Uzun oldu lütfen cevap !

123cicek

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
62
27
18
Kızlar ben doğum yapmadan önce yanıma kim gelecek konuları olduğunda kaynanam calışmasamda ben gelemem diger oglumu birakip dedi ve diger oglu 20 yaşnda benm eşim 18 yaşndan beri sehir dışinda çalışip kendi parasını kazanıyor.Benim buyuk ablamn cocugu var benim ailem ona bakiyo annem zatn yüksk tansiyon hastası babam hasta annem olması lazm yannda ikisi dükkana gidiyorlar zaten diger ablmda yiğenime bakarken benm yanma geldi.Yigenimede annem bakti.Ablam hem dogumda hem doğumdan snra yanmda kalacaktı.Kaynanmda doguma izin alip geldi.Eve ciktik oglum daha 3 günlkken evde kavga cikti kaynanam ablama bi yemekten koymadi, bana ve eşime koydu eşim anne tek ben mi varm bana nie koyuyon diyince sende çalişyon dedi. Ablami ayrdı sanki ablam calışmamşta haketmemş gbi. Olay yemek olayi degil yapilan davranş. Ablamda alindi corba icip kalkti sadce sonra evde tartşma ckti.
Ablam sen oynuyon dedi (nrmalde cok iyi davranr herkese kaynanam) kaynanm ablamin yakasna yapisiyodu eşim ayrdi falan nyse akşm barşildi ozr falan dilendi. Sabah oldu kaynanam hala küs gibi sürdüryo senn yaptgin yanls falan dedik esyalarini topladi gitti. Snra beni 2 kez aradi tersledim ben falan onun ailesnden biri veft etti aradm anneler gününde ardm. Benim oglum sünnet oldu aramadi bi günde ev değştrdik başımza gelmeyen kalmadi(komşum büyü yapiyomus yan evde bagriyodu falan ve ben o evde oglumla haftada 1 gün yalnz kaliyrum eşımn işinden dolayi) sabahina mastit oldum bi kere aramadi beni birak kendi oglunu aramadi. Gün geldi memelkte döndük kaynanamlarda kaliyoz ben surat yapiyorm kaynpderm bi gün içmş cagrin diyo bagriyo benden içn bu olayi cözcez diyo ben cikmadm odadan snradan eşimle kavga etmişler falan eşimi resmen beni bastrsın diye kışkrtmiş sabahina babama anlttim babam kaynpdermle eşimi cagrdi disarda konustular konu kapansin Kizim ozr dilicek karın özr dilicek olay kapancak diye eve gttik ben ozur diledim o ozr dilemiyo sen dilemicen mi dedim gülümseyerek. dilerimde ben bidaha sizn eve adim atmam diye başladi sinirlendim bagirdim falan snra bagirdigim icin defalarca ozr diledim nyse kavgada oglumdan icin o benm dedi.o benm dedim. Esimden icin o da benm dedi oda benm dedim. Evden benm resmnlerimi kaldrms hepsini falan. Ben ilk defa babaanne oldum diyo bnde anne oldum dedim. Ama ben babaanne oldum diyo .annelik mi babaannelik mi dedim. Oglun icin barscaz diyoruz yapmam diyo. Esim senn icin ölürm diyosun bu kücücük bisey diyo yapmam diyo ben eve gidip barşalim diye ozr diliyorum kaynanam yapmam diyo oglun icn diyoruz yapmam diyo benm ailemden icin gtmem diyo (laf arasinda eşime sana boşan demem dedi bide).kardeside tartşma esnasında bana bagiriyodu. Resmen beni evden kovdular. 1 ayligina memelektte eve cikcaktik esm benm ailemn yannda kalmak istemedi evler cok pahali diye vazgctik.ben annemlerde esim annesigilde kaliyo evler 3 dk mesafede. Esimde ailesine kırgın, cocugu alip oraya sevsinler diye götürüyo. Sizce normal mi götürmesi.
Yanlisliklar olablir kusura bakmayin kizlar daha yazamadiklarmda var.

Eşine yazık ya arada kalmış. Sanki sıkıntı daha çok aileler arasında gibi. Aileler görüşmek zorunda değil, görüşmek istemiyorlarsa zorlamayın. Siz de zamana bırakın. Eşiniz de çocuğu götürmek istiyorsa karışmayın bence. Zaman herşeyin ilacı.

Allah aşkına evlenmeden önce gidin bi eğitim falan alın!
O çocuğa öyle üzüldüm ki cahil cühelanın içinde büyüyor!

Allah aşkına evlenmeden önce gidin bi eğitim falan alın!
O çocuğa öyle üzüldüm ki cahil cühelanın içinde büyüyor!
Tatlım konuyu yazarken uzun olmasindan dolayı ve karıştirmamak adına noktalama işaretlerine dikkat edemedim. Benim eğitimimi sorgulamak sana kalmadı. Çocuk gelişim için kitaplar okur araştırmalar yaparım. Ayrıca mühendislik eğitimi aldım.Ailemdende gereken eğitimi aldım!

