- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
günaydın hanımlarrr
bir sorum olacak ... koyu kahwe akıntım war çok korkuyorum acaba düşük tehlikesi mi bu :18::18:
umarı mdeğildir, panik yapma ancak , 5. haftadasın. bence dr unu ara ve haber et. ihmal etme.
dr um yok daha gitmedim iyi bi dr araştırıyoruz ama şimdii napıcam çook korkuyorumdüşük olup olmadığını nasıl anlarımm
herkese merhaba,
Benim sayılı günlerim kaldı.... Perşembe günü doktor oğlumun iyice aşağı indiğini, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. 1 hafta 10 günümüz varmış... heyecan başladı :))
oy oy oyyy.. beni bile heyecan bastı :)) normal mi yapacaksın leyliko?
sağlıkla gelsin oğluşun
sezeryan istiyorumn canım... riske atmak istemiyorum...zor elde ettim..... sağol bitanem.. senin minikler nasıllarr?
hadi bakalaım. allah kolaylık versin. habersiz bırakma bizi
benimkiler de iyiler işte. evde istirahate devam. biz de iki hafta sonra bekleyişe geçeriz herhal :)
sağol canımmm.... bırakmam canım.... Allah seni de sağlıkla kuzucuklarına kavuştursun...
hadi hayırlısı.. yüzdün yüzdün kaldı kuyruk :))herkese merhaba,
Benim sayılı günlerim kaldı.... Perşembe günü doktor oğlumun iyice aşağı indiğini, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. 1 hafta 10 günümüz varmış... heyecan başladı :))
nidilat mı kullanıyon sen, ne icin o?dün dr a gittim. nst de sancılar azalmış. nidilatı azalttı 6 saatee bir alıcam.
diyeti bu hafta sallamıştım. şeker biraz yüksek çıktı :) evde takip edip cumartesi gösterecem
onca antibiyotiğe rağmen idrardaki enfeksiyon geçmemiş, kültür istde. bakteriye özel savaş açıcaz :)
bebekler de iyi durumdalar. büyüyüp duruyorlar.
ilaçlar 34. haftada keseriz, sonrası allah kerim dedi :)
hadi hayırlısı.. yüzdün yüzdün kaldı kuyruk :))
sağlıklı bi bebiş ve kolay bi doğum olsun sana Leylicim
nidilat mı kullanıyon sen, ne icin o?
kasılma önlayici mi, rahim ağzı prob. yaşayanlar topiğinde de sık sık bahsedilyorda borak gelmedi aklıma hic..
enfeksiyon kötüymüş ya, erken doğumu tetikliyomuş...bende de var
wc den sona sirkeli su ile yıkıyorum bi de, iyi geliyomuş enfeksiyona dene derim Tentom...
2 hafta ha, maşallah ya :))
nidilat kasılmaları engellemek için ilaç. 4 saatte bir alıyordum. 6 saate indirdi.
son iki nst de fena çıkmadı, umarım bi süre daha giderz
sen nasıl oldun. nasıl gidiyor?
kasılman mı çıkmıştı nst de de 4 saatte bi alıyodun?
ne olsun yatıyom, kalkıyom bi oğlanı sevip geliyom, geciyo bakalım zaman şimdilik...yarın kontrolüm var umarım rahim ağzı kalınlaşmıştır azcık daha :26:
şu 3 şifreli dolap kilitleri var ya, onun şifresini unutmuşum, bütün kombinasyonları denedim ama bulamadım şifreyi ya, gözümden kactı heralde bi kac rakambi daha mı başlasam 000 001 002 003 004 005.........999 :)
amaaann bulamadım zaten, akşam tosbik açıverdi, biliyomuş meğersem... kaç binhıhı. 3 hafta kadar önce 3 gece hastanede yattım ya ben . ritmik ve orta şiddetli sancılar çıkmıştı nst de.
o günden beri nidilat kullanıyorum, bol su istirahat aynı zamanda. 34 e kadar da kullanacam sanırım
umarım senin rahim ağzı da olumlu şeyler söyler sana :)
3 rakamlı şifreyi bulmak için kaç bin tane kombinasyon denemen lazım, bilin mi.? kilidi kırsan daha mantıklı olacak :)
amaaann bulamadım zaten, akşam tosbik açıverdi, biliyomuş meğersem... kaç bino kadar denemedim sanırım ya :) bide sayısalcıyım ha 100 küsur bişi denemişimder...
doktora gelince icim hic rahat değil Tentom, cuma işe başlıcam, rahim ağzında prob. yok dedi 1 hafta önce istirahat veren adam...kaç cm dedim, gayet güzel dedi, keşke ısrar etseydim kaç cm kaç cm diye :)) yanlış anlar diye soramadım fazlaca... hey ALLAH ım geyiğe vuruyom artık işi...
erken doğum tehdidin falan yok dedi, cekilen nst ye bile bakmadı, önemsiz mi bu kadar bu nst ya
ha bide rahim uzunluğunu karından baktı yine...
kasılmalarım oluyo, bebek kasığa toplanıyo dedim, normal olur öyle dedi, ilk gebeliğimde bu haftalarda olmuyodu dedim gülümsedi falan işte..
lay lay lom bi adam gibi geldi...şu doçente ulaşmal için naapsam ki? poliklnkten uluşumadım, maile de cvp yazmadı başka napabilirim??? ne memleket ya, paran bile gecmiyo(
kargalar şeyini lemeden :) uykumu tutmadı , ağırlaştın tabi iyce...özel muayenesei bişisi yok mu adamın ya. ulaşan nasıl ulaşıyor illa ki vardır bi yöntemi. siz gene çabalayın ona ulaşmak için. riskli gebelik seninki. angut bi dr un ihmali yüzünden bu aşamadan sonra sıkıntı olmasın.. raporunu uzata mıyor muusn daha? keşke heyet rapru filan alsan da doguma kadar yatsan
nst ye neden bakmamış ki? alla alla..
kızdım dr una
kargalar şeyini lemeden :) uykumu tutmadı , ağırlaştın tabi iyce...
söylemiyo ki polikliniktekiler bişey, tlflada ulaşamadım, maillede başka da bişey gelmiyo aklıma...muayenesi olsa poliklinikteki kız söylerdi sanırım...bu yıl 40 günlük rapor hakkım doldu dolacak- bizde cok sıkı Ankaraya cağırıyolar 40 gün astünü uğraşasım yok.. heyetede dr yanaşmaz edt riskin yok şimdilik dedi
doktor ismimi soracaksın, benim rahim uzunluğu poblemimi mi?canım sen hangi şehirdesin? benim riskli gebelik uzmanı ona sorayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?