• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun ilişkisi olan arkadaşlara sorum

nasıl bi hata mesela onunda ne olduğu önemli
Sabah erkenden işe gideceğini bildiği halde gecenin bir vakti arkadaşıyla içmesi mesela. Sonra sabah kalkaması. Tam bir sorumsuzluk örneği.
65 yaşın üstündeki babasının sağa sola yaptığı gereksiz borçları ödemesi.
Yaptığı şeyler konusunda bana gerektiği halde haber vermemesi
.
.
.
gibi...

kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu

Canım benimde 6 ay oldu uzun degıl ama bana da oldu acabalar kafamı kurcaladı ama bunun altında salt bır neden aramamak gerek.. Mevsim geçişleri, depresyonlar, regl oncesı sendrom, gaflet, kayıtsızlık, monotonlukl gibi pek cok sebep olabiliyor. Nasıl kurtuldun dersen fazla sorgulamamaya calıstım sevgilimle ilgili olan kısmını. Acabaları atmaya calıstım vesvese oldugunu dusundum salavat cektım. bir de kendı elımle ona hedıyeler hazırladım kucuk kartlar falan onun buna mutlu oldugunu gorunce ne ıcın sıkıyorum kı kendımı dedım sonraa ara ara duygusal fılmlere baktım muzıkler dınledım falan ve bır sekılde gectı yani . Olur oyle donem donem herkes 7 /24 aşık kalmaz gıbı gelıyor bana. hele de yerını sevgıye ve baglılıga bıraktıysa daha da tatlılaşıyor ama arada durgunlukların olması normal. bence sende sorgulama kendını hayaaatt sevinceee güzeeel sevincee tatlı günleeer bir kuşu kelebegııı bır taşı sevin yeteeeeerrr :21::21: :54:

Sabah erkenden işe gideceğini bildiği halde gecenin bir vakti arkadaşıyla içmesi mesela. Sonra sabah kalkaması. Tam bir sorumsuzluk örneği.
65 yaşın üstündeki babasının sağa sola yaptığı gereksiz borçları ödemesi.
Yaptığı şeyler konusunda bana gerektiği halde haber vermemesi
.
.
.
gibi...

hakaten önemli sorunlar nasıl boşvermemeyi başarıyosun ben olsam dayanamam

Canım benimde 6 ay oldu uzun degıl ama bana da oldu acabalar kafamı kurcaladı ama bunun altında salt bır neden aramamak gerek.. Mevsim geçişleri, depresyonlar, regl oncesı sendrom, gaflet, kayıtsızlık, monotonlukl gibi pek cok sebep olabiliyor. Nasıl kurtuldun dersen fazla sorgulamamaya calıstım sevgilimle ilgili olan kısmını. Acabaları atmaya calıstım vesvese oldugunu dusundum salavat cektım. bir de kendı elımle ona hedıyeler hazırladım kucuk kartlar falan onun buna mutlu oldugunu gorunce ne ıcın sıkıyorum kı kendımı dedım sonraa ara ara duygusal fılmlere baktım muzıkler dınledım falan ve bır sekılde gectı yani . Olur oyle donem donem herkes 7 /24 aşık kalmaz gıbı gelıyor bana. hele de yerını sevgıye ve baglılıga bıraktıysa daha da tatlılaşıyor ama arada durgunlukların olması normal. bence sende sorgulama kendını hayaaatt sevinceee güzeeel sevincee tatlı günleeer bir kuşu kelebegııı bır taşı sevin yeteeeeerrr :21::21: :54:

ne güzel yazmışsın canım 6 ay bir sene hatta ayrılmışlar bile yazabilir herkese kapımız açık :1: kızların sendromu bitmiyoki zaten o baştaki acabaların sebebi neydi peki

Soguyorsan bence nedeni wardir mutlaka ben esime karsi hic sogumadim korkuodum ewlendikten sonra soguruz die ama Allahima sukur kat be kat artti

Soguyorsan bence nedeni wardir mutlaka ben esime karsi hic sogumadim korkuodum ewlendikten sonra soguruz die ama Allahima sukur kat be kat artti Ewlenmeden soguma warsa cnm bi omur nasil gecicek

