ışığın yanıyor Tentom nerelerdesin..
benim şeker yükleme sonucum 140 cıktı, sınırda 140 mış zaten...2. şeker yüklemesini de istemedi herhangi bir tedavide vermedi..
3 aylık şeker ortalamasını istemişti dahiliyeci H1A1c midir nedir oda alt sırnırın altında cıktı .. ilginc di mi...
senin kac cıktıydı şeter?
doktor ismimi soracaksın, benim rahim uzunluğu poblemimi mi?
doğunun güya büyük ama bi kadın doğum prof.u olmayan şehrindeyim canım
deniz anası ne alemlerdesin?? umarım bi sıkıntı yoktur. geliyorum gidiorum yoksun
iyiyim canım iyiyim... hem sana bakayım hemde kandil için msj atayım diye girdim...
koşturuıyom.. uyandı deniz yine(
çok şükür :) habersiz bırakma beni. aklım sende klaıyor
benimde öyle inan...
ne zaman gitçan dr.una? 15 gün dediydin..bayram sonu mu??
benim kinder 1100 gr olmuş, bugun dr. gittimde, dr.u değiştirdim icim daha rahat simdi, ama doç.lara ulaşamadım
maşalah senin kindere de :) yatışa devam di mi. şimdii dr riskli gebelik uzmanı mı? doçlar da ne doçmuş arkadaş..
dr a bugün gittik. oğluların keyfi yerinde kocaman olmuşlar. nst de sancı çıkmadı bu sefer. bi hafta daha içerdeler :) haftaya tekrar kontrol var. o zaman belli olur sanırım sezeryan tarihi.
bu arada iyi bayramalar kuzularınla :)
sağolll canımm sizede 4 kişilik ailenle mutlu bi bayram diliyorum :)
doç.lar o bicim arkadaşımm malesefmaşşallah yaa 36. haftaya giriyon, ikiz bebekte harika bi hafta
hadii güzel haberlerini bekliyom arkadaşımm....
sağolasın, darısı başına valdesultanım. yata yata büyüttük bebişleri :)
ben yatmıyorum artık ikiz annesi :)
20 gün rapordan sonra çalışıyorm, oturarak çalıştgm icin sikıntı olmuyo, Denizi cok fazla kucağıma almıyorm, ağır kaldırmıyorm uzanmıyor.. işte ilk 3 ay tutunsun diye nasıl dikket ettikse aynı öyleyim...
senin dr. kontrolün ne gün?
belli olmuş bile beklenen gün29 ağustos sezeryan tarihi. ikizler geliyor.
genel anesteziyle olacak, epidurali kabul etmedi anestezi ızmanı. hem ikiz hem tüp bebek, bir an önce almaya bakalaım daha sağlıklı dedi.
biri 2700- öteki 2600 gözüküyor, ancak ölçüm alana kaar epei bi uğraştı, birbirlerini sıkıştırdıkları için :)
bizden haberler böle :)
dualarınız bekliyoruz
ben yatmıyorum artık ikiz annesi :)
20 gün rapordan sonra çalışıyorm, oturarak çalıştgm icin sikıntı olmuyo, Denizi cok fazla kucağıma almıyorm, ağır kaldırmıyorm uzanmıyor.. işte ilk 3 ay tutunsun diye nasıl dikket ettikse aynı öyleyim...
belli olmuş bile beklenen gün
3 gün daha gec olaydı sezeryan tarıhın Denizimle aynı olacakdı doğum günleri...
burcları aynı olacak gerci, oğlum gibi olursalar, dünya tatlısı, bakmaya kıyamayacağın,öpmeye doyamayacağın 2 veled tepiniyo şu an karnında... çok sükür ya, gördük bu günleri, darısı bir evlat diye dua eden tüm insanlara inş.
nezaman taburcu olursun ki? tlf.da net var mı? nasıl haber alıcam senden?
dualarım seninle canım benim... ALLAH kolay bi doğum, sağlıklı 2evlat nasip edecek sana...:26:
slm cnm. 30. haftandaymışsın doğum iznine çıkman gerekmiyor mu. ben 1 aydır raporluyum doğum iznime kadarda rapor verecek doktorum. benimde işim oturarak ama fazla oturmak, fazla yürümek hepsi yasak bana. aman dikkatli ol kasıkların sıkıştığında ağrın olduğunda uzanıp dinlenmen gerekiyor. ben 1 saat oturduğumda bile ağrım oluyor ikiz gebelik çok zormuş.
sizleri merak ediyordum tentocum şimdiye doğurmuşsundur diyordum aferin oğlanlara iyi dayanmışlar maşallah hadi gözün aydın tarih belli olmuş sağlıcakla gelsin kuzucuklar hele bi kucağına al bütün herşey yok oluyor gözünde sadece kuzucukların olacak ayy ne heyecanlı hemide iki tane oh oh maşallah hadi Allah kurtarsın canım doğum haberinide alalım inşallahpazartsi 36. hft bitiyor. artık eni konu zorlamaya başladı.oturmak, uyumak, yatmak hepsi güç bela..
ikizlerde de 36 dan sonrasını pek tavsiye etmiyor dr lar.
dr tarih sordu biz de söyledik :) istesem önümüzdeki haftaya da kalırlardı belki ama ı ıh, yemedi..:)
sizleri merak ediyordum tentocum şimdiye doğurmuşsundur diyordum aferin oğlanlara iyi dayanmışlar maşallah hadi gözün aydın tarih belli olmuş sağlıcakla gelsin kuzucuklar hele bi kucağına al bütün herşey yok oluyor gözünde sadece kuzucukların olacak ayy ne heyecanlı hemide iki tane oh oh maşallah hadi Allah kurtarsın canım doğum haberinide alalım inşallah
hiiiiiiç kaygılanma bak gör bi uyucan bi uyancan meleklerin kucağında o kaygıları hep yaşadık ama inan bebeklerini gördüğün an ne kaygı ne tasa hiç bişey kalmıyor sen sadee kuzucuklarını düşün gerisi hikaye:))sağol belenay:) o sihirli anı bekliyorum inan, yoksa o kadar çok kaygı var ki kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?