oyy sevsinler senin uşakları maşallah onlara acaba bizdemi böle olucaz bebek doğunca uzakmı kalıcazki ama zor ya çocuk büyütmek onlarda biraz palazlansın bebekler gelirler bende pek giremiyorum gerçi oturunca başlıyor ağrı sızı hemen tumba yatak ama unutmuyor insan hep aklımızda oluyor birgün yine dolup taşar inşallah topiklergözün aydın, az kaldı kucagına alıyorsun prensesi :)
geshenk le zerdal görünmüyorlar. aylin de öyle
herkes bebesinin derdinde :)
ben de uşakları büyütüyorum işte:)
Kızlarrrrr
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı... herşey çok güzel ve yolununda. oğlumun gelişimi 10 gün ilerideymiş.... Kültür sonucumuz da temiz çıktı....çokkk şükürrrr... bugün de tetanoz aşımızı olduk.....bir şeker yüklememiz kaldııı... Allahıma şükürler olsunn...
ben ne dedim sana. senin kuzu aslanlar gibi gelcek diye :)
maşalah senin kuzuna
arkadaşlar ben hamileyim :44:
hem de 10 haftalıkmış 2 gün oldu ögreneli ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum...
cok şükür RABBİM e tıbben doğal yoldan dr.lar bebegimizin olmasını imkansız görsslerde Deniz 5 aylıkken hamile kalmışım, dikkatte etmiyoduk acıkcası sperm sayyısı 3milyon civarı oldugu için
istemiyorda değildik ama sanki Deniz 3-4 yaşına girdikten sonra dondurulmuşları kulllanırız daha da olmadı falan diyorduk...RABBİM tıp falan tanır mı hiç, OL demiş cok şükür...
Ziraaaaaaaa,,, Denizim cok severek emiyor nasıl bıraktırcam memeyi canımı cok sıkıyor bu konu, bırakmamayı düşünüyorum ama annemde dahil olmak üzere durumu bilen herkes bırak emzirmeyi diyor(( nasıl kıyayım ya, yeni yeni aklı ermeye oynayarak emmeye başladı, zevk alıyo artıkkkk...
netten arastırdım bayaa bi, emzirip 2. doğunca birlikte emzirenlerde var, sizce napayım, var mı cevrenizde benim durumumda olupğda emzirmeye devam edenn...
bi yardım edin heleeee.....
bide hamile olduugmu öğrendim beta hcg 119bin küsur, sabaha zona cıkmış sırtımda-tek sebeb stres 1 gecede sac agarır duydumda zona olundugunu duymadımdı--, bugun dr.a gittim, 10 gün istirahat ve merhem verdi oda ayrı terane, kremler antibiyotik ve zona kremi yeni bebişime zararı olur mu ki :26:
41 kere maşallah ne güzel ben cesaret edemiyorum şimdi bakıcı sıkıntısıyla uğraşmak istemiyorum mert eren kreşe gidince ikinci olur inşallah,
dr danış canım hem hamilelik hem emzirme seni çok yorgun düşürür hem de halsiz kalırsın canım göbüşteki bebeğin beslenmek için kanından besleniyor denizcanım da emerek besleniyor birarada zor gibi
canım ya bu doğunun dr.ları pek bi gelişitrmemiş kendini, Denize de gelişme geriliği var dediler hiç acımadan, memleketteki dr. sadece zayıf bebek buda normal genetiktir dedi, hakkatende cok şükür bişi cıkmadı denizde...
burda doğum oranı yüksek kadın doğumcular bıkmış durumda anlayacagın, 2 doktora görüdndüm 3 gündür ikiside emzirmeyi bırak dedi, ama kıyamıyom Denize Loveli ya( en iyi sen anlarsın Ereni kesmedinse, nasılda mutlu memedeyken 1 aydır falan ....
haklsıın giden benden gitti , farketmedim ya hamile oldugumu 2,5 ay olmuş, her akşam 9da uykum geliyo, iştahım yok ...vs 6 kilo verdim 3 ayda, bide Zona cıktıişte...
diyetisyen varsa tıp fakültesinde gideyim diyom bi, 3 kişilik beslenirsem bişey olmaz belki...
netten de bakıyom şimdi arı gibi, kesmem gerektiğine dair net bişi yok, senin cevrende yokmu emziriken hamiş kalan hiç?
cok şükür RABBİM e tıbben doğal yoldan dr.lar bebegimizin olmasını imkansız görsslerde Deniz 5 aylıkken hamile kalmışım, dikkatte etmiyoduk acıkcası sperm sayyısı 3milyon civarı oldugu için
istemiyorda değildik ama sanki Deniz 3-4 yaşına girdikten sonra dondurulmuşları kulllanırız daha da olmadı falan diyorduk...RABBİM tıp falan tanır mı hiç, OL demiş cok şükür...
