Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

kuzum ben çarşamba 3 gün rapor aldım.ama tatil dönüşü soracam aklımdasın.

tamam Leyli haberini bekliyorum arkadaşım...bende raporluyum zaten, şimdi bıraktırmam zor, az az emziriyorum, evdeyken de gözü hep memede :)

ben siirtteydim canım benim olduğum yıllar 2004-2007 yıllarıydı ama çok değişmemiştir.

siirti bilmiyorumda haklısın değişmemeiştir orasıda, burası da aynı, ALLAH buralardaki herkesin yardımcısı olsun artık ne diiym, ben başımın caresine bakmaya bakıcam artık

allah verir inşlh bi kolaylıgını. . sağlıklı olsunlar da hele. gerçekten zor durum.

ben tam hissedemiyorum, ya da anlayamıyorum tepikleri:)
doktor 20. haftadan soonra anlarsın demişti.
salı günü kontrol var. uöarım güzel haberlerle gelrim :)

bende 20. haftada hissetmiştim Deniz in ilk tepiklerini... cooookkk süper bi duygu ya, ağlayabilirsin bile söliim :)
güzel haberlerle geleceksin arkadaşım inşALLAH,

bizim de 2li testimiz var yarın, akşama güzel haberlerle buluşalım burda inş. kan testi 10 güne anca cıkar ama ense kalınlığı normal cıksın
gerisini bekleriz artık 10 gün daha :26:

1 hafta daha gec ögrensem 2li testide yaptırıp cıkacakmışım dr.dan hay ALLAH ım :))

canım erkek bebeklerin hareketi biraz daha geç hissedilirmiş malum ağır abi takılıyorlar ben kızımın 17.haftada hissetmiştim fingirdek kızım benimmerak etme hissedeceksin son zamanlarda dur oğlum dur oğlum bile diyeceğin günler gelecek hele sen iki tekme yiyince gör

canımmm burda bir Prof' a sordum... emzirmese daha iyi olur dedi.. yavaş yavaş kesse iyi olur dedi..... başka bir sorun olursa herzaman yardımcı olurum....

tam süprizlik ya :) yaramaz
inşlh gzel haberlerle dönmüşsündür denizim.

detaylıya girdim bugün. bi sıkıntı yok çok şükür. pipiler kesinleşti
alışveriş yaptık bi de, hastane çıkışları havlular filan ıvır zıvır aldık bir sürü:)

sorma ya, sağdan soldan tepik atcalar bana :)

günaydınnnnn herkese

2 gündür oğlumun hareketlerini çok az hissediyorum... Neden olur? bilgisi olan var mı kiii?? (

canımmm burda bir Prof' a sordum... emzirmese daha iyi olur dedi.. yavaş yavaş kesse iyi olur dedi..... başka bir sorun olursa herzaman yardımcı olurum....
teşekkür ederim Leyli, genelde arastırmalarım hep aynı yönde, bebeğin dişleri cıkmışsa ya da en kötü ihtimalle 6 ayı doldurmuşsa memeden kesilmesinde bi sakınca yokmuş zaten, ben Deniz zevkine yeni varmaya başladı diye tasalanıyorum, bak kucagına alınca görünce annesinin kuzusunu 6.7. aydan aklı ermeye ve daha sevimli olmaya başlıyolar bebekler ve kıyamıyorsun o mutluluğu gözlemlemekten kendini uzak tutmayı, ama karnımdaki de benim bebegim ve kıymetlim onu da düşünmek gerek,,,

1-2 doktora daha sordurdum arkadaşlarım vasıtasıyla senin gibi, aynen dediğn, diylolar, burdakiler karnındaki ölür demedi batıdaki hiç bi dr. yavaş yavaş bıraktırsın 6. ayını doldurmuşsa diyolar....

