Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

ay çok sevindim bol bol dinlen canım okul işini ne yaptın ya da yapacaksın
sen beslenmene dikkat et sana şeker hastalarına verilen listeye göre beslenmeni öneririrm hem kilo almıyorsun hem şekerin çıkmıyor hem de dengeli besleniyorsun ben de şeker çıkmıştı şeker hastasının diyetini verdiler günde 6 öğün yiyordum ve kilo almadım ama mert eren kilo aldı sağlıklı beslendim yani

Doktora gittik. Kan sonuçlarım iyi dedi.1 değer ense kalnlığının yine fazla olduğunu gösteriyor dedi. şimdi kafana takma. keyfine bak dedi.
16.haftada tekrar bakarız olumsuz birşey olursa amniyosentez yaparız dedi .Sağlıklı bir bebek dedi.Biraz olsun rahatladım.İnşallah daha iyi olurr.

pıt pıt dediğimize bakma sen güm güm diye atıyor :))) gümbür gümbürde atsın zaten dimi ama. walla benimde masaya yatıp bebişimi görünce hiçbir soru gelmiyordu aklıma dudaklarım kulaklarımda çıkıyordum hastaneden gerçi hala da öyle de:)) ben eşime derdim şu şu soruları sorucam unutturma bana diye. çok dikkat et canım bizler 2 canlı sen 3 canlısın artık. Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

dualarım seninle canım içini rahat tut. hiçbirşeycik çıkmıyacak inşallah.

götürebildiğim yere kadar götürcem. ya zaten aşrı bişi yediğim yok i akşamları da çorba salata sebze
öğlen arası için de okula evden götürüyorum yemeğimi
dikkat etmeye çalşışyorum işte, ama doktor veriri sanırsam bi liste

adi hadi bişi çıkmıcak allaan izniyle.. bomba gibi gelcek oğluşun :)
h
ben de evden çıkarken bi kaç sor hazırlmaıştım ama hepsini unuttum orda :)

gerçi doktor zaten bir sürü açıklama yapıyor..
hiç kendimi 3 canlı gibi hisstemiyorum :)
eskiye oranala kocaman bi karnım var o kadar :)

sen yüzdün kuyruguna geldin, darısı bize inşlh sağlıkla:)

leyli bak ne dicem, benimle bir tedavideki arkadaşda ilçeden sevkle gelmişti ense kalınlığı probleminden, hiç bi sorun cıkmadı sonradan amniyoteze bile gerek kalmadı, sağlıklı bi oğyu var şimdi kucağında yanıltıcı oluyo o ultrasonlar, bebeğin duruşundan yanlış ölçülebiliyo falan...

sıkma canını hiç olur mu, bol dua ve yemene icmene dikkat et, bol su ic, istirahattesin zaten, korkma olmaz bişi ALLAH ın izniylee

İnşallah canım benim... Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.

selam kızlar

arada eylül annelerini takip etmeye çalşıyorum.
çogu ilk denemelerinde ya da sorunsuz filan gebe kamış kadınlar.
konuşulan mevzular çoğu zaman beni öyle bayıyor ki..
kendimi 1. sınıfa girmiş gibi hissediyorum
kadın doktor mu erkek doktor mu, allttan muayene olmalı mı olmamalı mı bla bla
tamam biz de sorup öğrendik ama bunca yıllık maceraların verdiği tecrübe nerdee, ora nerde..
kaşarlandık biz:))
en güzeli bizim topikler :)

doktorum bana ikizlerde en fazla 36. haftaya kadar götürebiliyoruz dedi.gerçi aylin üçülerini inatla taşımışdı bi epey
ayliin ne alemlerdesin tızım yau. çete esir aldı seni tabe:)
böyle olursa ağustos ayında olacak benim dogum

