• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun ilişkiden yıkık çıkıp sonra tekrar mutlu bi ilişkisi olanlar??

uzun soluklu bi ilişkisi hayal kırıklığı ile bitip de tekrar aynı duyguları yaşayan var mı yani tekrar güzel duygular yaşayabilen..yoksa aşk bi kere mi oluyor?

Bennn bennn bennn :KK25:

5senelik ilişkim aldatılmamla son buldu,
vardır illa ben gibi birisi deyip mal hatun umudu ile yeniden kalktım ayağa
1sene sonra başka birini tanıdım 2 sene sonra kaderim aynı oldu. :mad:
sie böyle hayatın içine bitti bu işler benim için artık derken 1,5 sene sonra hiç yaşamadığım duyguları yaşıyorum şu an ve nişanlıyım Allahım nsip kısmet ederse 6 ay sonra düğünüm var. :KK68:

Çokça dua et canım Allah gönlüne göre hayırlı bi kısmet çıkaracaktır elbet karşına. :KK39:

Benim uc yillik iliskim de baya sakin bitti iki ay once. Onsuz yapamam saniyodum ama bal gibi de yapiyosun.

Bunalima sen istedigin olcude girersin ben bunu anladim. Eger dogru insanlar olsalardi suan bunlari yaziyo olmazdik emin ol. Ben cok umutluyum arada batmiyo muyum dibe batiyorum ama hemen toparlaniyorum. Mesela ben cok duygusalim cok da aglarim her seye ama iliskim bittikten sonra tas catlasa iki kere aglamisimdir. O da sirf desarj olmak icin: )

Daha iyilerine layiksin herzaman boyle dusun: )

Uzun ilişkiden yıkık çıktım tekrar uzun ilişkiye girip yine yıkık çıktım ama yıkılmadım ayaktayım....

Bir daha aşık olamadım diyen yoktur bence.
Sevmek ögrenilen bişey, ilki gibi tutkulu olmasa da sonraki aşklar ile daha huzurlu ve mutlu ilişkiler yaşanıyor

Yaşadığın ve saplantılı bi hasta olmadığın müddetçe onlarca kere aşık olabilirsin

Yaşadığın ve saplantılı bi hasta olmadığın müddetçe onlarca kere aşık olabilirsin

biraz saplantı gibi oldu sanırım yani bu kadar şeyden sonra dönse mutlu olup olmayacağıma emin değilim tek istediğim dönmesi kabul edip etmemek şu an düşünmüyorum sadce çok kırıldım gurur vs kalmadı belki de dönünce onu tamir ederim diye istiyorumdur..

Ben yokum ama bnde yeni bi iliskiden ciktim iki bucuk yillik. Bnde mutlu olmk bole kizlar gibi demek istiyorum yaaa :KK37:

sen ne zaman çıktın cnm ilişkiden?biraz detay verir misin

Ben varim :) 5.5 senelik bir iliskiden ciktiktan bir kac ay sonra simdiki erkek arkadasimla birliktelige basladik ki 2 yil oldu, evlenebilmek icin daglari delmeye calisiyoruz desem yeridir, o kadar cok seviyoruz <3

ne güzel böyle şeyler dymak güzel ama siz de bnm gibi çok üzülüp bi daha sevemem diye düşünüyor muydunuz?

Ben herseyim hayatim dedigim ilk esimden ayrildim. Üniversite hayatim boyunca askim, ruhum, nefesim dedigim adam.. Ona birsey olsa yasayamam dedigim adam.. Ayrildik ve gercek canimla tanistim ki simdiki esim herseyim.. Ilk esim iyi ki aldatmista bu aski yasatan esimle tanisma firsatim olmus. Eski esim aklima bile gelmiyor sen de bunlari yasayacaksin emin ol canim sadece zaman

inşallah cnm öyle bazen bunları duydukça umut geliyor. ama bazen göğüs kafesim öyle ağırlaşıyor ki sanki bi daha mutlu olamam gibi geliyor.

