Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

oy oy oy maşalah maşalah:)
allah analı babalı büyütmek nasip etsin:)

he valla.
iki gündür canım sıkkındı, veletlerden tık yoktu desem yeriydi.
ağladım sızladım annem geldi dün..:= keyfim yerinde ya, onlar da pıtır pıtır.

bugün de alışverişe ikea ya gittik, kuzuların karyalolarını aldık beyaz. tanesi 220.
şifonyer aldık o da beyaz
bakınırkan 200 liraya 3 kapılı, düz, beyaz dolap gördük. bi tarafı sadece raf, bi tarafı hem raf hem askı olanlardan. hata eşim o kısma bahaustan bi raflık tahta daha kestircek. portatif.
ondan aldık. başka yerden de sevimli kulplar bakıp alıp kulpları değiştiririz dedik. hani olur da bi de güzel sticker bulursam kapağına yapıştırırm diye düşünüorum

totalde 800 e, 3 kapılı dolap+ şifonyer+ 2 karyola. fena da bi takım olmadı hani :)
bu arada karyolalar ananeden hediye

kuzuların çeyizleri nerdeyse hazır. kıyafet kısmı tamam.
ana kucaklarıyla karyola için yatakları kaldı.
bundan sonra bol bol dua vakti. sağlıkla gelsinler, hayırlı evlat olsunlar. analı babalı büyüsünler

iyi yapmışsın valla odaya gerek olmuyor ben de kocaman bir şifoniyer yaptırmıştım şimdilik yetiyor yetmeyince bakarız çaresin
resim isterimmmmmmmmmmm ona göreeeeee

güle güle kullanın cicileri, en iyisni yapmışın ve de gayet uygun almışın, bizde burda tekzenden almıştık 3 kapılı gardropla şifonyeri 500 e, park yatagı var Denizin karyola almadıkdı... tayinci adama cok bile dedik oğluşuma az bile desekte :)))

he yaa foto koy koyabilirsen 2 numara için fikir aliim ben de, benim Denizin odası yok hanikoyayayım desem, oturma odası geniş baya 2 çekyatla bi tv ünitesi vardı şifonyerle gardrobuda oraya koyuverdikdi... 2. gelince Denize oda yapmak gerek tabi mecbur bakalım netcez ben de onu düşünüyom :)) ALLAH ım nerden nereye ben bile inanamıyom ha 2 numara falan yazınca

senşn canın neden sıkkındı, ben de dün gece aglaya zırlaya uyudum bütünn gün baş agrısı ve mide bulantısı cektim (

iyi yapmışsın valla odaya gerek olmuyor ben de kocaman bir şifoniyer yaptırmıştım şimdilik yetiyor yetmeyince bakarız çaresin
resim isterimmmmmmmmmmm ona göreeeeee

yarın gelecekler ama ne zaman kurarız bilemiyorum
karyolalarını kendi odama koyacağım için daha ufak bişi olması lazımdı, o da ikea da vardı.
başka yerlerde 400 den başlıyo karyolalar ya
dolabı da öle ucuz görünce almaya karar verdik.
ikea nın sayfasına girin, dolap katalogunun en arkasındaki foto. dümdüz beyaz bi dolap işte. :)
sen göçebe adamsın, sana pratik şeyler lazım tabe. daha ne kadar dıgudasınız peki?

sennen ilkleri tuttramadık ama bunları çakıştırdık denizim :)

iyi günlerde kullanın canım benimm..... biz daha hiçbirşey almadık ((( kocam tutturmuş daha erken diye....

Canım benim gözün aydın.... Allah sağlıklı, uzun ömür versin.

tento ve loveli naaber :))

Annelerimize, kıymetlimize özel..

"Elini tuttuğunuzda tüm samimiyetiyle elinizi tutan, sevgisini elinden kalbinize yollamayı başarabilen, kalp acınızın dinmesini sağlayabilen tek canlıdır yeri geldiğinde.gözyaşlarınızın gerçekliğine inanıp, o gerçeklik karşısında yüreği cız edip göz yaşlarını tutamayan en büyük sevgi kaynağınızdır.kanından canından yaratılmışsınızdır, kandır, candır.her sıkıntıya sizin için göğüs germeyi göze alabilecek, en zor zamanlarınızda yanıbaşınızda bitecek, en mutlu olduğunuz zamanlarda ise içtenlikle gülümseyecek tek varlıktır.kıymeti bilinmesi gereken, bilinmese bile sizi sonsuz sevebilen tek melektir anne.her nerede her ne şekilde yaşıyor olursanız olun bir yerlerde sevgi dolu bir yeriniz olduğunu her daim hissettiren varlıktır anne.."

selam annişler anneler gününüz kutlu olsun
mert ereni sütten kestim 4 gün oldu bakalım ne olacak arada ağlıyor oyalıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…