UZUN BOYLU KIZLARIN DERTLEŞME TOPİĞİ

Evet balkondan asagiya bakamam genelde dusecem diye çok korkarim
29 yaşındayım çamaşır asamıyorum, annem geçen gün dalga geçti karşı komşunun ortaokula giden kızı bile asıyor diye ben korktuğum için sağını solunu düzeltmeden gelişine güzel allah ne verdiye asıyorumda

Ay cok güldüm ayni ben bende çamaşır seren demirli seylere ne diyorlar ondan aldim onu çıkarıyorum balkona ona asiyorum daha kolay oluyor

Bence de 1.80 ve üzeri uzun kıvamında. 1.70 boyum ve bir 5 cm daha olsa isterdim. Topuklu giyince sanki dev gibi oldum sanıyorum. Zaten de sevmiyorum topuklu giymeyi. Düz, rahat makosenler, rengarenk spor ayakkabılarla daha mutluyum.

Uzun boy diyorsanız 1.80 ve üstü derim.

Ben 1.74 üm. Çok uzun bulmam kendimi. Mutluyum boyumdan. Hatta bikaç santim daha uzun olsam fena olmazdı

Ben de dertliyim topuklu ayakkabı giyince kendimi Zürafa gibi hissediyorum ama giyincede çok uzun oluyorum boy 1.70 . Aslında biz uzun değiliz millet kısa o yüzden göze batıyor boyumuz
Aynen türk milleti kısa yurtdışına gidince cok güzel oluyo senden uzunların arasında kalıyosun metroda filan :)

Ben o yarmagüllerdenim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…