Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

geçmiş olsun canımmmmm..

selam canımm.. şükr ben iyiyim sen nasılsın? kimse gelmiyor artık

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. en son cuma günkü kontrolümüzde kızımın gelişimi 3-4 gün geriden gelirken bir anda 15 güne çıktı, suyu da artmış baya bir korktuk. detaylı ultrasonumuzda kan akışı ve oksijeni iyi çıktı, nst mizede iyi deyince doktorumuz biraz rahatladık Allaha şükür. biraz minik bebek olacakmış. cuma gününe tekrardan kontrolümüz var inşallah herşey yolunda çıkar. doğum şekli olarak sezeryanda karar kıldım şimdide genel anestezi mi yoksa spinal mi onda kararsızım :S bu gidişimizde doğum tarihimiz belli olur sanırım.

selam canım. geçmiş olsun. pişik gitti gaz geldi diyorsun:))) benim de baya bir az kaldı ama hala inanamıyorum sizdede böylemiydi yoksa bendemi bir gariplik var.

ben de de öyleydi canımmmm

gaza ısıtılıp ılıtılan zeytinyağı ve ütülebniş sıcak havlu iyi gelir yağı koltuk altından ayak tabanına kadar sür sırta da tabi üstğne sıcak havlu sora kundakla sıkı olmasın rahatlar

İnşallah herşey güzel çıkar canım. Benim de Cuma günü randevum varr ben de çok korkuyorum

selam herkese.nasılsınız umarım bebişler de iyidir:)
bizde oğluşumla anneanneyi ziyaretten geldik.akşam da avm ye gittik.geziyoruz:))
herkesi öpüyorum bebişlere ve kendinze iyi bakın

Selam arkadaslar,nasilsiniz?
Araniza yeni katildim,arkadaslar,sali gunu 5+1 ultrasyona gittim,kese gozukmedi!!!! Yarin cumartesi gunune tekrar gel dedi doktor,cok korkuyorum! Dis gebelikten korkuyorum.
5 haftalik gebelikte kesenin gozukmemesi normal mi????
Idrar testi,kan testi pozitif.
Bazi arkadaslar daha erken haftalarda kesesini gorebilirken benimki neden yok?
Son 4 gun nasil gecti bilmiyorum ama yarin birdaha gidecegiz esimle,hem umudum var,hemde korkuyorum(((

canım benim 5+2 de karından görememişti doktor. karından görülebilmesi için beta hcg değerinin 5-6 binleri bulması gerektiği söylenmişti. 5+4 de alttan muayenede görünmüştü. seninde karından olduysa muayenen görünmeyebilir. bol şans diliyorum canım sana.
bu arada aramıza hoşgeldin.

selam herkese.nasılsınız umarım bebişler de iyidir:)
bizde oğluşumla anneanneyi ziyaretten geldik.akşam da avm ye gittik.geziyoruz:))
herkesi öpüyorum bebişlere ve kendinze iyi bakın

sağol canım siz nasılsınız? ohhh sefanız olsun iyi gezmeler size.

merhaba kızlar nasılsınız annelerimiz bir bir doğuruyor sırada tülayss var sanırım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin doğum yapan anneler sizleride kutluyorum maşallah size ve bebişlerinize darısı başımıza inşallah sanki zaman geçmiyor şu mayıs gelsede bende kızıma kavuşsam hayırlısıyla tabi daha erken teşrif etmezse:))pek fazla giremiyorum ben siteye arada bi bakıyorum ne alemdesiniz diye sanırım bu aralar ıssız bir topik olmuş burası ee herkes bebek büyütme telaşında kolay değil rabbim herkesin bebeğini korusun olmayanlara tez zamanda bu duyguyu taddırsın inşallah

dualarım seninle canım. kontrolün nasıl geçti. inşallah herşey yolundadır.

Allah razı olsun canım benim. Dünkü kontrolüm gayet iyidi. Doktor bütün organlarına baktı gayet iyi dedi.... Ense kalınlığı için içimizin rahat olması adına 3 lü taramadan sonra karar verecek. ama içim rahat ona bile gerek kalmayacak. Yavrumun DVDsini verdi doktorumuz habire onu izliyorum

haberler güzel maşALLAH Leyli, endişelenme hic, bana da gelişme geriliği var bebeğinde dediler bak çok şükür 7. aya girdi Deniz sağlıkla...

gelişmiş mi o kadar üni. hastanesi , bana ultrason görüntüsünü zorla veriyolardı :)) dvd iyiymiş ya, ne güzel, özel hastanede vermediler bana bişicik

ne mutlu sana :) inşlh daha da güzel günlerini görüsün :)

ben de yarın gidiyorum ikili test için .stres stres stres. :18::18:
:)

inşlh güzel haberlerle dönerim

Deniz imin erkek oldugu 2 li testte belli olmuştu Tento, bakalım senijkiler g-östecek mi??
hiiiiççççç önemli değil biizm için cinsiyet biliyorum ama belkim belli olur diye düşünüyorum

hiç streç yapma güzel haberlerle döneceksin ALLAH ın izniyle canımcım

Bana cevap yazan arkadaslar,ilginizden dolayi tesekkur ederim.
Kizlar,benim kafam hala karisik.
SAT 29 ocak (adetim duzenli 28 gun),
6 mart kese gozukmedi,10 mart tekrar gittim,yeni gozukmedi,ustten de,alttanda bakildi.
kan tahlili yaptirdim:
10 mart- 3268,23
12 mart- 5109,27
14 mart birdaha yaptiracam,degerlerim dusuk mu,yada yavas mi yukseliyor kizlar yorumlar misiniz lutfen? tam 2 katina cikmasi sart mi?
Birseyler yazarsaniz sevinirim.
Kese hala yok((((

yokk canım ben özele gidiyorum, ege de de profumuz var o da bakıyor.... o da veririm dedi.....özelden aldık. oğluşumun 6 tane videosu var maşallah....
dün 3 lü tarama için kan verdim, ultrasona girdim. Dua edin kızlar 3 lümüz temiz çıksın.. amin....

inşallah canımm... haklısın stres yapmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…