leylikom oğluşn gelcekmiş ne mutlu sana. Inşlh sonuçların temiz çıkar.
Zerdal ikili test yaptırmmaıştı diye hatırlıorum bu tip hatalı sonuçlardan dolayı
sev oğluşunu bizim için :)
heheh evet lovelin ikizlemişiz farkında olmadan :) kaç yılın acısı çıktı
dün kalp atışları için gittik. Hiç aklımda yoktu ikiz, hep tek diye düşünüyordum.
Ene bi baktık ki ikisi de yayılmış yatıo :) kalp atışlarını da duyduk, hiç de öyle pıt pıt değildi valla, gümbür gümbür atıyordu:)
ikiz olması aynı zamanda riskleri de berbaerinde getirdtği için uzun uzun açıkladı doktor. Hangi haftalarda hangi testlerin yapılması gerektiğini belirtti. Daha sık kontrole gideceğim. 15 gün sonrasına randevu verdi.
Ikiz oldugu için bi süre daha alttan muayene olacakmışım 12 - ya da 14 net hatırlamıyorum . Bu da rahimle vacina arasındaki uzunlu ölçmek amacıyla. çünkü belli bi seviyenin altına düşünce erken dogum rsiki olacağından önlem almak gerekirmiş. Rahim ağzını dikmek gibi filan.
En fazla 15 kilo alma lüksün var dedi.
Sakın ola ki 3 kişilik yemem lazım filan die düşünme dedi
3 aya kadar sen naparsan yap ister ye ister yeme onlar asalak gibi senden beslenceklerdir dedi. :))
mide bulantn için tarçın zencefil dondurma öneririm ama aşırya kaçma dedi
karnımın şişliği ilaçlardandır dedi
daha uzun uzun konuştuk ama özetle böle şeyler işte.
Bizim heyecandan aklımıza çok soru gelmedi. Sizin önerceğiniz sorular varsa sorem :)
Leylikom oğluşn gelcekmiş ne mutlu sana. inşlh sonuçların temiz çıkar.
zerdal ikili test yaptırmmaıştı diye hatırlıorum bu tip hatalı sonuçlardan dolayı
sev oğluşunu bizim için :)
heheh evet lovelin ikizlemişiz farkında olmadan :) kaç yılın acısı çıktı
dün kalp atışları için gittik. hiç aklımda yoktu ikiz, hep tek diye düşünüyordum.
ene bi baktık ki ikisi de yayılmış yatıo :) kalp atışlarını da duyduk, hiç de öyle pıt pıt değildi valla, gümbür gümbür atıyordu:)
ikiz olması aynı zamanda riskleri de berbaerinde getirdtği için uzun uzun açıkladı doktor. hangi haftalarda hangi testlerin yapılması gerektiğini belirtti. daha sık kontrole gideceğim. 15 gün sonrasına randevu verdi.
ikiz oldugu için bi süre daha alttan muayene olacakmışım 12 - ya da 14 net hatırlamıyorum . bu da rahimle vacina arasındaki uzunlu ölçmek amacıyla. çünkü belli bi seviyenin altına düşünce erken dogum rsiki olacağından önlem almak gerekirmiş. rahim ağzını dikmek gibi filan.
en fazla 15 kilo alma lüksün var dedi.
sakın ola ki 3 kişilik yemem lazım filan die düşünme dedi
3 aya kadar sen naparsan yap ister ye ister yeme onlar asalak gibi senden beslenceklerdir dedi. :))
mide bulantn için tarçın zencefil dondurma öneririm ama aşırya kaçma dedi
karnımın şişliği ilaçlardandır dedi
daha uzun uzun konuştuk ama özetle böle şeyler işte.
bizim heyecandan aklımıza çok soru gelmedi. sizin önerceğiniz sorular varsa sorem :)
tentoşumm hayırlı olsun canım benim.. Oğluşumun geleceğini büyük sevinçle karşılayamadım. bütün gün ağladım... kan sonuçlarım da çıktı eşim almış ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Yarın dokora gideceğiz.... dualarınıza çokkkk ihtiyacım var....
ay çok sevindim bol bol dinlen canım okul işini ne yaptın ya da yapacaksın
sen beslenmene dikkat et sana şeker hastalarına verilen listeye göre beslenmeni öneririrm hem kilo almıyorsun hem şekerin çıkmıyor hem de dengeli besleniyorsun ben de şeker çıkmıştı şeker hastasının diyetini verdiler günde 6 öğün yiyordum ve kilo almadım ama mert eren kilo aldı sağlıklı beslendim yani
adi hadi bişi çıkmıcak allaan izniyle.. bomba gibi gelcek oğluşun :)Doktora gittik. Kan sonuçlarım iyi dedi.1 değer ense kalnlığının yine fazla olduğunu gösteriyor dedi. şimdi kafana takma. keyfine bak dedi.