Ziraaaaaaaa,,, Denizim cok severek emiyor nasıl bıraktırcam memeyi canımı cok sıkıyor bu konu, bırakmamayı düşünüyorum ama annemde dahil olmak üzere durumu bilen herkes bırak emzirmeyi diyor(( nasıl kıyayım ya, yeni yeni aklı ermeye oynayarak emmeye başladı, zevk alıyo artıkkkk...
netten arastırdım bayaa bi, emzirip 2. doğunca birlikte emzirenlerde var, sizce napayım, var mı cevrenizde benim durumumda olupğda emzirmeye devam edenn...
bide hamile olduugmu öğrendim beta hcg 119bin küsur, sabaha zona cıkmış sırtımda-tek sebeb stres 1 gecede sac agarır duydumda zona olundugunu duymadımdı--, bugun dr.a gittim, 10 gün istirahat ve merhem verdi oda ayrı terane, kremler antibiyotik ve zona kremi yeni bebişime zararı olur mu ki :26:
Deniz 7,5 aylık Lovelicim, oyun oynamaya başladı yeni yeni memeyle, ağlarken falan veriyom uyuyup kalıyo, kıyamıyorum işte cok erken daha kesmek için sütten,benim bildiğime göre emzirmende bir sakınca yok haaa olan sana olur 3 kişilik yerim diyorsan devam et
mert eren hala emiyor nasıl mutlu anlatamam ama çok yorucu her yerde her an istiyor vermeyince çığlığı basıyor ki mert eren 1.5yaşında oldu yavaşça kesiyorum saat 4ten sonra emzirmiyorum sabaha kadar yoksa emmek için uyanıyor
çok mutlu oluyorlar evet ne kadarlık olldu deniz şimdi
ahhh o doğunu dr yok mu allah ellerine düşürmedim ben de doğuda çalıştım bulantım ve kusmam vardı 1 hafta hastaneye yatırdılar her tahlili yaptılar ama bir türlü bulamadılar en son hipofiz bezi timörü dediler dondum kaldım tahllilde çıkmış ve ben bu tahlili 2 ayrı yerde yaptırdım değerler farklı ama var görünüyor atladım ankaraya hacettepeye gittim tahlilleri gösterdim tahlil yapıldu sonuç temiz çıktı ve onlara verdiğim tahliller filmlere bakıp bakıp güldü ordaki proflar
TEBRİKLERne güzel deniz'e kardeş geliyor he..valla uzun bekleyenler ikinciye hemen kalıyormudur nedir bi kaç kişiden daha duydum..yakında bende vermeyim bi haber emzirme meselesini bilemiyorum ama canım..tekrar tebrikler Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
oyyyy maşallahhhhhh çokk sevindim canımm.. >Allahh çokk büyükkkk... ilkinde nasılda uğraşmıştınnn... Emzirme konusunda bilgim yok.. ama hastanedeki hocalara da sorarım....
denizimm. kırkbir kere maşalah ya :)
allah sağlıkla kucağına almak da nasip etsin.
aman ha diem. bak allah ne güzel aratmadan verdi ikinciyi, kendine çok dikkat et, bebişine bişi olmasın..
emzirme konsunda bi bilgim yok mlsf ya
hiç mi anlamadın gebe oldugunu?
deniz kardeşiyle geldi:)
Deniz 7,5 aylık Lovelicim, oyun oynamaya başladı yeni yeni memeyle, ağlarken falan veriyom uyuyup kalıyo, kıyamıyorum işte cok erken daha kesmek için sütten,
3 kişilk yiyebilir miyim bilmiyorum ama deniycem bakalım, haftaya 2li testi var teze bebişin, emzirdiğimdne dolayı bi sorun cıkmaz umarım, dua edin olur mu :26:
teşekkür ederim günebkn, hayırlısı ise istiyorsan ver hemen sen de güzel haberi, ama istemiyorsan da hemencecik dikkat et, tıbben olmuyodu, ilkini cok aradık falan deme, rahim ve tüpler falan acık oluyor demek ki....
sağol canım yaş 32 zaten, arka arkaya ikiz gibi büyüycekler artık ..
