Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

oğlum olacak canım....

zeytincim gecmiş olsun (
RABBİM 3. hamileliğinde ayırmasın seni bebeginden...iğne ne iğnesi olacak, kan pıhıtılaşmaması için mi?

herkese merhabalar

ben sonunda teşrif edebildim :)) kızımın gaz sancıları mızırtısı bana aylardır dünyayı dar etti çok şükür geçirdik artık toparlandı fıstığım hemen açtım bugün ilk kez burayı geçmişe bakamıyorum şu an uykuda uyanmadan hızlıca yazayım dedeim.. ne var ne yok nasıl herkesler?? varmı yeni gelişmeler sağlıklarınız yerindedir umarım.. çocuklarınız büyüttünüzmü?? bi özet lütfen..tatilde galiba herkesler kimseler yok.. hepinizi öpüyorum arada bakmaya çalışacam inşallah.. annelik zormuş bu arada bir o kadar da eşsiz bir duygu..Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah..

Rabbim herkse versin bencede çok güzel bi duygu. Ben annemlerdeyim canım. Sen fazla uğramıyon. ara sıra görüşelim tatlım. 2 hafta onra geçeceyim evime. 1 ay burdayız.

hoşgeldin kuzum :) maşalah kızına.

benimkiler agustos sonunda gelecekler inşlh :)

bugün dr da idik. 1 er kg olmuşlar yaklaşık. her şey yolunda çok şükür.
26 yı atlattık. hedef 30 ve 36 dedi.
umarım daha erken gelmezler:)

diyete de devam. diyetisyenimi de gördüm bugün. takip ettiğim gebeler arasında en iyilerdensin. böyle devam dedi. kahvaltıda çok acıkıyorum diye mızmızlandım, kahvaltıyı arttırdı.
iki hftda 400 gr almışım

2 haftada 400 gr. hemde ikiz hamilesiinin,, aman söyleme heryerde nazara gelirsin tentomm
canımmmm.. daha cok gelemiyor musun?

pazaretsi iş ebaşlıycam demişitn? yok mu netin?

nasılsınız kızlar bende uzun zamandır giremedim bütün zamanımı alıyor kızım sürekli emmek istiyor bıraksam 24 saat emişeceğiz uykumuz düzene girmeye başladı şükür geceleri artık 4 saati buluyor uyku zamanı eskiden saat başı kalkıyordu şimdi kesintisiz 4 saat uyuyor maşallah diyeyim bende biraz daha rahatım tabi dahada iyi olacak inşallah geshenk ve zerdalde gelmişler maşallah hoşgeldiniz kızlar kuzucuklarınız nasıl
güzel hamişler siz ne alemdesiniz geçmişe bakamadım ikiz anası tento nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik çok varmı daha doğuma rabbim sağlıkla ve hyırla kucağına almayı nasip etsin paşalarda sağlıkla gelsinler annelerini hiç üzmesinler inşallah
leyliko sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
denizanası denizimiz nasıl ikinci bebişin cinsiyeti belli oldumu bende hemen düşünüyorum ikinciyi zor oluyor mu tecrübelerini paşlaş bizimle:)))
loveli sen nasılsın canım oğluşun nasıl
kızlar bütün bebişlere gazsız bol uykulu iştahlı sağlıklı günler diliyorum hamişleriizede kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum

hoşgeldin belenay :) acrupada bi yerde araştırma yapmışlar. ortalama 18 kere emebiliyorlarmış bebekler :) normaldir seninki de :) emen bebek bizim de başımıza.

30 lu yaşlar topiğinde fsh ile ilgili sorusu olan bi ark vardı. bi ara bakabilir misin?

2 numara kız canım nasipse kucağımıza almak...
hemencecik mi düşünüyon sende... 1 yaşına bari gelsin canım ya, sütten ayırmak zor oluyor Deniz ilgi istiyor kucağımda sürekli karnıma bastırıyor tırmanıyor, kızıma bişey olacak diye korksamda, Denizi bırakamıyorum hic, kıyamıyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi geliyor, o daha bebekken abi olma sorumluluğu gelgcgek bide karman çorman uşte psikolojim, hamile kalabilmem doğal olarak tıbben imkansız oldğu icin cok şükür diyorum, yaşımdan dolayı da şükür diyorumda, Denizle ilğilenemezsem diyede çok korkuyorum, karnım büyümeye başladı mesela 1 ay sonra kucaklayamam oğlumu
iyi düşünün yani Belenayım :44:

Rabbim herkse versin bencede çok güzel bi duygu. Ben annemlerdeyim canım. Sen fazla uğramıyon. ara sıra görüşelim tatlım. 2 hafta onra geçeceyim evime. 1 ay burdayız.

kayınvalidendesin dimi sen? görüşelim tabi ya. artık bebişlerin düzeni oluştu yavaş yavaş hani daha anlaşılır olmaları açısından yoksa benimki iki arada bi derede zavallım düzen değil ama ne yapalım keşke kendim bakabilsem hiiiç ayrılasım işe gidesim gelmedi hatta ağladım ilk gün çok zor çalışmanın en kötü yanı buymuş kadın için. çok küçükler sabah emziriyorum öğlen koşturmaca geliyorum süt izni diye 1,5 saat erken koşturmaca böyle geçti 1 hafta bugünde yeni ikinci haftaya başladık bu tempoda.

gelmezler annesi zamanında gelirler akıllı onlar :) sana kim yardım edecek tentom doğum sonrası.. annen mi. inşallah sakin gazsız olur bebişlerin o gaz sancısı kötü bişi ya. zorluyor bebeği ve anneyi.kaç kiloyla kaldın ne kadar aldın yaflum sen. resminde tombalak durmuyorsun.

