- Emoji Skoru
- 156.438
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Pelin12355
-
Giymedim. Sadece bazi şortlarim kumaştir pantolon olarak giymedim.Keten pantolon da mı giyinmedin ömründe. Çok acayip.
Ayrıca bershkanın ve stradinin ketenleri muhteşem. Bütün yaz favori pantolonum oluyorlar.
Bol paça eşofman takımlari slopet abiye bol paça jeans hatta eğer poponuz biraz büyükse benim alt bedenim ev giyimde m l aldığım pijamalar biraz daha rahat olsun diye m l alırım paçalı güvercin olur hepsi pijamayi bile.kestirmek çok acı. Paça detayli olan hiç bir şeyi.alamamak çok acı
Markalar Kısa ve uzunlara ayrı ayrı koleksiyon çıkarıyor trendyol bile yapmıştı en kötü zara Kids varBol paça eşofman takımlari slopet abiye bol paça jeans hatta eğer poponuz biraz büyükse benim alt bedenim ev giyimde m l aldığım pijamalar biraz daha rahat olsun diye m l alırım paçalı güvercin olur hepsi pijamayi bile.kestirmek çok acı. Paça detayli olan hiç bir şeyi.alamamak çok acı
Lcwde bile var yahuDandik kıyafet satan mağazalarda ne arasın paça boyu?o mavi'de berchka'da olur.
Pantolonla kombin crop oluyor iste, tek pantul fiyatına ikili takim almis gibi düşünün, olumlu tarafindan bakinEvet1.59 um sürekli kumaş giyerim ve pantolonumdan crop çıkacak kadar paça kesiliyor özellikle normal bel çok yüksek bel olmayan pantolonlarda
Dar olduğunda veya mansetli olduğunda bende sorun yaşamıyorum ama suwenin sabahlıkli tensel.kumas veya su salaş askılı modelleri hep büyük oluyor toto büyük olunca s nin içine giriyorum paça vs her şey iyi ama popo kısmı çok dar kalıyor rahat olsun l.aliyorum yerlerde sürünüyorEsofman pijama pacalarinda hic sorun yasamadim.
Koleksiyonlar sınırlı oluyor herseyi bulamiyorsunuz zararın ürünlerini begenmiyorum her kalıpta cuk oturmuyorMarkalar Kısa ve uzunlara ayrı ayrı koleksiyon çıkarıyor trendyol bile yapmıştı en kötü zara Kids var
Normal markaların çocuk koleksiyonları var yine acaba beden boyu bacaktan daha mı uzun hani 160 arkadaşlarım gayet her yerden alışveriş yapıyor ve terzi dertleri yokKoleksiyonlar sınırlı oluyor herseyi bulamiyorsunuz zararın ürünlerini begenmiyorum her kalıpta cuk oturmuyor
Bershka ya da lcw muamelesi yapmazsın ya insan nasıl sadece kot pantolonla yaşarBershka ve mavi de kaliteli degil ki zaten ozellikle bershka baya dandik o magazadan asla pantolon alip giymem, alinmaz bence onunla alakasi yok.
Bershka ya da lcw muamelesi yapmazsın ya insan nasıl sadece kot pantolonla yaşar
Kot gurmesiKotla yasayan biri olarak gercekten bershkadan kot alinmaz ha lcwden almişin ha bershka.Bershkadan arada elbise filan almisligim vardi ama tutup koton bershka gibi yerlerden kot almazdim. .
Yok zaten aklıma bershka diyince kot gelmez benimKotla yasayan biri olarak gercekten bershkadan kot alinmaz ha lcwden almişin ha bershka.Bershkadan arada elbise filan almisligim vardi ama tutup koton bershka gibi yerlerden kot almazdim. .
İncecik bir kadın değilim basen bölgem geniş cocuk kısmında giydiğim şeyler yapışıyor üstüme döküm döküm tipini seviyorum pantolonların fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama . Bacaklarım İncecik değil yani alt bedenim daha iri Kids ürünler olmuyorNormal markaların çocuk koleksiyonları var yine acaba beden boyu bacaktan daha mı uzun hani 160 arkadaşlarım gayet her yerden alışveriş yapıyor ve terzi dertleri yok
Nereden alıyorsun?Kotla yasayan biri olarak gercekten bershkadan kot alinmaz ha lcwden almişin ha bershka.Bershkadan arada elbise filan almisligim vardi ama tutup koton bershka gibi yerlerden kot almazdim. .
Her pantolonu kestiriyor musun pekiİncecik bir kadın değilim basen bölgem geniş cocuk kısmında giydiğim şeyler yapışıyor üstüme döküm döküm tipini seviyorum pantolonların fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama . Bacaklarım İncecik değil yani alt bedenim daha iri Kids ürünler olmuyor
Nereden alıyorsun?
Kot gurmesibershkadan hiç kot almadım denemedim de, elbise delisiyimdir ben de, elbisem falan var ordan ve güzel elbiseleri.
Ay aman ne bakiyorsun ona benimde arkadasım var 158 her aldığını kestiriyor hemne baya bi kotlarda bile kestirdiği oluyor çünkü masallah götü çok iyidirİncecik bir kadın değilim basen bölgem geniş cocuk kısmında giydiğim şeyler yapışıyor üstüme döküm döküm tipini seviyorum pantolonların fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama . Bacaklarım İncecik değil yani alt bedenim daha iri Kids ürünler olmuyor