Uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık ama?

İyi de canım kız bunu mutfağa geçerken kapıdan görmüş.yani adam muhtemelen kirli sepetini karıştırıyormuş.. yakınlaşma esnasında olabilir ama kirli sepetini karıştıracak kadar olan kısmı benim bakış açımdan sapıklıktır.

O zaman 10 yaşında falan idimsöylemiştir heralde,söylemeyi unuttum birde bir tencere ev yoğurdu yapmış.Hırsız onuda yemiş

Saka bir yana, bu bahsettiginiz gercekten yaygin bir fetis, yani garip bir durum yok. Adam kokunuzu seviyor ne yapsin? Bir de hangi kadin olursa olsun koklayayim diyen arkadaslar var ki, dusman basina:

Weird Japanese Vending Machines Dispense Used Schoolgirl Underwear

Kullanilmis iccamasiri makinesi, parayi atip secip aliyorsun..tabi ki icat Japonlardan.

normal değil.bence bir tür bozukluk, belki de başka bozuklukların tezahürü

Son düzenleme:
Ayak, diş, el, koku fetişini falan duydum da don fetişini ilk defa duyuyorum. İğrenc :S

konuyu okuyunca gözlerime inanamadım. Bariz sapıklık. Iğrenç geldi. Nişanlıniz sizi arzuluyor demek ki. Dayanamayacak halde mi de böyle davranıyor. Evlenince karısını kolların. Ne ilginç erkekler var. Dikkat edin altından daha başka şeyler çıkmasın.

Ayak, diş, el, koku fetişini falan duydum da don fetişini ilk defa duyuyorum. İğrenc :S

Diş de iğrenç ya…
Ne ilginç bazı erkeklerde testesteron pik yapıyor da mı böyle oluyor da bazıları masum masum 5 dk da hallediyor.

o kadar işi gücü bıraktım gün boyu nette bu işi araştırdım son yıllarda özellikle erkekler arasında yaygın olan bir durum hatta o kadar yayılmış ki rahatlıkla netten alışveriş yapar duruma gelmişler ahanda bir link

Son düzenleyen: Moderatör:
Diş de iğrenç ya…
Ne ilginç bazı erkeklerde testesteron pik yapıyor da mı böyle oluyor da bazıları masum masum 5 dk da hallediyor.

Pik yapıyorsa adam gibi çözsün sorunlarını ya da ne bilim temiz çamaşır koleksiyonu falan yapsın :) Kirli donlarla ne işi var

ya çok kötü bir şey bu bence.ay Allah korusun bence bu sapıklık.ben nişanlımı böyle bir durumda görsem kaldıramazdım bunu hiç normal bir durum değil ki bu...

Pik yapıyorsa adam gibi çözsün sorunlarını ya da ne bilim temiz çamaşır koleksiyonu falan yapsın :) Kirli donlarla ne işi var

işte sapıklık canım daha neleri vardır..hatta geçen yıl usa lı aktörlerden biri oyuncak bebekle otel odasında fantazi yaparken ölmüş. artık bebek ne işe yarıyor çıkaramadım ben. gerisini sen düşün. iğrenç gerçekten.

Valla ben öyle görsem bönk diye kalmam napıyosun sen derim.
Ne arıyorsun orda derim.
Nasıl demediniz ki :26:

Giyilmişiççamaşırları adresine baktım oha diyorum kokuşmuş dona 50 lira veren aptallar mı var yani
Ben pazardan 2 liraya alıyorum o giyilmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işin sektörü bile olduğuna göre bu zevke sahip bir sürü insan var.
Takımelbisenin altına kadın çamaşırı giyeni duymuştum, evde kadın kıyafetiyle gezeni falan ama kirli
Çamaşır meselesi içimi bulandırdı doğrusu.

Son düzenleme:

emin olun sizde görseydiniz şaşkınlıktan ne yapacağınızı şaşırırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…