğumun ssk ile anlaşması yokmuş özel sağlık sigortasıda olayınca böyle oluyor galiba( sağol canım.
umarım iyi bir rakama ayarlayabilirsin canım.Evlat için herşey işte:))
hoşgeldin arkadaşım. bebişlerinin tekini kaybetmene üzüldüm Allah kızını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.amin canım amin. aramıza alırız tabii :)))
merhaba canım
beişlerin birini kay etmene üzüldüm rabbbim kızına uzun sağlıklı bir ömür versin
tabiki gel ben doğum yaptım gerçi geçen yıl ama bu topik yol arkadaşlarımın onlar hamile şimdi
hoşgeldiin canım...Rabbim kızına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah...hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
slmlar arkadaşlar bilginize ihtiyacım var. 3 lü tarama testi ve ayrıntılı ultrasonun fiyatları nasıldır. 18 haftada başka bir doktora yönlendirildim test için. perinatolog, perinatoloji uzmanıymış. test de 3 lü tarama değil ayrıntılı-detaylı ultrasonmuş fiyat olarak 1075 tl tutuyormuş bu rakam biraz yüksek değil mi arkadaşlar. sizler ne kadara nerelerde yaptırdınız.
inşallah canım inşallah. gerçekten herşeye değerler. aslında giden paraya hiç acımıyorum öyle yada böyle kalkarız altından. o benim mucizem. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
ya bu arada kaç kilo aldınız şimdiye kadar. ben tedaviye 47 ile başladım şuan 51 kiloyum. galiba baya hızlı gidiyorum ama ne yapayım doymuyorum:)))
inşallah canım inşallah. gerçekten herşeye değerler. aslında giden paraya hiç acımıyorum öyle yada böyle kalkarız altından. o benim mucizem. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
ya bu arada kaç kilo aldınız şimdiye kadar. ben tedaviye 47 ile başladım şuan 51 kiloyum. galiba baya hızlı gidiyorum ama ne yapayım doymuyorum:)))
TÜLAYS canım çok pahalıymış ultrasonun fiyatı yaaaa:44:...Hangi hastaneye gidiyosun bilemiyorum ama cidden pahalı..Benim bebeğimden birisi öldüğünde Nişantaşında Rıza Madazlı ya yönlendirmişlerdi kendisi detaylı ultrasonda 1numara diyebileceğimiz insanlardan birisiymiş ve fiyatı 600tl idi..Ben ona gitmedim ama o bile 600liraolduğuna göre sizinkisi çok pahalı geldi canım bana..
Bide ayrıntılı ultrasonda Medipol hastanesinde Hakan Apaydın iyi diyolar onun fiyatıda 225tl... Ona gidenlerde çok çok memnunlar hem de riskli gebelik uzmanı kendisi....
Yani benim bildiğim fiyatlar böyle canım, ama sizinkisi çok pahalıymış cidden
Kilo konusunda bence hiçte fazla almamışsın..Bu konuda en muzdarip benimdir herhalde,çünkü daha 5ayda söylemeye de utanıyorum ama 13kilo aldım:26:..Benim bu kadar çok kilo alma nedenimde 5aydır hiç hareket etmedim hep yattım,başlarda yoğun knamalarım ve düşük riskim oldu..Hala dha kayınvalidem yanımda ben sadece yiyip,içip yatıyorum..Böyle giderse 30kiloyla tamamlarım herhalde hamişliğiiiiii
canım bende 47 ile başladım hamileliğe...yani çok zayıftım.birde boyda uzun top yutmuş gibiyim:))ilk başlarda kilo almadım ama 6 aya girince birden fırladı kilo şu an 55'i gördüm..:)))hadi hayırlısı.ama azıcık doğumdan sonrada kalsa diyorum.haytım boyunca 50 nin üzerine hiç çıkmamştım dakısacası şimdiden 8 kilo almış bulunmaktayım.vatana milete hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkr ederim canım RABBİM hepimizin sağlıkla yavrularına kavuşmasını nasip etsin
LOVELİ ne kadar güzel doğum yapmışsın,tecrübeli bi anne olarak aramızda olmana çok sevindim,sana sorucağımız pek çok şey olucaktır eminimÇok teşekkür ederim canım
Hoşbulduk canım RABBİM hepimizin bebeklerine uzun ömürler nasip etsin İNŞALLAH
maşşallah miniğine canımcanım ben acıbademe gidiyorum. tüp bebeği de orada yaptırmıştım. bu hastanede ki denememde sonuç pozitif olduğu içinmidir nedir doktorumdan da hastanedende vazgeçemiyorum. fiyatları uçuk normalde de ama bu fiyatı duyunca gerçekten şaşırdım hemşireler doktorumuzla da bir görüşün dedi belki yardımcı olur fiyat konusunda.
hamileliğin şimdiye kadar sıkıntılı geçmişinşallah bundan sonra rahat ve güzel bir hamilelik yaşar kızını sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına. herşeye değer dimi alınan kiloyada maddi sıkıntıya da. ben ilk ay ilaçların etkisimiydi neydi anlamadım bir şiştim 3. aya kadar sabit kaldım 12. haftadan sonra daha hızlı almaya başladım ama benim ağzım durmuyor devamlı birşeyler yiyesim var. elim hiç boş kalmıyor desem yeri var:))
:)) ben seni geçerim :)))) sen de en azından boy var bende boy yok kine:)) doğuma yakın aylarda kilo alımı hızlı oluyormuş e bebişlerde kilo almaya başlıyor dimi ama. annem ye kızım ye torunuma et olsun diyor bende diyorum içimden kime et olur bilmem:))) teyzelerin benim miniğim daha 130 gr.
her zaman hazırımmmm
yarın oğlumun doğum günüüüüüüüüüüüüüü
maşşallah miniğine canımbende grip olmuşum ya sürünüyorum (
her zaman hazırımmmm
yarın oğlumun doğum günüüüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?