Uzun bir ilişkiden çıkıp önünüze bakabildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birden fazla ilaç verdiğine göre psikolojiniz iyi değil. İlaç tedavisinin ilk 2 günde bitmeyeceğini herkes bilir. Tedaviyi neden yarıda bıraktınız?
2 ilac verdi. Biri uyku için diğeri de depresyon içindi. Adam da anladı takıntılı olduğumu 🤣 ama okulda işimi yapamıyordum çok kötü etkiledi beni. İyi gelir mi sizce kullanmaya devam edeyim mi

Clemencia Clemencia ' m canim benim konu sahibesi birçok şeyi bize söylemiyor. Sonradan yaziyor farkindaysan. Bunu bazen eleştiriden korktuğumuz için yaparız. Oysa bir-çok göz okuduğunda birçok fikir ediniriz. Eleştiri güzeldir yani...

Bu kadar takıntı yaptığım bir adam beni arasa gider miyim? Engellemeye gücüm olur muydu? Engellesem kac gun kaç saat sonra engeli açardım?🙄
Neden sürekli kendini gömüyosun onu da anlamış değilim. Bir an önce şu kafadan çıkman lazım. Gerçekten zevk alıyorsun acı çekmekten. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.
Görüyorum aslında. Dün eşinin profiline baktım. O beni çok etkiledi aslında yoksa iyiydim biraz. Evlendiğini öğrendikten sonra da bir iki gün kötüydüm sonra alıştım kabullendim. Birbirlerini gerçekten seviyorlar. Benim sevilmemiş olmam zoruma gidiyor

Görüyorum aslında. Dün eşinin profiline baktım. O beni çok etkiledi aslında yoksa iyiydim biraz. Evlendiğini öğrendikten sonra da bir iki gün kötüydüm sonra alıştım kabullendim. Birbirlerini gerçekten seviyorlar. Benim sevilmemiş olmam zoruma gidiyor
Aferin devam et böyle. Kendine acı çektir.

Ohoo öyle bi baktım ki :KK70: şimdi aklıma geldiğinde tiksiniyorum ben ne salakmışım diyorum.eger çabuk unutmak istiyorsan hep sana yaptığı kötülükleri düşün.iyi şeyleri düşünürsen takıntı yaparsın.ben ayrıldığım gün oturup bana yaptığı kötülükleri düşündüm sonra dedimki ben bu p...liyi çekmek zorunda değilim ki.ha bide ben nişanlı idim düğünüme aylar kalmışdı:)
Aaa gerçekten mi . Ona rağmen mi atlattınız.

2 ilac verdi. Biri uyku için diğeri de depresyon içindi. Adam da anladı takıntılı olduğumu 🤣 ama okulda işimi yapamıyordum çok kötü etkiledi beni. İyi gelir mi sizce kullanmaya devam edeyim mi
E bir zahmet kullanın, zaten 10 15 gün sonra ilk etkileri geçerdi.

İlk başta öyle oluyor bi 10-15 güne vücut alısıyor eğer normal hayatınızı yaşamanıza engelse yaşadıklarınız ilacı kullanın önyargılı olmayın cok faydasını görürsünüz.Çalısıyorsanız atlatmanızda hiçbi engel yok zamanla gececek. Neler neler geçiyor. Arada bir kendinizi kötü hissetmenizde normal geçmedi sanmayın her defasında daha az gelecek daha az acı cekeceksiniz.
Evet çok uykusuz kalıyorum. Sürekli aklıma geliyor. Kilo aldırıyor mu bir de bu ilaçlar 🤦‍♀️

Hayatimin en buyuk kazigini yedigim uzun vadeli iliskimden ayrildiktan 6 ay sonra esimle tanistim, tanistiktan 6 ay sonra evlendim. Olayin yildonumunde evli ve mutluydum yani.

Ama hocam ben size bir ogretmen olarak psikiyatrik ilaclarin kullanimi hakkindaki bilgisizliginize cok kizdim. 2 gunde ilac mi birakilir? Tabii ki yan etki yasayacaksiniz, ilk 2-3 hafta bunlar normal, gunluk hayatinizi etkiliyorsa ilac birakilmaz doktorunuza haber verilir ilac duzenlemesi yapilir, gerekirse rapor verilir. Ayrica ilacin beyin kimyasallarinizi duzenlemesi ortalama 90 gun alir, minimum tedavi suresi de 6 aydir oncesinde iyilesme gorulmez. Siz gelecek nesillere ornek oluyorsunuz lutfen kendinizi bu konuda bilinclendirin ki belli ki ihtiyaciniz da var, duzgun tedavinizi gorun. 8-9 sene nedir yani, caniniza, gencliginize yazik olmus.