Soguyorsan bence nedeni wardir mutlaka ben esime karsi hic sogumadim korkuodum ewlendikten sonra soguruz die ama Allahima sukur kat be kat artti Ewlenmeden soguma warsa cnm bi omur nasil gecicek

haklısın canım karşılıklı severek evlenmek ve aynı şekilde devam etmesi büyük şans

baya da olmuş valla onunla konuşunca ne diyor peki bidaha yapmıcam diyip sonra tekrar yapanlardanmı
Bu sorunları ilk zamanlar yaşadık biz aslında.
Şimdi gayet iyi gidiyor. Arada tek tük pürüzler çıkıyor elbette ama bende fazla abartıyorum onunda payı büyük.
Konuşmak işe yaradı şimdiye kadar, pek çok noktayı düzelttik.
Fakat yetiyor mu yetmiyor. Yine olmuyor. Ben yine ciddi düşünmüyorum onunla.

kızlar merak ettiğim bişey var sevgilinizi her an her saniye çokmu seviyosunuz yoksa arada bir soğuduğunuz kendi kendinizle çelişkiye kaldığınız acaba sevgimden eminmiyim diye kendinizi sorguladığınız oluyomu

Ben her an her saniye çok seviyorum hep düşünüyorum çok özlüyorum hala .. 2 sene 2 ay 22 gün oldu ..

Bu sorunları ilk zamanlar yaşadık biz aslında.
Şimdi gayet iyi gidiyor. Arada tek tük pürüzler çıkıyor elbette ama bende fazla abartıyorum onunda payı büyük.
Konuşmak işe yaradı şimdiye kadar, pek çok noktayı düzelttik.
Fakat yetiyor mu yetmiyor. Yine olmuyor. Ben yine ciddi düşünmüyorum onunla.

bide bakmışsın evlenmişsin bellimi olur:)

ne güzel yazmışsın canım 6 ay bir sene hatta ayrılmışlar bile yazabilir herkese kapımız açık :1: kızların sendromu bitmiyoki zaten o baştaki acabaların sebebi neydi peki

kendimi geregınden fazla sorgulamamdı monotonlaşmaya basladı gıbı gelmıştı ustune soz ıcın gun belırleme, kaynananın vurdumduymazlıgı ve kaynananın annemı hıc aramaması ama bacakları agrıyor dıye benım onu aramamı beklemesı (yüzük yok daha ortada ) falan hepsı bırıkınce bende artık kendımı sorgulamaya baslamıstım acaba yanlş tepkıler mı verıyorum dıye bırde sakindim (ki ben mumkun degıl boyle durumlarda sakin olamam ortalıgı bırbırıne katarım ) :21: sevgimi de sorgulamıstım acıkcası ama gectı sukur ara ara oluyo yıne de gulup gecıyorum kendıme "sevıyorum tabı laan" dıye susturuyorum ıcımdekıni :1:

genelde çok seviyorum ama kavga ettimiz zamanlarda ben bu adamla gelecegim olacakmı die düşünmeden edemiyorummm...tabii barışınca aptal aşık gibi herşey dewaammm:9:

2 yıldır bir ilişkim var ve her geçen gün daha çok seviyorum nasıl oluyor bende anlamıyorum ama 2 seneden beri bir kere bile soğmadım.

4 yılı aşkındır bir ilişkim var. Bazen monotonlaşan bazen sürekli kavgalarla geçen ama ne olursa olsun her gün yeniden birbirine aşık olan bir çiftiz. Zaman aradaki duyguları köreltmedi aksine daha da arttırdı bizde.

Benim de 4,5 yıl oldu. Ilk başlarda zaman zaman soguyodum ama simdilerde hersey cok güzel her gecen dakika daha cok aşık oluyorum sevgilime. Belki de zaman ilerledikce daha cok baglanyosunuz daha cok guveniyosunuz ve olgunlasyonuz. Bazen onu sevmediginizi hissetmeniz bence normal bisey bunu cok takmayn derim her an onu sevdiginizi hissedemeyebilirsiniz

Back
X