Uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık ama?

Kuzenim evlenmeden önce eşiyle ayrı şehirlerdeydi. Nişanlısı her dönüşünde kullanılmış çoraplarından istiyormuş. Bir gün alışverişe çıktık kuzenim çorapları bir inceliyor görseniz.
5 çift değişik model külotlu çorap aldı o zaman söylemişti nişanlısına verdiğini. Ama giydiğini söyleyip hiç giymiyormuş yıkayıp üzerine de parfüm sıkıyormuş.
Şimdi çoluk çocuğa karıştılar ikizleri oldu, artık fetiş metiş kalmamıştır

Mimarhatun siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Konuştuğunuzda bunun fetişi olduğunu kabul ederse ve bu durum engelleyemeyeceği boyuttaysa?

emin olun sizde görseydiniz şaşkınlıktan ne yapacağınızı şaşırırdınız

Benim anlayamadığım tek bir şey var…
Bu tarz bir takıntı radikal bir fantezidir. Yani bu şekilde yapan bir erkeğin biraz uç noktalarda olur bazı şeyleri bence. Daha önce şüphelendiğin bir şey olmadı mı? Banyoda tesadüf görmeseydin o gizli gizli bu ihtiyacını nereden gideriyordu?

normal bir durum değil hastalık derecesinde bir şey...daha önce duymuştum ama satış yapıldığını ilk kez duyuyorum ,demek o derece hastalıklı,
karşı koyulamaz bir şey ,
siz şanslısınız bence bu drumu şimdi fark ettiniz evlenince işler daha çok kötüleşirdi,
ciddi bir problem diğer psikolojik rahatsızlıklar gibi,
bu durumu fark ettiğinizi ona uygun bir dille anlatın,ancak konuşarak belki doktora felan gitmeyle hallolur ama ona göre sorun ,hastalık boyutu gibi değilse
yani o halinden memnunsa o zaman siz bu ilişkiyi gözden geçirirsiniz.

Kızlar ya bide o kokuşmuş donlara 50 lira fiyat biçilmiş satın alan ahmaklar var demek ki

Kızlar ya bide o kokuşmuş donlara 50 lira fiyat biçilmiş satın alan ahmaklar var demek ki

Satın alanlarda satın almayanlara keriz diyordur belki.. ya da açık arttırmaya çıkan ürünler için kıyasıya mücadele ediyorlarmış almak için mesela…

Satın alanlarda satın almayanlara keriz diyordur belki.. ya da açık arttırmaya çıkan ürünler için kıyasıya mücadele ediyorlarmış almak için mesela…

Çok ilginç ya . Allah akıl fikir versin. Paraları bol heralde bu zaatların

Bence hemen ayrılma, doğru böyle bir sapkınlık var ama nişanlın belki evleneceğiniz için senin temiz olup olmadığını anlamak içinde koklamış olabilir. Uzaktan gözlemle. Eğer sık sık tekrarlarsa, o zaman sapkınlıktır onunkisi.

Ben de duymuştum bunu Japonyadaydı sanırım bakire kızların iç çamaşırları çok yüksek fiyattan satışa sunuluyormuş.Sapıkça bir davranış bence korkutucu bu yuzden...Bence başka garip davranışları da olabilir yazmak biraz utanç verici ama şiddetle cinselliği karıştırabilir bi bilene görünmek fena olmaz sanki...

Benim bir arkadaşım malum satış sitesinde iç çamaşırı satışı yapıyordu ( tabii ki kullanılmamış, bir markanın ürünlerini ucuza getirtip orada satıyordu ). Adamlar özelden mesaj atıp kullanılmış mı diye soruyorlarmış Hayır sıfır diyince, ben kullanılmış arıyordum diyorlarmış Yani böyle tipler mevcut bayaa...

karşılıklı konuşsanız daha iyi olur diye düşünüyorum, sürekli bu şekildeyse bir uzmandan destek alması gerek bence :26:

not: giyilmiş iç çamaşırları yurtdışında mankenler üzerinde görücüye çıkıp ordan seçenler bile var diye biliyorum

Giyilmiş dona 50 lira verilir mi ya :26:

Sizin nişanlınıza gelince kapıyı falan kapatmadan çamaşır sepetine daldığına göre iyi cesaret var adamda

Ilk defa duyuyorum böyle bir sey.
Sapik midir nedir.
Bircok garip fantazi duyup sasirdim ama,
Bu tür bir fantaziyi de ilk kez duyuyorum.

Son düzenleme:
nişanlın fetiş canım bunu istesede durduramaz ama sapıklık olarak görme bence elinde değildir

ben çoraplarımı onda unutmuştum
koklayıp duruyorum demişti...
normal gelmişti bana =)

tabii iç çamaşırı için bişey diyemeyeceğim,ama senin bi parçan ya.Belki o yüzden hoşuna gidiyodur,bilemeyeceğim yoksa ben mi çok masumum =))
Fetiş de olabilir arkadaşların dediği gibi ama ben böyle bişey için onca yıllık sevgilimden soğumazdım sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…