Ben varım buralarda bizzat şekil a :KK14:
Aldatıldım ki fena bir şekilde öğrendim.Hakaret , küfür kıyamet ayrıldım.Duymadığım laf kalmadı.Neredeyse şiddete gidiyordu sonu.
Ki bende sinir-stres direk mideme vurur ; türk filmi hesabı yataklara düştüm neredeyse.
Bunları söylüyorum ki hani ne kadar zor şartlardan dönüldüğünü anlatayım diye.Her neyse ; aynen yazdığın gibi bir daha olmaz ,aşık olamam bitti diyordum.Özgüvenim bile kaybolmuştu.
Sonra bir anda gökten düşer gibi çıktı şu an ki nişanlım karşıma.
Bütün sözlerimi tabiri caizse yalamış yutmuş oldum :) O hayatta olmazlar , aslalar , saçma sapan depresyonlar kendini komple unutturdu.5 yıldır beraberiz ve yaza da düğün var inşallah :KK52:Ne çok yazmışım amanıın :KK45: Sonuç olarak ;
Bu hayatta bir tek olmuşla ölmüşü değiştiremiyorsun , geri kalan her şeyin oluru var.Umudu yitirmemek lazım :KK50:

evet işte şu an ben de onları yaşıyorum ilk ayrıldığımızda kesseydik görüşmeyi arada bi kaç adım atmasaydım ya da takip etmeseydim o kadınla birlikte görmeseydim daha kolay atlatırdım belki ama ne zaman gözümü kapatsam onları hayal ediyorum. kafayı yemek üzereydim. simdi karar verdim kendime geleceğim dua edeceğim.. gerçekten mutlu olmayı kalbimin huzurla atmasını öyle özledim ki..

birini sevmiştim ayrıldım insan iki yıl boyunca her gün ağlar her gün içi yanar mı ? yanmıştı iki hatta üç yıl çektim bu acıyı , neyseki geçti gitti bittti bir unuttum pir unuttum , ondan sonrası ohooo kimler geldi geçti , bir kısmını sevdim bir kısmını sevmedim , ve sonunda eşimi sevdim baktım mantıkende gayet uygun evlendim
zaten aşk zannetiğin şey belki de aşk değildir biz öyle zannediyoruz çoğu zaman ama aslında sadece bir hoşlantı veya alışkanlıkmış

işte bundan korkuyorum 24 yaşındayım 2 3 yıl böyle geçer yine kpssyi yakarsam ve en sonunda aşk denilen bi şey olmadığına karar verip iyice mutsuz olmaktan korkuyorum.. ama evlilik belki de öyle olmalı deli gibi kör kütük aşıklar evlenmemeli çünkü bi taraf yani aşık olan taraf çok üzülebilir..

Bennn bennn bennn :KK25:

5senelik ilişkim aldatılmamla son buldu,
vardır illa ben gibi birisi deyip mal hatun umudu ile yeniden kalktım ayağa
1sene sonra başka birini tanıdım 2 sene sonra kaderim aynı oldu. :mad:
sie böyle hayatın içine bitti bu işler benim için artık derken 1,5 sene sonra hiç yaşamadığım duyguları yaşıyorum şu an ve nişanlıyım Allahım nsip kısmet ederse 6 ay sonra düğünüm var. :KK68:

Allah bozmasın . bize de hayırlısıyla nasip etsin inlşallah. kimse aşk acısı çekmesin çok zor. yine çok şükür dünyada ne dertler var ama bu da yakıyor işte :(

Çokça dua et canım Allah gönlüne göre hayırlı bi kısmet çıkaracaktır elbet karşına. :KK39:

amin cnm Allah a sığınıyorum..

Benim uc yillik iliskim de baya sakin bitti iki ay once. Onsuz yapamam saniyodum ama bal gibi de yapiyosun.

Bunalima sen istedigin olcude girersin ben bunu anladim. Eger dogru insanlar olsalardi suan bunlari yaziyo olmazdik emin ol. Ben cok umutluyum arada batmiyo muyum dibe batiyorum ama hemen toparlaniyorum. Mesela ben cok duygusalim cok da aglarim her seye ama iliskim bittikten sonra tas catlasa iki kere aglamisimdir. O da sirf desarj olmak icin: )

Daha iyilerine layiksin herzaman boyle dusun: )

evet oturup onu düşünürsem bitmeyecek gibi bi an önce silkelenip kendime gelmem lazımm. hayat kısa değmeyecek biri için günler aylarca üzüldüm. inşallah sizin de desteklerinizle atlatırım ben de bi gün öyle biri çıkar ki iyi ki o olmadı diyebilirim.

Bir daha aşık olamadım diyen yoktur bence.
Sevmek ögrenilen bişey, ilki gibi tutkulu olmasa da sonraki aşklar ile daha huzurlu ve mutlu ilişkiler yaşanıyor

evet evlilik için gereken huzur güven sadakat.. aşk sanırım biraz soyut kalıyor bunlara göre. zaten bi süre sonra bunlar olunca o adama da aşık olursun..huzur sadakat ve güven verdikçe sevdikçe yani..