cok sevinirim Leyli ya, burda ki doktorlar cok bagnaz kes memeden diyolar hepsi bu, Denizin durumunu düşünen yok, var mı acep bi oluru bi soruver arkadaşım ya zahmet olmazsa
anlamadım tentom ya, Denizn dogumundan 50gün sonra ilk adetimioldum, sonra 25 gün sonra geldi, sonra 35 gün gelmedi ben hemen dr.a gittim, negatifti doktorda telaşlanma emzirirken normal bu gecikmeler dediydi, 2 ayı gecti işte şüphelendim idrar testi aldım eczaneden 2. çizgi hiç oluşmadı :))) nasıl testtise artık 2 aylık hamileymişim.. ben sac boyattım kestirdim ...vs(( neyse işte bide dedik gidek özel hastanede hemenceceik bi baktıralım neden gecikiyo bukadar 119binnnn... kocaman olmuş dedi dr. ne gerek var kan testine :)
işte ööle,
bende ikiz gibi büyütcem artıkın...
maşallah denize 7.5 aylık güzel emmiş dr danış bir iki ay daha emzirebilirsen emzir kesmeden önce yavaşça kesersin ya da sürekli emzirmezsin arada mesela günde 3 kere gibi uykuya gecerken gibi
ŞİMDİ BİDE RAPORLUYUM zonadan dolayı, sürekli gözü memede, ağlayıp duruyo( vermesem naapcam, işe başlayınca azaltıcam dediğin gibi, beni görmeyince aklına gelmez belki (
gece emzirmiycem artık, sabah uyanınca, işten dönünce bide gece yatarken emziririm 9. ayn bitincede tamamen keserim arıtk sütten napayım
karnımdakine zararı olacak diyecok korkuyroum, RABBİM yardım etsin artık, niyetimi biliyor sonucta...
sen nerdeydin doğuda Loveli, özelden yazıver diyecm de, iyi dr. sorucam sana aklımca, sende rezil olmuşun buralarda(
bi arkadaş sezeryan olmuş, cocugu cıkaramamışlar biliyon mu burda, ki en iyi özel hasatneenin en iyi denilen dr.larından, yukardan mı bastırlıyolarmış ne cocugun kafasını indirememeiş dr
duydukça naapcam diyom, mert Denizle memlekete de gidemem, kafamda bi yığın soru işareti...
neyse can skıkıntım ceneme vurdu, burda noktalayayaım mektubumu :)
denizcim gözün aydın hayırlısı olsun canım rabbim ikinciyi aratmadan göndermiş şükür bizim gelinde 3.ye hamile ve 2. kızı 1.5yaşında hala emiyor bıraktıramadı emmeyi doktor bebeklere bişey olmaz ama sen yıpranırsın demiş çok halsiz güçsüzkalırsın demiş 3 aylık hamile kızımız hala emiyor bakalım n e zaman bırakacak yani eğeriçin rahat etmicekse düzenli beslenirim diyorsan bırak emsin ama kendinide harap etme canım tekrar hayırlısı olsun
haklsın valla
doguda allah yardımcın olsun denizim
sağol canım cok şükür, tek mutluluğumuz bu inan ki, aratmadan verdi RABBİM cok şükür diyoruz, değilse akıl karı değil el kadar bebekle yeniden hamile kalmak, cok şükür binlerce yine, yaşım ilerliyor şark dönüşü büyük şehire gideriz tedaviyle bi daha deneriz falan diyorduk ya da tekrar İzmire buz bebekleri koydururuz falan..., gerek kalmadı bunlara şükür.
burdaki dr. memeden kesmezsen 10 gün sonra geldiğinde karnında ölümüş olabiliri dedi ya(( eve geldim Deniz beni gördü tırmalıyor gömleğiemmek için naapcam sapıttım, hemen nete baktım, emziren anneler yazmış hatta doğmuş doğunca kardeşiyle birlikte emzirmiş ikisini falan.... bak sizin gelinde araştırmıştır emzirmeye devam ettiğine göre, anneden gidiyor doğru cok hılzı kilo verdim ben hamile oldugumu bilmiyordum,...
Leyli Ege Tıptaki dr.lara soracaktı bakalım, onun yazmasını da bekliyorum, budaki dr.lar pek gaddar...
