Uzun bir yolculuk hikayesi

Pazartesinden beri hafif besleniyorum şu anda iyi gidiyor pazartesi tartı günüm bakalım ne olcak kaçamakların sonu

Ben geldim evet bu hafta istediğim kiloyu veremedim aile yemeklerinin açtığı tahribattan dolayı
Ama olsun az hasarla bir rakamı daha geride bıraktık 82,9 olmuşum bunada şükür
Ama önümüzdeki 2 haftayı güzel değerlendirip hedefim 3 kilo inşallah veririm

Son düzenleme:
Sabah öğünüm :
1 5kirbit kutusu peynir
5 zeytin
2 dilim kadarnormal ekmek
Domates ve salatalık
2 şekersiz çay
Ara öğüm
1 elma
Öğlen yemeğim
2 lahmacun ve yoğurt

Yanlız yolçuluğuma devam ediyorum şimdilik herşey yollunda sade bir duraksama devresi yaşıyorum ve canım çok sıkılıyor
Dün diyetisyenimle konuşup motuvasyonumu tazeledim aynen devam ediyor sadece diyette küçük oynamalar yaptı onun dışında önümüzdeki haftaladada bir kan dahli yaparız dedi

Son düzenleme:
Günaydın abla Hadi hazırmısın diyete

Günaydın tatlım hoşgeldin tatil dönŞü biraz kilo almışım hemen diyetisyenimle görüşüp önlem almam lazım:18:
Yürüyüşede başlamam lazım
Bugünkü kahvaltım
1 dilim keçi peyniri
3 zeytin
1 parça beyaz ekmek ( evde cavdar ekmeğimm kalmamıştı)
1 domates
1 salatalık ve sekersiz çay
Sen ne yapıyosun bakayım kahvaltını yaptın her halde

Yaptım abla
Bir parça peynir, domates, 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim Ama 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum gram kilo kaybım yok

Yaptım abla
Bir parça peynir, domates, 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim Ama 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum gram kilo kaybım yok

Afiyet olsun canım
Ümidini kaybetme sakınvereçeğiz az ollsada bu bizim zaferimiz olur
Tahlillerin yapıldımıhormon tahlilerine bakıldımı:26:

Son düzenleme:
Değrlerim normalmiş:26:Bi demir eksikliği varmış

Çok güzel ozaman sıkma canını bu ara üzüm mevsimi ara öğünlerinde yemeye çalış özelikle siyah üzümü demir eksikliğini tamamlar
Metebolizma hızın ölçüldümü :26:

Çok güzel ozaman sıkma canını bu ara üzüm mevsimi ara öğünlerinde yemeye çalış özelikle siyah üzümü demir eksikliğini tamamlar
Metebolizma hızın ölçüldümü :26:

Mtabolizmam benden yaşlıymış abla34 yaşındaymış yavaşmışBol su içerek ve koşu yaparak arttırmaya çalışıorum

Mtabolizmam benden yaşlıymış abla34 yaşındaymış yavaşmışBol su içerek ve koşu yaparak arttırmaya çalışıorum

Hııım anladım ozaman pest ettmek yok yorğun metebolizmanını canlandırmamız lazım geçteversen sakın bırakma

Kahvaltım
3 kuru kaysı
1 yumurta
1 kirbit kutusu kadar peynir
Bir tutam maydanoz
2 parca yufka ekmeği
Ve şekersiz çay

Merhaba canm bende kilo vermeye çalısıyorum inşallah başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…