günaydınnnnn herkese

2 gündür oğlumun hareketlerini çok az hissediyorum... Neden olur? bilgisi olan var mı kiii?? (

tasalanma hiç, bişey yoktur ALLAH ın izniyle, yorulmuşundur yada yediklerini azaltmışsındır enerji bulamamıştır, bolca ye protein ağırlıklı ye,uzan elini karnına koy bekle.. gittin mi dr.a baktırıverseydi ultrasonla bi için rahat ederdi
giremedim Tentom ya o gnden beri, şükür ense kalınlıgında prob. yok, pazartesi kan sonucu cıkacak, bi sorun cıkmaz umarım 12. haftalık olmuş minik kuzu da :))

pipiler pipilerrrrr... ne kadar net görünüyor ultrasonda di mi, Deniz in bi burnu bi pipisi o kadar net görünüyordu :)))
ayrıntılıyı da bitrdin bişey kalmadı sırada di mi?? doğumu beklicez artık senin hayırlısı ile...ayyy ne güzel herkes hamiş bebekli, çifte dönenler de var :)))

isim kararlaştırdınız mı? sen hasan,osman, ali, mustafa falan sev,yordun di mi, kayınpederden baskı falan var mı?

Çarşamba günü dayanamayıp arkadaşı aradım...ultrason için bir doktor ayarladı. hemen yukarıya çıktım.... doktor beklerken benim kuzum bana bir tekme saldı... sankii dalga geçer gibi :) ultrasona da girdim hiçbir problem yokmuş.. Allahıma şükürler olsun....

huhuuuhuu napıyosunuz kızlar...tentoşumun ikz oğlanlar geliyormuş ohh ne gzüel....maşalalh onalar

denzianasııııı kuzumm seninkdie ikiz gibi oalcaksdesene...bak o akadr yordu anacığını oğluş ama kzı akıllı akıllı geliyoo işte hadi ahyırlı uğurlu olsun inş....

umarımbeni unutmamışsınızdır..ben Ahmet Mert le meşgulüm...gece uykusu hala dğzene girmedii...mayıs 15 te işe başlıyorum..çok zor olacak benim için...deniycem olmazsa tekrar izin alayım diyorum...geshenk ve zerdal ansıl haberinzi avr mı ?

22. haftada gene gircez kalp durumları için. ondan sonra rahatuz inşlh:)
kaç gündür bakıyorum sendne haber alem die. çok şükür ii çıkmış. belli mi cinsiyeti peki?

yok yau hasanı osmanı sevmem de yeni antin kuntin isimleri de sevmem.
ahmet i severim mesala:) isim düşünmedik hiç. en fazla temel le dursun dedik
benim kpeder yok denizim. 15 yıl filan olmuş vefat edeli
i

hehe maşalah maşalah

seni unutur muyuz hiç :) ne laemlerdesin

geshenkin kızı olmuştu ama sonrasında haberim yok , zerdal da iyi oğluşunu büyütüyor:)gaz dan şikayet ediyordu

hayırsız tospik, bi cocukla baş edip gelemiyon topiğe demek, ben hem calışıyom, hem 8 aylık elimde 3 aylık karnımdakiyle buralarda fink atıyoomm

ayhh doğunun suyundanmıdır cok mu güldük 2 elinde bi karnında bebesi olanlara bilmiyom ki, batıya dönene kadar 3-4...vs :)))

gece uykusu yaşından önce düsene girmiyomuş canım ya, benimki de cok uyanıyor geceleri, biberon verip uyutyom artık emzirmeyi unutturmak için yavaş yavaş,
AhmetMert in beslenmesi normale girdi mi? emmiyor artık demiştin en son 4-5 aylıkken??

aladım... ALLAH rahmet eylesin de öyle olunca baba adını koymak daha bi mecburiyet olur bazı yörelerde, Laz kızıydın sen di mi :)

bizim cinsiyet belli değilde Venüs yukarda kızı akıllı geliyo yormuyo annesini falan demiş :)) 16. haftada falan gideriz ona 1 ay sonra bi sıkıntı olup erken gitmeyekte inş.

