- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Evet oda var bide mesela birine çay tepsisinde çay verirken eğilemiyorum kazık gibi kalıyorumBide uzun boynulular da yukseklik korkusu var gibime geliyor mesela bende var sizdede varmi
bendede var, genelde balkon korkulukları vs bize göre kısa kalıyor ben ondan dolayı olduğunu düşünüyorumBide uzun boynulular da yukseklik korkusu var gibime geliyor mesela bende var sizdede varmi
Evet balkondan asagiya bakamam genelde dusecem diye çok korkarimbendede var, genelde balkon korkulukları vs bize göre kısa kalıyor ben ondan dolayı olduğunu düşünüyorum
29 yaşındayım çamaşır asamıyorum, annem geçen gün dalga geçti karşı komşunun ortaokula giden kızı bile asıyor diyeEvet balkondan asagiya bakamam genelde dusecem diye çok korkarim
Evet annem hep kızar biraz daha asagidan tut tepsiyi diye biraz daga asagiya indirirsem elimden düşecek gibi gelir:)Evet oda var bide mesela birine çay tepsisinde çay verirken eğilemiyorum kazık gibi kalıyorumsanki tepsiyi tavandan yere indiriyormuşum gibi geliyor
Ay cok güldüm ayni ben bende çamaşır seren demirli seylere ne diyorlar ondan aldim onu çıkarıyorum balkona ona asiyorum daha kolay oluyor29 yaşındayım çamaşır asamıyorum, annem geçen gün dalga geçti karşı komşunun ortaokula giden kızı bile asıyor diyeben korktuğum için sağını solunu düzeltmeden gelişine güzel allah ne verdiye asıyorumda
Aynen türk milleti kısa yurtdışına gidince cok güzel oluyo senden uzunların arasında kalıyosun metroda filan :)Ben de dertliyim topuklu ayakkabı giyince kendimi Zürafa gibi hissediyorumama giyincede çok uzun oluyorum boy 1.70 . Aslında biz uzun değiliz millet kısa o yüzden göze batıyor boyumuz
Evet gelinlikte düz ayakkabı da olmaz kievet dertliyim bende nişanlımla aynı boydayım daha uzunu bulamadım ve düğünde topuklu giyemicem.
ayrıca standart boy elbiseler mini oluyor.
can sıkıcı.
Ben o yarmagüllerdenim işteBende 1.76yim ergenlikte bende hic hoslanmiyordum bu durumdan,ama yasim ilerledikce bunu avantaja cevirmesini bildim.Etrafimdakiler bana ozenir oldular.boyun uzunsa ve de zayifsan goruntu super oluyor.kilo almamaya dikkat etmek gerekiyor yoksa iri bir yarmagul olmak an meselesi....Suan 32 yasindayim ve boyumun uzunlugunu seviyorum....
Merdiven inerken tedirgin oluyorum bn deBide uzun boynulular da yukseklik korkusu var gibime geliyor mesela bende var sizdede varmi
Offff1.86 yım. Uzun değil sırık grubundayımannem beni sulak yerde yetiştirmiş
Masallah kiz ne o öyle: )1.86 yım. Uzun değil sırık grubundayımannem beni sulak yerde yetiştirmiş
Gel boyları değişelim istersen 1,56 boyum var yani 20cm topuklu giysen yine de eski boyuna ulaşamazsın178 le melabaaa diyorum topiğe ve evet ciddi sıkıntı. uzun boy
:)Gel boyları değişelim istersen 1,56 boyum var yani 20cm topuklu giysen yine de eski boyuna ulaşamazsın
Maşallah canım benim Allah artırsın1.86 yım. Uzun değil sırık grubundayımannem beni sulak yerde yetiştirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?