- Emoji Skoru
- 3.930
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Pelin12355
-
Bol paça bol kesim olan herseyi kestiriyorumHer pantolonu kestiriyor musun peki
Kısa boylu olup toto olunca olmuyor cidden dar kesim olmayan her şeyi kestiriyorum ben de mecburAy aman ne bakiyorsun ona benimde arkadasım var 158 her aldığını kestiriyor hemne baya bi kotlarda bile kestirdiği oluyor çünkü masallah götü çok iyidir
Ay sizin yine iyi. Babamin bir arkadasi vardi. Kadinin basenleri belinden iki beden buyuktu resmen. Her aldığını basenlerine gore aliyordu. Paçayi gectim aldigi her seyin belini yaptirmasi gerekiyordu bir de.Kısa boylu olup toto olunca olmuyor cidden dar kesim olmayan her şeyi kestiriyorum ben de mecbur
Gereksiz uzun ama baggy ve wide kalıplar bazı yerlerde cropları var direkt onlara da bakabilirsinBol paça bol kesim olan herseyi kestiriyorum
Lyanna giyim tarzıyla alakalı bir şey bu, ben de keten vb kumaş pantolon giymem, çoğunlukla kot pantolon giyiyorum çünkü klasik giyim tarzı benlik değil oldum bittim spor tarz giyinirim, eşofman aldığımda da paçası lastiklilerden tercih ediyorum, çalışan bir kadın olsam mecburen kumaş pantolon etek topuklu tercih etmek zorunda kalırdım ama hem çalışmıyorum hem de kumaş pantolonlar bluzlar gömlekler benlik değil, bana spor ayakkabı olacak kot olacak, yazın birkaç şıpıdık terlik 3-5 şort, askılı, asfalttan da yansımayla 45 dereceleri bulan sıcaklarda kumaşı kotu hiçbir pantolonu giymenin mümkünatı da yok zatenCiddi mi ironi mi gerçekten emin olamadim
Kumaş pantolon %90 ben de giymem, ofiste calisirken de yine siyah kot giyerdim ama resmi toplanti, iş yemegi, organizasyon vslerde yine tek tük de olsa gerekiyor. Cirilla da çalışıyor diye kalmis aklimda, o yuzden 30larinda ve calisan bir kadinin hayati boyunca kumas pantolon giymemis olmasina ihtimal veremedim bir anLyanna giyim tarzıyla alakalı bir şey bu, ben de keten vb kumaş pantolon giymem, çoğunlukla kot pantolon giyiyorum çünkü klasik giyim tarzı benlik değil oldum bittim spor tarz giyinirim, eşofman aldığımda da paçası lastiklilerden tercih ediyorum, çalışan bir kadın olsam mecburen kumaş pantolon etek topuklu tercih etmek zorunda kalırdım ama hem çalışmıyorum hem de kumaş pantolonlar bluzlar gömlekler benlik değil, bana spor ayakkabı olacak kot olacak, yazın birkaç şıpıdık terlik 3-5 şort, askılı, asfalttan da yansımayla 45 dereceleri bulan sıcaklarda kumaşı kotu hiçbir pantolonu giymenin mümkünatı da yok zaten
Kumaş pantolon %90 ben de giymem, ofiste calisirken de yine siyah kot giyerdim ama resmi toplanti, iş yemegi, organizasyon vslerde yine tek tük de olsa gerekiyor. Cirilla da çalışıyor diye kalmis aklimda, o yuzden 30larinda ve calisan bir kadinin hayati boyunca kumas pantolon giymemis olmasina ihtimal veremedim bir ankumas pantolonda beden olayini bilmemesine de sasirdim, dedim herhalde benim kacirdigim bir sey var, ironi yapıyor
Ben seni acayip anladım keşke anlamasam amaİncecik bir kadın değilim basen bölgem geniş cocuk kısmında giydiğim şeyler yapışıyor üstüme döküm döküm tipini seviyorum pantolonların fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama . Bacaklarım İncecik değil yani alt bedenim daha iri Kids ürünler olmuyor
10 seneyede ben yaşlanmış olurum artık ozmanada hiç takmam artıkBence ortalamaya bakınca 168 bile uzun, bu algı bi 10 seneye yok olacak. Yeni nesil sulak yerde büyümüş gibi gümbür gümbür geliyor, kısa anne babadan bile uzun ergen çocuklar var. O yüzden sağlık varsa ister 2metre ol takmicaksın
Bu arada LCW mavi berckha da tam kalıplar çok güzel dandik magazadakiler bedenlerinde dandik oluyo öyle degilmiDandik kıyafet satan mağazalarda ne arasın paça boyu?o mavi'de berchka'da olur.