Son düzenleme:
hımmmm sarmadı demek öyle minik kızlar hemencicik hamile kalanlar seni çok anlamıyorlar ama yine takıl arada
aylin zor gelir 3 bebişler ilk zamanlar öyle oluyor

hımmmm sarmadı demek öyle minik kızlar hemencicik hamile kalanlar seni çok anlamıyorlar ama yine takıl arada
aylin zor gelir 3 bebişler ilk zamanlar öyle oluyor

sorma ya. 3 taneyle nasıl başa çıkıyor.
ben de kara kara ikisini düşünüyorum.
dün ikiz annelerinin topiklerinde dolandım
orda da hep yarım yamalak kalmış mevzular :)
arabası nasıl olacak
yatakları nasıl olacak, bakımları nasıl olacak
farkettiim ki gebe kalma konusunda ihtisasım varken bebek bakımı konusunda 1. sınıf velediyim :) hiç bişi bilmiyorum yau :)))
bana kalem tutmayı öğretçek örtmen lasımm:))

ayırca izin mevzusu var. yazda dogum olacagı için izin hakkım çok az olacak. ücretsiz izin almaya da kçm yemez. kredi borcumuz var
olmeyeydi alırdım

anlıcanuz bugünlerde kafamda bintürlü vaka dolanıyor:)

allah sağlıkla kucağıma almak nasip etsin de verir herhal bi kolayını :)

eylüle kadar tut bebeleri içerde heyet raporu ayarlarsın bir ikiaylık aklında olsun ben bir aylık almıştım mesela
biz sana yardımcı oluruz canım zor ama sen yaparsın canım

nasılsınız hamişleeer ve annişler sonunda girdik nete burdayız ama kısa süreli yatıyoruz kızımla erken doğum riskimiz var ya kızım illa geleyim diyor yok geme daha deil diye engelliyoruz
oh negüzel topiğin çoğu doğum yaptı darısı başımıza mayıs 10 diyor doktormuz ama biz nisanı beklersek öpüp başımıza koyacağız hepinizi öpüyoruz kızlar görüşmek üzere

geçmiş olsun canım. kızlar hayata erken atılmayı seviyor sanırım. bana da 27 hafta da erken doğum olabilir dendi akciğerleri geliştirici iğneler bilem yapıldı her ihtimale karşı. doktorum 32. haftaya gelmeye çalışıcaz diyordu ama bak Allaha şükür 34 olduk. şimdi 37. hafta da çatı ölçümü yaparız ona göre doğumu planlarız diyor. ama içimden güçlüüü bir ses sezeryan yaptır diyor. hayırlısı artık. canım sende de açıklık oluştumu?

Tentoş Loveli ye katılıyorum. Heyet raporu alırsın. Ben de memurum 4 hafta aldım bitti. Şimdi bir 6 hafta daha aldım. 15 Martta işbaşı alıştm. nasıl çalışacam. Annem ve eşim artık rapor alma çalış diyorlar. :)))

eğer sıkıntı yoksa çalış derim tüm izin haklarını kullanma bebek doğunca daha değerli oluyor o izinler leylikocum

heyet raporu olunca problem olmuyor ki...

her zaman alamazsın ya heyeti en fazla 2 -3 mü ondan sonra alamıyorsun o yüzden diyorum bebek doğunca daha çok lazım

sabah sağlık ocağına gittim. hem ilaç yazdırem hem de kaydımı yaptırem die
aman ne proseduru varmış. kan ver, form doldur kiloydu boydu filan falan.
5 dk hallederim dedim ama 1,5 satten evvel çıkamadım. sabah da geç kaldım okula
neyse
crinone jel i aile hekimleri yazıo die okumuştum, evet yazmasına yazıo da ödemesine sıra gelince devlet ödemiomuş
kadın dogum uzmanından reçete getirmek gerekmiş.
tekrardan ayrı bi doktora muayene parası vercen de filan da falan da

nakit nakit ödemeye devam

ha çıkarken de bisürü kondom verdi hemşire :))) biz o işi unutalı aylar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…