Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

hmm 3 saat he mi. 1,5 diye kalmış aklımda. sağolasın. ama bildiğim kadarıyla öğretmenler için pek geçerli değil süt izni olayı, ikili eğitim yaptığımızdan..
keşke bende ücretsize ayrılabilsem ama bu bütçeyle çok zor. tedaviydi oydu buydu derken epey bi içeri girdik. bu zamana kadar olan kontroller testler de hep cepten, sgk nın faydasını görmedik yani :)
dogum yapacağım yer de biraz tuzlu..

oy oyy ..ne siz sorun ne ben söyliim durmak yok çalışmaya devam :)

dediin giibi genetik. halamda da annemde de var çatlaklar el mahkum biz de çatladık.

oğluşuna da maşalah

Kızlar eve dönüyorum ben. Kendinize iyi bakın. hamilelere sağlıklı doğumlar. bebişli olanlara hayırlı büyütmeler. Olmayanlarada bütün dualarım onlarla allah herkese versin.

slmlar arkadaşlar nasılsınız? keyifler nasıl bebişler nasıl. uzun zamandır vakit bulup bilgisayar bile açamadım. sıkıntılı günler hatta aylar geçirdik ama şimdi düzene giriyoruz maşallah. doğumdan 2 hafta sonra kızımın şiddetli ve uzun süreli ağlamaları başladı. gaz dedi sağolsun doktorumuz hatta klasik kolik yapabileceğimiz hiç birşey yok dendi. yani şöyle diyeyim gece 1 de ağlamaya başlayıp öbür gün saat 12 ye kadar neredeysehiç durmadan ağladığı zamanlar oldu. 1,5 aylıktan sonra müdahalesiz kaka yapamamaya başladık yine sağolsun doktorumuz barsaklar dolmuyodur ondan dedi. araştırmalarımız sonunda bir çocuk gastroluğuna gittik meğerse ağlamalarının sebebi kaka yapamamasıymış buda sinirlerin sıkı olmasından kaynaklanıyormuş. sağolsun bir damla verdi şuan için iyiyiz. biraz gazlıyız ama buna da şükür en azından gazını atabiliyor. bu arada gastroloğa gittiğimiz günün akşamına sütüm birdenbire kesildi ve geri gelmedi. korkudan süt kesilir derlerdi de inanmazdım oda oldu.
Herşeye rağmen annelik müthiş birşey. Allah herkese ama herkese bu duyguları nasip etsin. hamiş arkadaşlar miniklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah. geçmiş tam okuyamadım ama kilo alımıyla ilgili birşeyler gördüm ben 47 ile hamile kaldım kaça çıktım dersiniz :))))) 8. ayın sonuna doğru 71 dim sonrasında tartılmadım :)) ama şuan 50 kiloyum o başka. kırkım çıkmadan 56 lara düşmüştüm ama inanın kilo vermek için hiçbir çabam olmadı..
hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın tabi bebişlerede..

geçmiş olsun canım. Allah seni ve yavrunu korusun...

canım benim ya gecmiş olsun, nerdeyse 12 saat ağlıyormuş hic aralıksız... dr değiştirmekle çok iyi yapmışsın.. aklında olsun çocuk gastroloji olduğu gibi, kardiyolloji, psikiyatri, cerrahi... vs de var onlar daha iyi konusunda... büyük şehirde yaşamanın avantajı nerdesin sen bilmiyorm ama :)) neyse gelmiş geçmiş olsun..

sen stresten ve yorgunluktan kilo vermişsin herkesin bebeği o kadar yormuyo haliyle bebiş yaşına giriyo kilo gidemiyo, aman hasta olmasınlarda 2 yıl sonra gidiversin o kilolar di mi

ne yaparsan yap çatlayacaksan krem merhem hak getire.. bilmem genetikmi doğalmı ben feci çatladım nemli cildim olmasına rağmen amaaan boşverdik artık hepsine kilo da çok aldım doğum sonrası obur gibi yiyorum aç bit oldum resmen hiç ağzım durmuyor.. çocuklar sağlıklı olsunda hepsi geçer kalsada biz çoook isteyip yalvarmadıkmı getirisi götürüsü hepsine razı gelmek en doğrusu bence..