iyi cok şükür, olur öylebazen evhamlanma, karnını doyur yarım saat falan uzan elini karnına koy illa ki kıpırdar az cokkk

e gsehenkten niye haber yok yaww...iyimki acaba..kimse görüşmüyor mu tel d felan...gazlı çocuk çok zor kolay gelsin zerdala

tentoşumm byüüdmü karnın bakem , çok yakışmıştır sana...şimdi hep aklımda yeter ve kaderiya var...inş sıra onlarda diye dua ediyorum hep...

denzianası kuzum malum oldu heral baan kız geliyor kızzz

ben face takılıyorum daha çok...buraya yazmak zor geliyor bird ehiç denk gelmiyorum kimseyle...ahmet mert çok vaktimi alıyor .... zıpır bi velet...emekliyor çılgınlar gibi bend earkasından koşmaktayım aynen böle

haha hakkat he. batıya gelene kadar kolla kendini:) orduyla dönmeyesin

bizde öyle , ölenin adını koymak gibi bi zaruriyet yok çok şükür.:) lazım ben.:)

doktora gittik. biri kordonu çekiştiriyordu, biri yan gelmiş yatıordu.
kordunu çekiştiren kordonu bırakıp barnaayla hareket çekti bi ara:)))

zerdalda vardı onun tel i. benim face ekli ama orda da gördünmüyor. o da senin gibi kız peşinde koşturuyor herhal:)

karnım büyümez mi.. 5 ay lık ama 7 aylık gibi önden gidiyor. bi de erkek oldugundan mıdır nedir yanda bişi yok, önden önden basket topu:))

ben de Gesonun numarası ama gece uyuyamayıp gündüz uyuyodur belki diye arayamıyorum, arasam bi di mi...

neden hiç gelmez ki buraya ona takıyom ben de, hadi Zerdalımın neti yokta, Geshenk 2 dakka acamaz mı ki neti (( merak eidyoz böyle meleğini ve onu

biri uslu biri yaramaz olurmuş ya çift yumurta ikizleri muzip olana hemencecik belli etmiş kendini oralarda bile kerata :))

ben de gecen hafta hissettim benim kinderin kıprtısını ama bi daha hissedemedim, 12. hafta coook erken diycem ama cok emindim ya bebeişimdi kıpırdayan.
elimkarnımda yatıyom Denizden fırsat buldukca hissediyim yeniden diye :))

sen artık tecrübeli annesin ya, anlamışsındır bebişşini :)
ben de şimdi ayıptır söylemesi balık yedim, içerde horon tepiolar. pıttır pıttır ha uşak ha, pıttırı pıttırı

kinder mi, taktın adını. tam da uymuş hakkat, süprüs yımırta:)))

nasılsınız kızlar bende doğum yaptım çok şükür 6 yıllık hasretin adı kızım sena kucağımda rabbime şükürler olsun pazartesi günü sezryanla dünyaya geldi bende yeni yeni toparlanıyorum şimdilik herşey yolunda gece uykusuzluğunu saymazsak böyle uykusuzluğada can kurban :))rabbim doğum yapacak arkadaşlarımızada yardım etsin hayırla ve sağlıkla alsınlar kuzucuklarını kucaklarına evlat sahibi olmak isteyen herkesede bu güzel duyguyu tattırsın güzel rabbim

ay maşallah sağlıkla geldi sena bebek hoşgelmiş

deniz meyveye tepinirdi, tatlı yiyince kıpırdar derler ya alakası yok di mi, bak seninkilerde hamsici cıktı :))) hamsi kibi gıvriliylar ha uşaklar :)
kinder ya :)) bakalım kinderim neye tepinecek, yuımırta yiyince tepinirse hiç şaşmam Tentocum...

aldın kucagına ilk göz ağrını ha, hayırlı uğurlu olsun bahtı güzel olsun yavrunun inş. Belenay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…