Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

ben davetiye bastırdım daha doğrusu int bulup fotoğraf kağıdına bastırdım 10- 15 tane kadar bi de beyaz bir tişört üstüne papyon yaptım askılar yaptım arkasına da 1 yaptım hala saklıyorum bu sene de kravat yaptım kravatın üstüne de mert 2 yazdım pastamız geçen sene şimşek macguindi bu sene sevdiği kahramanlardı peppe cayyuu keloğlan gibiydi çok sevdi böyle işte haa bu sene de keçeden çerceve yaptım onu dağıttım mesela

hoşgeldin zerdalcim fırsat buldukça buralardayım hergün giremesemde kopmak mmkün değil burdan oyy kuzuma maşallah asi gençlik işte napcan annesi durulacaklar büyüdükçe sabırlı olacağız doğum gününüzde güzel olsun tabi ilk olacak şöle unutulmucak bişey olsun ilerde anılarda güzel bir yeri olsun lovelinin dediği gibi kart bastırabilirsin pastasıda ay ne pastalar var ya bakıyorumda seçmesi zor olur sanırım ama sevdiği bir karekter olur yada 1 yazan pastalar revaşta bu aralar

ne güzel şeyler yapmışsın sen loveli. Bende ilk doğum gününe özel şeyler düşünüyorum. Bakalım anahtarlık tarzı birşeylerde yaptırabilirim. şurda ocak ayına ne kaldı.
sen ikinciyi düşünüyormusun.

sen nasılsın kızın nasıl. büyüyor mu? senin kzın kaç aylık oldu.

düşünüyorum nisan mayıs gibi korunmayı bırakırım mert eren de kreşe başlar o zaman kreşe alışır falan falan inşallah hemen olur hayırlısıyla

düşünüyorum nisan mayıs gibi korunmayı bırakırım mert eren de kreşe başlar o zaman kreşe alışır falan falan inşallah hemen olur hayırlısıyla

Bende düşünüyorum. ama oğlum 2,5 yaşına gelince inşallah düşündüğümüz zaman olur.

kızlar kendinize iyi bakın. yine uğramaya çalışırım. öpüldünüz. Herkes uşaklardan fırsat bulup pek gelemiyor sanırım.

zerdaaaaaaaaaaaallllllll upuzun yazdımda bizim doğum gününü, zamanaşımına ugramış kayboldu ya yazdıkalrım ( ama şimdide cıkmam gerek.. seni görmek güzel.. sonra yine yazarım 2-3 ay var daha nasılsa bıdığın dogum gününe.. hoşcakall...

havadisleri verip kacıyorm, zira zor oluyor 2 bebe

kızım normal doğumla doğdu, çok şükür sağlıklı evdeyiz...hepinizi öptük oğlum-kızım ve ben

anaaaaaaa doğurdun haaa maşallahhhhh allahım esirgesin çok heyecanlandım ben yaaaa her biriniz çok yakın dostumsunuz sevinciniz sevincim oldu üzüntünüz üzüntüm

sağlıkla buyüsün kuzucuklar

anaaaaaaa doğurdun haaa maşallahhhhh allahım esirgesin çok heyecanlandım ben yaaaa her biriniz çok yakın dostumsunuz sevinciniz sevincim oldu üzüntünüz üzüntüm

sağlıkla buyüsün kuzucuklar

canımmm çook sağol, darısı başına çok uğraşmadan inş, bi kızda senin olsun bekletmeden, kız oğlan farketmez en iyi bilenlerdeniz biz ama pembiş pembiş giydirip gezdirmesi cok cici oluyomuş, kız anneleri öyle diyo :)

Tento sen napıyon bacım 2 bebeyle başımı kaşicak vaktim yok diyon di mi :)

ALLAH uzun, sağlıklı bi ömür versin yavrularımıza da yemek yemeye vaktimizin olmamasına razıyız di mi...

Gesooo işe başlamadın mı daha, senin kız napar?

Zerdal sende mi ücretsiz izindeydin arkadaşım? bende doğum iznindeyim yine işte :))

çookk öpüldünüz kız viyakladı emzirme zamanı....

doğum yaptın mı hayırlı olsun canım...

Oy oy Oyy valde sultanim, hayırli olsun, anali babali buyusun kızın. Ne mutlu sıkıntıli da olsa 38 i gördün .helal olsun:) Deniz nasil peki.

Ben laptop açamıyorum vakit yok, Anca cepten. Su an bile biri emerken yaziorum:)

oy teyzesinin kuzusu memiş mi yiyooo kuzum benimmmm

deniz anası deniz oğlan ve cimcime nasıllar
zerdalım senin oğluuşn ne yapıyorr
geshenk senin güzel cimcime nasıl
aylin ve çetesinden hala haber yok gelse de yazsa bize çok merak ediyorum onu

bizim oğlan grip oldu teyzeleri akıyor burnumuz

doğum yaptın mı hayırlı olsun canım...

cok şükür 39.a kadar taşıdım ALLAH ın izniyle...

sende 37.yi görmüşün maşallah diyecektim ki topikte gördüm tebrikler yağıyor sana..

çok şükür sağlıkla doğdu anladığım kadarıyla oğlun.... hayırlı olsun arkadaşım..

doğrudur canım ALLAH kolaylık versin... annen yanında mı, tek mi bakıyosun?

ben sana ikea dan aldığın yatakları soracaktım... 300 Tl olanı mı aldın sen 230 luk olanı mı? aralarında ki fark ne anlamadım ben internetten bakınca, Denize sipariş vericem buralarda bulamadım 4 yaşına kadar kullanacağı güzel bişey... hangini aldın sen? memnun musun?

Annem yanımda valde sultanim. Bazen ona taşınıyoruz. Bazen o bize..Kv ise tavır yapma derdinde. Ben de eyvellah diyorum. Ogluslar sunnet oldular geçen hafta. Mizmizlik, huysuzluk dışında çok şükür bi sikinti olmadı.
IKEA dan aldığım beşik 200 luk olandan beyaz. Ayak Ve baş ucu az süslu olan hani. Ne farklari var bilemicem valla. Incelemek lazım. 300 luk olan nasıldi ki. Ben en iyisi sitesini inceleyeyim de sana döneyim:)
Deniz Oglus nasıl, kızın nasıl?

Lovelim çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl eren paşa

anammmm minik erkek oldular heeee allah damatlığını da göstersin oyyyy kıyamam ben de 11 aylıktı kestirdim çok geç kaldım aslında ama iyi oldu

mert eren bir burnu akıyor duruyor bir öksürüyor teyzesi ateşi falan yok ilaç kullanmıyorum hala pekmezlerle ballarla bitkiçaylarıyla atlatmaya çalışıyoruz bakalım

gitti mi pipişler... cook gecmiş olsun ve hayırlı olsun canım, bize cocuk cerrahı 6,5 yaşından önce sünnet ettirmeyin dediydi, neden diye sormayı unutmuşum.. en iyisini sen yaptırmışın akılları ermeden acı bilmezler, cabukiyileişir...

anneler ya ahhh anneler di mi, trip atmazlar, can sıkmazlkar, peşimizde dolanır dururlar. benim annneciim de yanımda sağolsun değilse Deniz coook afacan baş edemicem ikisiyle...

benim minikler iyi seninkilere selam eder, yanaklarından öperler...

ikea ile ilgili yorumunu bekliyorum vaktin olunca, senden bilgi alııp hemen sipariş edicem.. sen memnunsun 200 Tl.likten di mi?= içine ince viskon yatak mı yoksa ortopedik bizim yattıklarımıza benzyenindne mi aldın;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…