2 haftada 400 gr. hemde ikiz hamilesiinin,, aman söyleme heryerde nazara gelirsin tentomm

canımmmm.. daha cok gelemiyor musun?

pazaretsi iş ebaşlıycam demişitn? yok mu netin?

gelecem inşallah valide sultan :))))) net var anacım ama her tarafı engellemişler okuyorum ama cevap veremiyorum düşün benim için ne zor durum . koca güvenlik duvarı her taraf önceden ne güzel yazıyordum sankim ne olacak kadınlar kulübüne girsem onu ne kıstınız dimi ama ya.. senin nasıl yeni gebelik özlemişmisin :) bu daha kolaydır tecrübe açısından beden ağırlaştıkça daha kolay diyemiciim tabikide kaçıncı ayındasın canım?

beloş aynen.. baştan sütüm hiiiç yoktu devam sütü vermek zorunda kaldım ama hep verdim çeke çeke geldi sonradan çok şükür benim kızımda hep meme istiyor süt olsun olmasın doysun doymasın hep ağzında olacak.. onunla uyuyor doyunca oyun yapıyor orda şirinem benim canım :) keş oldu anlayacağın :))) utanmasa 24 saat çekecek .. kafasına vurdumu yandık... ek gıdalara başladınmı sen ? neler veriyorsun?

50 ile tedaviye başladım, 54 le sonuç aldım. şimdi 66 dayım :)
diyetisyene devam edecem gibi.
annem benimle geshenk. son iki aydır bırakmadı beni. okullar tatile girince de ben onların yanına deldim. kendi evin gidi rahat değil ama bi süre sıkçaz artık dişimizi.:)
dogumdan sonra da gelir, kv de de var o da gelir herhal

oooo kısım harbi zayıfmışın zati baştan..ben 56 ile kaldım 70 le doğuma gittim ideal dediler o zaman bana ama ben bi dene doğurdum sen çift sarılı yumurtluyon annem senin kilonda gayet güsel..ah anneler anneler onlar olmasa bizi havhavlar bilem yemez :)))) iyiki varlar cankurtaranlar Allah çoook uzun ömür versin onlara şimdi anne olunca hakkaten annesi insana daha bir başka geliyor faklı bakıyor.. kayınvalideler de yardım etseler illa hele doğum zamanı sonrası insan annesiyle daha rahat ediyor.. çatlak oluştumu tentom karnında ben hiç göremiyordum yok sanıyordum belkide yoktu son anda oldu artık nasılsa fena çizik karnım ya harita gibi.. hala o çizgi bile tam kaybolmadı.. şikayetçi değilim bebeğime bakmak onu uyurken seyretmek koklamak gülüşünü görmek her şeye değer dedirtiyor ama bakıyorum çevreme ya kadınlar doğum yapmış ne karın kalmış ne çizik çatlak ne leke bende karın kaldı belki myomun da payı var bunda ama öyle belim incelivermedi yanim.. doğum çantanı hazırladınmı? heyecan başlamıştır ufak ufak artık..

ilk başlarda benimkide çok emiyordu. anneme diyordumki, bu bebek ya emecek, ya uyuyacak başka yolu yk diyordum. ilk başta bilinçsiz emiyorlar. sonra düzene girdik, acıkınca emdi. Kızın hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı sıhtli büyütürsün, doğum nasıl geçti. normal mi sezeryan mı.
bende 56 ile hamile kaldım. 68 i gördüm.

Geshenk benimde göbek var dert etme, gün geçtikçe eriyeceğim yerde göbeğim iyice çıkıyor. doğumdan sonra 58 e düşmüştüm. şimdi 64 oldum. nerdeyse oğlumu doğurduğum kiloya gelecem. Ben annemlerdeyim kayınvalidemde değil. senin ameliyat olacak demek, sağlığın için ne faydalıysa ol canım. süt izni 3 saat değilmi. Ben öyle biliyom. bizim işyerindekiler 1 e kadar çalışıp sonra gelmiyorlar. Bende işe başlayınca nasıl bırakacağımı düşünüyorum.

bu halde bile fırça yedim dr dan :) şekerin sebebi de bu ani kilo artışı olabilirmiş. çatlakları ne sor ne be nsöyliim. ilk aylardan beri kremleniyorudm. ilk zamanalr chicconun kremleri+ bebe yağı filan. sob 1,5 aydır liearc + kakao yağı. ama bi görsen birden bire nasıl arttılar.
bi harita da benim karında var. bünye meselei. annemde de vardı bende de oldu. napalaım

hazırlıklarımız tamam gibi. ama çantamı hazırlamadım daha

inşlh sen de kazasız belasız kurtlursum myomlarından.

