Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

inşlh ufaklık da öyle olur. hangi mamayı kullanıyordun?

elimden geldiğince meme vermeye ya da sağıp süt vermeye çalışıyorum.

aptamil kullandık canım
ben de neler yapardım bir göğsümü vermezdim dolsun gece vereyim de tok olsun diye sonra kalanını biberona sağıp biriktiriyordum ne kalrısa deyip çok uğraştım ama değdi 6 ay emsin yeter diyordum çok şükür 20 aylıkken kestim fazlasıyla yetti 6 aya kadar çok emek verdim bir arkadaş bebeği emmeyi bıraktı 4 aylıkken o da sağdı tam 16 aylık olana kadar sonra o da bıraktı sen rahat ol rabbim vücudunu ona göre ayarlamış insan çok üzülüyor emmeyince ama pes etme hiç olur mu

Son düzenleme:

umarım beninkiler de öyle uzun süreli emerler. önce meme veriyorum, ufak olan memeyi alamıyordu, hastanedeyken hemşire slikon göğüs ucu alın dedi. eşim de nöbetöi eczaneden buldugunu getirmiş. 1 haftadır savaş veriyorduk. dün avent inkini aldık. şimdi güzel güzel emiyor. biraz daha kuvvetlensin de ona da gerek kalmaz umarım

meme veriyorum. emdikleri kadar emiyorlar, çok çabuk yorulup uyuyakalıyorlar, kalanını da sağıp ilave ediyorum

oy yerim ben onları minik çeneleri yoruluyordur anneleriii ben de kullandım o uçtan takmayı öğrenmem zor oldu ya

Allah analı babalı büyütsün.. hadi gözünaydın canım çoook mutlu oluyorum anne sayımız arttıkça... hayat tamamen değişiyor çok farklı bir sürece girdin sende anne olmak çok başka bişi ya.. tekrar tebrik ederim.. sütün bol olsun emi :)

oy oy oy oy ayyyyyyyyy tento da anne oldu çoook şükür valla leylikoya da dedim nasıl mutlu oluyorum var ya anneler çoğaldıkça bu özel zamanlarımızın sırdaşları, kaderdaşları canım arkadaşlarım Allaha çok şükür tek tek anne olduk.. hele sana hayat hepten değişecek iki vıkvık aynı anda.. Allah yardımcın olsun.. sütünün yetmemesi normal aptamil ver gazlıysalat aptamil conformil ver bende baştan hep verdim süt yoktu memenin birini almıyordu aldığıda yara oldu derken çeke çeke hem süt arttı hem almadğını da aldı zamanla tentom pes etme... çabuk yorulurlar zaten şimdi çok küçükler ama hemen büyüyecekler bak gör belli olmuyor ama gecen gündüzün karışınca 3-4 ay sonra büyük değişimi farkedersin... hadi seninde sütün bol olsun uykular sizin olsun.. öptüm sizi...

beloşş sen ne yaptın ne var ne yok ???

elfoşum denizanam kaçıncı ayındasın ? sorunlar bitti dimi.. ne zaman doğum?

lovelim senden naber? eren okula başlayacak nerdeyse he :) yeni yasalarla yakındır :)

zerdalım yokmu daha.. alamadınmı neti kuzum nerdesin ???

sorma geshenkim ya okula başlamasına şurda 3.5 yılı var yaaaaaa az kaldı seneye kreşe gidecek yaşıtlarıyla oynasın istiyorum çünkü

geshenk napim cnım ya cimcimeyle uğraşıyorum ek gıdaya başladık kızım yemekten çok püskürtme alıştırması yapıyor
vay burda bunları konuşabilecekmiydik çok şükür rabbime hep hayal ediyordum sonunda gerçek oldu sanırım yeter kaldı aramızda inşallah rabbim tez zamanda onada nasip eder hayırlı ve sağlıklı bir evlat amiiiiiiiiiiiin
loveli az kalmış ya okula başlamaya şunun şurasında 3,5 yıl nedir ki bende geçen gün eşime diyorum kızın okula başlamasına az kaldı ya 62 ay kaldı diyorum
tento canım sanada tavsiye süt artırmak istiyorsan siyah üzümü su koymadan kısık ateşte kaynat suyunu iç ben çözümü öle buldum dere otu birde malt içeceğide getiriyor sütü hadi bakem sütünle kal

sorma geshenkim ya okula başlamasına şurda 3.5 yılı var yaaaaaa az kaldı seneye kreşe gidecek yaşıtlarıyla oynasın istiyorum çünkü

ayyy pek az kalmış şaka maka.. daha dün doğdu ama yaaa.. kreş faydalı olacaktır sosyal gelişimi için helede bakan yoksa anane babane gibi kreş en güzel yer.. tek kötü yanı çok hastalık kapıyorlar işte birbirlerinden boğaz ağrısı, grip eksik olmuyor kreşli çocukcağızlardan.. şu ücretsiz kreş yasası kabul edildimi bu arada bilgin varmı? kreş fiyatları da acaip çünkü uçmuş iyice dershaneler gibi..bu arada sanada yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun canım..

