Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

aaaaaa testlerim var bir dahaki gelişime getiririm deseydin keşke o zaman kan falan almıyorlar yada senin bağlı olduğun yer titiz çalışıyor. ben yazdırmıştım crinone jeli devlette ödemişti :S hatta yazan aile hekimine ilacı anlatana kadar iflahım gevremişti. eczaneleri falan aradı ne tedavisi yazıcam diye düşün yani. devletle anlaşmalı sağlık merkezleri varsa yakınında oraya da gidip kadın doğumcuya hem muayene olup hemde yazdırabilirsin. 20 tl ödüyordum ben muayeneye.

ne bilim kan almamız da lazım diince bişi diemedim. prosedur böle herhal die
bulundugum yer öyle bi yer ki adım başı veteriner klinike oranla bi tane nuh nebiden kalma devlet hastanesi, bi tane de tekel olmuş , uyduruk ama kazık bi özel hastane

eczanede denediler, iki seçenek varmış menopzp , uterus kanaması gibi bişi, denediler ama ödemedi gene de. kadın dogumcuya yazdırın gelin ücretini alın dediler. e oraya gitsem muayene parasıydı cartıı curtttu cebimden aynı para çıkçak dedim aldım

eski mekanımda olaydım adım başı hastane, dediğin gibi ucuzundan yaptırıdım:)

sağlık olsun canım. zaten herşey normal olursa 12-13. haftalar bıraktırıyorlar jeli. ben bu konuda şanslıyım özel poliklinik var doktor da şeker bir adam ona gidip her ilacı yazdırıyordum. geçenlerde aile hekimliğine gittim kan ilacı yazdırmaya 3 kutu yazarmısınız tam bir aylık dedim tabiiii 6 kutu bile yazabilirim dedi yazdı eczaneye gittim devlet 3 kutuyu ödedi ülen dedim cebimden verecek olsam sana gelip niye yazdırayım paşa paşa gider eczaneden alırım. yani senin anlayacağın aile sağlık merkezi doktorları pek birşey bilmiyor.

öle tabi:) ama benim ikiz oldugu için daha uzun süre kullanacakmışım. 12. haftada kurtulamıyorum mlsf. bıktım yau :) agzımdan prolaktin çıkçak gibi hisediorum:)

bulunatı safhasından ögürtu safhasına geçtim. öğürüp duruyorum

selammm herkese. nasılsınız? dün akşamdan beri acayip başım ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım, midemde bulanıyorrr

hayırlısı canım. bu aşamalara gelmek için neler yaşadık jelden mi korkucaz:))) mide bulantısı ben yaşamadım Allaha şükür inşallah seninkide uzun sürmeden geçer.

selammm herkese. nasılsınız? dün akşamdan beri acayip başım ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım, midemde bulanıyorrr

sağol canım sen nasılsın? geçmiş olsun. o baş ağrılarını bilirim az çekmedim ilaç da alamayınca kötü oluyor. seninde tansiyonun düşük mü normalde.

geçmiş olsun. baş ağrılar bende de başladı ufaktan yau :)

yokyok tülay. hiç şikayet etmiyorum :) olsun da olsun

bugün bebişlere don aldık
bebeğe ilk alınan don olurmuş ki donansınmış dediler:) ben de atlamiim bu inancı dedim :))

sen alıştın mı ikiz bebişlere Tento, bana bi tuhaf geliyo sen yazdıkça, sanki ben hamileyimde allah Allah di mi :))

süper bişi ya, ikizzz minişler,

beim yanımda çalışan arkadaşta hamile, sürekli başı ağrıyo ve yiyip iciyo,

artık ben bu mamilelik kilolarını o doğurmadan veremem d imii, benimde durmuyo boğazım emziriyom diye :))...

sahi benim hic saşım ağrımamıştı Leyli...

