çişten sonra uykum kaçıyo :)
doktora gittik. büyümüşler:) biri tam haftasında ama öteki 3 gün gerideymiş. ama normal sınırlar içerisindeymiş
3 hafta sonrasına ikili test için randevu verdi.
her şey normal gidiyor
hayatına normal normal devam edebilrisin dedi
eni konu hamile moduna girmişsin dedi. :) elbise giyiodum eskiden kalan accuk dar geldi , ondan herhal
kesinlikle kilona çok dikkat ediyorsun dedi
bu kadar işte:)[/QUOhehehehee çişe dur daha hele sonlara gel orda uyuyyacaksın hehehehe loveli dedi dersin
moda gir ona göre hareket et tez canlı olma yavaş hareket et valla bak ben böyle yaptım ne iş yaptım ne ağır kaldırdım derste bile oturdum çocuklar ders yaptı hatta müdür asabımı bozmuştu sınıfta işledim dersi hahaha
allahın izniyle iyi çıkacak leylikom
amin inşlh. senin oğluşna da maşalah.:)
iyi olacak her şey leylikom iyi.:) içini ferah tut
hehe :) dogrudur.
sınıfta mümkün oldugunca az hareket etmeye çalşıyorum, nöbet için de rapor aldım. zor buldum, riske atamam. nöbet sonrası belim çok agrıo çünkü. e gerisi alllaha emanetler artık
amin inşallah teyzoşlar... dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
bugün a kahverengi lekenmem oldu bi epey. Doktoru aradım, jeli ve aspirini bırak dedi. Iğnelere dön dedi.. Istirahetteyim
aman dinlen ben de de başlarda oldu dinlenice geçer zerdaalda da oldu
bugün a kahverengi lekenmem oldu bi epey. doktoru aradım, jeli ve aspirini bırak dedi. iğnelere dön dedi.. istirahetteyim
benimde olmuştu 10 gün dinlendim evde tamda senin haftalarında, 2 günde hastanede yatmııştım gereksiz yere...inşlh. endişe olacak bişi yok dedi ama gene de önlem alalım dedi doktor.
bişi olmaz inşh
benimde olmuştu 10 gün dinlendim evde tamda senin haftalarında, 2 günde hastanede yatmııştım gereksiz yere...
normal yani sanırım bizim için bu durum, olmaz bişi inş. canını sıkma hiç, bak cok örnek var önünde
sabah okula gittim. fakat karnım agrıdı ve akıntım arttı. arkadaşlar da kızdılar ne işin var burda die. izin aldım, kçın kçın eve geri döndüm:) . doktoru aradım. gel bi bakalım dedi. gittik. çok şükür bi sıkıntı yok, crinone jel den kaynaklanan tahriş işte. bu arada koca kafa olmuş benim kuzular:) aynen ying-yang yatıolardı:)) istirahat verim istersen dedi. olur dedim, 10 gün dinlenmedeyim.
insan zor bulunca riske atmak istemiyor. her şeyden pimpirkleniyor işte
sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun
geçmiş olsun canım. bu haftalar biraz riskli haftalar çok dikkat etmek lazım. birde insan hamileliğe bir anda adapte olamıyor sanırım. etrafımdakilerin unutturmamasına rağmen hamile olduğumu unutup herşeye yetişicem diye tepinip duruyordum sonra sonra hamile moduna giriyorsun ama.
sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağımız günleride görücez inşallah. sonlara baya bir yalaştım ama hala doğum şekline karar veremiyorum. bir tarafım normal doğum diyor bir tarafım hiç riske atma direk sezeryan diyor. çatı muayenesinden de korkuyorum :)))))
iyidir sende ne var ne yok leyliko?
merhaba birşey sormak istiyorum kaç haftalık hamilesin benimde düşük tehlikem vvar yatıyorum sürekli
9 haftalık. çok geçmiş olsun
inşlh sağlıkla kucağına alırsın
iyidir sende ne var ne yok leyliko?
selamlar arkadaşlar nasılsınız? herşey yolundadır inşallah kimseler uğramıyor bu ara
selam canımm.. şükr ben iyiyim sen nasılsın? kimse gelmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?