Beş senelik ilişkimden ihanet sonucu ayrıldım hem de ne ihanet. Şu an adını dıysam tiksiniyorum. Ondan sonra hiç olmadığım kadar mutlu oldum meğer ben onunla mutlu değilmişim sadece mutlu olduğumu sanıyormusum çünkü kendimi kandırıyprmuşum daha iyisini görmediğim için. Daha iyi bir sevgiyle karşılaşınca anladım o sevgi değilmiş takıntıymış alışkanlıkmış yalnız kalma korkularımmış

Ablacım bak bırak artık şu adamı boşver ayağını öpeyim gözünün yağını yiyeyim ... kaç konudur yazıyorum adam bir b.k parçacığı bul başkasını ona takıntı yap ona da razıyım. gerçekten başka erkek yok mu , söyle etrafına acilen bir erkek bulup önüne koysunlar. Bırak şu adamı bak sinir geldi bana artık.

Hayatimin en buyuk kazigini yedigim uzun vadeli iliskimden ayrildiktan 6 ay sonra esimle tanistim, tanistiktan 6 ay sonra evlendim. Olayin yildonumunde evli ve mutluydum yani.

Ama hocam ben size bir ogretmen olarak psikiyatrik ilaclarin kullanimi hakkindaki bilgisizliginize cok kizdim. 2 gunde ilac mi birakilir? Tabii ki yan etki yasayacaksiniz, ilk 2-3 hafta bunlar normal, gunluk hayatinizi etkiliyorsa ilac birakilmaz doktorunuza haber verilir ilac duzenlemesi yapilir, gerekirse rapor verilir. Ayrica ilacin beyin kimyasallarinizi duzenlemesi ortalama 90 gun alir, minimum tedavi suresi de 6 aydir oncesinde iyilesme gorulmez. Siz gelecek nesillere ornek oluyorsunuz lutfen kendinizi bu konuda bilinclendirin ki belli ki ihtiyaciniz da var, duzgun tedavinizi gorun. 8-9 sene nedir yani, caniniza, gencliginize yazik olmus.
Çok haklısınız. Ben kullanıma devam edeceğim insallah. Sabah okulda böyle çok sersem oluyordum . Derse girme konusunda sorun yaşıyordum. Bir de sanki beni daha çok depresyona sokuyordu. Zaten uyku uyuyamıyordum daha kötü etkiledi beni

Çok haklısınız. Ben kullanıma devam edeceğim insallah. Sabah okulda böyle çok sersem oluyordum . Derse girme konusunda sorun yaşıyordum. Bir de sanki beni daha çok depresyona sokuyordu. Zaten uyku uyuyamıyordum daha kötü etkiledi beni

Evet ilk basta semptomlarinizi arttirmasi cok normal, olasi yan etkilerden, sonradan rahatlatacak. Size bunlari doktorunuzun anlatmasi gerekirdi. Bence biraz maddi durumunuzu ayarlayip uzunca size tedavinizi ve ilaclari anlatacak bir ozel psikiyatrist muayenesine gidin. Devlette hakli olarak zaman cok kisitli oldugu icin yeterince bilgilendiremiyor olabilirler ama bu durumlarda ilaclar hakkinda bilgi sahibi olmak cok onemli.

Evet ilk basta semptomlarinizi arttirmasi cok normal, olasi yan etkilerden, sonradan rahatlatacak. Size bunlari doktorunuzun anlatmasi gerekirdi. Bence biraz maddi durumunuzu ayarlayip uzunca size tedavinizi ve ilaclari anlatacak bir ozel psikiyatrist muayenesine gidin. Devlette hakli olarak zaman cok kisitli oldugu icin yeterince bilgilendiremiyor olabilirler ama bu durumlarda ilaclar hakkinda bilgi sahibi olmak cok onemli.
Zaten özele gitmiştim çok da zaman ayırmadı bana malesef

