Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

Loveli, Tento, Venüs öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım....

bende öğretmen olabileydim devletin politikalarına yenik düşmeyip diye diye geciyor benimde her örtmenler günüm

bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

Bendeki bu. Ölçuleri 120*60oldigi için tercih ettim. Çünkü Ikı karyolayi da Kendi odama yerlestirdim. Içine de idas dan yatak aldik. Bizim yattıklarımiza benzeyen. Karyola Ikı kademeli.

Dr neden 6.5 yaş die şart koşmuş ne alâka..artık doğdukları gibi yaptırmak öneriliyor hatta. Benimkiler erken doğdukları içün bekledim

Örtmenner günü icin de teşekkürler.:) siz daha ne kadar ordasiniz

niye 6.5 demiş dr şaşırdım bize doğduktan 2 yaşına kadar yaptırın yaptırmazsanız 7 yaşını bekleyin demişti biz de 11 aylıkken kestirdik pipişi

3 yıl daha bburdayız tentocum...

ben de perşembe gün verdim bu yatağın aynısını sipariş, yarın gelir sanırım... burdan gidene kadar kullanır Deniz diye düşünüyorum, batıya gidince güzelinden bi oda döşerim artık yavrulara :)) yatağını idaş mı aldın, bi de ona bakiim, memnunsun di mi? istikbal begendim de ya netten, bide idaşa bakimm....

ben senin oğlanlara kamyon alıp yollucam, o gördüğüm rüya hala aklımda ya hay ALLAH :))
işe başliim de bi bulunduğun ilçenin PTT sine yollarım kargoyla.. olar?

niye 6.5 demiş dr şaşırdım bize doğduktan 2 yaşına kadar yaptırın yaptırmazsanız 7 yaşını bekleyin demişti biz de 11 aylıkken kestirdik pipişi

ne biliimm Loveli sormak aklıma gelmemiş ki işte... biz hiç konuşmadık bile ne zaman sünnet ettirelim falan... saldık çayıra bakalım :))

Uzun zamandan sonra merhaba tent, benim ikizler beni çok yordu gerçekten annem 1 ay kaldı yanımda sonra bende 1 ay annemlerde kaldım sonra döndük Ankara'ya ardından katın validem gelmeye başladı ama onunda gelip bilet yaptığı yok ancak çocukları alıp seviyor ara ara çok bunaldım anlayacağın. Oğlumu önümüzdeki hafta sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ama daha küçük diye korkuyorum. Sen ettirmişsin kaç günde iyileşti oğluşların? Bu arada ücretsiz izne ayrıldım bebişler 10 aylık olduğunda başlayacağım işe ama şimdiden kara kara bakıcı işini düşünüyorum 2 tane bakıcı tutmam mı gerekir yoksa tek yeter mi bilmiyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun?

nerdesiniz anneler?

Tentom başladın mı okula?

Aylin, Loveli, zerdal, Geso hic biriniz yoksunuz? başka bi yerde mi buluşuyonuz da uğramıyonuz acep? kopmazdnız bu kadar uzun süre?

sessiz topik nasılsın anneler bebişlerden fırsat bulup gelemiyor herhal çok yaramaz anlaşılan bebeler herkes iyidir umarım geçiyordum uğradım

selam kızlar herkesler iyidir umarım, biz iyiyiz. annemlerdeyiz. yakında işe başlıyorum. Herkes bebişle uğraşıyor pek gelen yok sanırım. Kızlar bu arada ikinciler ne zaman geliyor.

selam kızlar herkesler iyidir umarım, biz iyiyiz. annemlerdeyiz. yakında işe başlıyorum. Herkes bebişle uğraşıyor pek gelen yok sanırım. Kızlar bu arada ikinciler ne zaman geliyor.
merhaba zerdalcim biz iyiyiz kızımla ikinciyi sormuşsun valla bana kalsa hemen istiyorum doğumdan iki ay sonra korunmayı bıraktım hemen olsun ikisi bir büyüsün diye Sena 1 yaşına girdi hala tık yok hamile kalamadım ikincide uğraştıracak galiba benim bebeler pek bi nazlı aheste aheste geliyorlar

ne güzel. Ben daha korunmayı bırakmadım. Bayramdan sonra inşallah. Belki süt koruyordur, kızını emziriyorsan. Bende biraz emsin diye, hemen bebek olsun istemedim. Hamile kalınca sütten kesmek gerekiyor. Ama bu kadar emzirdim artık ikinci olsada olur. İnşallah ikinciler çok bekletmez. Bende arkadaş olup bereber büyüsünler diye arayı fazla uzatmayım diyorum. Ama rabbimin takdiri ne zaman nasip ederse.

Miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Resulullahın (a.s.m.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur.

Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Zerdalcım naptın başladın mı işe?

Topinklerimiz iyice terk edilmiş kimsecikler yok, yinede herkese selam.
sanada selam zerdalcim ara sıra girip bakıyorum kimsecikler yok bebeği alan kaçıyor çocuklardan vakit kalmıyorki insana bende ikinciye hamileyim iki ay önce seninle konuştuktan sonra hamile olduğumu öğrendim ertesi gün düşük yaptım şükür iki ay sonra tekrar hamileyim inşallah sorunsuz devam eder darısı isteyen herkesin başına senayla arası iki yaş olacak inşallah tam zamanıdır diye düşünüyorum bakalım kısmet

zerdalım belenayım ben de hamileyim rabbim hayırlısıyla doğrumayı nasip etsim inşallah biz 11 haftalığız

selam belenayla loveli, ikinizede hayırlı olsun. Sormayın ya bende hamileyim 8 haftalık. hayırlısı ile inşallah kucağımıza alırız. çok sevindim sizlerede. darısı bizim çılgınkızla, geshenke olsun. Benim bebelerin arasıda 2 yaşını geçkin olacak. ara sıra yazın ya haberleşelim. 2014 nisan annesi olacam inşallah.

oy maşallahhh çok sevindimmmmm zerdalım yaaaaaa ben mart annesi olacak allahın izniyle arka arkaya doğuracağız demek
darısı neşemeşe geshenk çılgına olsun aylint ne etti çeteyi ya çok meraktayım

haber ver kendinden kuzulardan olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…