selam kızlar uzun zamandır yoktum. maşallah doğumlar olmuş. Çok güzel bu günleride gördük. hemen hemen herkesin oldu, çok şükür. bebişler büyüyor. inşallah okula gittikleri günleride konuşacağız. bende nete girmeye fırsat buldukça yazıyorum.
Belenay buralardasın sanırım. nasılsın kızın büyüyor mu. Bizim oğluş büyüdü teyzesi, sinirlenip bir kızıyor. elinden bişey alamıyoz. emekliyoruz bakalım.
Kızlar doğum gününü nasıl yapsam onu düşünüyorum. Güzel bişeyler olsun dimi.
hoşgeldin zerdalcim fırsat buldukça buralardayım hergün giremesemde kopmak mmkün değil burdan oyy kuzuma maşallah asi gençlik işte napcan annesiselam kızlar uzun zamandır yoktum. maşallah doğumlar olmuş. Çok güzel bu günleride gördük. hemen hemen herkesin oldu, çok şükür. bebişler büyüyor. inşallah okula gittikleri günleride konuşacağız. bende nete girmeye fırsat buldukça yazıyorum.
Belenay buralardasın sanırım. nasılsın kızın büyüyor mu. Bizim oğluş büyüdü teyzesi, sinirlenip bir kızıyor. elinden bişey alamıyoz. emekliyoruz bakalım.
Kızlar doğum gününü nasıl yapsam onu düşünüyorum. Güzel bişeyler olsun dimi.
ne güzel şeyler yapmışsın sen loveli. Bende ilk doğum gününe özel şeyler düşünüyorum. Bakalım anahtarlık tarzı birşeylerde yaptırabilirim. şurda ocak ayına ne kaldı.ben davetiye bastırdım daha doğrusu int bulup fotoğraf kağıdına bastırdım 10- 15 tane kadar bi de beyaz bir tişört üstüne papyon yaptım askılar yaptım arkasına da 1 yaptım hala saklıyorum bu sene de kravat yaptım kravatın üstüne de mert 2 yazdım pastamız geçen sene şimşek macguindi bu sene sevdiği kahramanlardı peppe cayyuu keloğlan gibiydi çok sevdi böyle işte haa bu sene de keçeden çerceve yaptım onu dağıttım mesela
hoşgeldin zerdalcim fırsat buldukça buralardayım hergün giremesemde kopmak mmkün değil burdan oyy kuzuma maşallah asi gençlik işte napcan annesidurulacaklar büyüdükçe sabırlı olacağız doğum gününüzde güzel olsun tabi ilk olacak şöle unutulmucak bişey olsun ilerde anılarda güzel bir yeri olsun lovelinin dediği gibi kart bastırabilirsin pastasıda ay ne pastalar var ya bakıyorumda seçmesi zor olur sanırım ama sevdiği bir karekter olur yada 1 yazan pastalar revaşta bu aralar
düşünüyorum nisan mayıs gibi korunmayı bırakırım mert eren de kreşe başlar o zaman kreşe alışır falan falan inşallah hemen olur hayırlısıyla
anaaaaaaa doğurdun haaa maşallahhhhh allahım esirgesin çok heyecanlandım ben yaaaa her biriniz çok yakın dostumsunuz sevinciniz sevincim oldu üzüntünüz üzüntüm
sağlıkla buyüsün kuzucuklar
Tento sen napıyon bacım 2 bebeyle başımı kaşicak vaktim yok diyon di mi :)
ALLAH uzun, sağlıklı bi ömür versin yavrularımıza da yemek yemeye vaktimizin olmamasına razıyız di mi...
Gesooo işe başlamadın mı daha, senin kız napar?
Zerdal sende mi ücretsiz izindeydin arkadaşım? bende doğum iznindeyim yine işte :))
çookk öpüldünüz kız viyakladı emzirme zamanı....
doğum yaptın mı hayırlı olsun canım...
Oy oy Oyy valde sultanim, hayırli olsun, anali babali buyusun kızın. Ne mutlu sıkıntıli da olsa 38 i gördün .helal olsun:) Deniz nasil peki.
Ben laptop açamıyorum vakit yok, Anca cepten. Su an bile biri emerken yaziorum:)
Annem yanımda valde sultanim. Bazen ona taşınıyoruz. Bazen o bize..Kv ise tavır yapma derdinde. Ben de eyvellah diyorum. Ogluslar sunnet oldular geçen hafta. Mizmizlik, huysuzluk dışında çok şükür bi sikinti olmadı.
IKEA dan aldığım beşik 200 luk olandan beyaz. Ayak Ve baş ucu az süslu olan hani. Ne farklari var bilemicem valla. Incelemek lazım. 300 luk olan nasıldi ki. Ben en iyisi sitesini inceleyeyim de sana döneyim:)
Deniz Oglus nasıl, kızın nasıl?
Lovelim çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl eren paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?