Aynı durumdayım. Siz ne kadar süredir ayrısınız. O beni sevmedi değer vermedi hiç. Bütün insanlara yardıma koşan ama bana köpek gibi davranan biriydi. Dısarda görsen ne kadar iyi biri dersin ama işin içine girince öyle değil. Beni aldattığı kızın da psikolojisini bozmuştu. Kız kendine gelemedi yıllardır. Bir de sürekli gel git yapan biriydi. Benden ayrılınca hemen o kıza yazardı. Dediğim gibi kötü bir insan olabilir ama ben onu kalbimde öyle bir yere koymusum ki onu unutmak çok zor geliyor. Çok cok hayal kurdum . İsteme elbisemi de almıştım hala kapı arkasında asılı duruyor. Ben de biriyle görüş dediklerinde hayır suan değil diyorum. Sonra da o hayatına bakıyor sen hala onun için kendini kapatıyorsun diyorlar. Bu daha çok üzüyor beni. Zamanla azalır mı bilmiyorum. Zamanla sadece yaşadıklarımız bir anı olarak mı kalır bilmiyorum. O bana ulaşmaz.
Ulaşırsa da çok sükğr ümidim artık yok. Yani yazar yine devam ederiz durumu yok bende. Gitti tam gitti bu sefer. Bana iyilik yaptı aslında. Kendi de söyledi sonumuz yoktu. Ben bir yalanın içinde yaşıyormuşum. 2 ay içinde sevip evlenebilecek kadar sevmemis beni
2 ay falan oldu.

valla ilişki sırasında günde en az 3 kere telefon eden, görüşemiyoruz diye bozuk atan hatta kavga çıkaran, benimle sürekli zaman geçirmek isteyen, gelecek planları yapan, etrafındaki herkese, patronuna varana kadar benden bahseden, mahallesindeki esnafla bile beni tanıştıran biri tarafından aldatıldım. kendi ağzıyla itiraf etmese, sağdan soldan duysam inanmazdım bana olan ilgisine baktığımda.

benden önce tanıştığı kişi ile ilişkisine devam etmiş benimleyken de. ben onu sevmiyorum dediği halde ilişkisine devam etti.

çok da diyecek sözüm yok yani.

5 yıllık bir ilişkiden sonra toparlandım sonra önüme baktım.Daha sonra eşime aşık oldum evlendim.Ama o zaman dünyanın sonu gelmiş başka hiç kimseyi sevemezmişim gibi hissediyordum.Ama hiç de öyle olmuyormuş.Tabi o zamanlar benim daha toy zamanlarımdı.Asker yolu bile bekleyip 15 m mektup yazmıştım faks kağıdına öyle saçma bir aşktan bahsediyorum.

Hepsi geldi geçti şimdi benim için bir anıdan ibaret.İnsan daha sonra çok güzelde sevebiliyor önüne bakmak zaman alır ama her şey çok güzel olur umarım ve bir gün iyi ki ayrılmışız dersin.

2 ay falan oldu.

valla ilişki sırasında günde en az 3 kere telefon eden, görüşemiyoruz diye bozuk atan hatta kavga çıkaran, benimle sürekli zaman geçirmek isteyen, gelecek planları yapan, etrafındaki herkese, patronuna varana kadar benden bahseden, mahallesindeki esnafla bile beni tanıştıran biri tarafından aldatıldım. kendi ağzıyla itiraf etmese, sağdan soldan duysam inanmazdım bana olan ilgisine baktığımda.

benden önce tanıştığı kişi ile ilişkisine devam etmiş benimleyken de. ben onu sevmiyorum dediği halde ilişkisine devam etti.

çok da diyecek sözüm yok yani.
Zor bir durum. O kadınla tanışmadan önce biz onun ailesiyle 1 ay önce oturduk yemek yedik. Evlilik planları yaptık 🤦‍♀️ çalıştığı yere götürdü beni adamla tanıştırdı. Şimdi de bütün kardeşleri kadının fotoğraflarına yorumlar yapıyorlar. Nasıl bir aşka düştüyse benim eskisi. Gerçi ona aşık olsa bana buluşalım son kez sana sarılıp uyuyayım demezdi. Utanmaz arlanmaz doyumsuz itin tekiydi.

5 yıllık bir ilişkiden sonra toparlandım sonra önüme baktım.Daha sonra eşime aşık oldum evlendim.Ama o zaman dünyanın sonu gelmiş başka hiç kimseyi sevemezmişim gibi hissediyordum.Ama hiç de öyle olmuyormuş.Tabi o zamanlar benim daha toy zamanlarımdı.Asker yolu bile bekleyip 15 m mektup yazmıştım faks kağıdına öyle saçma bir aşktan bahsediyorum.

Hepsi geldi geçti şimdi benim için bir anıdan ibaret.İnsan daha sonra çok güzelde sevebiliyor önüne bakmak zaman alır ama her şey çok güzel olur umarım ve bir gün iyi ki ayrılmışız dersin.
Benim yaşım büyük artık. Bir daha hangi ara sevip aşık olacağım ki 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X