nasılsınız kızlar bende doğum yaptım çok şükür 6 yıllık hasretin adı kızım sena kucağımda rabbime şükürler olsun pazartesi günü sezryanla dünyaya geldi bende yeni yeni toparlanıyorum şimdilik herşey yolunda gece uykusuzluğunu saymazsak böyle uykusuzluğada can kurban :))rabbim doğum yapacak arkadaşlarımızada yardım etsin hayırla ve sağlıkla alsınlar kuzucuklarını kucaklarına evlat sahibi olmak isteyen herkesede bu güzel duyguyu tattırsın güzel rabbim
deniz meyveye tepinirdi, tatlı yiyince kıpırdar derler ya alakası yok di mi, bak seninkilerde hamsici cıktı :))) hamsi kibi gıvriliylar ha uşaklar :)
kinder ya :)) bakalım kinderim neye tepinecek, yuımırta yiyince tepinirse hiç şaşmam Tentocum...
aldın kucagına ilk göz ağrını ha, hayırlı uğurlu olsun bahtı güzel olsun yavrunun inş. Belenay
oy oy oy maşalah maşalah:)
allah analı babalı büyütmek nasip etsin:)
he valla.
iki gündür canım sıkkındı, veletlerden tık yoktu desem yeriydi.
ağladım sızladım annem geldi dün..:= keyfim yerinde ya, onlar da pıtır pıtır.
bugün de alışverişe ikea ya gittik, kuzuların karyalolarını aldık beyaz. tanesi 220.
şifonyer aldık o da beyaz
bakınırkan 200 liraya 3 kapılı, düz, beyaz dolap gördük. bi tarafı sadece raf, bi tarafı hem raf hem askı olanlardan. hata eşim o kısma bahaustan bi raflık tahta daha kestircek. portatif.
ondan aldık. başka yerden de sevimli kulplar bakıp alıp kulpları değiştiririz dedik. hani olur da bi de güzel sticker bulursam kapağına yapıştırırm diye düşünüorum
totalde 800 e, 3 kapılı dolap+ şifonyer+ 2 karyola. fena da bi takım olmadı hani :)
bu arada karyolalar ananeden hediye
kuzuların çeyizleri nerdeyse hazır. kıyafet kısmı tamam.
ana kucaklarıyla karyola için yatakları kaldı.
bundan sonra bol bol dua vakti. sağlıkla gelsinler, hayırlı evlat olsunlar. analı babalı büyüsünler
he valla.
bugün de alışverişe ikea ya gittik, kuzuların karyalolarını aldık beyaz. tanesi 220.
bakınırkan 200 liraya 3 kapılı, düz, beyaz dolap gördük. bi tarafı sadece raf, bi tarafı hem raf hem askı olanlardan. hata eşim o kısma bahaustan bi raflık tahta daha kestircek. portatif.
ondan aldık. başka yerden de sevimli kulplar bakıp alıp kulpları değiştiririz dedik. hani olur da bi de güzel sticker bulursam kapağına yapıştırırm diye düşünüorum
totalde 800 e, 3 kapılı dolap+ şifonyer+ 2 karyola. fena da bi takım olmadı hani :)
bundan sonra bol bol dua vakti. sağlıkla gelsinler, hayırlı evlat olsunlar. analı babalı büyüsünler
iyi yapmışsın valla odaya gerek olmuyor ben de kocaman bir şifoniyer yaptırmıştım şimdilik yetiyor yetmeyince bakarız çaresin
resim isterimmmmmmmmmmm ona göreeeeee
güle güle kullanın cicileri, en iyisni yapmışın ve de gayet uygun almışın, bizde burda tekzenden almıştık 3 kapılı gardropla şifonyeri 500 e, park yatagı var Denizin karyola almadıkdı... tayinci adama cok bile dedik oğluşuma az bile desekte :)))
he yaa foto koy koyabilirsen 2 numara için fikir aliim ben de, benim Denizin odası yok hanikoyayayım desem, oturma odası geniş baya 2 çekyatla bi tv ünitesi vardı şifonyerle gardrobuda oraya koyuverdikdi... 2. gelince Denize oda yapmak gerek tabi mecbur bakalım netcez ben de onu düşünüyom :)) ALLAH ım nerden nereye ben bile inanamıyom ha 2 numara falan yazınca
senşn canın neden sıkkındı, ben de dün gece aglaya zırlaya uyudum bütünn gün baş agrısı ve mide bulantısı cektim(
he valla.
nasılsınız kızlar bende doğum yaptım çok şükür 6 yıllık hasretin adı kızım sena kucağımda rabbime şükürler olsun pazartesi günü sezryanla dünyaya geldi bende yeni yeni toparlanıyorum şimdilik herşey yolunda gece uykusuzluğunu saymazsak böyle uykusuzluğada can kurban :))rabbim doğum yapacak arkadaşlarımızada yardım etsin hayırla ve sağlıkla alsınlar kuzucuklarını kucaklarına evlat sahibi olmak isteyen herkesede bu güzel duyguyu tattırsın güzel rabbim
iyi günlerde kullanın canım benimm..... biz daha hiçbirşey almadık((( kocam tutturmuş daha erken diye....
