Evet daha sağlıklı çünkü bana göre diyetisyen hemde inşallah kalıcı
İnşallah verebilirim ya 23 eylüle kadar bir 10 kilo vermek istiyorum ama biraz zor sanki
Sen kaç yaşındasın neler yapıyosun ne işle uğraşıyorsun
Verirsin canım önce kendine inan
Yaşımı söylersem sakın topiğden kaçma
32 canım 3 çoçuk annesiyim ve ev hanımıyım
Bundan yaklaşık 3 sene önçe diyetisyen yardımıyla 30 kilo verdim
Kızıma hamile kalınça tekrar aldımhamilelikti emzirmeydi derken yine tabi kilo aldım
2 ay önçe 93 9 başladımbu itibariyle 83 9 oldum üstelik kilolarımın hepsi yağdan gitti
Neden kaçayım yahu ablam oldu bir tane ne güzel
Allah bağışlasın bebişleri, bende üç kardeşim
Çok iyi vermişsin bence yolu yarılamışsın bile oh ne güzelll
Sağol canım yaş hiç birşey fark etmez önemli olan bu yolu sıkılmadan eğlenerek ilerlemek en önemlisi birimizi anlayıp hissetmek bu çok güzel
Eee sen neler yapıyorsun spor varmı yada diyestisyenin veridiği özel bir kür :26:
Bana sabahları ve akşamları yemekten önçe balık yağı almamı önerdi karın yağlarını ertiğini söylüyor
Kesinlikle haklısın yaşın hiç önemi yok
Haftada 3-4 gün 45 dakika yürüyüş veriyor evimde koşu bandım var fakat sabahları yürüyüşe gidiyorum bazen açık hava daha iyi geliyor. Akşamlarıda evde yürüyorum doktor 3-4 gün diyr ama ben yapabildiğim kadar çok yapmaya çalışıyorum.Bu günde jillian michaels 30 day shred yapmaya başladım ilk günümözel bir kürüm yok fakat çok fazla severim çikolata bu yüzden tatlı ihtiyacımı gidermek için ara öğünüme bir tarif verdi bir çay bardğı sütle bir çay bardağı suya nescafe koyuyorum 1 çay kaşığı yanındada 3-4 kuru kayısı bunlar tatlı ihtiyacını yok ediyormuş cidden tatlı istemiyor canım
Kesinlikle açık hava daha iyi tabi çıkamadığın zamanda yürüyüş bandı bi artarnatif
Ben spordan pek hoşlanmıyorumyapamıyorumda biraz ağır kanlıyım bu konuda
En büyük avantajım tatlı sevmemem her tatlıyı yiyememsütlü ve dondurmnı dışında pek tatlı yiemem sadece çayı kahveyi şekersiz içemem onun içinde tatlandırıçı verdi tamamen bitkisel arda ondan kullanıyorum
Spor çok önemli ama azda olsa yap bence,ama tabi vaktin olmuyrsa bir şey diyemem o zaman, tabi herkes benim gibi boş gezenin boş kalfası değil tüm gün boş olduğum için benÇok şanslısın o zaman ben çok severim yarında doğum günüm dışarı çıkacağız bakalım bir dilimcik pasta yiyeceğim artık bende kahve çok severim çayda tabi ama hiç şeker kullanmıyorum alıştım zaten bir de yeşilcay içiyorum günde iki kere büyük kupamla snra hep tuvaletteyim foş foşş
:124::124::124::124::124::124:iyik doğdun ozaman hayırlı zayıf yaşların olsun :124::124::124::124::124:
Yok canım ben alışmışım arabaya yürümek zor geliyor bazen kendimi zorluyorumeğer verisem kiloçukçuklarımı plates düşünüyorum oda sıkılaşmak için
Tabi yiyeçeksinama bana kalırsa diyetisyeni ara ve sor bu günü nasıl geçireyim diye o günkü menunü ayarlar
Teşekkür ederim inşallahhh
Bende plates düşünüyorum ama şimdi değil ebru şallının dvdsini aldım 21 günde yağlarınızdan kurtulun, bakalım birraz zayıflıyayaım snra başlamayı dşünüyorum
Sabah kahvaltıyı dışarıda yapacağız onda problem olmaz zaten öğle yemeğinde salata ve çorba yersin dedi annm ekmekle sebze yemeğini yemezsin dedi zaten içecek olarak soda tercihim
Yemeğimi yiyordum yazamadım
Evet bede düşünüyorum şu andasakma yok ama ilerde olurozamana inşallah
Oh iyi ozaman bende dışarda dün öğleyi yedim çok şükür sorun olmadı akşamı denğeliyince
Bu gün biraz aksadı öğünlerim diyetisyen randevünden dolayı 2 öğün yaptım biraz öncede bir avuç fıstık yedim ve bu günü kapatım yarına allah kerimafiyet olsun
Merhabalar
Bende artık lahana çorbası tüketmeye başladım bakalım nelr olacak :26:
Günaydın canım ben hiç denemedim nasıl tadı?
GünaydınAçıkçası birçok kişi tadını kötü buluyor ama ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?