selaaaaaaaam herkeslere.umarım herkes çok iyidir.biz baya bi pişik sorunuyla uğraştık.şimdi de gaz sorunu var:)
bakalım ne zaman düzene girecek..ama onun bir gülüşü dünyaya bedel.iyiki anneyim.iyiki Rabbim bana gönderdi onu..
selam canımm.. şükr ben iyiyim sen nasılsın? kimse gelmiyor artık
selaaaaaaaam herkeslere.umarım herkes çok iyidir.biz baya bi pişik sorunuyla uğraştık.şimdi de gaz sorunu var:)
bakalım ne zaman düzene girecek..ama onun bir gülüşü dünyaya bedel.iyiki anneyim.iyiki Rabbim bana gönderdi onu..
ben de de öyleydi canımmmmsağol canım iyi olmaya çalışıyorum. en son cuma günkü kontrolümüzde kızımın gelişimi 3-4 gün geriden gelirken bir anda 15 güne çıktı, suyu da artmış baya bir korktuk. detaylı ultrasonumuzda kan akışı ve oksijeni iyi çıktı, nst mizede iyi deyince doktorumuz biraz rahatladık Allaha şükür. biraz minik bebek olacakmış. cuma gününe tekrardan kontrolümüz var inşallah herşey yolunda çıkar. doğum şekli olarak sezeryanda karar kıldım şimdide genel anestezi mi yoksa spinal mi onda kararsızım :S bu gidişimizde doğum tarihimiz belli olur sanırım.
selam canım. geçmiş olsun. pişik gitti gaz geldi diyorsun:))) benim de baya bir az kaldı ama hala inanamıyorum sizdede böylemiydi yoksa bendemi bir gariplik var.
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. en son cuma günkü kontrolümüzde kızımın gelişimi 3-4 gün geriden gelirken bir anda 15 güne çıktı, suyu da artmış baya bir korktuk. detaylı ultrasonumuzda kan akışı ve oksijeni iyi çıktı, nst mizede iyi deyince doktorumuz biraz rahatladık Allaha şükür. biraz minik bebek olacakmış. cuma gününe tekrardan kontrolümüz var inşallah herşey yolunda çıkar. doğum şekli olarak sezeryanda karar kıldım şimdide genel anestezi mi yoksa spinal mi onda kararsızım :S bu gidişimizde doğum tarihimiz belli olur sanırım.
selam canım. geçmiş olsun. pişik gitti gaz geldi diyorsun:))) benim de baya bir az kaldı ama hala inanamıyorum sizdede böylemiydi yoksa bendemi bir gariplik var.
herkese merhaba nasılsınız kızlarr?
sağol canım sen nasılsın?
şükür ben de iyiyim canım..... cuma günü kontrolümüz var. dua edin olur mu? inşallah amniyosenteze gerek kalmaz
Selam arkadaslar,nasilsiniz?
Araniza yeni katildim,arkadaslar,sali gunu 5+1 ultrasyona gittim,kese gozukmedi!!!! Yarin cumartesi gunune tekrar gel dedi doktor,cok korkuyorum! Dis gebelikten korkuyorum.
5 haftalik gebelikte kesenin gozukmemesi normal mi????
Idrar testi,kan testi pozitif.
Bazi arkadaslar daha erken haftalarda kesesini gorebilirken benimki neden yok?
Son 4 gun nasil gecti bilmiyorum ama yarin birdaha gidecegiz esimle,hem umudum var,hemde korkuyorum(((
selam herkese.nasılsınız umarım bebişler de iyidir:)
bizde oğluşumla anneanneyi ziyaretten geldik.akşam da avm ye gittik.geziyoruz:))
herkesi öpüyorum bebişlere ve kendinze iyi bakın
dualarım seninle canım. kontrolün nasıl geçti. inşallah herşey yolundadır.
Allah razı olsun canım benim. Dünkü kontrolüm gayet iyidi. Doktor bütün organlarına baktı gayet iyi dedi.... Ense kalınlığı için içimizin rahat olması adına 3 lü taramadan sonra karar verecek. ama içim rahat ona bile gerek kalmayacak. Yavrumun DVDsini verdi doktorumuz habire onu izliyorum
Allah razı olsun canım benim. Dünkü kontrolüm gayet iyidi. Doktor bütün organlarına baktı gayet iyi dedi.... Ense kalınlığı için içimizin rahat olması adına 3 lü taramadan sonra karar verecek. ama içim rahat ona bile gerek kalmayacak. Yavrumun DVDsini verdi doktorumuz habire onu izliyorum
ne mutlu sana :) inşlh daha da güzel günlerini görüsün :)
ben de yarın gidiyorum ikili test için .stres stres stres. :18::18:
:)
inşlh güzel haberlerle dönerim
haberler güzel maşALLAH Leyli, endişelenme hic, bana da gelişme geriliği var bebeğinde dediler bak çok şükür 7. aya girdi Deniz sağlıkla...
gelişmiş mi o kadar üni. hastanesi , bana ultrason görüntüsünü zorla veriyolardı :)) dvd iyiymiş ya, ne güzel, özel hastanede vermediler bana bişicik
ne mutlu sana :) inşlh daha da güzel günlerini görüsün :)
ben de yarın gidiyorum ikili test için .stres stres stres. :18::18:
:)
inşlh güzel haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?