gitti mi pipişler... cook gecmiş olsun ve hayırlı olsun canım, bize cocuk cerrahı 6,5 yaşından önce sünnet ettirmeyin dediydi, neden diye sormayı unutmuşum.. en iyisini sen yaptırmışın akılları ermeden acı bilmezler, cabukiyileişir...
anneler ya ahhh anneler di mi, trip atmazlar, can sıkmazlkar, peşimizde dolanır dururlar. benim annneciim de yanımda sağolsun değilse Deniz coook afacan baş edemicem ikisiyle...
benim minikler iyi seninkilere selam eder, yanaklarından öperler...
ikea ile ilgili yorumunu bekliyorum vaktin olunca, senden bilgi alııp hemen sipariş edicem.. sen memnunsun 200 Tl.likten di mi?= içine ince viskon yatak mı yoksa ortopedik bizim yattıklarımıza benzyenindne mi aldın;?
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Bendeki bu. Ölçuleri 120*60oldigi için tercih ettim. Çünkü Ikı karyolayi da Kendi odama yerlestirdim. Içine de idas dan yatak aldik. Bizim yattıklarımiza benzeyen. Karyola Ikı kademeli.
Dr neden 6.5 yaş die şart koşmuş ne alâka..artık doğdukları gibi yaptırmak öneriliyor hatta. Benimkiler erken doğdukları içün bekledim
Örtmenner günü icin de teşekkürler.:) siz daha ne kadar ordasiniz
niye 6.5 demiş dr şaşırdım bize doğduktan 2 yaşına kadar yaptırın yaptırmazsanız 7 yaşını bekleyin demişti biz de 11 aylıkken kestirdik pipişi
Annem yanımda valde sultanim. Bazen ona taşınıyoruz. Bazen o bize..Kv ise tavır yapma derdinde. Ben de eyvellah diyorum. Ogluslar sunnet oldular geçen hafta. Mizmizlik, huysuzluk dışında çok şükür bi sikinti olmadı.
IKEA dan aldığım beşik 200 luk olandan beyaz. Ayak Ve baş ucu az süslu olan hani. Ne farklari var bilemicem valla. Incelemek lazım. 300 luk olan nasıldi ki. Ben en iyisi sitesini inceleyeyim de sana döneyim:)
Deniz Oglus nasıl, kızın nasıl?
Lovelim çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl eren paşa
merhaba zerdalcim biz iyiyiz kızımla ikinciyi sormuşsun valla bana kalsa hemen istiyorum doğumdan iki ay sonra korunmayı bıraktım hemen olsun ikisi bir büyüsün diye Sena 1 yaşına girdi hala tık yok hamile kalamadım ikincide uğraştıracak galiba benim bebeler pek bi nazlı aheste aheste geliyorlarselam kızlar herkesler iyidir umarım, biz iyiyiz. annemlerdeyiz. yakında işe başlıyorum. Herkes bebişle uğraşıyor pek gelen yok sanırım. Kızlar bu arada ikinciler ne zaman geliyor.
merhaba zerdalcim biz iyiyiz kızımla ikinciyi sormuşsun valla bana kalsa hemen istiyorum doğumdan iki ay sonra korunmayı bıraktım hemen olsun ikisi bir büyüsün diye Sena 1 yaşına girdi hala tık yok hamile kalamadım ikincide uğraştıracak galiba benim bebeler pek bi nazlı aheste aheste geliyorlar
Miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Resulullahın (a.s.m.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur.
Miraç kandiliniz mübarek olsun.
Zerdalcım naptın başladın mı işe?
sanada selam zerdalcim ara sıra girip bakıyorum kimsecikler yok bebeği alan kaçıyorTopinklerimiz iyice terk edilmiş kimsecikler yok, yinede herkese selam.
selam belenayla loveli, ikinizede hayırlı olsun. Sormayın ya bende hamileyim 8 haftalık. hayırlısı ile inşallah kucağımıza alırız. çok sevindim sizlerede. darısı bizim çılgınkızla, geshenke olsun. Benim bebelerin arasıda 2 yaşını geçkin olacak. ara sıra yazın ya haberleşelim. 2014 nisan annesi olacam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?