Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

heyecan dorukta mı? nerde :))

ben apar topar gittiğim icin doğuma 36+1 de senin bu akşamını tahmin edemiyorm...
dualarımdasınız prenslerin ve sen, haber bekliyorm canım tamam? sağlıkla gir çık, nur toplarını, mucizelerini al da gel

HERKESE MERHABA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OĞLUMA KAVUŞTUM. BURAYA YAZMAM BİRAZ GEÇ OLDU KUSURA BAKMAYIN... PLANLANAN DOĞUM TARİHİM 10.08.2007 İDİ. 08.08.2012 TARİHİNDE SABAHTAN BİRAZ AĞRIM VARDI. DOKTORUMU ARADM GEL BAKALIM DEDİ. GİTTİM NST VE ELLE KONTRAKSYONDA AĞRI GÖRÜLMEDİ... SERUM VERDİ VE AKŞAM EŞİMLE EVE GELDİM. O GÜN BİZİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDÜ. EŞİM BENİ EVE BIRAKTIKTAN SONRA GİDİP PASTA VE ÇİÇEK ALMIŞ::::))))))))) AKŞAM SANCIM DAHA DA ARTMAYA BAŞLADI. 15-10 EN SONDA 6-7 DK BİR SANCI GELMEYE BAŞLADI. İNATLA DOKTORUMU ARAMADIM. HERŞEY YOLUNDA DİYE.... SÜREKLİ WCYE GİDİYORUM, SANCI GELDİKÇE BALKON DEMİRLERİNİ SIKIYORUM :))))))))) EŞİM VE K.VALİDE BENDEN PANİKLER. BİRDE ONLARI SAKİNLEŞTİRİYORUM. EŞİMİN VE K.VALİDENİN ISRARI İLE DOKTORUMU ARADIM. O DA HEMEN GEL DEDİ. ANNEMLERİ ARADIK VE ONLARDA ÇIKIP GELDİ. ARABADAA SANCILARIM ARTTI. HASTANEYE GİTTİM.NST VE ELLE MUAYENE EDİLDİ. 4.5 CM AÇILMA VARMIŞ... HEMEN DOKTORUMU ARADILAR O DA ÇIKIP GELDİ. O SANCI İLE DOĞUM FOTOCUSUNU BİLE AYARLADIM :))))))) ANESTEZİ HEKİMLERİ ANAMNEZİMİ ALIRKEN BEN KIPIR KIPIR TABİİ :)) "SEN DOĞUMA GİRECEKSİN NE KADAR ENERJİKSİN VE HİÇ KORKMUYORSUN" DEYİP DURDULAR. SONUNDA DOKTORUM GELDİ 23.45 DE BEN DOĞUMA GİRDİM. SPİNAL ANESTEZİ OLDU.ÇÜNKÜ PASTAMI YEMEDEN EVDEN ÇIKMADIMM :))) AÇ OLMADIĞIM İÇİN EPİDURAL OLAMADI. OĞLUMU ALDIKLARINDA SAAT KAÇTI BİLMİYORUM AMA EN SON DİKİŞLERİM YAPILRKEN SAATİ SORDUM 00.15 DEDİLER. EVLİLİK YILDÖNÜMÜ HEDİYEMMMM MUHTELEMDİ.... HİÇ BU KADAR GÜZEL VE DEĞERLİ BİR HEDİYE ALMAMIŞTIM... AMA OĞLUMUN DOĞUM TARİHİ 09.08.2012 OLDU. OĞLUMA 15 DK ROTARLA KAVUŞTUM....

ŞİMDİİ HERŞEY ÇOK GÜZELLL GİDİYOR ÇOK ŞÜKÜR... SADECE GECELERİİİ PEK UYUYAMIYORUM... HEP AĞLIYORR ((((((((

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM. aLLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN.

desene aynı zamanda doğum yapıyoruz.:) inanki hiç heyecan yok, hasteneye gidince ne olur bilemem. öğleden sonra 3,30 da ameliyat.. bakalım neler yaşayacağım :)

leyliko ne güzel hediye olmuş gerçekten de. :) maşalah sana da kuzuna da

TENTOO....

nasılsın arkadaşım? iyimisiniz? tel.den yazarım dediydin yazmamışın bişey?

prensler nasıl, sağlıkla doğdular di mi?

sen nasılsın? ağrın sızın cok mu?

ALLAH ım anneli babalı büyütsün Leyli, bahtı açık olsun, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun, hayırlı bi evlat olsun.. daha ne olsun :))
harika bi yıldönümü hediyesi olmuş size ne mutlu :)

online sın uyudu mu oğluşun? adını ne koydun?

leyliko canım tebrik ederim maşallah kız daha dün gibi hamile haberini duymamız oy maşallah kuzuya Allah analı babalı büyütsün canım en güzel hediye gerçekten paha biçilemez geceleri uyuyamamada bi süre sonra geçiyor canım herşey düzene giriyor ve aklına bile gelmiyor uykusuz günler benim gözlerimin altı morarmıştı uykusuzluktan ama şimdi herşey yolunda uykucu bir kızım var maşallah şimdi agularıylA mutlu oluyoruz:)sende öyle olacaksın inşallah canım tebrik ederim sağlıkla büyüt oğluşunu

TENTOOO... bi haber arkadaşım??
ya bende merak ettim 29 ağustos demişti ee napsın kız kolay değil iki tane olunca buraya girip haber vermek zor tabi tentation canım inşallah kuzucukların kucağındadır merakla haber bekliyoruz

Biz geldik..
Hastanede elim değmedi haber vermeye.. dün eve geldik.bebekler iyiler, benim hâla sancim var..hareketket kısıtlı..küçük oldukları için emme sorunun var, ceneleri kuvvetli değil daha..mama veriom, sutumu sağıp veriom..
Odemlerin inmedi..ayaklar fil ayağı gibi hâlâ..