3,5 yıllık ilişkim son buldu. ben de yaş ilerledi artık bundan sonra birini sevsem ne olur diye düşünüyorum. arkadaşlarım da aynı buradaki anlatılanlar gibi şeyler söylüyorlar. birgün birisi çıkıp gelecek ve sen ayrıldığın kişi için iyi ki bana bunları yapmış da ayrılmışım diyeceksin diyorlar. ama bana fasa fiso gibi geliyor. :KK51:

Mutluluk tam da umutsuzluga dustugunuz zaman gelip sizi buluyor. Bir daha kimseyi sevemem, onu asla onutamam, sonsuza dek yalniz kalacagim dedigin anda, kahramaniniz gelip sizi buluyor. Bu oyle birsey ki, yasadiginiz herseyi unutuyorsunuz ve gozunuzun onundeki o perde kalkiyor. Unutamam diye ölüp bittiginiz kisiyle birlikte olsaydiniz asla ama asla mutlu olamayacaginizi goruyorsunuz. Rabbim herkese nasip etsin bu mutlulugu.

Biri benden mi bahsetti? İşte buradayımm :KK52:

3 yıllık, sonu berbat biten ilişkimden sonra bir daha kimseye aşık olamam diyordum. Birini tanımak, görüşmek, kendimi anlatmak o kadar zor geliyordu ki... Acayip üşeniyordum :) Neyse ki çok da kendimi tanıtmama gerek kalmadı, ilkokul arkadaşım karşıma çıktı. :) 1 yıl 2 aydır beraberiz :KK48:

İyi ki o ilişkim bitmiş, iyi ki beni aldatıp gitmiş. Onun sayesinde gerçek aşkın ne olduğunu öğrendim. :KK68:

uzun soluklu bi ilişkisi hayal kırıklığı ile bitip de tekrar aynı duyguları yaşayan var mı yani tekrar güzel duygular yaşayabilen..yoksa aşk bi kere mi oluyor?
Bahsettiğin kişi benim :) Uzun soluklu 2 tane ilişkim oldu. İkisindende öyle yenik, öyle darbelerle çıktım ki benim yaşadıklarımı yaşayan çok azdır.. Psikolojim, sağlığım her şeyim darmadağındı ne tedaviler gördüm, aklımı kaybetmenin sınırından döndüm. İlk darbe aldığım ilişkiden sonra hayatıma giren kişide beni bin beter edip defolup gitti. 2 kere yenildim ben 2 kere darmadağın oldum, üstelik ilkinin yaralarıda geçmemişti.. Ama sonra günün birinde öyle biri çıktı ki karşıma.. Allahım sana binlerce şükür dedim. Her yaramı sardı, beni toparladı, merhemim oldu.. Onunla birlikte kalktım ayağa.. Gülen yüzüm oldu. Yaşadıklarıma Allah'ın mükafatı diyorum onun için.. O yüzden aşktan yıkılan her kadına tavsiyem Allah'a dua etsinler doğru insan için. Yanlış insanlardan kaçının benim gibi hata üstüne hata yapmayın, vazgeçmeyi bilin. Doğru insan geldiğinde onu tanıyorsunuz, kalbiniz gerçekten onun doğru insan olduğunu söylüyor, bunu bekleyin. İnşallah çokta bekletmeden çıkar herkesin karşına o doğru insan :KK22:

benimde ilk aşkım delicesine sevdiğim sevgilim den ayrılmışdım başkasıyla evlendi sonradan sevemem sanıyordum ama yinee sevdim çok şükür sevme kabiliyetimi yitirmiyorum :p

Iyi aksamlarr bende varimm 5. Yila giremeden bitti ve basit bir mevzu yuzunden herkes bizi evlenecej saniyordu tabi bizde oyle ama hersey bitti. Simdi yeni bir iliskim var sozlum desek daha dogru olur. Cok mutluyum kendime geldim sevilmek boyle bisey olsa gerek :KK54::KK60:

3,5 yıllık ilişkim son buldu. ben de yaş ilerledi artık bundan sonra birini sevsem ne olur diye düşünüyorum. arkadaşlarım da aynı buradaki anlatılanlar gibi şeyler söylüyorlar. birgün birisi çıkıp gelecek ve sen ayrıldığın kişi için iyi ki bana bunları yapmış da ayrılmışım diyeceksin diyorlar. ama bana fasa fiso gibi geliyor. :KK51:

bana öyle gelmiyor.. ben bugün güzelce dua edip mutlu olacağım günü bekleyeceğim.yeterince üzüldüm.. o yokken nasıl yaşıyorsam şimdi de yaşamam lazım. biraz da takıntı oldu resmen.. başkası var şimdi onun hayatında biraz da ondan takıntı oldu kendindenn 4 yaş büyük bi kadın ama gayet çekici ve evden çıkmıyormuş erkek arkadaşımın ev arkadaşı söyledi sevgi mi bilmiyorum ama kadın sürekli bizde dedi.. ondan çok kötüyüm sürekli onları birlikte yattığını bildiğim için gözümde canlandıkça içim acıyor..ama böyle yapyıysa onlar biz de elbet ilahi adaletten nasibimizi alırız umarımm.

