Uzun bi aradan sonra yine hatalarım ile ben geldim sanırım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana değer verdiğini hissediyorum. Bu çocuk farklı gerçekten
Köprüyü geçene kadar o değer.
Nasıl bi ifade ile bundan vazgeçirebilirim
Bu tavrını sevmiyorum bir daha görüşmesek iyi olur diyeceksin bitip gidecek. Bşr daha da hiçbir erkeğe yatak odanı anlatma, anlattığın adamla ve onun arkadaşlarıyla çıkma, sana piyasa malı muamelesi yaparlar

açık açık diyorum. ona verdi bana da verecek kafasında. baş başa kalsanız sen istemesen bile seni zorlayacak bi tip bu. aklını başına al psikologa görün

Bu kadar mı iyi düşünüyorum ben onun hakkında da düşünemiyorum bunları

Gerçekten yalnızlıktan çok darlandım cinsellik yaşamak istiyorum o da olmuyor, ya biri tatmin etmiyor ya da ben bulamıyorum artık birilerini, evde yalnızım bi hayat arkadaşı arıyorum baştan bitecekse bitsin istiyorum

Adamın işi gücü yok, üstüne bir de resmen tacizci. Bir de soruyorsun doğru bir tercih mi diye Bu doğruysa yanlış tanımımız nedir acaba... Şaka bir yana, sana çok değer veren insan sen istemediğini söylediğin halde sana böyle videolar atmaz. Emin ol hem değer veren hem işi gücü olan hem kibar erkekler var bu dünyada. Benim de sevgilimle tanışmadan önce böyle erkeklere denk geldiğim oldu. Kişiliklerini anlar anlamaz bastım engeli. Basmasaydım şimdi böyle bir ilişkim olmazdı. Birini bulunca ne kötü özelliği olursa olsun ona tutunmak zorunda değilsin. Olay herhangi biriyle olmak değil, doğru kişiyle olmak. Bir de bu "artık düzenli ilişki istiyorum, cinsellik yaşamayacağım" söylemini ben saçma buldum. Çünkü sen önceki deneyimlerinden dolayı cinsellik yaşamanın senin erkeğin gözünde değerini düşüreceğini, seninle evlenmeyecegini düşünüyorsun. Ama doğru insanla tanıştığında onunla cinsellik yaşaman onun gözünde senin değerini düşürmeyecek, sağlıklı bir ilişkide olması gereken bu zaten. "Artık cinsellik yaşamayacağım" demek yerine "Cinselliğin benim değerimi düşürdüğünü düşünen bir erkekle işim olmayacak" desen daha doğru olur bence. Umarım senin için doğru olanı bulursun.

Ay çok etkilendim kocam geceye gitmeseydi keşke

Sen sonsuza kadar düzenli maaşsın kızım, adam nikahı bastı mı ömür boyu aç kalmama garantisi var, iş falan da bulmaz, ev erkeği modunda yaşar gider. Tabi bırakmaz seni. Sen cici teyzelerin bıyık burarak aradığı gelin modelisin neden böyle hıyarlara tamah ediyorsun anlamıyorum.

allah akıl fikir versin sana.2022 yılında bu kafada bir memur kadın da varmış.

Bı kredide buna çekersin,malum işi yok bi el atarsın.Lütfen tedavi olun bunun sonu iyi değil.

Cok iyi bi tercihSakin kacirma,baskasinin bari basini yakmasin.Sen yandin yancagin kadar

Kendini neden bu kadar evlenmeye şartladın? Ne olursa olsun erkek olsun evlensin yeter kafasındasın sanki. Bu adam azgın teke gibi davranmasaydı bile işsiz güçsüz biri.

valla doğru uzun uzun akıl veriyorduk artık bıkmışız.nasılsa dinlemiyor.bırakalım mahvetmeye devam etsin hayatını

Bu çocuk, görüntülü konuşurken, arkanda duran prezervatifi gören çocuk mu? Bir garip oldu demiştin, farkedince. Epey gariplesmis cidden!

Diğeri beni kullanıyordu, ayrildim demişsin, e izin versen bu da kullanacak, yeni bir kullanıcı bulmuşsun yine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…