Laptop basina oturmaya fırsat bulamadım. Cepten yaxiorum.uzun uzun anlatırim detaylarıyla sonra

eve geldiniz yanı
ALLAH sağlıklı, hayırlı evlatlar eylesin sana kuzularını... darısı başıma diyim artık :))

eve geldiniz yanı
ALLAH sağlıklı, hayırlı evlatlar eylesin sana kuzularını... darısı başıma diyim artık :))

sağolasın valde sultanım :) darısı başına gerçekten de :)
bebkler 2800- 2600 dogdular, sağlıkları yerindeydi çok şükür. emme sıkıntısı var işte. hala kendilerini anne karnında göbekten besleniyoruz sanıyolar :))

tebrik ederim canım. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, şansları bahtları açık, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

hadi gözün aydın canım maşallah oğluşlarınada kilolarıda iyi ikiz olmalarına rağmen pek bi güzel bakmışsın maşallah bu arada devamlı emzir alışacaklar emmesede sütünü sürekli sağ ver bir süre sonra normale döner herşey sende bir kaç güne toparlarsın merak etme şişlik falan kalmaz Allah yardımcın olsun biz bire zor yetişiyoruz sen ikiyle uğraaşacaksın ama insan alışıyor bir süre sonra rabbim analı babalı büyütsün inşallah

nihayet size kavuştum 1 dk önce int bağlandı hemen size yazayımçok özledim gelcem sonraa

tebrik ederim canım. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, şansları bahtları açık, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

amin sağolasın tülay :)

teşekkürler belenay. sürekl, sağmaya çalışıyprım. önce meme savaşları yapıyoruz. sonra süt sağıp vermeye çalışıyorum, kalanda da mama takviyesi.
küçük olan hala emmekte zorlanoyor
nihayet size kavuştum 1 dk önce int bağlandı hemen size yazayımçok özledim gelcem sonraa

hoşgeldin loveli :)

anammmmmmmmmmm taze anne gelmiş kız int yokken aklım hep sendeydi çok şükür sağlıkla almışsın kucağına kuzuları öp kokla bizim iiçin

maşALLAH kiloları çok iyi .. Deniz daha küçük doğdu 20 güne yakın emmeye alışamadı, sonrada 8 aylıkkın zorla ayırdım biliyosun.. alışırlar 1 hafta 10 güne.. sağıyosun ya süt onu vermeden önce , acıktıkları zaman vermeye çalış memeyi, alamasada uğraşsın senin kokunu alsın...sonra verirsin sağdığını... hemen kolayını alışmasın emmeyebilir değilse.. ALLAH yardımcın olsun canım benim şimdiden sonra emmeye alıştırana kadar zorlanıyo insan biraz...

ben de aynısnı yapmaya çalışıyorum, sağmadan önce ya da mama vermeden önce meme savaşları yaşıyoruz. biri alıştı gibi. diğeri için de slikon uç kullanıyorum. yavrum canı çıkıyo memeyi alcam diye ama agzı kavramaya yatemiyor. :) memeyi aranırken ki halleri de çok komik ve aynı zamanda içim gidiyor :)
ama süt yetmiyor mlsf ya

aynı mert eren de emmek istiyordu amameme ucu küçük kavrayamıyordu 1 hafta sonra tuttu 20 aylıkken zor bııraktı
tentom günde 1 lt gaz yapmayan süt için sütü arttırır ihmal etme iç canım mama da veririsin sen sıkma canını bir damla alsa da şifa onlara
ben günde 2 kere mama veriyordum

inşlh ufaklık da öyle olur. hangi mamayı kullanıyordun?

elimden geldiğince meme vermeye ya da sağıp süt vermeye çalışıyorum.

ben bi oğluma zor yetiriyordum Tento, senin normal gibi yetmemesi...
süt artıran gıdaları yazayım sana yine de...

--yumurta- süt- et gibi protein yüklü gıdalar ( hani konu komşunun dediği "sütü yaramak" lafı var ya, sütün az olsada kilo aldırıyo protein ağırlıklı beslenirsen sen, Deniz gecen sene kurbanda sadece anne sütüyle 1250 gr. almıştı, tecrübeyle sabit :) )
--tahin helvası ya da tahin-pekmez gibi direkt tahin
--bulgur- soğan-baklagiller
--dereotu
--kompostolar (şekersiz kaynatıp icebilirsin, şeker ekstra kilo olarak döner sana çünkü )
-- humana still tea de işe yarıyor oldukca
-- bitki çayı olarak da rezene- anason- kimyonlu caylar
ben her gün ayrı zamanlarda 2 cay kaşığı kimyon iciyordum,hem sütü artırıyormuş hemde bebeğin gazlı olmasını engelliyor, unuttuğum günler rahatsız olurdu oğluş, etkili demek ki

bide bunlarla birlikte su ic bolca 2-3 litre arası,, sadece su ic diyor ya dr.lar su icin hikaye, besleyici değeri olmuyo, senin sütünde su gibi oluyo, hem beslen hem bol su ic... artar inş. ama sen yine de mamaya ihtiyac duyabilirsin. Deniz Aptamili sevmişti hala da seviyor, süte alıştırmaya çalışıyorm artık ben.. zor zahmet inek sütü buldum beğenmedi, günlük sek büte başladık, uyanıkkem icmiyo da uyurken acıktığında veriyorm artık...

ha bide Tentom limon-portakal-turşu gibi ekşi gıdalar azaltırmış anne sütünü aklında olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…