Benimde süt sağma makinam bozuldu

calışırken sağıyordum hem göğsüm şişmiyodu hem de sütüm azalmıyodu...
bugun cok fena acı çektim, 1 saat de erken geldim eve mecburen

nasıl halletcem bu sorunu bilmiyom, aradım müsteri hizmetlerini tlf. acan olmadı, msj bıraktım bakalım dönerler hemen inş.

süt sağma haftasında uygun oluyomuş fiyatları alacaksanız o hafta alın, ben baya pahalı almışım doğumdan sonra acilen aldım zaten.. aklınızda olsun diye söylüyorum

Son düzenleme:

iyi yapmışsın. ben test pozitif çıktığı gün 2 tane badı almıştım gerçi onları da yanlış almışım sanki bebekler doğduklarında 3 aylık olacak. sonrada banada dediler don al ki donansın diye duyar duymaz almıştık :))

aaa kötü olmuş ya. kimisi elle sağıyormuş ama nasıl beceriyorlar onu bilmiyorum. süt sağma haftası ne zamana denk geliyorki? birde süt sağma makinesini illaki almak mı gerekiyor. elektrikli mi manuel mi önerirsin acaba. ayy ammada soru sordum :S

çok kötü bir ağrıydı ya. Pazartesi Demir ilacı (ferro sanol) ve elevite bağladım. ilaçları içmeye başladıktan 3-5 saat sonra bir ağrı ölüyorum sandım. akşam yemekten sonra bulantı ve kusma. salı günü de devam etti. bu sabahta uyandığımda da vardı. ayrıca yüzümde isilik gibi döküntüler vardı. yazın farklı bir ilaç kullandığmda da bu döküntüler oldu. sabah doktorumu aradım demiri birkaç gün kes dedi. baş ağrısı ve mide bulantısı da var dedim. karaciğer enzimlerine baktır dedi. kendisi yurt dışında salı günü gelecekmiş....

kesinlijle elektirikli çok rahat edersin ben elektrikli aldım önce manuel aldım elleri çok yoruyordu hele dütün çok olmayınca işkence gibi

leylikom geçmiş olsun canım

gecmiş olsun Leyliko, karaciğer enzimi benimde yüksek cıkmıştı hamileyken, doğumdan sonra ihmal etme dediydi dr. unuttum bak,
şimdi baktırsanda iliç veremeyolar ki malesef

iyisin şimdi di mi?

bende chicconun manuelini almıştım marka iyi ya iyidir diye, sonra onu beceremedim kullumayı ya da arızalıydı bilmiyom sonra elektrikli aldım simdiye kadar memnindim da işte arıza yaptı, bide servisi yokmuş burda istanbula gönderdim 3-5 gne gelir dedilede ben bayağı zor durumdayım , şişiyo göğüslerim kolumu kıpırdatamıyom resmen (

sana demem o ki servisi bulunduğun ilde var ma bak alacağın markanın mutlaka...

emzirme haftasını bilmiyom canım bi bak google istersen...

sağolun kızlar. şimdi şükür iyiyim. bebeğim iyi olsunda ben herşeye razıyım. Şimdi kafama taktığım 16.hafta umarım önemli birşey çıkmaz. lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

gece çişe kalktığını anladım ama gerisini anlamadım :))))))))))))))

çişten sonra uykum kaçıyo :)

doktora gittik. büyümüşler:) biri tam haftasında ama öteki 3 gün gerideymiş. ama normal sınırlar içerisindeymiş

3 hafta sonrasına ikili test için randevu verdi.
her şey normal gidiyor
hayatına normal normal devam edebilrisin dedi
eni konu hamile moduna girmişsin dedi. :) elbise giyiodum eskiden kalan accuk dar geldi , ondan herhal

kesinlikle kilona çok dikkat ediyorsun dedi

bu kadar işte:)

oyyyy oyyyy maşallahhh kuzucuklara......

biz de büyüdük teyzesi. 16.haftada biz de doktora gideceğiz.inşallah herşey daha iyi olacak.dualarınızı eksik etmeyin. 2'li tarama dan herşey daha güzel olsun. amniyosenteze gerek kalmasın.. ((

amin inşlh. senin oğluşna da maşalah.:)
iyi olacak her şey leylikom iyi.:) içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…