Sen naptııınnn Belenay 36. haftalık olmuş maşALLAH minişin, bu kadrlıkken doğmuştu Deniz, sen de hazırlıklı ol artık, ve güzel haberlerle gel bize arkadaşım... :26:
sağol canıım, öyle cok karışık ki kafam, Denize bi kaç ay annem, bi kaç ay kayınvalidem bakıyor, borçlarımız Ocak ta falan bitecek, kasımda doğum gözüküyor, ücretsiz izne ayrılırım diyorum
ama şark süresi uzayacak hhiç kalasımda yok buralarda, 2 bebeğe tek başıma bakabilirmiyim onuda bilmiyom gerci de, Deniz yaramaz olacak sanırım sürekli gezmek istiyor ayakta, bide diğeri doğunca annelerde bakamaz ikisine birden, memleketeede uzak burası, aklımda bin tilki geziniyor snein anlayacağın Tentomm :18: emzirmeye devam mı etsem kessem mi bunların başını çeken tilki tabi :)
Sen neler yapıyon, tekmeler gelmeye başladı mı gümbür gümbür, uyutmazda seni onlar he büyüyünce, 4 erkek ayağı karnında pıt pıt :))
ŞİMDİ BİDE RAPORLUYUM zonadan dolayı, sürekli gözü memede, ağlayıp duruyo( vermesem naapcam, işe başlayınca azaltıcam dediğin gibi, beni görmeyince aklına gelmez belki (
gece emzirmiycem artık, sabah uyanınca, işten dönünce bide gece yatarken emziririm 9. ayn bitincede tamamen keserim arıtk sütten napayım
karnımdakine zararı olacak diyecok korkuyroum, RABBİM yardım etsin artık, niyetimi biliyor sonucta...
sen nerdeydin doğuda Loveli, özelden yazıver diyecm de, iyi dr. sorucam sana aklımca, sende rezil olmuşun buralarda(
bi arkadaş sezeryan olmuş, cocugu cıkaramamışlar biliyon mu burda, ki en iyi özel hasatneenin en iyi denilen dr.larından, yukardan mı bastırlıyolarmış ne cocugun kafasını indirememeiş dr
duydukça naapcam diyom, mert Denizle memlekete de gidemem, kafamda bi yığın soru işareti...
neyse can skıkıntım ceneme vurdu, burda noktalayayaım mektubumu :)
sağol canım cok şükür, tek mutluluğumuz bu inan ki, aratmadan verdi RABBİM cok şükür diyoruz, değilse akıl karı değil el kadar bebekle yeniden hamile kalmak, cok şükür binlerce yine, yaşım ilerliyor şark dönüşü büyük şehire gideriz tedaviyle bi daha deneriz falan diyorduk ya da tekrar İzmire buz bebekleri koydururuz falan..., gerek kalmadı bunlara şükür.
burdaki dr. memeden kesmezsen 10 gün sonra geldiğinde karnında ölümüş olabiliri dedi ya(( eve geldim Deniz beni gördü tırmalıyor gömleğiemmek için naapcam sapıttım, hemen nete baktım, emziren anneler yazmış hatta doğmuş doğunca kardeşiyle birlikte emzirmiş ikisini falan.... bak sizin gelinde araştırmıştır emzirmeye devam ettiğine göre, anneden gidiyor doğru cok hılzı kilo verdim ben hamile oldugumu bilmiyordum,...
Leyli Ege Tıptaki dr.lara soracaktı bakalım, onun yazmasını da bekliyorum, budaki dr.lar pek gaddar...
Sen naptııınnn Belenay 36. haftalık olmuş maşALLAH minişin, bu kadrlıkken doğmuştu Deniz, sen de hazırlıklı ol artık, ve güzel haberlerle gel bize arkadaşım... :26:
sağol canıım, öyle cok karışık ki kafam, Denize bi kaç ay annem, bi kaç ay kayınvalidem bakıyor, borçlarımız Ocak ta falan bitecek, kasımda doğum gözüküyor, ücretsiz izne ayrılırım diyorum
ama şark süresi uzayacak hhiç kalasımda yok buralarda, 2 bebeğe tek başıma bakabilirmiyim onuda bilmiyom gerci de, Deniz yaramaz olacak sanırım sürekli gezmek istiyor ayakta, bide diğeri doğunca annelerde bakamaz ikisine birden, memleketeede uzak burası, aklımda bin tilki geziniyor snein anlayacağın Tentomm :18: emzirmeye devam mı etsem kessem mi bunların başını çeken tilki tabi :)
Sen neler yapıyon, tekmeler gelmeye başladı mı gümbür gümbür, uyutmazda seni onlar he büyüyünce, 4 erkek ayağı karnında pıt pıt :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?