iyi günlerde kullanın canım benimm..... biz daha hiçbirşey almadık((( kocam tutturmuş daha erken diye....[/QUOTE
ben 7 aylık hamileyken başladım çantamı hazırladım arabaya koyduk ne olur ne olmaz her yere götürdük çantamızı
loveli naber?:)
en güzeli, kindere bende öyle yapcam Deniz 36 haftalıktı ben daha anca alıyordum pııırttt doğuverdi,, 32. haftadan sonra hazırlamak gerek bence deeiyi günlerde kullanın canım benimm..... biz daha hiçbirşey almadık((( kocam tutturmuş daha erken diye....[/QUOTE
ben 7 aylık hamileyken başladım çantamı hazırladım arabaya koyduk ne olur ne olmaz her yere götürdük çantamızı
tento ve loveli naaber :))
en güzeli, kindere bende öyle yapcam Deniz 36 haftalıktı ben daha anca alıyordum pııırttt doğuverdi,, 32. haftadan sonra hazırlamak gerek bence dee
hehe sizi görmek ne güzel :)
ben kocamaan oldum
pztsi saglık ocagına gidip bi haftalık rapor isticem, dötümü zor taşıyorum artık
tento ve loveli naaber :))
hehe sizi görmek ne güzel :)
ben kocamaan oldum
pztsi saglık ocagına gidip bi haftalık rapor isticem, dötümü zor taşıyorum artık
sizi görmek te güzel temel dursun ve Tento :)
20. haftadasın daha Tentom 12 haftan var daha, cok mu agırlaştın kaç kilo aldın? bizim 2 katımız mı kilo alacaksın sen, normali böyle mi?
sizi görmek te güzel temel dursun ve Tento :)
20. haftadasın daha Tentom 12 haftan var daha, cok mu agırlaştın kaç kilo aldın? bizim 2 katımız mı kilo alacaksın sen, normali böyle mi?
10 kilo aldım
ama dışardan göenler o kadar kilo almışsın gibi durmuyorsun diyorlar. çünkü kocamaan bi karnım var.
doktor dademişti 20. htfdan sonra sen artık iice agırlaşırsın, 8-9 aylk gibi olursun diye. gerçekten de öyle oldu
sizin iki katı kilo almamam lazım.
ben,m sıkıntım çok çabuk yorulmam. hiç bişiye halim yok..
10 kilo aldım
ama dışardan göenler o kadar kilo almışsın gibi durmuyorsun diyorlar. çünkü kocamaan bi karnım var.
doktor dademişti 20. htfdan sonra sen artık iice agırlaşırsın, 8-9 aylk gibi olursun diye. gerçekten de öyle oldu
sizin iki katı kilo almamam lazım.
ben,m sıkıntım çok çabuk yorulmam. hiç bişiye halim yok..
sadece göbüşten kilo aldıysan ne güzel, maşALLAHHHcabuk gider o kilo doğumdan sonra...
bundan sonra ağır vasıta olucan he mi, ALLAH yardımcın olsun kolaylık versin arkadaşım....
sen eylül annelerine mi takılıyon? ben gecen yıl eylü
l annelerine uyum saglayamadım dı, bu sene de kasım annelerine vaktim olmadıgından sağlayamıyom...
sadece göbüşten kilo aldıysan ne güzel, maşALLAHHHcabuk gider o kilo doğumdan sonra...
bundan sonra ağır vasıta olucan he mi, ALLAH yardımcın olsun kolaylık versin arkadaşım....
sen eylül annelerine mi takılıyon? ben gecen yıl eylü
l annelerine uyum saglayamadım dı, bu sene de kasım annelerine vaktim olmadıgından sağlayamıyom...
evet eylül annelerindeyim. ilk zamanalr ben de sıkıldım ordan. ama buralarda da kimsecikler kalmayınca eylülde kalakaldım işte.:)
evet eylül annelerindeyim. ilk zamanalr ben de sıkıldım ordan. ama buralarda da kimsecikler kalmayınca eylülde kalakaldım işte.:)
en güzeli takıl Tentocum uyum saglayabildiysen, doğduktan sonrada görüşürsünüz kim ne yedirdi, ne içirdi, aşıları, sıkıntıları...
eylül ya da agustos 2011 annelerinin face ine üye olayım diyorum eşim izin vermiyor sağlam değil face diye( bende tek başıma büyütüyom bebişleri napiiim
Denizde emeklemeye başladı.. bi tatlı bi tatlı görsennnn.... görcen zaten de azı gitti coğu kaldı :)))
en güzeli takıl Tentocum uyum saglayabildiysen, doğduktan sonrada görüşürsünüz kim ne yedirdi, ne içirdi, aşıları, sıkıntıları...
eylül ya da agustos 2011 annelerinin face ine üye olayım diyorum eşim izin vermiyor sağlam değil face diye( bende tek başıma büyütüyom bebişleri napiiim
Denizde emeklemeye başladı.. bi tatlı bi tatlı görsennnn.... görcen zaten de azı gitti coğu kaldı :)))
sen de başka bi face hesabı aç. kişisel bilgin min düzeyde olsun.
ondan da bişi olmaz ki
ben face çok aktif kullanıyorum yau, :)
deniz büyüdü de emeklemeye mi başladı. oy oy:))
benimkiler de eni konu tekmelemeye başladılar:)
selam annişler anneler gününüz kutlu olsun
mert ereni sütten kestim 4 gün oldu bakalım ne olacak arada ağlıyor oyalıyorum ama
eneeem burda daha da büyügü var ımış.. kocaman olmuş da sütten bile kesilirmiş :) maşalah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?