Tatlım konuyu yazarken uzun olmasindan dolayı ve karıştirmamak adına noktalama işaretlerine dikkat edemedim. Benim eğitimimi sorgulamak sana kalmadı. Çocuk gelişim için kitaplar okur araştırmalar yaparım. Ayrıca mühendislik eğitimi aldım.Ailemdende gereken eğitimi aldım!
Valla hiç burdan bakınca öyle durmuyor. Cahil hareketleri yapmışsınız, saçma sapan şeyler olmuş sonra. Madem bir şey yapıyorsunuz habire neden özür diliyorsunuz? Madem özür diliyorsunuz sonra neden yapıyorsunuz? Hem basit saçma bir sebepten gelinen noktaya bak!

Mühendislik eğitimi aldınız?

Ama sanırım Türkiye'de almadınız? Zira resmen kendinizi ifade edemiyorsunuz?

Konuya yorumum, meslek ve eğitimden bağımsız olarak maaile avamsınız.

Ben son derece seviyesiz gördüm hepinizi, herkes herkese istediğini söyleyip sonra nasıl yüzyüze bakıyor hiç anlamadım.

Her şey normalmiş gibi sizin sorunuz "eşim çocuğu babaannesine götürsün mü?"

Çok ilginç geldiniz bana.

Ayrıca madem 1 ay ayrı ev açacak paranız yok, bu kadar da olay çıkmış, dönün gidin evinize illa o şehirde kalmak zorunda mısınız?

Gerçekten anlaşılmıyor yazılanlar.
Sadece son sorunuza cevap vereyim.
Ben çocuğumu hele daha minicikken asla yalnız göndermem. Evet ailesidir görmek hakkıdır. Az görsünler kapıdan görsünler gerekirse, siz de gidin. Bırakın onlar çekinsin. Sizin yanınızda istedikleri gibi sevemezler. Bebeğinizi öpüyorlar mı şeker mi veriyorlar vs bn endişe ederim.

Mühendislik eğitimi aldınız?

Ama sanırım Türkiye'de almadınız? Zira resmen kendinizi ifade edemiyorsunuz?

Konuya yorumum, meslek ve eğitimden bağımsız olarak maaile avamsınız.

Ben son derece seviyesiz gördüm hepinizi, herkes herkese istediğini söyleyip sonra nasıl yüzyüze bakıyor hiç anlamadım.

Her şey normalmiş gibi sizin sorunuz "eşim çocuğu babaannesine götürsün mü?"

Çok ilginç geldiniz bana.

Ayrıca madem 1 ay ayrı ev açacak paranız yok, bu kadar da olay çıkmış, dönün gidin evinize illa o şehirde kalmak zorunda mısınız?

bu özeti yapabildiğiniz için tebrik ediyorum sizi, ben zorladım kendimi hiçbir şey anlayamadım

dilerimde ben bidaha sizn eve adim atmam diye başladi sinirlendim bagirdim falan snra bagirdigim icin defalarca ozr diledim nyse kavgada oglumdan icin o benm dedi.o benm dedim. Esimden icin o da benm dedi oda benm dedim. Evden benm resmnlerimi kaldrms hepsini falan.

:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bu nasıl aile ortamı? Bütün ilişkilerin cılkı çıkmış. Herkes birbirine istediği gibi davranır olmuş.
Çocuğun bırakın eşinizin ailesiyle görüşmesini, eşinizle hatta sizinle bile görüşmesi sakıncalı bence.

Ayrıca konuyu hızla yazmış olabilirsiniz ama bizden okumamızı istediğiniz "uzun" yazıyı bir zahmet kendiniz de okuyup öyle konu açsaydınız. "Özr dilicek, yapcam diyo, cözcez diyo, öle diyo, böle diyo..." Bu nasıl ifade şekli? Noktalar 10'ar cümlede bir koyulmuş. Parayla mı veriliyor bu noktalar anlamıyorum ki... Başkasının okumasını istediğiniz konularınızı önce kendiniz okuyun zahmet olmazsa.

Tüh güzelim eksinli konu silinmiş bir nokta görüyorum sadece. Zalimeyler niye hicbiriniz alıntı yapmadınız. Hiç profesyonelce değil:KK14:

Gözlerinize yazık olmasın diye alıntı yapmadık :KK51:
Konuyu sileceğine düzenlese banlanmazdı ve daha fazla tepki de almazdı. Şimdi hem banlanacak hem konu geri gelince milletin gözleri kanamaya devam edecek. :bicak:

Gözlerinize yazık olmasın diye alıntı yapmadık :KK51:
Konuyu sileceğine düzenlese banlanmazdı ve daha fazla tepki de almazdı. Şimdi hem banlanacak hem konu geri gelince milletin gözleri kanamaya devam edecek. :bicak:
Yaa atarlı da konu sahibi eğlenceli olabilirdi. Banlandiktan sonra yorum yapmanın bir anlamı da kalmıyor. Neyse artık.

Back
X