Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

topik topik geziyorum sıkıntıdan :) kimbilir nerelerdeymişşmidir

benim yüklemede 1. saat 217 galiba, 2. saat 190 igib bişi çıkmıştı..
diyetle filan anca dengeledim ama son haftalarda gene accık kaydı dengesi.

arkadaşlar ''http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/550835-yumurtalik-kistim-var-bebegime-bisey-olursa.html'' linkine bi bakar mısınız lütfen...çok endişeliyim ...

benimde öyle inan...

ne zaman gitçan dr.una? 15 gün dediydin..bayram sonu mu??

benim kinder 1100 gr olmuş, bugun dr. gittimde, dr.u değiştirdim icim daha rahat simdi, ama doç.lara ulaşamadım

maşalah senin kindere de :) yatışa devam di mi. şimdii dr riskli gebelik uzmanı mı? doçlar da ne doçmuş arkadaş..

dr a bugün gittik. oğluların keyfi yerinde kocaman olmuşlar. nst de sancı çıkmadı bu sefer. bi hafta daha içerdeler :) haftaya tekrar kontrol var. o zaman belli olur sanırım sezeryan tarihi.

bu arada iyi bayramalar kuzularınla :)

sağolll canımm sizede 4 kişilik ailenle mutlu bi bayram diliyorum :)

doç.lar o bicim arkadaşımm malesef maşşallah yaa 36. haftaya giriyon, ikiz bebekte harika bi hafta

hadii güzel haberlerini bekliyom arkadaşımm....

sağolasın, darısı başına valdesultanım. yata yata büyüttük bebişleri :)

sağolasın, darısı başına valdesultanım. yata yata büyüttük bebişleri :)

ben yatmıyorum artık ikiz annesi :)
20 gün rapordan sonra çalışıyorm, oturarak çalıştgm icin sikıntı olmuyo, Denizi cok fazla kucağıma almıyorm, ağır kaldırmıyorm uzanmıyor.. işte ilk 3 ay tutunsun diye nasıl dikket ettikse aynı öyleyim...

senin dr. kontrolün ne gün?

doğru ya, unuttum sein raporun bittiğini.. inşlh sonuna kadar da sağlıkla gidersin.
cumartesi kontrol var. tarih belirlenir dye ümit ediyorum :)

29 ağustos sezeryan tarihi. ikizler geliyor.
genel anesteziyle olacak, epidurali kabul etmedi anestezi ızmanı. hem ikiz hem tüp bebek, bir an önce almaya bakalaım daha sağlıklı dedi.

biri 2700- öteki 2600 gözüküyor, ancak ölçüm alana kaar epei bi uğraştı, birbirlerini sıkıştırdıkları için :)

bizden haberler böle :)

dualarınız bekliyoruz

belli olmuş bile beklenen gün
3 gün daha gec olaydı sezeryan tarıhın Denizimle aynı olacakdı doğum günleri...
burcları aynı olacak gerci, oğlum gibi olursalar, dünya tatlısı, bakmaya kıyamayacağın,öpmeye doyamayacağın 2 veled tepiniyo şu an karnında... çok sükür ya, gördük bu günleri, darısı bir evlat diye dua eden tüm insanlara inş.

nezaman taburcu olursun ki? tlf.da net var mı? nasıl haber alıcam senden?

dualarım seninle canım benim... ALLAH kolay bi doğum, sağlıklı 2evlat nasip edecek sana...:26:

slm cnm. 30. haftandaymışsın doğum iznine çıkman gerekmiyor mu. ben 1 aydır raporluyum doğum iznime kadarda rapor verecek doktorum. benimde işim oturarak ama fazla oturmak, fazla yürümek hepsi yasak bana. aman dikkatli ol kasıkların sıkıştığında ağrın olduğunda uzanıp dinlenmen gerekiyor. ben 1 saat oturduğumda bile ağrım oluyor ikiz gebelik çok zormuş.

sağolasın valdesultanım :) korkuyorum ben ya, hazır değilmişim gibi, sanki hiç istememişim gibi.. :)

telde net var, fırsat bulursam haber ederim ki ben :)

hoşgeldin balımnır, allah bağışlasın kuzularını, son 2 aydır sürekli evdeyim ben dei. dr istirahat vermişti çok şükür bu zamankadar geldik, darısı başına
denizanası ikiz gebe değil. ondan çalışıyor hala,

pazartsi 36. hft bitiyor. artık eni konu zorlamaya başladı.oturmak, uyumak, yatmak hepsi güç bela..

ikizlerde de 36 dan sonrasını pek tavsiye etmiyor dr lar.
dr tarih sordu biz de söyledik :) istesem önümüzdeki haftaya da kalırlardı belki ama ı ıh, yemedi..:)

sizleri merak ediyordum tentocum şimdiye doğurmuşsundur diyordum aferin oğlanlara iyi dayanmışlar maşallah hadi gözün aydın tarih belli olmuş sağlıcakla gelsin kuzucuklar hele bi kucağına al bütün herşey yok oluyor gözünde sadece kuzucukların olacak ayy ne heyecanlı hemide iki tane oh oh maşallah hadi Allah kurtarsın canım doğum haberinide alalım inşallah

sağol belenay:) o sihirli anı bekliyorum inan, yoksa o kadar çok kaygı var ki kafamda

sağol belenay:) o sihirli anı bekliyorum inan, yoksa o kadar çok kaygı var ki kafamda
hiiiiiiç kaygılanma bak gör bi uyucan bi uyancan meleklerin kucağında o kaygıları hep yaşadık ama inan bebeklerini gördüğün an ne kaygı ne tasa hiç bişey kalmıyor sen sadee kuzucuklarını düşün gerisi hikaye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…