Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

teşekkürler canımcım ....hastalık işte çekiyoruz((ben nefes alamasamda boğazım ağrısa da dayanırım..ama miniğime zararı olmasın yeter

her zaman hazırımm
yarın oğlumun doğum günüüüüüüüüüüüüüü

İyi ki doğmuş Mert Eren ,iyi ki doğmu Mert Eren,iyi ki doğmuş iyi ki doğmuş,iyi ki doğmuş Mert Eren..
RABBİM anne ve babasıyla sağlıkla geçireceği uzun,mutlu bi ömür nasip etsin oğluşuna

İyi ki doğmuş Mert Eren ,iyi ki doğmu Mert Eren,iyi ki doğmuş iyi ki doğmuş,iyi ki doğmuş Mert Eren..
RABBİM anne ve babasıyla sağlıkla geçireceği uzun,mutlu bi ömür nasip etsin oğluşuna

ay çok duygulandım boncuk darısı sizeeeeeeeee

teşekkürler canımcım ....hastalık işte çekiyoruz((ben nefes alamasamda boğazım ağrısa da dayanırım..ama miniğime zararı olmasın yeter

GÜNEBKN geçmiş olsun canım,ben de senin gibi gribe yakalanmak üzereyim...Boğazım yanıyo,burnum tıkalı,umarım fazla etkilenmeyiz...İçtiğin bişey falan var mı ben ıhlamur içiyorum limonlu iyi geliyo gibi bakalım hayırlısı:)))

ay çok duygulandım boncuk darısı sizeeeeeeeee

Tabi duygulanırsın,kimbilir neler neler yaşadınız bugünlere gelen kadar..RABBİM mutluluğunuzu daim etsin

TÜLAYcım doktoruna alıştıysan bide hastanedekileri falan seviyosan tabi başka bi yeri düşünmen zor olur...Belki doktorun yardımcı olur fiyat konusunda...Kilo alma durumuna gelince bende sen gibiyim ağzım hiç boş durmuyo sağolsun kayınvalidem getiriyo ben lüpletiyorummmm

sağol canım valla bende ıhlamur içiyorum bol bol..yapacak bişey yok

geçmiş olsun kızlar. ıhlamurun içine şeker yerine bal da koyabilirsiniz ama ıhlamurun çok sıcak değilde ılığa yakın olması gerekiyor bolda limon bende işe yarıyordu inşallah sizde de yarar. acil şifalar.

boncuk canım seviyorum ilgileri falan hoşuma gidiyor bir gerçek. o kadar çok doktor değiştirdim o kadar çok yıprandım ki şimdi sanki doktoru değiştirirsem herşey altüst olacak gibi geliyor birşeyler yapıcaz artık başka çare yok. kiloya hiç takmıyorum canım ya benimde kayınvalidem yapıyor sağolsun ben götürüyorum:)) elbet veririz kiloları vermesek de olur zaten minyon ve zayıf olunca kendime kıyafet bulamıyordum. gerçi şimdide bulmıyorum kendi kıyafetlerim olmuyor geçenlerde hamile pantalonu alayım dedim onlarda olmadı göbek bölümleri çok bölüm benimde karnım o kadar büyük değil ki daha ( birde ayak numaram büyüse:))))
benim ikili test Allaha şükür iyi çıkmıştı 3 lü yü istemedi doktorum detaylı ultrason dedi bunun içinde aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. riskli gebelik uzmanıymış. şimdi 18 haftada detaylı ultrasona giricem kısmetse bu gideceğim doktor 21. hafta da çağırıyormuş sizde nasıl oldu sizdemi 2 kere detaylı ultrasona girdiniz. birde 2liyi yaptırınca 3 lüyü istedimi doktorunuz.
ya çok oluyorum ama bir sorum daha var. ben bazen hatta genelde kendii dinliyorum karnımda hareket oluyor kıpırtı gibi heh diyorum miniğim hareket ediyor ama öbür gün olmayınca kafam karışıyor benim hareket diye hissettiğim gaz mıki. bebeğin hareketleri sistematik mi gider internette araştırıyorum bebek 2 saatte bir yer değiştirir yazıyor ama ben hissetmiyorum. devamlı ultrasona giresim var:S

tülaycım sorularına elimden geldiğince cevap vereyim:))
2 li test iyi çıkınca 3 lüye gerek yok dedi drum.yaptırmadım yani
19+3 de yani 20. haftada detaylı ultrasona girdim.sadece bir kere.. 2 kere falan neden ki anlamadım.
ben ilk hareketlerini 16+5 te duymuştum..dr sen zayıf olduğun için erken duydun demişti..bazen 21 haftaya kadar sarkıyormuş.büyük ihtimalle duydukların bağırsak hareketii.bende en başta öyle zannediyordum.ama şimdi gerçek tekmelerini duyunca ayırt edebiliyorum:))umarım yardımcı olmuşumdur.

