maşalah. allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin
Kızlar ben gelemeyince kimseler gelmemiş benim kızım hiiiç durmuyor vakit bulamıyorum yemeye tuvalete bile :) hepinizi özledim son gelişmeler nedir merak ettim kaçamak u kadar yazabiliyorum mızırdamaya başladı bile. Herkese selamlar.. öpüldünüz. Resimlerimizi bir ara atacam inşaiiah..
nasılsınız size bir müjdem var test yaptım teyze oluyosunuz bu sabah çift çizgiyi gördüm
rabbim isteyen herkese nasip etsin
hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
tabi o zamana kadar kanama artıp meleğimi kaybetmezsem:)
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
Geshenk nerelerdesin kızın nasıl büyüyor mu?
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
kızlar nasılsınız
ben iyiyim
ama kanamam adet kanaması gibi olmaya başladı
sanırım bundan sonraki gebeliğimde iğne kullanacam loveli sende kullanmıştın galiba
benden haberler böyle haftaya çarşamba kontrole gideceğim
leylikom işyerinde girişi yasakladılar face o yüzden giremiyorum
zerdal nasılsın minişin nasıl sen gene bir test al yap ne olur ne olmaz canım
en güzel sütü soğan bulgur pilavı dere otu börülce (liye) sütlü tatlılar iyi bir psikoloji sıkıntı yapma hiç bir şeyi kendine
bide sütüm yetecek mi kaygısı olmasın
tentoş nasılsın canım diyetle halledersin üzülme canım
geshenk bir cee diyip gitti ama iyilermiş zerdalım
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
hoşbulduk leyliko, gebeliğin nasıl gidiyor. cinsiyeti ne. iyisindir inşallah.zerdal canımmmm hoşgeldinn....
kızlar nasılsınız
ben iyiyim
ama kanamam adet kanaması gibi olmaya başladı
sanırım bundan sonraki gebeliğimde iğne kullanacam loveli sende kullanmıştın galiba
benden haberler böyle haftaya çarşamba kontrole gideceğim
leylikom işyerinde girişi yasakladılar face o yüzden giremiyorum
zerdal nasılsın minişin nasıl sen gene bir test al yap ne olur ne olmaz canım
en güzel sütü soğan bulgur pilavı dere otu börülce (liye) sütlü tatlılar iyi bir psikoloji sıkıntı yapma hiç bir şeyi kendine
bide sütüm yetecek mi kaygısı olmasın
tentoş nasılsın canım diyetle halledersin üzülme canım
geshenk bir cee diyip gitti ama iyilermiş zerdalım
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?