Mutluluk tam da umutsuzluga dustugunuz zaman gelip sizi buluyor. Bir daha kimseyi sevemem, onu asla onutamam, sonsuza dek yalniz kalacagim dedigin anda, kahramaniniz gelip sizi buluyor. Bu oyle birsey ki, yasadiginiz herseyi unutuyorsunuz ve gozunuzun onundeki o perde kalkiyor. Unutamam diye ölüp bittiginiz kisiyle birlikte olsaydiniz asla ama asla mutlu olamayacaginizi goruyorsunuz. Rabbim herkese nasip etsin bu mutlulugu.

aminn inşallah inşallah şu kalbimdeki acı geçer. hayatımı olumsuz etkiliyor kpss yalan oldu bu sene şimdi de bi 15 gündür yastayım hiç ders çalışmıyorum:(

Biri benden mi bahsetti? İşte buradayımm :KK52:

3 yıllık, sonu berbat biten ilişkimden sonra bir daha kimseye aşık olamam diyordum. Birini tanımak, görüşmek, kendimi anlatmak o kadar zor geliyordu ki... Acayip üşeniyordum :) Neyse ki çok da kendimi tanıtmama gerek kalmadı, ilkokul arkadaşım karşıma çıktı. :) 1 yıl 2 aydır beraberiz :KK48:

İyi ki o ilişkim bitmiş, iyi ki beni aldatıp gitmiş. Onun sayesinde gerçek aşkın ne olduğunu öğrendim. :KK68:

ne kadar süre sonra çıktı peki. insallah ya mutlu oluyorum bu örnekler çok güzel

Bahsettiğin kişi benim :) Uzun soluklu 2 tane ilişkim oldu. İkisindende öyle yenik, öyle darbelerle çıktım ki benim yaşadıklarımı yaşayan çok azdır.. Psikolojim, sağlığım her şeyim darmadağındı ne tedaviler gördüm, aklımı kaybetmenin sınırından döndüm. İlk darbe aldığım ilişkiden sonra hayatıma giren kişide beni bin beter edip defolup gitti. 2 kere yenildim ben 2 kere darmadağın oldum, üstelik ilkinin yaralarıda geçmemişti.. Ama sonra günün birinde öyle biri çıktı ki karşıma.. Allahım sana binlerce şükür dedim. Her yaramı sardı, beni toparladı, merhemim oldu.. Onunla birlikte kalktım ayağa.. Gülen yüzüm oldu. Yaşadıklarıma Allah'ın mükafatı diyorum onun için.. O yüzden aşktan yıkılan her kadına tavsiyem Allah'a dua etsinler doğru insan için. Yanlış insanlardan kaçının benim gibi hata üstüne hata yapmayın, vazgeçmeyi bilin. Doğru insan geldiğinde onu tanıyorsunuz, kalbiniz gerçekten onun doğru insan olduğunu söylüyor, bunu bekleyin. İnşallah çokta bekletmeden çıkar herkesin karşına o doğru insan :KK22:

ahh ahh hayat çok garip. küçükken her şey tozpembe gelirdi.. ama gerçekler öyle can yakıyor ki resmen bu süreçte olgunlaştım sanki.. umarım zamanla sizin gibi bnm de kaderim açılır..isyan etmiyorum sabrediyorum.

Gördüğün gibi herkes ben ben ben diyor..
Hayatın sonu değil ayrılık:KK66:

evet sanırım örnekler çoğaldıkça umudum yerine geliyor.. hala onsuz mutsuzum ama o gelmez diye ümidi kestiğim için önüme bakmam lazım bunu farkediyorum.

benimde ilk aşkım delicesine sevdiğim sevgilim den ayrılmışdım başkasıyla evlendi sonradan sevemem sanıyordum ama yinee sevdim çok şükür sevme kabiliyetimi yitirmiyorum :p

ben şu an yitirdim gibi hiç kimse ilgimi çekmedi kafamı kaldırıyorum artık ben de.. önüme bakacağım. ilişki için hazr hissetmiyorum ama en azından ondan ümidi kesmem lazım.