Kızlar eve dönüyorum ben. Kendinize iyi bakın. hamilelere sağlıklı doğumlar. bebişli olanlara hayırlı büyütmeler. Olmayanlarada bütün dualarım onlarla allah herkese versin.

hemen internete başvur zerdalım tam bebişleri ortaya çıkarttık muhabbete başlayacaz kaybolma he :)) güzel dualarına amiiiiinn..

tülaycım o sıkıntıları bende çektim itiraf etmeliyimki bebeğim olacak diye ettiğim dualar kurduğum hayaller ve sonrası yaşadıklarım karman çorman oldu tüm duygularım.. herkeste olmuyormuş ama bende oldu doğum sendromu.. bide ağır kış şartları, kayınvalideli yaşam üstüne çok gazlı ağlak bebek yalnız kalmak (bebeği bakma anlamında) stres stres stres.. anca kendime gelmeye başladım.. bebek büyüdü gazı normale döndü ben o ortamdan uzun süre uzaklaştım vs.. burada çocuk gastroloğu yok maalesef damla damla hep damla durmadan bebişe o da fayda etmiyor ya umut 4 ay sürdü inan bana.. baştan yani doğum sonrası hiç sütüm yoktu olanda kesildi devam sütü vermek zorunda kaldım nerdeyse 2 ay ama memeyi hep verdim ebenin ısrarıyla gerçekten çeke çeke geliyor kafanda rahatlayınca şimdi emiyor kızım sürekli çok şükür.. senin dediğin gibi her şeye deyiyor ama bir gülücüğü bir bakışı bir sarılışı içim eriyor.. işe de başladım ya öğleni zor ediyorum çok özlüyorum çok.. canım sen güzel kilo almışsın :) ama bide nasıl verdin onu hay maşallah sana ben aksine şiştim sonradan 56 ile kaldım 70 le doğurdum tartılmadım ama 2 beden yukarı attım giysilerden..

öyle deme elfoş benide çok yordu kızım inan yarasa oldum uykuyu unuttum stres hat safhada idi ortam gereği çoğunlukta annemde kaldım zaten zor zamanlar yaşadım ama sonradan şiştim ben tersine :) gerçi sorun değil sadece giysi sıkıntım var öncekiler olmuyor yeni baktıklarım beden büyüyünce tarzımı bulamıyorum acaip şeyler var beden büyüdükçe hiç giymediğim şeyler çıkıyor hep karşıma.. bakalım ikincide alacakmısın sen..

selamlar.

cumartesi. öğlen kontrol için gttik. Önce diyetisyen, sonra kendi dr.um.
diyet işi gayet ii gidiyor. Dr beğendi.hala 66 kg dayım. Şeker de ii.
Gelelim ötekinee.. dr şikayetin var mi dedi. Son iki gündür kasiklarimda ince ince bi agri vardı.adet öncesi gibi, bi de vajinaya ufak basi.
Eski dr., ikiz gebelik nankördur, ufak bi rahatsizlik dahi hissedersen ihmal etme, soyle demisti . Söyledim.
Idrar tahlili ve nst istedi.

Idrarda enfeksiyon çıkti. Nst de de orta şiddetli ritmik sancılar.ama Ben anlamiyorum sancıları.

dr bu akşam yatis dedi. Önlem ve tedavi amaçlı.

Nidilat, ciğer gelistitirici igne, antibiyotk, ve serum yapıldı. sürekkli nst ile sancılar takip edildi.
bugün yarın derken 3 gece kaldık hsatenede. anca kontrol altına aldık

Sevindirici hbrlerse;
Serviks 4,5
Rahimde açılma yok.elle muayene etti, biraz canım acıdı.
Bebekler sağlıkli.

herşeyin yoluna girmesine çok sevindim cnm. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

herşeyin yoluna girmesine çok sevindim cnm. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

herşeyin yoluna girmesine çok sevindim cnm.Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

herşeyin yoluna girmesine çok sevindim cnm.Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

amin.
ama ilaç agır geldi sanırım. hastanede bi yandan serum da verdikleri için anlamamışım etksini.
başım agrıyor, midem tuhaf, sersem gibiyim.. yatıştayım sürekli..