beloşşş sorma valla burada bebeklerin sohbetini yapacağımız aklımıza gelen son şeydi dimi.. çok şükür gerçektende..elbette Allah yeter e de daha vardı topikte arkadaşlar evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarımıza isteyen arayan tüm kadınlara nasip etsin onlarada tattırsın inşallah.. tarifi imkansız güzel bir duygu.. ancak her şey demek değil hayatta bunu da unutmayalım yine takıntı haline getirmeden kadere inanarak hayatımızı yaşamaya devam edelim bu arkadaşların duygularını çok çok iyi bilen bizler yaşayan kişiler olarak bizzat kolay olmadığını biliyoruz fakat o çok çok büyük bir güç varki aşmamız gerçekten imkansızsa noktayı koymayıda bilmeliyiz kendimizi yıpratmadan değilmi beloş.. elbette tüm kalbimizle dualarımız sizler için..Allah muardınızı versin inşallah.. sana da yetercim... haa sütü arttıran kuru soğan var bide tentoş o kokusu olmasa var ya çok güzel süt yapıyor da kokarca gibi gezmeyi göze alırsan yani :))) siyah üzümü denemedim ben bak iyiymiş o...ek gıdalara meyve püresi ile başlasaydın genelde bebekler itiraz etmiyor ona.. yoğurtta veriyormusun..

sağolasın canım
mert erene babaannesi bakıyor bu sene sağolsun ama mert eren çok sıkılıyor saldırgan huysuz ağlakk bir tip oldu okul başlayınca üzülüyorum

şu süt yapıcılar bir bana yaramadı yedim hiç değişmedi ben artık miktardan çok kalite dedim süt içtim günde bir lt süt içiyordum bi de ısırgan çayı bi de şu süt yapıcı çayy

güzel demişsin geshenk canım herşeyin hayırlısı
ek gıdalara yoğurtla başladık biz ilk başlarda sevmedi sonra meyva suyuna geçtik işte en sevdiğimiz saat meyva saati oluyor çorba bölümünü pek sevmiyoruz işte püskürme alıştırması bu aşamada başlıyor ama onada alışacak gibi zor ama zevkli oluyor minik minik kavanozlara yoğurt mayalıyorum küçücük kasede çorba evcilik oynar gibi

yaaa evet evcilik gibi dimi ben de öyle hissetmiştim hatta minik bir tencere falan almıştım

süt artrııcı çay içiyorum. bol su içmeye gayret gösteriyorum ama gün oluyor ki iksi birden başlıyorlar ve saatlerce sürüyor. değil yemek yemek. wc ye bile kaçak göçek gidiyoruz.:)

Tentom sana yazdımdı 1-2 sayfa önce süt artırmak icin ben neler yapmıştım, işe yaramıştı kısmın , bi bak istersen...

benim serviksde yine 2 cmlere inmiş, dün hastanede yattım ciğer geliştirici seleston, nidilit ve proloton iğne yedim bugun cıktım oğlum uyumamıy dün gece bensiz (

evde istirahattayım bakalım.. 36. yı bi geceydim de 2500 gr gecseydi kızım...

ay canımm benim aman dikkat kuzummm beklesin kuzucuğumuz
kıyamam annem uyuyamaz anne olmadan ay duygulandım şimdi rabbim kimseyi evladındanayırmasın hiçbir yavrucak annesiz kalmasın

çok geçmiş olsun valde sultanım. az kaldı. az daha sabır. riskli zamanları atlattın.,gelse de bişicik olmaz kuzucuguna ama umarım daha da yatar anacıgının hamaanda..

bayramda köyde olacağımız için erkenden kutlayayım dedim
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR

belenay, loveli,tentoo, leyliko, geshenk, kaderiya, yeter, tülay, günebkn, zerdal... hepinize mutlu huzurlu bi bayram diliyorum.... bayramda doğacak kızım diye korkuyorum, şükür 38 oldum ama bayramıda atlatıversem :))

denizanası doğum yaptınmı canım merak ettim kızçen karnında mı yoksam anneciğinin kollarına kavuştu mu

selam kızlar uzun zamandır yoktum. maşallah doğumlar olmuş. Çok güzel bu günleride gördük. hemen hemen herkesin oldu, çok şükür. bebişler büyüyor. inşallah okula gittikleri günleride konuşacağız. bende nete girmeye fırsat buldukça yazıyorum.

Belenay buralardasın sanırım. nasılsın kızın büyüyor mu. Bizim oğluş büyüdü teyzesi, sinirlenip bir kızıyor. elinden bişey alamıyoz. emekliyoruz bakalım.

Kızlar doğum gününü nasıl yapsam onu düşünüyorum. Güzel bişeyler olsun dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…