- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi mimarhatun
-
işin ticari yönü için birsey dıyemem. sonucta bunu yapan bir sürü erkek varsayalım.
hepsıde 2. el çamaşır alan sapıklardan olmaz herhalde.
ayrıca yıne anormal bırsey goremıyorum. nişanlısının camasırlarını koklamıs ne var kı bunda.
2. el alısverıp yapıp başkalarınında camasırlarını kokladıgı ne malum.
hemen adamı hasta ruhlu sapık ılan etmenın luzumu yok
hırsızlarında çamaşır dağıtmasını hiç anlamam, sanki altınları paraları donumuza saklıycaz töbe töbe
teyzen çamaşırlarının çalındığını polise ifade verirken söylemiş miydi
O zaman 10 yaşında falan idimsöylemiştir heralde,söylemeyi unuttum birde bir tencere ev yoğurdu yapmış.Hırsız onuda yemiş
hahahhaoldu olucak yatıp uyusaydı sabah kahvaltıyıda yapıp çıkardı
hahahhaoldu olucak yatıp uyusaydı sabah kahvaltıyıda yapıp çıkardı
Saka bir yana, bu bahsettiginiz gercekten yaygin bir fetis, yani garip bir durum yok. Adam kokunuzu seviyor ne yapsin? Bir de hangi kadin olursa olsun koklayayim diyen arkadaslar var ki, dusman basina:
Weird Japanese Vending Machines Dispense Used Schoolgirl Underwear
Kullanilmis iccamasiri makinesi, parayi atip secip aliyorsun..tabi ki icat Japonlardan.
yok artık kullanılmış iç çamaşırı makinası mı ne bu ya
Ayak, diş, el, koku fetişini falan duydum da don fetişini ilk defa duyuyorum. İğrenc :S
Diş de iğrenç ya
Ne ilginç bazı erkeklerde testesteron pik yapıyor da mı böyle oluyor da bazıları masum masum 5 dk da hallediyor.
Pik yapıyorsa adam gibi çözsün sorunlarını ya da ne bilim temiz çamaşır koleksiyonu falan yapsın :) Kirli donlarla ne işi var
Valla ben öyle görsem bönk diye kalmam napıyosun sen derim.
Ne arıyorsun orda derim.
Nasıl demediniz ki :26:
Giyilmişiççamaşırları adresine baktım oha diyorum kokuşmuş dona 50 lira veren aptallar mı var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?