bu zamana kadar ne raahat gelmiştim. göze geldim diyorum :)

yaflum şimdi farkettim çizelgeni. ahh bende kafa kalmamış bide az kaldı diyorum öte tarafta sana :)) daha 2 aydan fazla var.. iki bebek taşıdığın için sonuçta bizim tek bebekle aynı hacmi kaplıyorlar o nedenle yinede endişe yok.. 1 kilo yeni oldular zaten dimi şimdiden sonra büyüyecekler daha o zaman daha çok görünür nst de o sancılar.. çoğu gitti azı kaldı tentom al kucağına hayırlısıyla inşallah gerisi kolay olsun sana inşallah.. ruh halin ne kadar iyi olursa lohusalık dönemini de o kadar rahat geçirirsin.. bebekler gazlı olursa ben çok çektim bundan şimdi bikaç yerde okudum bir şurup varmış pat diye kesiyormuş bakarım adına yazarım sana.. o aralar ben hiç nete giremedim senin vaktin olursa arada bakabilirsen takip et ama büyük ihtimalle olmayacak doğum öncesi araştırayım ben sana.. damlalar pek kar etmedi benim kızıma hep ağladı iki büklüm ne uyuyabildi ne emebildi gramcık gramcık kilo aldı.. kış zaten zordu.. neyseki senin sonbahar ya daha rahat geçer.. başta uyurlar zaten ama sana tavsiye gece uyandıklarında ışık yakıp oyalama onları karanlıkta emzir altlarını gece geç saat sonra açma ki uyku düzenleri otursun yoksa geceyi gündüzü karıştırlar.. haa bide kendin düzenli uyu şu sıralar zira anne hamileyken uyku düzeni ne ise bebek öyle oluyormuş.. bizde de oldu bu..

evet biri 1300 digeri 1400 şimdi. küçükler teyzesi :)
büyüdükleri için mi sancılar daha çok çkıyor?
şurubun adını mesaj olarak da atabilirsin :) burda kaynamasın

uyku dediğin gibiyse ben yandım. uyku nanay bende. saat başı uynauyorum mlsf:26:

herkese günaydın

gnbkan nerelerde... bebeğin nasıl merak ettim seni? aramızda az fark vardı seninki 1 ay mı büyük olacaktı benimkinden...hamilelikte takip ettiğimi< arkadaşlar nerelerdesiniz? yeni hamile kalanlar varmı? uzun süre bekleyip bizim gibi kavuşma ümidiyle bekleyenler paylaşımlarınızı yazın... bide diyorum bebeklerin gelişimiyle ilgili de yazışalım ayrı topiğe gerek yok aslında buradan devam edelim tıpkı gebelikte olduğu gibi birbirimizden faydalanacağımız pek çok şey var eminim bebek büyütmek en büyük sanat, emek bence.. fedakarlık,sabır bambaşka bişi bu.. bir ara şu doğum hikayelerimiz de yazalım.. artık 6 aya varan hatta geçenler var aramızda vaktimiz olur dimi..

tento yaflum şurubu bulacam sana işlerim yoğun gündüz eve gelince de bebeği emziriyorum banyosonu yaptırıyorum yoğurdu vs. derken zaman geçiyor aklımda yazacam inşallah.. bu arada pekde az değil kiloları hay maşallah onlara zaten son ayda alıyorlar asıl kiloyu aylarına göre çok iyi.. illa biri 100 gr da olsa fazla dimi :)))) niye öyle oluyorki ikizlerde... uyku işini ne yap et zorla kendini doğum sonrası anlarsın ne demek istediğimi :))

canıımmm gecmiş olsun hastanelerde ytmışsın . sancılar için bi bilgim yok ama bak gesenktede cıkıyomuş takma kafana diyo.. doğmasınlar daha en az ama en az 1 ay daha dursunlar, ki gönül ister 2 ayıda bitirsinler annelerinin sıcaklığında di mi...

msj deel yaa buraya aszın bende not aliim bi tarafa, oğlum gibi olursa kızımda ihtiyacım olur malesef (

Gesom canıımmm... geliyon artık topiğe di mi... ben pek firsat bulamıyom ya yazmaya okuyorm genelde...

sen de bi cizelge yapsana, prenses kac aylık oldu takip edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…