Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

inşlh. endişe olacak bişi yok dedi ama gene de önlem alalım dedi doktor.
bişi olmaz inşh
benimde olmuştu 10 gün dinlendim evde tamda senin haftalarında, 2 günde hastanede yatmııştım gereksiz yere...

normal yani sanırım bizim için bu durum, olmaz bişi inş. canını sıkma hiç, bak cok örnek var önünde

sabah okula gittim. fakat karnım agrıdı ve akıntım arttı. arkadaşlar da kızdılar ne işin var burda die. izin aldım, kçın kçın eve geri döndüm:) . doktoru aradım. gel bi bakalım dedi. gittik. çok şükür bi sıkıntı yok, crinone jel den kaynaklanan tahriş işte. bu arada koca kafa olmuş benim kuzular:) aynen ying-yang yatıolardı:)) istirahat verim istersen dedi. olur dedim, 10 gün dinlenmedeyim.

insan zor bulunca riske atmak istemiyor. her şeyden pimpirkleniyor işte

sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun

geçmiş olsun canım. bu haftalar biraz riskli haftalar çok dikkat etmek lazım. birde insan hamileliğe bir anda adapte olamıyor sanırım. etrafımdakilerin unutturmamasına rağmen hamile olduğumu unutup herşeye yetişicem diye tepinip duruyordum sonra sonra hamile moduna giriyorsun ama.
sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağımız günleride görücez inşallah. sonlara baya bir yalaştım ama hala doğum şekline karar veremiyorum. bir tarafım normal doğum diyor bir tarafım hiç riske atma direk sezeryan diyor. çatı muayenesinden de korkuyorum :)))))

benim öyle bi alternatifim yok mlsf:) mecbur sezeryan.
ama tek olaydı normal ister miydim. isterdim galiba :)

heyaaaher gün geliyorumyazan yok vallaaaaa özledim
şu yeni anneler gelse dene yaptıklarını öğrensek

selaaaaaaaam herkeslere.umarım herkes çok iyidir.biz baya bi pişik sorunuyla uğraştık.şimdi de gaz sorunu var:)
bakalım ne zaman düzene girecek..ama onun bir gülüşü dünyaya bedel.iyiki anneyim.iyiki Rabbim bana gönderdi onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…