Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

maşallah size canım. 3lü testinde güzel çıkacak inşallah. rahat ol sen. benim kızımında var dvd leri :)) arada izlemek çok güzel oluyor.

ne mutlu sana :) inşlh daha da güzel günlerini görüsün :)

ben de yarın gidiyorum ikili test için .stres stres stres. :18::18:
:)

inşlh güzel haberlerle dönerim

inşallah canım. sorma bir türlü stres bitmiyor ( benimde 12. haftada yüzde 80 kız demişlerdi sonra yüzde yüze çıktı:)) güzel haberlerini bekliyoruz canım.

kızlar benimde yarın kontrolüm var miniğimin kilo alımı devam ediyormu diye bakılacak kilo alıyorsa büyük ihtimal 1 hafta sonraya doğum için tarih alıcaz. hayırlısı hepimiz için..

:) sagolasın

dış gebelik olmasın sankı??
inşlh güzel haberler dönersin, dönceksin de .:)

az kaldı sana da :) sağlıkla mutlulukla kucaklarsın bebişini inşlh :)
ikili testimizi yaptırdık. çok şükür bi sıkıntı yok. ikisi de haftalarını yakalamışlar, kafa kafaya yatıolardı. çikolata yememe rağmen zıplma neyin göremedim :) yerleri dardı o da olabilü
cinsiyetlerini öğrenemedik. pozisyonları müsait değildi:)

kan almadı benden ikiz oldugu için. gerek yok dedi. görüntüleri cd ye kaydetti verdi.
çileklikten işaret parmagına terfi etmişler:)

vitaminlere başladık, elevit demir hapı. progesteran iğneyi bırakıp alttan hap a geçtik. buna da şükür:)
elevit gece yatarken içilecek, iştah açtıgı için.
demir hapı yemekden yarım saat önce ve sonrasına 2 saat süt ürünü tüketmek yok.

bu arada bugün hiç kusmadım :) yavaş yavaş azalıyor sanki:)

hah.. bunları okumaya girmiştim... işaretret parmağı mı olmuşlar, darısı el-kol olmaya hadi bakalım :))

ohhh maşallah sende yaklaştın mutlu sonun başlangıcına...

belkim haftayı beklemeden kendi geliverir annesii

Kızlar 3 lü taramam çok şükür temiz çıktı. Yemek dönüşü doktora göstermeye gittim. Temiz dedi.ancak 2'li tarama sonucu ile birlikte değerlendirelim dedi. 2'linin %85 3'lünün de %60 doğruluk payı varmış. Inşallah yarın da güzel haberlerle gelirim.

Bu arada işe başladım.bugün ilk günüm. Belim ağrıyor yaa

hah.. bunları okumaya girmiştim... işaretret parmağı mı olmuşlar, darısı el-kol olmaya hadi bakalım :))

öle olmuşlar teyzesi. :) abi oldun senin oğlan :)

hadi hayırlsı.
aman yormamaya çalış işde kendini., o bel ağrısı normaldir şimdi, gene de dikkati ol..
ne kadar da yormamaya çalışsam bende de sık sık oluyor

Kızlar moralim çokkk bozuk. biraz önce doktordan geldim. 3 lü sonucumun iyi ancak 2linin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi. İstersen içimiz rahat olsun diye amniyosentez yaptıralım dedi... Ne yapacağımı bilmiyorum. 9 ay stres yaşamaktansa olup kurtulayım diyorum. Bir yandan da bebeğime birşey olurmu diye korkuyorum.... şaşırdım kaldımmm (((

nasıl sıkıntılı canım değerleri paylaşır mısın?

emin ol yaşayacağımız herşey önceden belli. ne karar verirsen ver kaderini yaşayacaksın. sıkıntı yapmadan kararını verirsn umarım..

3 lün iyise sıkıntı yok be leylikom . ya da başka bi doktora daha göster istersen, senin doktor hapşurana zatürre teşhisi koyanlardan galiba
amniyosentez in çok iyi ellerde yapılması lazım, yoksa çok tehlikeli..

içini ferha tut, yok senin bebişde bişi..

3 ' lü % 60 doğruluk payı içeriyormuş. 2' li % 85 doktor 2 li daha önemli diyor......yaptırayım diyorum.. Dün Venüsle de telde konuştuk... Çünkü beni en iyi o anlar......9 ay bu sıkıntı ile yaşamaktansa yaptırayım diyorum...

evet insanın aklında soru işareti olması da sıkıntılı ama senin ikili de de aman aman bişi yoktu..
hayırlısı olsun. ama gene söylicem, senin kuzu aslan gibi olcak :)

evet insanın aklında soru işareti olması da sıkıntılı ama senin ikili de de aman aman bişi yoktu..
hayırlısı olsun. ama gene söylicem, senin kuzu aslan gibi olcak :)

inşallah canım inşlallah...

Kızlar Allah rızası için benim ve kuzum için dua edin olur mu? buna çok ihtiyacım var. yaptırmaya karar verdim.

inşallah canım inşlallah...

Kızlar Allah rızası için benim ve kuzum için dua edin olur mu? buna çok ihtiyacım var. yaptırmaya karar verdim.

Perşembe günü amniyosentez olacağım.... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar....

dualarımız seninle. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzunu leylikom..

selamlar herkese. nasılsınız. benim minik kızım süprizini yaptı ve acil tarafından gelmeye karar verdi. geçtiğimiz çarşamba günü saat 15:40 da randevumuz vardı gün almak için. nasıl olsa nst isteyecek diye erken gidip önce nst ye girelim dedik. bir yattım yanlışlıkla stajyer hemşire benim makineyi kapattı cücük kadar bir çıktı aldım çok tatlı bir hemşire var hastanede ona sordum doktor bunu kabul edermi diye yok dedi tekrar girdik nst ye ama bu arada kızım yerinde duramıyor karnım dalgalı deniz gibi kalp atışları 180 i geçiyor bazen. neyse kontrole girdik sonuç 3 büyük ağrı çizgisi kızımın kalp atışları çok yüksek ve ağrılarda ani düşüş olduğu için acilen doğumum gerçekleşmesi gerektiğini söyledi emin olmak için başka bir doktor çağrıldı oda doğum deyince acil tarafından sezeryana alındım. bu arada ben 2 göz iki çeşme. 16:47 de Allahıma binlerce şükürler olsun miray'ım dünyaya geldi.. sarılık olması dışında iyi şükürler olsun. yarın kontrolümüz var sarılığımız düşmeye başlamamışsa hastaneye yatıcaz tekrardan ((

darısı sizlerin başına darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah.

senin kuzu annesini özlemiş de süprüs mü yaparmış :) maşalah, gözünüz aydın olsun tülay.. allah daha güzel günlerinizi de göstersin

canım benimm Allah analı babalı büyütsün, hepinize sağlık versn....

canım çok sevindim.Allah sağlıklı uzuuuun bir ömür nasip etsin minik miray'a.sarılık için de üzülme benim oğlum da oldu atlattı çok şükür.ışık tedavisi alır en fazla takılma.tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…