Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

hayırlı olsun canım sarılık benim oğlum da geçirdi ve bizimki çok uzun sürdü ilaç vermişlerdi hastanede kaldık ilk kuvözde ışık verdiklerinde çok ağlamıştım ama geçiyor inan canı

Kızlar sonucumuz çıkmış.çok şükür temiz.....allahım sana binlerce şükürler olsun....

şimdi annemde yatıyorum.. Riskli dönemleri atlatalım yeter..

senin kuzu annesini özlemiş de süprüs mü yaparmış :) maşalah, gözünüz aydın olsun tülay.. allah daha güzel günlerinizi de göstersin

hı hı hemde ne süpriz :)) sağol canım benim darısı başına inşallah.

canım benimm Allah analı babalı büyütsün, hepinize sağlık versn....

sağol canım benim. darısı seninde başına inşallah. güzel haberlerini bekliyorum herşey yolunda gidecek inşallah.

amin canım amin çok sağol sarılığımız son testte azda olsa düştü rengimizde düzeliyor maşallah.

sağol canım. küvöze alacaklar diye hastaneye gitmeden başladım ağlamaya ama çok şükür testimiz de biraz düşüş oldu. rengimizde düzeliyor gibi. benim kızım meme almıyor ne yapabilirim sütümü sağıp biberonla veriyorum sık sık pompa yapmaya çalışıyorum bir taraftan da sütüm kesilecek diye korkuyorum. biraz minik doğduk galiba ondan alamıyor memeyi.

Kızlar sonucumuz çıkmış.çok şükür temiz.....allahım sana binlerce şükürler olsun....

çok sevindimmmmmmm

çok şükürr sen yine de her gün memeni verr kokusuna alışınca çekerrr biz de zor verdik tutamadı bir türlü ucu küçük diye

hadi gözün aydın olsun :) sağlıkla kucağına almak da nasip olsun

leylikom maşallah bak herşey güzel oldu bol bol dinlen canım

Allahıma şükürler olsunnnn....sağolun canlarım.... Annemdeyim dinleniyorum..... 15 gün risk varmışş.ama uyuz doktor 5 gün rağor vermiş. ne yapayım haftaya yine alacam...

korkulu düşün sonu hayırdır Leyli..

kıpırtıları, tekmeleri hissediyon mu artıkın?? büyüdü artık maşallah

korkulu düşün sonu hayırdır Leyli..

kıpırtıları, tekmeleri hissediyon mu artıkın?? büyüdü artık maşalah

Allahıma binlerce şükürler olsun.inşallah herşey böyle iyi bir şekilde devam eder.

kıpırtıları ne zaman yoğun hissettim biliyormusun? amniyosentez sonucunun temiz olduğunu telde öğrendim, başladım sevinç göz yaşlarına kuzum da sankiii içim de sevinç dansı yapıyordu...o gün bugündür hissediyorum. özellikle karnımı gıdıkladığımda çok huylanıyor... maşallah büyüdü teyzesi....

çok sevindimmmmmmm

çok şükürr sen yine de her gün memeni verr kokusuna alışınca çekerrr biz de zor verdik tutamadı bir türlü ucu küçük diye

benimde ilk zamanlar ucunu alamıyordu meme ucu kullanıyordum, ama şimdi ucuda var yine olmuyor 2 çekiyor 3. de basıyor yaygarayı galiba benim kızım annesinin memesini beğenmedi :)) ama yinede denemeye devam ya alırsa...

devam devam hiç pes etme açken ver her zaman o çektikçe süt oluşuyor tülayım

benimde ilk zamanlar ucunu alamıyordu meme ucu kullanıyordum, ama şimdi ucuda var yine olmuyor 2 çekiyor 3. de basıyor yaygarayı galiba benim kızım annesinin memesini beğenmedi :)) ama yinede denemeye devam ya alırsa...

seninde yeni çizelgen yok benm gibi Tülaycım bilemedim kaç günlük bebeğin... Deniz 20. günden sonra başladı emmeye, alamıyordu cekemiyordu oda,, biberonla ya da kaşıkla beslemeden önce üşenmeden memeni ver bi 10 dakka falan, alışmazsa sütün azalır malesef (

nasılsınız güzeller sık giremesekte bi bakıyoruz güzel haberler gelmiş yeni annelerimiz var ayy yavaş yavaş sıra bize geliyor sanırsam tülayss ve günebakanda doğurmuş maşallah ne kadar güzel ya rabbim analı babalı büyütsün
leyliko canım sende zor zamanlar geçirmişsin sanırım ama herşey yoluna girmiş gözün aydın canım
tento senide tebrik ederim iki paşa geliyormuş maşallah paşalara sağlıkla kucağına alırsın inşallah
loveli sen nasılsın canım eren nasıl abi oldu artık eren paşa maşallah ona
deniz anası sen nasılsın canım denizimiz nasıl büyüyormu maşallah onada
yeter canım sen nasılsın hep dualarımdasın
geshenk ve zerdalden haberiniz varmı kızlar en son doğum yaptıklarını biliyorum nasıllar acaba
çete reisi aylin ve çete elemanları siz nasılsınız bakalım aylincim Allah yardımcın olsun valla bir aneyle uğraşmak zorken sen üç taneyle başa çıkıyorsun maşallah sana ve bebişlere
başka kimler vardı aklıma gelneler bu kadar umarım herkes iyidir
bizde 35. haftadayız nisan sonu yada mayıs 1 de doğum olacak nasipse sezeryan olacak malesef miyomlarım olduğu için hayırlısı artık sağlıkla gelsin güzel kızımda bizde herşeyi hazırladık bekliyoruz ciclerimizi yıkadık ütüledik yerleştirdik doğum çantamızda hazır kızımızı bekliyoruz ama gerçekten çok güzel bir duyguymuş tabi sizlerde biliyorsunuz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

gözün aydın, az kaldı kucagına alıyorsun prensesi :)

geshenk le zerdal görünmüyorlar. aylin de öyle
herkes bebesinin derdinde :)
ben de uşakları büyütüyorum işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…