kıslaaar selammm
nasılsınız
çok vaktim yok cee diyip kaçıcam
biz tam gün yasası çıkınca doktorumuzla devam edemedik ve dün itibariyle yeni doktor bulduk. ankara tıp hocalarından, beendik yeni doktorumuzu, inşallah hayırlı olur bizim için..
bebişlerimi gördüm uzun aradan sonra, şükür iyiler maşallah.
selamları var teyzoşlarına :)
geshenkimden haber var mı?
elfoşum oğluşuyla napar ?
hepiniz iyisiniz di mi
tek tek yazdırmayın bana lem

selam canım özledik valla seni...bebişlerin iyi olmasına çok sevindimmaşallah maşşallah...yesin onları teyzesi:))
ben iyiyim çok şükür perşembe randevum var oğluşumu göreceğim için sevinçliyim işte...kendine ve bebişlere çook dikkat et

sağol canım ya. yardımcı olmazmısın oldun tabikide. walla bende anlamadım 2 kere neden isteniyor. benim doktor söylüyor bizde herşeye he diyoruz. ama bu he anladığımızdan değil. doktora gitmeden şunu şunu sorucam diyorum miniği görünce herşeyi unutuyorum. ne ne için yapılıyor onu bile bilmeden tamam diyoruz. bir dahakine herbir soruyu not alıcam çarşaf gibi çıkarır listeyi sorarım artık:))) anladım canım demekki benim bebek hareketi diye düşündüğüm barsak hareketlerim ( bende diyorum bir gün kıpır kıpır hareket ediyor 2. gün neden hareket etmiyor. biraz daha beklemem lazım desene( şöyle minyatür ultrasonlar çıksa bizde alıp hergün baksak dimi ama :)) çok sağol canım Allah seni bebeğinide, bizim miniklerimizi de korusun inşallah. çok teşekkür ederim tekrardan.

maşallah canım ya özlettiniz kendinizi. bizlerde iyiyiz şükür işte bebek hareket ettimi etmedimi öyle geçiyor günler:)) yeni bir doktor bulmana ve memnun olmana sevindim. bebişler de iyiymiş maşallah. Allah böyle devam ettirsin inşallah. görüşmek üzere..

rica ederim canım.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)

kızlar çook mutluyum.oğluşumun odası da geliyor yarın:))perdelerinide seçtik...Allahım her isteyene nasip etsin.çok bekledim bu günleri ama Rabbim nasip etti çok şükür

kızlar çook mutluyum.oğluşumun odası da geliyor yarın:))perdelerinide seçtik...Allahım her isteyene nasip etsin.çok bekledim bu günleri ama Rabbim nasip etti çok şükür

hayırlı uğurlu olsun canım Allah oğluşunla birlikte ağız tadıyla, sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin..

hayırlı uğurlu olsun canım Allah oğluşunla birlikte ağız tadıyla, sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin..

amiiiin canım..darısı tüm isteyenlere evlat isteyen herkese inşallah...bu güzel duyguyu herkes yaşar umarım

inş cnm.herşey gönlünce olsun.çıkıyor dediysem hemen öyle kolay kolay d eğil cnm.sen isteresen çıkarabilirsin ancak.yoksa kendiliğinden veya yıpranmayla çıkacak bişey d eğil.o zürafa aynı zmanada boy cetveli :)) ne hoş değil mi..

ben de sebamed kullandım ve altını çok sık değiştirmeme rağmen oldu işte.cildi biraz hassa bizim miniğin.çok şükür şimdi geçti ama.ben artık zeytinyağüı kullanıyorum.molfix almaya cesaret edemedim.yine hugies aldum.pişik olacak diye ödüm kopuyor ya..

offf çok pahalı cnm ya..ben eskişehirde prof.turgay şenere yaptırdım.250 tl yd sanırım.sizin rsmen marka gibi olmuş.acıbadem ya..başka dr da yaptırabirsin.mesela bizim kılzar dr recep has ta fkalan yaptırdılar 12 numara adam.ama hiç bu adar fiyat ödemediler.

ewet canım aynen öyle bizimki biraz marka olayı yoksa altın takmayacak:)) pazarlık yaptım 488 tl ye anlaştık kan tahlili de olursa bu fiyata ilave olacak. düşünsenize ses çıkarmasak 2 katından fazla ödememiz gerekecekti bazen biraz şarlamak iyi oluyor sanırım.
şimdide detaylı ultrason korkusu sardı beni içim içimi yiyor ya birşey çıkarsa diye. çıkmaz ama dimi normal ultrasonlarda herşey normal gidiyor diyor doktorum 2 li testimizde çok şükür iyi çıkmıştı.

naber kızlar izinden dödüm ben, ayrıntılımız güzel geçti. 4 boyutluydu, herşeyini gördük uşağın, pipisini bile gösterdi doktor. ayrıntılı ultrasyon benim 150 tuttu.pahalı değilmiş o kadar. hastanemiz doktorumuz güzel morallerle gönderdi bizi, birazda oğluşla kendimize alış veriş yaptık geldik.

maşallahiyi geçmesine sevindim ayrıntılının..bende perşembe gittim dr a ..oğluşumu özlemiştim iyi oldu.cuma günüde 4 boyutluya gidicem daha ayrıntılı görebileyim yavrumu diye

Maşallah canım ya herşeyin güzel geçmesine sevindim pipisine kadar gördün demek :)) uzun sürüyormuş dimi ayrıntılı ultrason yarım saat falan sürüyor diyorlar parmak uçlarına kadar bakılıyormuş. çok sevindim senin adına. Allah senide göbişli oğluşunu da korusun..

maşallahiyi geçmesine sevindim ayrıntılının..bende perşembe gittim dr a ..oğluşumu özlemiştim iyi oldu.cuma günüde 4 boyutluya gidicem daha ayrıntılı görebileyim yavrumu diye

ayy miniğinle randevun yakınmış:))) ya bizim bu ara süre uzunya geçmiyor birtürlü gelmedi gitti bu 29 ekim ( 4 boyutluya kendin istediğin zaman girebiliyormusun yoksa doktorun mu yönlendiriyor. neden sordum biliyormusun şimdi 29 unda 4 boyutluya giricezya biz orda gördükten sonra 2 yada 3 boyutlu kesmezse beni nasıl bir yöntem izliycem öğreneyim diye :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…