Iyi aksamlarr bende varimm 5. Yila giremeden bitti ve basit bir mevzu yuzunden herkes bizi evlenecej saniyordu tabi bizde oyle ama hersey bitti. Simdi yeni bir iliskim var sozlum desek daha dogru olur. Cok mutluyum kendime geldim sevilmek boyle bisey olsa gerek :KK54::KK60:

biz de öyleydik onun ismi gelince ben benim ismim gelince o gelirdi akla.. birbirimize bile benzetirlerdi.. amabitti işte kısmetim o değilmiş belki de o ama şu an değil bunlar olması gerekiyormuş demekki..Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. adam gibi adamlar çıkarsın karşımıza

Aslında hayatımda hep vardı ama eski ilişkimden yaklaşık 1.5 sene sonra başladık. Yalnızlığın tadını çıkarmak istedim biraz. :)

bana öyle gelmiyor.. ben bugün güzelce dua edip mutlu olacağım günü bekleyeceğim.yeterince üzüldüm.. o yokken nasıl yaşıyorsam şimdi de yaşamam lazım. biraz da takıntı oldu resmen.. başkası var şimdi onun hayatında biraz da ondan takıntı oldu kendindenn 4 yaş büyük bi kadın ama gayet çekici ve evden çıkmıyormuş erkek arkadaşımın ev arkadaşı söyledi sevgi mi bilmiyorum ama kadın sürekli bizde dedi.. ondan çok kötüyüm sürekli onları birlikte yattığını bildiğim için gözümde canlandıkça içim acıyor..ama böyle yapyıysa onlar biz de elbet ilahi adaletten nasibimizi alırız umarımm.

aminn inşallah inşallah şu kalbimdeki acı geçer. hayatımı olumsuz etkiliyor kpss yalan oldu bu sene şimdi de bi 15 gündür yastayım hiç ders çalışmıyorum:KK43:

ne kadar süre sonra çıktı peki. insallah ya mutlu oluyorum bu örnekler çok güzel

ahh ahh hayat çok garip. küçükken her şey tozpembe gelirdi.. ama gerçekler öyle can yakıyor ki resmen bu süreçte olgunlaştım sanki.. umarım zamanla sizin gibi bnm de kaderim açılır..isyan etmiyorum sabrediyorum.

evet sanırım örnekler çoğaldıkça umudum yerine geliyor.. hala onsuz mutsuzum ama o gelmez diye ümidi kestiğim için önüme bakmam lazım bunu farkediyorum.

ben şu an yitirdim gibi hiç kimse ilgimi çekmedi kafamı kaldırıyorum artık ben de.. önüme bakacağım. ilişki için hazr hissetmiyorum ama en azından ondan ümidi kesmem lazım.

biz de öyleydik onun ismi gelince ben benim ismim gelince o gelirdi akla.. birbirimize bile benzetirlerdi.. amabitti işte kısmetim o değilmiş belki de o ama şu an değil bunlar olması gerekiyormuş demekki..Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. adam gibi adamlar çıkarsın karşımıza
Amin cumlemizin canim. Hayirli insanlarla karsilariz insallah.

Ben varım 2 yıllık ilişkim çok kötü bitti aldatıldığımı öğrendim tamamen unutmam 2 yılımı aldı artık kimseyi sevemem evlenemem diyordum eşimle tanıştım şimdi çok mutluyum. O günlerden kalan tek olumsuzluk her şeye kolayca ağlamam:KK48:

oluyo canim, aşık olabiliyosun tekrar ve daha da guzel yasiyosun tecrubelisin cunku doğruyu yanlısı daha iyi ayirt ediyosun. daha yeniyken oyle gelmesi cok normal olamazmis gibi. ama zaman lazım biraz

Ben varım 2 yıllık ilişkim çok kötü bitti aldatıldığımı öğrendim tamamen unutmam 2 yılımı aldı artık kimseyi sevemem evlenemem diyordum eşimle tanıştım şimdi çok mutluyum. O günlerden kalan tek olumsuzluk her şeye kolayca ağlamam:KK48:

bnm en başından beri 4 ay ama gel git konuş haberleş snra bi başka ilişkiye başladığını öğrenmem üzerine hiç aramamam sadce 8gün filan oldu.

oluyo canim, aşık olabiliyosun tekrar ve daha da guzel yasiyosun tecrubelisin cunku doğruyu yanlısı daha iyi ayirt ediyosun. daha yeniyken oyle gelmesi cok normal olamazmis gibi. ama zaman lazım biraz

evet yeni daha 4 aydır ayrıyız ama ipler tam kopmadı hiç. tam olarak 8 10 gün önce koptu..

Back
X