bana öyle gelmiyor.. ben bugün güzelce dua edip mutlu olacağım günü bekleyeceğim.yeterince üzüldüm.. o yokken nasıl yaşıyorsam şimdi de yaşamam lazım. biraz da takıntı oldu resmen.. başkası var şimdi onun hayatında biraz da ondan takıntı oldu kendindenn 4 yaş büyük bi kadın ama gayet çekici ve evden çıkmıyormuş erkek arkadaşımın ev arkadaşı söyledi sevgi mi bilmiyorum ama kadın sürekli bizde dedi.. ondan çok kötüyüm sürekli onları birlikte yattığını bildiğim için gözümde canlandıkça içim acıyor..ama böyle yapyıysa onlar biz de elbet ilahi adaletten nasibimizi alırız umarımm.
aminn inşallah inşallah şu kalbimdeki acı geçer. hayatımı olumsuz etkiliyor kpss yalan oldu bu sene şimdi de bi 15 gündür yastayım hiç ders çalışmıyorum
ne kadar süre sonra çıktı peki. insallah ya mutlu oluyorum bu örnekler çok güzel
ahh ahh hayat çok garip. küçükken her şey tozpembe gelirdi.. ama gerçekler öyle can yakıyor ki resmen bu süreçte olgunlaştım sanki.. umarım zamanla sizin gibi bnm de kaderim açılır..isyan etmiyorum sabrediyorum.
evet sanırım örnekler çoğaldıkça umudum yerine geliyor.. hala onsuz mutsuzum ama o gelmez diye ümidi kestiğim için önüme bakmam lazım bunu farkediyorum.
ben şu an yitirdim gibi hiç kimse ilgimi çekmedi kafamı kaldırıyorum artık ben de.. önüme bakacağım. ilişki için hazr hissetmiyorum ama en azından ondan ümidi kesmem lazım.
biz de öyleydik onun ismi gelince ben benim ismim gelince o gelirdi akla.. birbirimize bile benzetirlerdi.. amabitti işte kısmetim o değilmiş belki de o ama şu an değil bunlar olması gerekiyormuş demekki..Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. adam gibi adamlar çıkarsın karşımıza