3 saat mi. senin iş yeri ne kadar rahat öyle zerdal :) 1,5 saattir normalde:) sanki ücretsiz almana bile gerek yok. öğlene kadar çalış sonra evindesin:)

kızlar nasılsınız geshenk hoşgeldin beloş zerdal hepinizi burda görmek çok güzel
çılgından haber alan var mı lovelim tentoşum deniz anam elfidam
umarım hepiniz iyisinizdir.
yeter kaderiya sizler nasılsınız
benim bebiş düştü kızlar kan pıhtılaşması için iğne vurulacam galiba ama daha genetik test yaptırmadım
kısmet bu kaybettiğim 3. bebeğim
allahım hakkımızda hayırlısını versin
geshenk özel sektörde mi çalışıyorsun teyzemin kızı memur hemşire işe başladığı günden 6 ay 3 saat erken çıktı
sonraki 6 ay 1,5 saat erken çıkıyor .kızı ağustosta 1 yaşına gelecek
eğer devlet memuruysan bunu araştır canım 1,5 saatin boşa gitmesin

kızlar göbüşünüz emzirmeyi bıraktıktan sonra daha kolay gidiyor benim öyle oldu
zerdal ben 75 le hamile kaldım 100 le doğuma girdim (allahtan boyum uzunda fazla belli olmadı)
doğumdan 1 ay sonra tartıldığımda 86 kiloydum 3 ay sonra tartıldım 92 kilo olmuşum
ama emzirmeyi bıraktım 82 kiloya düştüm 7 kilo fazlam kaldı boyum 1,81 çok abest durmuyorum ama 7 kiloyu vermek istiyorum
o yüzden şu anda sadece emzirmeyi düşünün bırakınca kilolarda sizi bırakıyor emziriyorken vücut çok su tutuyor ve çabuk acıkıyorsunuz.
bebişlerinizi bol bol emzirin kızlar sütünüz bol olsun canlarım

yinede kremleri sür ihmal etme. Bende lıarac ve kakao yağı kullandım. fazla olmadı. Bide 3 hafta erken doğunca azdı benim çatlaklar. Olanada 40 kın içinde biraz krem ve kakao yağı sürdüm.
tentoş ben memurum. 657 li devlet memuru olan herkes için geçerli. zeytinin anlattığı gibi işe başladığın tarihten itibaren ilk 6 ay 3 saat, diğer 6 ay 1,5 saat. ben oğluma kıyamadım. arkadaşlar sabah gelip öğlene kadar çalışıyor sonra eve gidiyorlar. Hatta ücretsiz izinde 1 yıldı, yeni kanunla 2 yıla çıktı. Doğum izinleriyle beraber uşağı 2,5 yaşına kadar getirebilirsin.
geçmiş olsun canım. tekrar hamile kalmadan bi genetik testlerini yaptır bakalım.
memurların durumu aynı senin anlattığın gibi. Ben oğluma kıyamadım. öğlene kadarda olsa bırakmayım, küçük dedim. Ama annemle aynı memlekette olsaydık bırakırdım. Şimdi bakıcıya gidecek. Zeytin sen çalışıyomusun.

Biraz içime su serptin, yoksa göbeğimi gördükçe moralim bozuluyor. Bide abim o göbek ney diye dalga geçiyor. Etraftan görenler adette görmedim ya, hamilemisin yoksa diyorlar.
Bu arada kızlar daha adet görmedim.

hoşgeldibn canım..... çokk şükür iyiyiz şimdilik....

canım ben çalışıyorum özel sektörde 3 aylıkken bıraktım meleğimi şimdi 18 aylık 10 günlük oldu sıpam annem bakıyor allahım sağlık versin bütün annelerimize gözüm arkada kalmıyor hiç olmazsa
canım adet olmadığın için karnın şiştir merak etme hepsi gidiyor ama birazda emzirmeyi bıraktıktan sonra mekik çekmenin de faydasını gördüm canım ben allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi
kızlar ben hamileyken madacassol krem bide clinodor kremi karıştırıp sürdüm çatlağım olmadı bacağımın üst kısımlarına sürmemiştim oralarda belli belirsiz oldu birde ırsi kızlar annemin ve teyzelerimin kızlarının hepsinde karnında bacaklarında var ama halalarımda ve halalarımın kızlarında yok o tarafa çekmişim büyük ihtimal
ama kızlar meleklerimiz kucaklarımızda herşeye değer yaaa dünya tatlıları maşallah hepsine

hayırlısı olsun zeytin umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine.
tekrarlayan düşüklerde eni konu araştırmak yaptırmak gerekli diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…