Evet evetBoy konusunda bu kadar ne konuşulmuş olabilir diye girdim baktım, markalar, giyim vs havada uçuşuyor. Sanırım bir derdim var bölümünün en verimli kullanıldığı başlıklardan biri bu olabilirboy derdine baya derman olmuş cevaplar var.
İltifatın için teşekkür ederizBen 1.68 im inan bende aynı muameleyi görüyorumbir ara takmıştım 1.55 olsaydimkeske onlar çok özgüvenli ne tatlılar diye amaann kimsenin dediğini kulak asma hatta çok uzunsum diyenlere maşallah deyin de Gül geç senden bir tane daha yok
Bunun pek spor giyim tarzıyla alakası yok bence. Benim de işim çok klasik giyimi kaldırmıyor, özel hayatımda da zaten giyinmiyorum. Ama beden bilmemek de mantıklı gelmedi. Spor giyime ketenler, palazzolar, esnek kumaş flare pantolonlar da dahil. Yani üniversiteli kızlar bile bolca kullanıyor bunları. Kumaş pantolon sadece klasik kesim üretilmiyor ki. Beden bilmiyorum kısmı oturmadı bende.Lyanna giyim tarzıyla alakalı bir şey bu, ben de keten vb kumaş pantolon giymem, çoğunlukla kot pantolon giyiyorum çünkü klasik giyim tarzı benlik değil oldum bittim spor tarz giyinirim, eşofman aldığımda da paçası lastiklilerden tercih ediyorum, çalışan bir kadın olsam mecburen kumaş pantolon etek topuklu tercih etmek zorunda kalırdım ama hem çalışmıyorum hem de kumaş pantolonlar bluzlar gömlekler benlik değil, bana spor ayakkabı olacak kot olacak, yazın birkaç şıpıdık terlik 3-5 şort, askılı, asfalttan da yansımayla 45 dereceleri bulan sıcaklarda kumaşı kotu hiçbir pantolonu giymenin mümkünatı da yok zaten
Çünkü kadın erkek hep kısayızBoyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
164 boya da öyle dedilerse vay halimize bizim 164 ne eksik ne fazla 170 de öyle çok güzel bi boyÇünkü kadın erkek hep kısayızBoyum 164 bana bile ne kadar uzunsun diyorlar Manken gibisiniz takmayın kafanızı kıskanmışlardır.
Beden bilmemeyle ilgili bir şey diyememBunun pek spor giyim tarzıyla alakası yok bence. Benim de işim çok klasik giyimi kaldırmıyor, özel hayatımda da zaten giyinmiyorum. Ama beden bilmemek de mantıklı gelmedi. Spor giyime ketenler, palazzolar, esnek kumaş flare pantolonlar da dahil. Yani üniversiteli kızlar bile bolca kullanıyor bunları. Kumaş pantolon sadece klasik kesim üretilmiyor ki. Beden bilmiyorum kısmı oturmadı bende.
Bunun pek spor giyim tarzıyla alakası yok bence. Benim de işim çok klasik giyimi kaldırmıyor, özel hayatımda da zaten giyinmiyorum. Ama beden bilmemek de mantıklı gelmedi. Spor giyime ketenler, palazzolar, esnek kumaş flare pantolonlar da dahil. Yani üniversiteli kızlar bile bolca kullanıyor bunları. Kumaş pantolon sadece klasik kesim üretilmiyor ki. Beden bilmiyorum kısmı oturmadı bende.