16.haftada tekrar bakarız olumsuz birşey olursa amniyosentez yaparız dedi .Sağlıklı bir bebek dedi.Biraz olsun rahatladım.İnşallah daha iyi olurr.
ben de evden çıkarken bi kaç sor hazırlmaıştım ama hepsini unuttum orda :)pıt pıt dediğimize bakma sen güm güm diye atıyor :))) gümbür gümbürde atsın zaten dimi ama. walla benimde masaya yatıp bebişimi görünce hiçbir soru gelmiyordu aklıma dudaklarım kulaklarımda çıkıyordum hastaneden gerçi hala da öyle de:)) ben eşime derdim şu şu soruları sorucam unutturma bana diye. çok dikkat et canım bizler 2 canlı sen 3 canlısın artık. Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.
dualarım seninle canım içini rahat tut. hiçbirşeycik çıkmıyacak inşallah.
leyli bak ne dicem, benimle bir tedavideki arkadaşda ilçeden sevkle gelmişti ense kalınlığı probleminden, hiç bi sorun cıkmadı sonradan amniyoteze bile gerek kalmadı, sağlıklı bi oğyu var şimdi kucağında yanıltıcı oluyo o ultrasonlar, bebeğin duruşundan yanlış ölçülebiliyo falan...Doktora gittik. Kan sonuçlarım iyi dedi.1 değer ense kalnlığının yine fazla olduğunu gösteriyor dedi. şimdi kafana takma. keyfine bak dedi.
16.haftada tekrar bakarız olumsuz birşey olursa amniyosentez yaparız dedi .Sağlıklı bir bebek dedi.Biraz olsun rahatladım.İnşallah daha iyi olurr.
leyli bak ne dicem, benimle bir tedavideki arkadaşda ilçeden sevkle gelmişti ense kalınlığı probleminden, hiç bi sorun cıkmadı sonradan amniyoteze bile gerek kalmadı, sağlıklı bi oğyu var şimdi kucağında yanıltıcı oluyo o ultrasonlar, bebeğin duruşundan yanlış ölçülebiliyo falan...
sıkma canını hiç olur mu, bol dua ve yemene icmene dikkat et, bol su ic, istirahattesin zaten, korkma olmaz bişi ALLAH ın izniylee
hımmmm sarmadı demek öyle minik kızlar hemencicik hamile kalanlar seni çok anlamıyorlar ama yine takıl arada
aylin zor gelir 3 bebişler ilk zamanlar öyle oluyor
sorma ya. 3 taneyle nasıl başa çıkıyor.
ben de kara kara ikisini düşünüyorum.
dün ikiz annelerinin topiklerinde dolandım
orda da hep yarım yamalak kalmış mevzular :)
arabası nasıl olacak
yatakları nasıl olacak, bakımları nasıl olacak
farkettiim ki gebe kalma konusunda ihtisasım varken bebek bakımı konusunda 1. sınıf velediyim :) hiç bişi bilmiyorum yau :)))
bana kalem tutmayı öğretçek örtmen lasımm:))
ayırca izin mevzusu var. yazda dogum olacagı için izin hakkım çok az olacak. ücretsiz izin almaya da kçm yemez. kredi borcumuz var
olmeyeydi alırdım
anlıcanuz bugünlerde kafamda bintürlü vaka dolanıyor:)
allah sağlıkla kucağıma almak nasip etsin de verir herhal bi kolayını :)
nasılsınız hamişleeer ve annişler sonunda girdik nete burdayız ama kısa süreli yatıyoruz kızımla erken doğum riskimiz var ya kızım illa geleyim diyor yok geme daha deil diye engelliyoruz
oh negüzel topiğin çoğu doğum yaptı darısı başımıza mayıs 10 diyor doktormuz ama biz nisanı beklersek öpüp başımıza koyacağız hepinizi öpüyoruz kızlar görüşmek üzere
sorma ya. 3 taneyle nasıl başa çıkıyor.
ben de kara kara ikisini düşünüyorum.
dün ikiz annelerinin topiklerinde dolandım
orda da hep yarım yamalak kalmış mevzular :)
arabası nasıl olacak
yatakları nasıl olacak, bakımları nasıl olacak
farkettiim ki gebe kalma konusunda ihtisasım varken bebek bakımı konusunda 1. sınıf velediyim :) hiç bişi bilmiyorum yau :)))
bana kalem tutmayı öğretçek örtmen lasımm:))
ayırca izin mevzusu var. yazda dogum olacagı için izin hakkım çok az olacak. ücretsiz izin almaya da kçm yemez. kredi borcumuz var
olmeyeydi alırdım
anlıcanuz bugünlerde kafamda bintürlü vaka dolanıyor:)
allah sağlıkla kucağıma almak nasip etsin de verir herhal bi kolayını :)
Tentoş Loveli ye katılıyorum. Heyet raporu alırsın. Ben de memurum 4 hafta aldım bitti. Şimdi bir 6 hafta daha aldım. 15 Martta işbaşı alıştm. nasıl çalışacam. Annem ve eşim artık rapor alma çalış diyorlar. :)))
eğer sıkıntı yoksa çalış derim tüm izin haklarını kullanma bebek doğunca daha değerli oluyor o izinler leylikocum
Tentoş Loveli ye katılıyorum. Heyet raporu alırsın. Ben de memurum 4 hafta aldım bitti. Şimdi bir 6 hafta daha aldım. 15 Martta işbaşı alıştm. nasıl çalışacam. Annem ve eşim artık rapor alma çalış diyorlar. :)))
heyet raporu olunca problem olmuyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?